Zic să încheiem cu bine săptămâna asta fierbătoare, la propriu.
- Cum e cu medaliile la olimpiadele internaționale (i-auzi, cine ar fi crezut că am dreptate?);
- Ce s-a ales de olimpicii la matematică de acum 35 de ani (continuarea firească a articolului anterior);
- Doamna e doar proastă (am râs oleacă);
- Cum să recunoști un fals guru digital în 10 pași simpli (da, da, da, fix așa);
- Am uitat să fim public (am citit extrem de multe postări pe subiectul concerului Guns’n’Roses, asta mi-a plăcut cel mai mult);
- Certuri acum 20 de ani (băi, am râs, pentru că exact așa este);
- Cea mai profundă răutate am văzut-o la unii oameni ce mimează bunătatea absolută (amen to that);
- Servus, frate Gyuri (știți voi, pe sistemul „am fost eu în ungurime, am cerut pâine în română și n-au vrut să-mi dea”);
P.S. Azi nu avem colecția de răgete.
1. & 2. No, las’ că mere ș-așa.
3. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
4. Yep, din păcate mulți naivi cad în plasa acestor escroci.
5. Mda.
6. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
7. Oh, da!
8. Românii ăia „naționaliști” merită 10000 bice pe spinare, ca să-și aducă aminte ce frumos îi trata boieru’ român sadea cu „cultură” turcească. 😈😈😈😈😈
P.S. Să fiți iubiți. 😉
Comentariu beton!16
Nu-mi apare de la punctul 1. Zice că ‘Content not found’, articolul mai vechi da.
Dar punctul 3 îți apare? Pentru că ambele sunt, de fapt, postări pe Facebook.
Nici la mine nu se deschide pct 1. Al treilea da
@Andreea, am văzut de unde e problema, e setată postarea doar for friends. Vedem dacă vrea s-o treacă pe public, că i-am scris.
@Mihai Vasilescu ce ar fi trebuit sa apara la punctul 1 apasând pe „Cum e cu medaliile la olimpiadele internaționale” nu apare. Apare daca apas pe „am dreptate”. Restul postărilor apar OK.
Da, da, am identificat problema. Să vedem dacă se și rezolvă.
Nici eu nu vad postarea de la 1. Restul le-am citit dara probleme.
Gata, acum merge și punctul 1.
1 si 3 nu-mi apar nici mie. Imi zice ca “post may have expired or it may only be visible toan audience you’re not part of”.
Lume, îmi cer scuze, m-a secat căldura. Am ascultat muzică, asta fac și acu, că fac cumpărături, da’ m-a secat la Duracell, căldura. Celor cu orgasm mental la 40 grade plus, le urez ca cel mai mare termometru și toate gradele alea să le fie îndesate, fără avertisment, în koor.
Comentariu beton!36
@Edelweiss: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Noi să fim sănătoși. Că vine iarna ș-a fi frig.
Azi mergem să ne bălăcim în Dunăre. 🤪
@Edelweiss, auzi? Să-mi zici și mie cum reușești să mergi cu motorul iarna. În loc să ziceți merci că e clad, vă tot plâăângeți atâta…
@Edel: Amen to that
Două, băh, adik double penetracion, să aveți 80 de grade în koor.
Merge pules cu motoru la patrujde grade plus, io nu pot.
@Edleweiss, pfff, plin de fătălăi pe-aici: „e prea cald afară ca să ies cu motorul, mai bine croșetez un fular”.
@Edelweiss: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
„A little anal play didn’t hurt anyone” zicea Pamela Anderson. 🤪🤪🤪
Croșetează 2 că acu se face octombrie și vine cu 17 grade, ieși până la Mega cu tot gearu pe tine, fular, chiloții de banchiză, șosete pe lângă care alea de lână împletite de bunica, sunt dresuri lycra.
@Edelweiss, matale trebuie să croșetezi, nu io. Că io nu mă văicăresc pe-aici că sunt 40 de grade pe-afară și nu pot să mă dau cu motorul. Io pot.
1.Nu poate fi gāsit articolul
2.Cum se poate ca cineva,N.D. sā decadā atât de mult ?
3.😁
4.E plinā piata de guru
5.Am uitat sā fim oameni, nu doar public.
6.Mda
7.Adevārat.
