Am început să merg pe jos, mult și zilnic. De mai bine de 5 săptămâni, în funcție de cât mă ajută vremea, fac de la 8 kilometri în sus. Dacă e cald, ca azi sau ca ieri, fac simțitor mai mulți. Uite, acum când citiți asta, tocmai am intrat în casă după o „plimbare” de 12 km și jumătate. Ieri am făcut 15.
Chestie extrem de relaxantă pentru creier, îmi face bine să ascult muzică, timp în care îmi pun și ordine în cap. Mă rog, atâta ordine cât e posibil, că nici muzica aia nu face miracole.
Nfine, despre toate astea vom povesti noi mai multe pe la început de iunie, când voi scrie articolul intitulat „cum am dat jos cele 25 de kile pe care le-am pus în pandemie”. Ideea era să înțelegeți că, mai nou, în fiecare zi a vieții mele, pe la prânz așa, că atunci e cel mai cald, îmi dau drumul la muzică, bag telefonul în buzunar, căștile în urechi, și-o iau din loc. Mă mai întorc acasă 8 kilometri mai târziu. Sau 15.
Timp în care, pe cât posibil, încerc să nu interacționez mai deloc cu telefonul și cu internetul, că și-așa doar asta fac toată ziua. Doar că, din timp în timp, mă mai sună câte cineva. Moment în care șirul acțiunilor este următorul: mi se oprește muzica în căști, se face complet liniște cam o secundă până începe să-mi vibreze ceasul, ridic mâneca să văd cine mă sună, iar dacă apelul prezintă interes, îl preiau în căști tot de pe ceas, fără să scot niciun moment telefonul din buzunar.
Adică exact cum s-a întâmplat un pic mai devreme, când veneam spre casă. Mă sună cineva sau așa credeam eu, pentru că brusc mi s-a oprit muzica. Aștept să vibreze Fitbit-ul, să văd cine mă sună, doar că nu vibra nimic. Aia e, îmi zic, o fi căzut netul. Dau să bag mâna în buzunar să scot telefonul, să reglez neajunsul, când de nicăieri, aud tare în căști o voce de femeie:
– Bună ziua, 112, ce urgență aveți?
Băbăieți, io de felul meu așa sunt destul de spontan și reacționez bine sub presiune, am și vorbele la mine, mă pierd destul de greu, dar în momentul în care am auzit în căștile MELE această întrebare, partea de creier responsabilă cu spontaneitatea a intrat în moarte clinică. Mai pâlpâia ceva viață doar în cealaltă emisferă, aia care și-a imaginat, atunci, în fracțiunile alea de secundă, cum telefonul meu s-a conectat singur pe frecvența unor oameni atacați de răufăcători, iar acum voi asista la discuția dintre agresați și cei de la 112. Mno, cam așa pățești când te uiți ca disperatul la filme de acțiune.
Între timp, din căștile mele s-a auzit iar:
– 112, ce urgență aveți?
Noroc că în timpul în care mintea mea alerga zglobiu pe câmpii, mâna stângă intrase de capul ei în buzunar și scosese telefonul. Așa că, odată cu a doua întrebare a operatoarei, am văzut mare pe ecran: „Apel de Urgență”.
Abia ăsta a fost momentul în care creierul meu și-a revenit din coma profundă în care intrase mai devreme. Am înțeles ce se întâmplase, m-am făcut roșu la față ca racul, și-am bălmăjit în telefon:
– Vă rog să mă iertați, n-am nicio urgență, cred că s-a format numărul din greșeală, din buzunar.
O simțeam că înțelege exact ce s-a întâmplat (probabil nu era prima oară în viață când se întâlnea cu situația și nici eu singurul căscat de pe lume care face asta), dar mi-a plăcut extrem de tare că a ținut să mă mai întrebe o dată, cu o voce cât se poate de serioasă:
– Sigur n-aveți nicio urgență?
– Sigur n-am nicio urgență. S-a format numărul din buzunar, vă rog să mă iertați.
După care, ca să dezamorsez complet situația, am continuat:
– Fac pe mine și sunt pe stradă, dar cred că urgența asta nu e de competența dumneavoastră.
Abia atunci a început femeia să râdă și, după ce mi-am mai cerut scuze încă o dată, ne-am urat de la revedere. Altfel, doamna sau domnișoara operatoare avea o voce foarte sexy, să știți.
