Înainte să vă povestesc despre cum vă fac viața mai ușoară, o să vin cu o informație care sunt convins c-o să vă dea decisiva: mai sunt 20 de zile până la Crăciun, prieteni.

Nu știu cum vă face asta să vă simțiți, dar pe mine începe să mă ia lejer panica aia legată de cadouri, în sensul că încep să mă întreb ce mai cumpăr și anul ăsta? Dacă există ceva ce urăsc mai mult decât mersul la shopping, apăi urăsc să colind magazine în căutare de cadouri de Crăciun.

Și nu mă refer la cadourile pentru ai mei, din casă, că p-astea îmi face plăcere să le caut, mă refer la cadourile pentru apropiații de genul rude, prieteni, parteneri, angajați, furnizori, colegi. Cu toții avem în viețile noastre niște persoane cărora am vrea să le facem cadouri de Crăciun, doar că niciodată nu știm ce să le cumpărăm să le și placă.

Ei bine, pentru situațiile de genul ăsta s-au inventat Coșurile Cadou de la FineStore. Cu greu îmi pot imagina o situație în care cineva primește un coș cadou și nu se bucură de el. N-aveți idee cât de tare chirăie fetele noastre când mai primim câte un coș cadou și le lăsăm pe ele să-l desfacă și să descopere ce conține. Se bucură de fiecare lucrușor de-acolo, deși de multe ori nici nu sunt pentru copii.

Vă spun, e greu să dai greș cu un Coș Cadou, mai ales când ai de unde alege, că au peste 140 de modele pe stoc oamenii ăștia de la FineStore.

Nu știu dacă e cazul să mai zic care sunt avantajele Coșurilor Cadou, dar o să le pomenesc totuși pe scurt:

➡️ Arată foarte bine, sunt mișto ambalate și gata de livrat.

➡️ Nu mai pierzi niciun pic de timp și scapi de stresul căutărilor. Tot ce ai de făcut e să alegi coșul sau coșurile și să spui unde se livrează. De restul se ocupă cei de la FineStore: livrare rapidă în toată țara și gratuită pentru comenzile de peste 199 lei.

➡️ Ai opțiuni pentru toate buzunarele și toate gusturile. Dar ce mi se pare mie foarte tare este că ai opțiuni și pentru destinatari din ăia fițoși. Să mă iertați, poate am eu gândire de sărac, dar aș vrea să-l văd pe CEO-ul care strâmbă din nas când primește un coș de genul ăsta.

➡️ În buna tradiție a celor de la FineStore, toate coșurile, indiferent de preț, conțin produse atent alese și de buna calitate. Și mi se pare normal să fie așa.

➡️ Toate produsele de pe site marcate cu Santa’s List au un discount de 25%. Ei bine, Coșurile Cadou sunt toate marcate cu Santa’s List. Serios acum, 25% e o reducere beton, oricum ai lua-o.

Un singur lucru vă mai spun. FineStore lucrează cu marfă pe stoc, ceea ce vine cu avantaje (livrare foarte rapidă), dar și cu un dezavantaj la care poate nu v-ați gândit: stocurile se epuizează și, nu știu cum se face, dar mereu se termină primele exact produsele pe care le vrem noi. Ce, n-ați pățit? Că eu am pățit.

De-aia zic să aruncați o privire peste Coșurile Cadou și dacă vă tentează ceva, să treceți la acțiune.

Uite, vă las și eu o selecție care să vă ajute. Sunt convins că dacă vă uitați peste ele, or să vă vină idei, pe sistemul „ăsta ar merge trimis la soacră-mea” sau „ah, păi ăsta e la fix pentru Valeria care-mi ține contabilitatea” ori „ăsta merge la fix pentru cumnatu-meo”.

Nfine, ați înțeles voi, când ai cadoul în fața ochilor știi din start cui i se potrivește:

👉 Coș Cadou Purcari Masterpiece;

👉 Coș Cadou Prosecco Treasures;

👉 Cadou Midnight Elixir;

👉 Coș Cadou Emporium Prosecco;

👉 Coș Cadou Impressive;

👉 Coș Cadou Royal Collection;

👉 Coș Cadou Time to shine;

👉 Cadou Golden Toast;

👉 Cadou Marai Tresor;

👉 Coș Cadou Serenity Moments;

Sper că v-am fost de folos și azi.