8.O micā lectie de istorie, nestiuta de multi.
Am identificat problema de la punctul 1. E o postare pe Facebook setată doar for friends. I-am scris acum celei care a scris-o și-am rugat-o să seteze s-o poată vedea oricine. Vedem dacă vrea.
@5 printr-o întâmplare eram în București atunci, dar nu am vrut să merg tocmai pentru a nu vedea/asculta o prestație sub ceea ce știam și apreciam. Plus că nu-mi plac concertele rock pe stadion pentru că rar se nimerește sonorizare bună. Cu ecoul nu te poți pune. Am avut experiența Deep Purple la Cluj – iarăși pe stadion – nu a fost ce trebuie. În schimb am fost recent la concert Rammstein și a fost ceva ce trebuie experimentat. Poate-i trimit câteva gânduri lui Edelweiss pentru un viitor articol.
Păi să-i trimiți.
Te rog.
Hm Rammstein? Acum câteva zile, luni adică, m-am învârtit o ora între Berlin Hauptbahnhof şi Bundestag. Am percutat o mulțime de oameni în tricouri cu Rammstein. Ăla să fie concertul?
văd că se vorbește mult despre elevii olimpici! că privați, că statul nu-și face treaba, că bla-bla!
ceea ce se uită e că rezultatele la nivel de premii naționale și, mai ales, internaționale, nu se pot obține prin muncă obișnuită, ci prin transformarea totală a vieții copiilor! toată lumea știe de centrele de gimnastică de la onești și deva. toată lumea știe că generația de aur din fotbal, cu hagi în frunte, a fost crescută separat de restul lumii și educată doar pentru performanță. așa e și cu olimpiadele școlare: ai nevoie de centre de excelență la nivelul fiecărui județ și apoi, la un nivel superior, la nivel național faptul că cel de matematică e privat e foarte bine, dar nu înseamnă că e unicul.
în rest, dacă vorbim de performanțe internaționale de vârf, e de porc a le pune în aceleași comentarii cu starea generală a educației din românia. sunt două lucruri total diferite, implicând structuri, profesori și elevi total diferiți. și, credeți-mă, între performanță și nivelul general al educației, nu la performanță stăm prost, nu aici sunt problemele majore!
Să mă ierți, dar nu cred că asta cu centrele de excelență este soluția. Iar exemplele cu Nadia și generația de aur aprațin unei cu totul altei epoci, o epocă în care era posibil să ții copiiii ăia aproape cu forța în „laboratoarele de performanță”. Doar într-o țară comunistă cu un regim totalitar era posibil așa ceva. De-aia au și dispărut imediat după revoluție. Da, nu contest că trebuie sa existe centre pentru copii și juniori, dar în niciun caz pe modelul „Luceafărul” la fotbal și „Deva” la gimnastică. Alea erau garnizoane, nu centre pentri copii și juniori.
Cât despre elevii olimpici, nici aici nu cred că trebuie să existe centre de excelență. Rezultatele și medaliile ar trebui să vină ca niște rezultate firești ale sistemului educațional. Nu să iei niște copii și să-i forțezi pentru medaliile alea care, între-un final, nu contează la nimic.
olimpicii de la matematică sunt produsul unui centru de excelență. a fost selectați, aduși împreună, cu program școlar modificat. premianții tuturor olimpiadelor internaționale, din oricare țară, sunt produsul unor centre de excelență. de asta avem printre marii premianți țări precum japonia sau coreea (nu mai pomenesc de china) și nu din finlanda.
problema e alta: concentrarea asta pe performanța de tip olimpiadă e o prostie. acei copii oricum vor performa în viață. stresul continuu și necesitatea de a dovedi tot timpul ceva îi limitează însă, atât la nivelul personalității, cât și la nivelul inteligenței, ambele devenind unidirecționale. asta pe de o parte. pe de alta, concentrarea asta pe ideea de vârfuri (care, repet, oricum există și oricum își văd de treabă) și nu pe o medie cât mai înaltă a nivelului general al educației e marea problemă în românia!