Și totuși, cum kkt s-a format numărul singur din buzunar, că doar am activate pe telefon toate sistemele de protecție împotriva situațiilor de genul ăsta?
Interese mari la mijloc? 🙃
Îi fi zis tu ceva, îi fi făcut tu ceva…🤭
Când aveam blocare cu amprentă, pățeam d-astea, așa că m-am enervat ș-am revenit la bătrânul pin și nu mai am probleme. 😎
Comentariu beton!25
Tot cu amprentă am și eu, dar nu asta e ideea? Să nu se deblocheze sub nicio formă până nu vede amprenta sau pin-ul? Plus că am activată și setarea aia exact împotriva atingerilor accidentale în buzunar.
Singurul număr care se poate forma când telefonul e blocat cu parola, amprenta sau altele, e112. Sau cel puțin așa e la mine.
Comentariu beton!55
Asa e si la mine. Numerle de urgenta setate (aici mi-am setat partenerul) sau cele predefinite, se acceseaza cu un scroll up si o selectie. Deci mult prea usor
Ok, înțeleg, e logic, da cum se întâmplă asta? Că dacă-l iau în mână nu pot să formez NIMIC.
Eu am deblocare cu moaca sau daca nu reușește, pin. Sub cifrele care.apar să bag pin ul scrie Urgenta. Am apăsat acum și mi a apărut alta tastatură, pe care pot forma, deci e destul de neînțeles cum s a format 112 pe asta. O fi altceva, probabil ce a zis edelweiss:)))
Da, e posibil să fi sunat ceasul. Văd că multă lume îmi dă ca posibilă explicația asta.
O fi de la pedometru când a văzut că grasu a rupt norma a format preventiv 112.
Comentariu beton!191
Băăă, și dacă asta este explicația reală? Hmmm, ar putea fi o ipoteză, ar putea fi…
Sigur nu ți-a crescut pulsul si a sunat Fitbit-ul preventiv? Vezi ce ai prin setări.
Comentariu beton!44
Și mie mi s-a întâmplat. Eram la volan, telefonul în suportul lui. Și dintr-o dată aud fix același lucru. Mi-am cerut scuze și am spus că nu înțeleg ce s-a întâmplat. Două minute mai târziu, aceeași fază. Am închis repede, până să răspundă operatoarea. Ideea era că mă aflam într-o zonă unde dispăruse semnalul și aveam doar emergency call disponibil. Și telefonul a format singur 112.
În mașină, dacă ai modulul de urmărire activat, se poate forma numărul 112 automat în caz de accident sau urgență. Nu mai trebuie să apeși butonul din bord. La tine, Vasilescule, inima a dat apelul! 😀
Comentariu beton!15
E de la ceas. Poți iniția apeluri cu ceasul?
Puterea gândului, am făcut io un fel de voodoo, că am zis că nu se poate dom’le așa ceva, grasu’ ăsta se plimbă și aruncă kilele aiurea în stânga și în dreapta. Numai mie mi-a pasat din scurt vreo 5 kile. Huooo!
Comentariu beton!48
@Mona, deci orice aș face, de blesteme tot nu scap. 😀
E ceasul de „vina” si vrajtoarele astea sa nu cumva sa slabesti…asa imi dau mie seara cu” mâncat” dar eu sunt tare facui o luna…Asta cu mers pe jos 15 km la pranz doar cand descopera astia casti sa am laptopul acasa la 7 km o sa fie ok
Sa vezi cum e cind suni la 112 și îți răspunde din prima ” Bună ziua domnule Vasilescu, ce urgență aveți?”. Soțul meu a pațit-o. Numai dacă ai cartela prepay cred ca nu știu cine-i sună.
Comentariu beton!32
I-au zis Vasilescu?! 🤪🙃
Ai apăsat vreo tastă de 2 ori, cum ai apăsat și pe imaginea din articol 😛 😛 😛
A, asta e din seria găsește diferențele :)))
Nuuu, că pe imaginea din articol am apăsat voit de două ori. A fost singura cale sa păcălesc Facebook să-mi facă preview cu vizual.
Nu știu ce setare e, dar soțul meu are la unul dintre telefoane hestia asta, că dacă scutură telefonul într-un anumit fel se apelează 112. O fi asta…
Si eu tot la ceas m-am gândit ca e vinovat. O avea bifata vreo optiune pentru cand creste pulsul si in combinație cu ce calcule mai face el pe-acolo a rezultat ca ai nevoie de ambulanta.
