N-o să găsiți prea multe cuvinte azi aici, din două motive. Primul ar fi c-am intrat în casă la ora 23.35, după o zi întreagă de condus, și nu știam cum să mă bag în pat mai repede.

Și-al doilea e ăla că mă seacă la suflet când se termină lucrurile frumoase. La propriu, mă seacă, am așa o senzație de tristețe care mă face praf. Dacă mă mai apuc și să scriu despre asta, îmi fac și mai rău.

Și nici n-are cum să fie altfel, pentru că Volvo Experience Tour a fost, fără îndoială, una dintre cele mai mișto experiențe prin care am trecut în această viață.

A fost așa ca un fel de carusel de emoții, la propriu, cu suișuri și coborâșuri, cum eu n-am mai trăit. În doar 7 zile am trecut prin toate stările posibile:

De la dormit în cort sub cerul nopții, la camere luxoase de hotel și la gospodării țărănești;

De la relaxare și liniște, la adrenalină și senzații tari pe versanți de munți, pârtii de bob și albii de râuri;

De la mâncăruri gătite la ceaun și pe grătar, la dish-uri preparate de Chefi cunoscuți;

De la făcut baie în piscină, la bălăcit în ciubăr;

De la udat până la genunchi de roua dimineții, la făcut saună pe veranda casei;

Și-aș mai putea continua cu „de la-uri” încă două zile, că tot aș mai găsi și altele. Cum naiba să nu mă sece la suflet că s-a terminat? Uite, mă pregăteam să pun punct textului pe care-l citiți, când am văzut că nu sunt singurul care simte așa.

Cam atât pentru azi. Dar promit să mă revanșez de mâine încolo. Și n-o zic doar așa, să mă aflu în treabă, ci pentru că am o surpriză mare de tot. Poate cea mai mare de până acum.

La final, să nu-i uităm pe cei care au făcut posibilă această experiență pe care am încercat să v-o aduc și vouă în fața ochilor, de șapte zile încoace, atât cât am putut și cum m-am priceput:

🚗 Volvo Car România

🎌 Michelin

Vă las și pozele de ieri, ultimele.