Comentariu beton!18
1. Încă nu merge
2. Sincer, mă așteptam să activeze prin alte părți ale lumii
3. Acu’ mulți ani, a pățit frate-miu ceva similar. Într-o benzinarie cere, în engleză, un pachet de Winston Red. Casierul zice:Blue, frate-miu îi dă înainte cu Red. După câteva minute se enervează și-mi zice: „Ăsta e prost? Ce tot mă fte cu Blue?!”. La care casierul: „Proat ești tu că nu înțelegi că io am doar Blue!”
4. E plin de ei și cred că se vor face și mai mulți
6. 🤣🤣🤣🤣
Și la restul n-am ce zice…
Acum merge și punctul 1.
1. revin după (dacă) ce devine vizibil
2. nicio surpriză, oamenii și-au valorificat potențialul. Bravo lor!
3. păi nu suntem noi cei mai deștepți cînd nu suntem? :)))
4. Acum serios…pe mine m-ar interesa să aud ceva și de la unul din cei care a cumpărat soluția asta. Cum a mers, care a fost rezultatul…că poate suntem noi cârcotași
5. Am fost la Flight Festival la Timișoara și primul lucru care m-a izbit a fost cât de curat era în spațiul de festival. Și pentru că cei de la salubritate se mișcau brici, dar n-am văzut aruncatul gunoaielor devenind sport național. La concerte, oamenii chiar s-au bucurat de muzică. Da, s-au făcut poze și filmări, dar în general oamenii s-au concentrat pe motivul pt care veniseră. La anu’ vreau să văd Coldplay și deja mi-e un pic groază…
7. Amen to this!
8. Sunt născută în Brașov, am colegi de liceu din Covasna. Am stat 12 ani în Timișoara, amalgam de unguri, sârbi, bulgari și nemți. La nivelul omului obișnuit, tâmpeniile astea nu există. „Românii verzi”” care se duc în zona asta de discurs extremist sunt ăia care în viața lor mică și neagră se încadrează perfect la pct 7. Nu îi acuz de analfabetism, că sunt printre ei și unii care au mai pus mâna pe o carte, însă mare majoritate s-a oprit la abecedar
Gata, merge și postarea de la 1.
Mulțumesc pentru tot.
1.am apăsat pe” am dreptate” și mi-a apărut articolul tău despre școală din 3 iulie.
2.ce să zic,la un moment dat în viață,nu prea mai contează ce diplomă de excelență ai avut in liceu.Numai in filme USA am văzut gen „cercetaș/majoretă/ceva in promoția 19toamnă ” a liceului y.
3.asa e când ești primul din sat care a mers in străinătate 😀 adică doamna chiar e proastă.
4.aici m-ai uns pe suflet:cunosc caz îndeaproape de vecin care mă făcea proastă că nu știu să dezvolt o afacere 🤣peste 2-3 ani de atunci a rămas și fără firmă,a vândut utilajele și e salariat cu cârca la unul care știe mai bine meserie.Deci omul era atât de bine informat încât a cumpărat nu știu câte cărți inutile cu succesul,a plătit la vremea aia vreo 200 de lei pe ședință on-line la unul d-ala bun de gură și căuta și alți proști să îi fie alături 🤣
5.nu știu ,nu mă bag.
6.🤣🤣🤣
7.m-am lovit din ce in ce mai puțin de d-ăștia,i-am ocolit când am avut posibilitatea.
Dar de ursul din Ploiești n-a citit nimeni?a fost și mesaj Ro alert pentru asta.
Acum merge și punctul 1.
2. L-am citit deja pe la inceputul saptamanii.
3. Am râs.
4. E plin internetul de „guri” si de fraieri care pun botul la asa ceva.
5. Sunt fan Guns’n’Roses. Imi pare rau ca am ratat concertul.
Are dreptate de altfel. Oamenii nu mai stiu sa se bucure de un concert.
6. Sunt certuri profunde😁.
7 & 8. Perfect adevarat.
8. Vecinilor mei români din Belgia cu radacini maghiare, nascuti in zona Timişoarei le-am zis si le mai zic: Pentru mine sunteti si veti ramane români.
3. Am râs, dar mi se pare nițel tras de păr. Dacă stau să mă gândesc, nițel mai mult.
Statistic vorbind, câte șanse sunt ca ambii protagoniști să fie români, doamna să fie o țoapă (”încărcată de plase de la firme de lux” ca să fie clișeul complet), iar în același loc să se afle o doamnă stilată și pregătită să povestească despre asta?
mulțam de muncă, da’ mai bagă un imbus de 4 și o șurubelniță la primul link; frumos cu liftu’ la Viena…
la certuri, bag și io una foarte incorectă politic, da’ mișteaux; ‘ce că se ceartă doi gay:
– animalule!