Eu am patit cu un smartwatch samsung. Voiam sa dorm si l-am scos de la mana si l-am aruncat pe pat. Problema e ca el nu a sesizat inca ca l-am scos de la mana si a crezut ca am cazut, noroc ca s-a luminat camera si mi-am dat seama ca e ceva in neregula, cand ma uit pe ceas mai avea 3 secunde si suna la 112.
Comentariu beton!20
Frate-meu are reprezentanță auto pentru câteva mărci și uneori când ii vine câte o mașină de îmi place și mie, mai fac câte o tură de 10/15 km. De obicei probez utilitarele, pentru că la așa ceva visez eu. Anul trecut ii vine una din asta japoneză, dar cu mult mai multe butoate decât de obicei. Asiaticii oricum fac mașini cu muuuuuuulte butoane, dar asta era plină de butonașe colorate, nu mai spun de faptul că avea toți senzorii posibili pe ea; mergea singură și mă urechea la orice nu făceam ca la codul rutier. Normal că am apăsat pe toate, până când văd un bunonaș roșu ascuns în spatele unei țiple. Singurul țiplat! Cerea apăsat 😇 așa că îl apăs cu încredere. Dar când în difuzoare s-a auzit „– Bună ziua, 112, ce urgență aveți?”, la fel ca și tine, am dat inițial în bâlbâială. I-am spus femeii ce am făcut, mi-am cerut scuze, dar tot m-am simțit ca un copil care fură dulciuri din dulap și este prins de părinți 🤗
Comentariu beton!48
De la casti! Sau cel putin eu asa patesc! Ascult tot felul de chestii, noaptea cand doarme fiul meu si din cand in cand mai sun la 112. Nu as sti sa spun ce presez..
M-am triggeruit la vocea sexy.
Sună telefonul zilele trecute, număr necunoscut:
-Da, vă rog, răspund. Chill mode.
De partea cealaltă, o voce de femeie tânără, subțirică (vocea, nu femeia) și un pic cam repezită – Da, bună ziua, mă numesc X-uleasca, vă sun de la compania cutare, vorbesc cu domnul KG?
– Mmmmm, citiți de pe un script…sper?
Comentariu beton!21
Acum aștept să apară @X-ulseaca care mai comenta pe aici. 😀
Dada, și eu. Să confirme scriptul! 😀
Are bărbatu-meu pe unu care-l sună periodic și îi cere insistent cu „doamna Sanda” 🤣 Iar când ăsta îi explică „dom’ne, nu e nici o Sanda aici, ați greșit numărul”, replica vine ca un tunet: „Cum să greșesc, că la mine pe telefon asta scrie! Doamna Sanda!” 🤣
Comentariu beton!30
Nu îți fă griji, se întâmplă, a fost doar o greșeală, fără intenție (no harm done) La câți sună pentru a înjura, a amenința, a blestema, a pune muzică, a face farse sau a se masturba, un apel greșit urmat de scuzele de rigoare, e chiar reconfortant. Crede-mă pe cuvânt.
Ăăă, sună la 112 ca să se masturbeze în timp ce operatoarea întreabă „ce urgență aveți”???
1. Alis vine de la Alis Grasu, mama ambulanțierilor din București? 😁
2. Ăia bătrânii că ăia bătrânii, dilimandroși de mult dar ce te faci cu ăia micii, că nici să le zici că-i suni pe mă-sa că să-i zici că i se joacă plodul cu telefonul nu mai ai voie?!. Îi lezezi demnitatea, tu-i mama lui de copil așimâne!
Comentariu beton!17
1. Da, în timp ce e intrebat ce urgență are, ca d-aia sună, pentru o „mână” de ajutor 🤭
1.1 Alis nu vine de la Alice Grasu, Doamne feri’! 🙈
Cred că motivul e cel scris de @Edelweiss. 😁
Cu 112 n-am pățit, dar la mine se mai aprinde lanterna uneori. Să vezi ce frumos e când îți arată o doamnă spre pantaloni și e și soția prin preajmă.