– porcule!
-nesimțitule!
…. și tot așa, vreo cîteva replici…
– te f.t în…
– aaaaaaa, vrei să ne-mpăcăm?!
și acum, deși nu merg la concerte și nici n-am meșteșugul vorbelor Luizei Zan, am să povestesc și eu cum nu mai știm să fim; ieri am lipsit dup’aci că am fost la cimitir; dezgropanie la 7 ani pentru unul dintre bunici; cu oale de borș și sarmale fierte toată noaptea la foc domol, afară (să-i dea Dumnezeu sănătate vară-mii!); și cum stăteam io, mai la o parte, în cimitiru’ ăla idilic, cu biserică de lemn de pe la 1770 (monument istoric), cu frasinul care străjuiește mormîntul bunicilor, identic cu cel pe care l-au avut la colțul casei și mă gîndeam la descrierea lui Marin Sorescu din „Păun”: „o dulceață!”, m-a lovit antropologia socio-culturală; oameni grăbiți, mulți îmbrăcați urît, fără pic de respect pentru locul în care veniseră de bunăvoie, vorbind șoptit-răgușit peste cîntările popii (fără îndoială lucruri de maximă urgență și importanță);
și fix la asta mă gîndeam, va mai trece multa apă pe rîuri pînă cînd…
altfel, m-ar interesa opinia unui locuitor din vestul țării (ortodox fervent sau ateu, doesn’t matter), despre dezgroparea la 7 ani, la ei; se practică? ce obiceiuri sunt etc.
Duminică plăcută tuturor!
Dă un refresh, că merge și punctul 1 acum.
@costicămusulmanu: bunicu’ din partea tatălui o murit prin ’90 și ceva, bunica-n 2014, tata-n 2017. Așa cum nu l-am dezgropat pe bunicu’, așa nu i-o dezgropa nici pe restu’.
Noi suntem sălbatici că nici parastase n-or făcut ai mei, cum ar fi obiceiul zice-se.
@costicămusulmanu, în Banat nu se practică dezgroparea la 7 ani. de fapt, nu se practică dezgroparea, punct. și nici nebunia părăstaselor nu există. la noi se fac pomeniri simple, cu cei din familie, din casă.
părăstas (cu invitați) se face la înmormântare, la 6 săptămâni, la 6 luni, la un an, la trei și la șapte. în rest, pomenire, o masă cu cei din casă și, uneori, pachete împărțite.
sigur că bănățenii și ardelenii au preluat și din obiceiurile sașilor, ungurilor, secuilor. adică sunt interferențe între ortodoxie și religiile romano&greco- catolică, luterană, calvină, unitariană.
de la ei am preluat noi și Luminația, sărbătoare importantă în Banat (și Transilvania), indiferent de religie, dar prea puțin cunoscută în restul țării. de Luminație se împodobesc mormintele cu flori de toamnă, cu coronițe, se pun lumânări pe morminte și se împart pachete cu mâncare.
la noi, coliva e un fel de grâu fiert, amestecat cu unt și brânză dulce. se face de Moșii de İarnă, când se împart și cotoroage și copturi.
de la șvabi s-a preluat tradiția Rugilor în Banat, care se țin de hramul bisericilor. Ruga e o sărbătoare la fel de importantă ca și Crăciunul și Paștele, la noi.
am citit cândva despre obiceiul dezgropării, practicat în Moldova. Părintele İlarion Argatu spunea că sunt două motivații ale acestei tradiții.
1. când Moldova era cotropită de turci și tătari, sătenii se retrăgeau în păduri, unde își îngropau și morții. apoi îi dezgropau după 7 ani (timpul necesar pt a rămâne doar osemintele), ca să-i reînhumeze în locurile unde trăiseră.
2. obiceiul a fost practicat și la Mânăstirea Neamț, adus de starețul Paisie Velcicovschi de la Muntele Athos. fiind zonă stâncoasă, la Muntele Athos s-a hotărât dezgroparea călugărilor după 7 ani și depunerea osemintelor într-un fel de groapă comună, sub biserici.