La noi la serviciu 112 e număr pe rețeaua interioară la care răspund cei responsabili de computere. Un coleg a comis-o când a sunat de pe telefonul de oraș că nu-i mergea laptop-ul. Bine că operatoarea l-a înțeles, da’ tot a trebuit să-l întrebe de două ori dacă e sigur că a sunat unde trebuie.
Mai mult ca sigur Fitbitul a sunat la 112. 😀
Și eu cred că accidental e de la ceas,fiind în legătură cu telefonul, în atâția km de mers,alergare l-ai mișcat fără să vrei,și, da,apelul la 112 se face de pe orice dispozitiv blocat,cu orice.
Nasol moment. Io n-am pățit așa ceva, în schimb mi s-a întâmplat de nenumărate ori să apelez persoane din lista de contacte, deși am model de deblocare. Nu știu cum draq fac, cred că după ce folosesc telefonul mă grăbesc să-l bag în buzunar și nu apucă să se blocheze, da’ am sunat persoane și noaptea, bine, atunci când sunt la vreun eveniment… Eu țin telefonul în buzunarul de la spate și este foarte ușor de apelat
Ete vezi? Ti-a trebuit tehnologie smart. Daca aveai un Nokia 3000 nu pățeai.
Comentariu beton!22
Adevărat.
Ceasul ti-a facut-o, telefonul e nevinovat 🙂
Poate este activa funcția „Smart lock”. De exemplu daca ceasul este „trusted device”, când telefonul și ceasul sunt in raza de acțiune, telefonul e deblocat in permanență. Și se poate activa in buzunar, in ciuda existenței altor sisteme de blocare ale ecranului. E valabil și pt „trusted wifi” de acasă, de ex
„Am început să merg pe jos, mult și zilnic. De mai bine de 5 săptămâni, în funcție de cât mă ajută vremea, fac de la 8 kilometri în sus. Dacă e cald, ca azi sau ca ieri, fac simțitor mai mulți. Uite, acum când citiți asta, tocmai am intrat în casă după o „plimbare” de 12 km și jumătate. Ieri am făcut 15.”
Daca ar fi sa fiu carcotas, as intreba intepator, ca un politruc din vremuri apuse: pai se poate tovarase, adica poti sa mergi pe jos chiar si 15 km dar nu poti sa mergi 750 metri pana la recipientul pentru reciclabile? 🙂
Comentariu beton!21
Da, evident că se poate. Pentru că este vorba despre un principiu. Iar eu țin mult la ale mele.
@Mihai, fara sa fie un atac la adresa ta sau a comentatorului de mai sus, vorbind de principii la care tinem mi-ai amintit de un personaj pe care l-am cunoscut cu ani in urma. Pe vremea cand incepusem scoala de soferi si ma pregateam sa obtin permisul avem printre vecinii de bloc si pe un mos mai ciudat de felul lui. Auzind ca incepusem scoala de soferi, mosul a tinut neaparat sa imi impartaseasca din intelepciunea sa de mare maestru in arta sofatului. Ceea ce mi-a spus printre altele am crezut initial ca este doar una din glumele pe care le facea adeseori. Spunea asa: eu cand sunt orbit de o lumina in fata opresc imediat masina, trag frana de mana, opresc motorul si scot cheile din contact, indiferent unde ma aflu in mers cu masina. Eu am acest principiu si tin foarte mult la el fiindca ma ajuta sa evit accidentele, tine minte ce iti spun eu, om cu experienta in condus. Nu am crezut ca vorbeste serios insa dupa vreo saptamana am aflat ca mosul respectiv produsese un accident chiar din cauza acelui principiu. Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale insa mosul si-a invatat lectia: dupa ce si-a reparat masina, a vandut-o si s-a lasat definitiv de condus.
Da, înțeleg, eu mă axez totuși pe altfel de principii, unele de bun-simț. Principiul moșului e ceva greșit. Că așa, poți să te conduci și după principiul „dacă mă enervează cineva în trafic, îl forțez să oprească și-l bat, ca să nu-i mai enerveze și pe alții”. Chestie care la final are un scop pozitiv, dar pleacă de la un principiu greșit. 😉
Nu îmi permit să-mi dau cu părerea despre cum s-a întâmplat, în schimb cred că vorbesc pentru toată lumea când afirm că din nefericire… notificările din Android se șterg prea ușor, sunt efemere și imposibil de recuperat după ce au fost eliminate din întâmplare sau la repezeală.