în fine, e o vorbă: „câte bordeie, atâtea obiceie!” 🙂
Comentariu beton!24
1 / 2: Olimpiadele sunt labă-n cerc, Eurovision educațional. Îți zic cum e un copil din 10000, foarte fain, foarte frumos, doar că restul de 9999 unde au rămas? Sub medie? 1 a scăpat din cloacă, dacă nu e prăjit mental deja are un viitor asigurat. Restul? Cum e norocul, eh, se descurcă ei?
3. Pățit. La check-in, hotel într-o mare capitală. Tanti din fața mea, țolită și tuning de spoilere supradimensionate, se dă fancy dar nu o prea ține limba. La care recepționera, trântește sec, nu te chinui, zi în română că e rând deja după tine 😀 Să vezi ce știe face diaspora.
4. Guru digital, vrăjitoarea Mama Omida, părintele X, călugărul Y – sunt doar variante pe aceeași temă: fraierul și aerul.
5. Public. Eh. În primul rând Axl rage așa de când lumea. Disfonia la el e feature, nu bug. Cât de comportamentul turmei de oameni, na, ca la noi. Hai la Untold, crezi că e mai altfel? De fapt, hai la Glastonbury, țară de apă caldă și cică civilizație, să vezi ce rămâne acolo după turma bio eco 😀
Apropo de sonorizare pe stadioane. Grea artă. Cel din Cluj e nasol rău la partea asta, au fost concerte la care m-am dus și am ieșit încă de la început – era atât de defazat sunetul de mă dureau urechile, n-am putut procesa.
6. Plm, eu sunt mai oldschool. N-am apucat la webinaruri de psychobabble să mă pot certa modern. Plus că borcanele tot trebuie deschise de cineva și nevasta zice că nu o pot condamna să mănânce ce gătește ea, deci ce rost să ne certăm ?
7. Eh. Oameni.
8. Aoleu, iarăși poveștile cu grofii cei răi? Na, pățești dacă ai generații întregi pentru care filmele lui Sergiu Nicolaescu și mizeriile lui Daicoviciu reprezintă adevărul absolut. Baiul e că variantele moderne de Păunescu / Vadim / Funar nici măcar comici nu sunt, dar sunt perfect capabili de a câștiga alegeri.
Fix asta cred și eu despre olimpiade.
#3 poveste similara: sora mea mai mare a lucrat ani de zile pentru Agnes Toma, designer de rochii de mireasa și de gala, în magazinul Alb și Negru de la sediu, din Piatra-Neamț. Vara, în august, se întorceau „italiencele” acasă și, inevitabil, vizitau și magazinul cu pricina. Doua astfel de duamne intra, cu atitudine vădit superioara, comentează despre fiecare model, menționează moda de la Milano, si alte fandoseli, toate astea în italiana, desigur. Sora mea vorbește italiana asa ca a intrat în vorba cu duamnele, la care ele, deranjate de intruziune, se iau de brat una pe alta și zice una celeilalte „andiamo fă”! 😅😅😅
Scoți moldovencele din Moldova, dar nu scoți Moldova din moldovence! 🤷♀️🤭😅
#4 am avut o astfel de experiență, dar nu în totalitate precum cea descrisa, omul are mare succes si știe oarecum ce face. Red flagul imens pt mine a fost și este atitudinea toxica de-a dreptul de genul “esti sărac? nu faci bani? nu ai clienți? Atunci e clar vina ta, nu faci ce ti-am zis, nu respecți scenariul, nu ma interesează ca nu rezonezi, ca nu iti place, înseamnă că îți place să fii sărac!”
Diferența e data de experienta în “soloprenoriat” a omului – unul care face asta demult nu va avea mari probleme în a aplica “reteta”, pe când unuia care e la început și nu are mentalitate de antreprenor încă….ii va fi mai greu 🫣😁
#5 și mie mi-a placut mult textul și da, sunt de acord cu ea! Și sa fii public e o artă, sa răspunzi cu bucurie, apreciere și respect celor care sunt acolo, pe scena, pentru tine!
Mersi de selecție, toate articolele-s bune și mai ales relevante. Câteva le citisem deja.