De câte ori nu ai dat din greșeală „Clear” la notificări și ți-a scăpat o mică înjurătură pe sub mustață ?
Proactiv: „Notification Saver”, „Notisave” și altele sunt aplicații care salvează toate notificările de system precum și alte câteva detalii ale lor care nu apar în dropdown list-ul default. Abia după ce le instalezi le poți da permisiune să salveze notificările, așadar… din păcate, dacă nu aveai deja instalată o aplicație de genul ăsta atunci când ai inițiat apelul buclucaș, nu mai putem afla mare lucru despre ce s-a întâmplat.
Retroactiv: nu cred că mai poți afla ce aplicație, cum și de ce a inițiat apelul.
În schimb… dacă vrei să continui investigația, recomand pașii următori:
0. Instalează o aplicație de salvare notificări. Dacă poți reproduce problema, aflăm sigur cine, ce și cum a inițiat apelul de urgență.
1. Settings / Apps / Permission manager / Telephone – aici vezi lista tuturor aplicațiilor care au voie să inițieze un apel (aruncă un ochi acolo, poate miroase ceva).
2. Settings / Lock Screen / Smart Lock – aici vezi ce îți poate ține telefonul unlocked (On-body detection (când accelerometrul, compasul și modulul gps ajung la concluzia că telefonul este la tine, în buzunar, în mână, legat de picior, în rucsac, etc.), Trusted locations (acasă, la muncă, lângă punctul de reciclare, la sala ta preferată de păcănele) și Device-urile cunoscute trecute pe lista de aprobare (ceas, căști, mașină, imprimanta preferată)).
3. Settings / Advanced features / Send SOS messages – de aici poți trimite un mesaj de SOS cu coordonatele tale dacă apeși de 3 ori consecutiv pe butonul de Power (poți alege să formezi un număr de telefon după ce trimiți mesajul, unfortunately am vaga impresie că această setare este proprietară Samsung).
Am spus că nu îmi permit să-mi dau cu părerea (pentru că nu am datele de diagnoză de la punctele mai sus enumerate – cu ele am fi putut izola problema mai bine și am avea diagnosticul „în buzunarul nostru” cum s-ar zice), dar dacă tot ai citit până aici îmi permit:
a). Nu cred că un device audio (o cască pe fir sau bluetooth) poate iniția un apel de urgență.
b). Fitbit are un fel de „fall detection” (https://www.superwatches.com/fitbit-incident-detection/ – ca și telefonul, de altfel) și poate iniția un apel de urgență (dacă te împiedici, cazi și rămâi acolo). Nu garantez eficacitatea serviciului de pe Fitbit pentru că nu am apucat să testez configurația asta încă (dar am testat-o cu succes pe alte combinații de IoT). Posibil să fie un „feature” activat în setările ceasului. Fără diagnoza de la punctul 1 nu pot decât să vorbesc în necunoștință de cauză.
c). Cel mai probabil… telefonul tău aflat în buzunar a trecut peste Accidental Touch-Detection și a apăsat de mai multe ori în zona aia de ecran care sună la urgențe. Sunt 100% sigur că este posibil să se poată eventual… ca asta să fie rezoluția la problema ta.
(în maxim 30 de minute îți fac în Flutter sau React-Native o aplicație care sună la 112 dacă nu slăbești zilnic DESTUL încât să dai jos 25 de Kg până în Iunie. Fără reclame și fără cumpărături In-App (poate doar dacă te vede aproape de Punctul de Reciclare să-ți ceară 100 de ruble ca să nu inițieze un apel de urgență)
d). Ești sigur că nu ai fost hackuit de un rus supărat de felul în care îți tot schimbi decorul în clipurile video ?
e). În apelul 112 ți-a vorbit o persoană vaccinată cu AstraZeneca? Microcipul din ultimul tău vaccin este corupt sau rulează o versiune de software incompatibilă cu traseul pe care alergi tu.
Cel mai probabil (c) și lăsând gluma la o parte, dacă îmi poți trimite un mesaj privat cu datele de diagnoză de la punctele 1, 2 și 3 (poză, screenshot, non-private info), te pot ajuta să avansăm cu investigația și să ne apropiem de sursa problemei. Asta dacă chiar îți dorești să afli ce s-a întâmplat și nu doar să te plângi pe internet…
Frumos ar fi fost să continue operatoarea : numărul 1 sau numărul 2 !? 🤣🤣🤣 Deci ce făceați !?
🙈😁🤣🤣🤣
Am avut o prietenă bună care a lucrat la 112. Nici nu vă imaginați, ce le poate debita mintea unora!
Am vazut o prezentare de Safety la corporatie. Daca apesi butonul de blocare de 5 ori se initializeaza apelul de urgenta. E valabil si pe Iphone si pe Android. Poate asta s-a intamplat.
Mihai, există o explicație…. au băgat scumpii tăi ascultători fișa greșită.
Mă, eu nu cred că cineva și-ar pierde măcar un minut din viață să mă asculte pe mine. Ca să ce? Să afle ce mânânc la prânz?
Într-o bună dimineață am văzut fum ieșind din ceva chiosc cuplat cu magazin cu mâncare de pești și animale, când mergeam la muncă .
Asta era amplasat la o casa și probabil destul de izolat pentru că vizibil proprietarii habar nu aveau, cred că mai dormeau .
Scot și eu telefonul creștinește și sun .
-112, ce urgență aveți exact așa răspunde cum spune Mihai .
Boss, și începe un interogatoriu in care numa numărul de la budigai nu a suscitat interesul cucoanei .
Eu ii explicai omenește posibil că sunt în stradă, și în fata mea e un gard, încuiat cu o poartă nu am cum sa vad daca înăuntru e cineva, victime nici atât nu am cum sa văd prin fumaria aia, dar că intelept ar fi sa ne declarăm satisfăcuți cu cât vorbirăm și să dăm la pompierie legatura, pe principiul Ghitulescule, ai legătură!
Cred că doamna era nevorbita acasă pentru că întindea pelteaua in continuare
in timp ce de acum fumaria aproape că egala pseudoportavionul rusesc Admiral Kutznetov, singurul portavion rusesc, care de altfel nici nu e portavion ci nava de desant cu suprastructura semiinaltata, dar e suficient .
La un moment dat însă avea să se termine și cu susținerea mea copilărească fata de sistemul de operare urgențe, odată cu finalul brusc și neașteptat:
– Bine, mulțumesc, știm !
-Ha? Zic eu. Știți?
-Da, știm, am mai fost sunați și pompierii sunt pe drum 😛
– Și noi ce tocmai am făcut acum?
– Dvs ne -ati anunțat și noi am confirmat apelul, zice doamna !
– Aha, și dacă e cineva înăuntru, mai găsim ceva din el după atâta timp?
-Asa speram, pompierii sunt de la început pe fir și sunt în marș!
Nice .
O dată pe lună, am ședință pe webex. Cei care țin ședința au program decalat față de noi și n-au nici o apăsare că o fixează cînd noi terminăm programul. Tura asta, aveam treabă și am intrat de pe telefon să pot pleca, dar și să ascult dacă e ceva important. Așa cum zici, casca în ureche, telefonul în buzunar. La un moment dat, peste prezentarea lor cu nu știu ce slide-uri, aud un fond sonor de manele. Prima oară, îmi zic: ce naiba prezentare fac ăștia pe manele, sînt nebuni, n-au găsit alt fond sonor? Scot telefonul și văd că aplicația mea de radio e pornită pe un post de manele. Pe care nu l-am deschis vreodată, am setate vreo 2-3 favorite, în principal pun Morning Glory dimineața, cînd plec de-acasă.
M-a făcut să zâmbesc întâmplarea redată și să-mi amintesc, să retrăiesc, o pățanie asemănătoare de acum mulți ani în urmă. Diferența e că nu aveam smart, ci doar mobil, pe la începutul tehnologiei așa și cum umblam eu pe la setări, deodată am auzit o voce care-mi vorbea în timp ce eu credeam că e robotul… „Ați sunat la Serviciu’ Clienți, cu ce vă putem ajuta?” Eu, nimic. Se repetă întrebarea și dându-mi totuși seama că trebuie să zic ceva: „ăăă… cred că am sunat din greșeală”, ups! Jenant moment, păstrat în uitare până acum 5 minute. 😁
Am si eu aceasta ”pasiune” de a merge de nebun tone de pasi cu muzica in urechi – cam asa e singurul mod in care pot sa diger bookmark-urile si albumele prinse din zbor sau din recomandarile lui Edelweiss :))