1. Rezultate scontate, reflectă eforturile și posibilitățile.
2. Mă și mir că s-au întors așa mulți.
3. E plin de specimenele astea prin țările cu care nu ne comparăm.
4. Ii recunosc imediat, fără sfaturi.
5. Am uitat multe, in special bunul simt, asta daca l-am avut vreodată, ceea ce in unele cazuri e îndoielnic.
6. Na, evoluție.
7. Exact, și eu am remarcat asta. Vezi exemplul clasic cu ferocea familie Firea.
8. Adevărat.
Duminică frumoasă, chiar dacă-i ploioasă!
Faza cu liftul e delicioasă și am trăit și eu una similară, când, în aeroportul de la Viena (culmea, tot acolo) un „britanic” cu accent de „ducks come from trucks” l-a întrebat în repetate rânduri pe omul de la informații dacă știe de unde poate lua „luxury cabs”. După ce tipul i-a explicat de câteva ori că mai toate taxiurile cu acces la aeroport plătesc o taxă și nu sunt ieftine, i-a spus și în română că va plăti minim 60 de euro cu taxiul, moment în care i-a închis gura.
Altfel, legat de „falșii gurus” digitali, aș fi mai curios cum recunoști unul care chiar știe ce vorbește. Zilele trecute, mi-am văzut un fost coleg, amuzant în ignoranța lui, spunând într-un story că „Singurul motiv pentru care ești sărac e că nu ai descoperit Tik-Tok”. I shit you not :)) (îți dau și numele în privat, pentru amuzament, pentru că toate clipurile omului sunt absolut delicioase).
La mine încă nu merge punctul 1. O să mai încerc.
Edel este iarăși naș?😄
Dă un refresh că merge sigur.
👍
Pentru 1: cu olimpicii ne mândrim ca în comunism cu „decenii de împliniri mărețe „. Olimpicii au drumul lor în afară, știu clar ce vor face în viață, este important să-i ridicăm pe cei care sunt la genunchiul broaștei. Viitorul „națiunei” nu depinde de olimpici, ci de cei care alcătuiesc grosul.
Pentru 1: cu olimpicii ne mândrim ca în comunism cu „decenii de împliniri mărețe „. Olimpicii au drumul lor în afară, știu clar ce vor face în viață, este important să-i ridicăm pe cei care sunt la genunchiul broaștei. Viitorul „națiunei” bu depinde de olimpici, ci de cei care alcătuiesc grosul.
3. Un fel de Pretty woman dar de-a noastra.😅
7. Asta e omul si natura lui dubla, adica aia naturala si aia spirituala si nu este chiar simplu sa obtina un echilibru intre cele doua. Imbratisam crezuri, atitutidini, superficial, fara sa le intelegem cu adevarat, poate doar bucati din ele si atunci devenim fluizi in crezul nostru, in atitudini.
5. Nothin’ lasts forever
And we both know hearts can change
And it’s hard to hold a candle
In the cold November rain..
Melodia asta e o capodopera, ceva aproape fara pereche! Halucinant de frumoasa prin tot ce transmit muzica, video clipul, sentimentele profunde, intense si emotiile pure. Este epica!
1. Am sa ma interesez dacă aci iegzistă olempeade.
4. Am fost abordat de un coleg pe care il stiam băiat deștept si care pusese botul la un guru, nedigital, dar care vindea aceeași poveste numai învelită altfel. Pentru că ambii imi erau colegi și imi era greu să îi refuz am ajuns până in faza participări la un seminar (nu era moda veb) gratuit. La urmatorul novel trebuia să plătesc participarea și să investesc niște bani. M-am retras elegant. Am incercat, peste ani, să îl intreb pe racolat cum merge afacerea in care a bagat 50K euro. Raspunsul său evaziv m-a lămurit.
7. De-aia imi place mie să fiu un porc păcătos!
5. am ras cu muci la comentariul femeii. Si imi place ca toti care nu prea merg la concerte o baga p-asta cu „da…asa e”. Eventual compara cate un concert de 500 de oameni cu unu de zeci de mii
Am fost la concerte peste tot. nu in lume, ci in europa. Si cam asa se intampla. La alea mici e usor sa ai grija la pahar. Ori e pe bani ori nu. La alea mari e diferit. Si se lasa cu mizerie. Peste tot. Si…wow. S-au imbatat unii la un concert de rock. NO FUCKIN WAY!!!!