13,452 cititori

Cum să procedezi dacă soţul pretinde relaţii intime în zile necuvenite?

Pentru că sunt un adept declarat al religiei ortodoxe și un susținător înfocat al bisericii, în ultima vreme am început să ma preumblu pe site-uri specializate întru credință și lumină. Căci plăcut îi e Domnului să-i cauți cuvântul chiar și pe căile mai puțin obișnuite ale interneților. Plus ca simt nevoia să mă căiesc cât mai am timp. Adevăr vă spun vouă.

Râdem-glumim, dar voi încă nu știți că eu am găsit pe un site, profund creștin și profund ortodox, răspunsul la minunata întrebare din titlu: Cum să procedezi dacă soţul pretinde relaţii intime în zile necuvenite? Ia fiți atenți aici:

La o astfel de pretenţie trebuie să priveşti ca la o încălcare a regulii stabilite privind abstinenţa în viaţa conjugală. Dacă după ce îi aminteşti soţului despre această regulă şi după rugămintea de a nu o încălca el totuşi nu renunţă la pretenţia lui, atunci, alegând răul mai mic, trebuie să cedezi pentru a evita un rău mai mare, ca soţul să nu se adreseze altora şi să cadă în adulter.
Dumneavoastră trebuie să spuneţi aceasta duhovnicului la spovedanie, că împotriva voinţei se întâmplă ca în viaţa conjugală să încălcaţi unele zile de sărbătoare.
(Starețul Nectarie de la Optina) – sursa

Bă, voi vă dați seama cam cum funcționează relațiile în mintea ăstora? [Apropo, ăștia-s ăia cu familia tradițională, nu?]. Dacă nu v-ați prins, vă face fratele vostru un rezumat. Că și io, când am citit întrebarea, am crezut că e vorba despre vreo creștină care se plânge că porcu’ ăla vrea sex și când e la ciclu (ea, nu porcu’). Și mă întrebam de ce trebuie s-ajungi la “duhovnic” cu problema, când poți să rezolvi cazul, rapid și curat, cu o mwie cinstită. Well, mă cam înșelam. Se pare că pentru ăștia, habotnicii, lucrurile stau oleacă altfel, nu cum credeam eu c-ar trebui să stea.

În primul și-n primul rând, care e treaba cu discriminarea asta sexuală evidentă? Adică de ce numai el “pretinde” (m-au spart cu verbul ăsta) niște sexuț? Ea de ce n-ar putea pretinde? Că, ultima oară când am verificat, și ele pretindeau. Și încă destul de mult și de des. Deci, el de ce nu se poate duce la duhovnic să se plângă că aia pretinde să-l fută și să încalce “regula stabilită pentru abstinență” fix în ziua când joacă Steaua?

Ah, și dacă tot am ajuns la acest capitol, știe cineva ce-i aia “regula stabilită privind abstinența” și cum funcționează treaba asta? “Iubitule, vezi că io am 38 de zile pe an în care nu mă fut. Hai să le stabilim de-acum ca să nu te-aud pe urmă că miorlăi după pixdă. Pune mâna și notează.”. Așa?

După care nesimțitul ăla de bărba-su, deși și-a notat și-ar putea oricând să consulte lista în calendar, preferă să facă pe prostu’ și-i scapă ăleia o mână pe buci taman într-una dintre cele 38 de zile dedicate abstinenței. Și degeaba stai să-i explici animalului că nu e în regulă ce face, că azi e “sărbătoare”, porcu’ dracului o ține pe-a lui. Păi e frumos așa ceva, boss?

Iar săraca femeie ce poate sa mai facă în situația asta ingrată în care obsedatu’ pretinde pixdă? Evident, alege răul cel mai mic. Altfel, odată se ridică porcu’ naibii din pat, o taie la curve și se mai întoarce acasă tocmai dimineață puțind tot a parfum ieftin și adulterin din cap până-n picioare.

Mno, cam asta înțeleg eu din ce zice mai sus sfinția sa, starețul Nectarie de la Optina. Pare destul de înțelept sau ceva, nu?

Pe final, ce voiam să-ntreb, dacă nu ești căsătorit, poți să pretinzi relații intime în orice zi sau se merge tot așa pe reguli stabilite, pe abstinență și pe alegerea răului cel mai mic? În plus, nu mă prind cum stă treaba cu oralul și analul, astea sunt ok și în “zilele de sărbătoare”? Că mă tot întreabă un prieten credincios și nu știu ce să-i răspund.

sursa foto

220 de păreri la “Cum să procedezi dacă soţul pretinde relaţii intime în zile necuvenite?

 1. Bai, nah. Daca nu ai programare on-line facuta cu o luna inainte la pixda, nu te bagi nene. Nu asa oricum… Nu ca stai la coada, dar e institutia inchisa…

  Auzi, apropo de in afara relatiei, cu abstinenta: gasesti 3-4 crestine, si stabilesti regulile cu ele de asa natura sa nu se pupe zilele alea de “odihna”. ATENTIE: Sa nu se pupe! Ca apoi pacatuiesti sa dai la biuci de 2 ori intr-o zi…

  La aia cu pretinsul, cred ca am si auzit de barbati ce plangeau ca li se face o felatie… Ca dormeau si ei linistiti si vezi doamne, au fost treziti si sculati… Le-au dat lacrimile in coltul p.lii…

  La modul serios: daca e vorba de credinta, cred ca se refera la post si la zilele de sarbatoare. Totodata, cred ca e scris de vreo tanti ca aia de acum cateva zile cu toti 2 partenerii ei…

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 3

  • Azi iE merCURi ? E cu harți or cu lapți ?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Alexandre, șerif, aia e religie, nu CREDINȚĂ. Credința e altceva.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Mihai, good point. De aia am zis ca poate e scris de o tanti ca aia de acum cateva zile :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 2. Who the f@ck is mrs Simons ? E tare futogenică 😜
  Porcu’ ăla de ne tratează cu spatele sigur ține cu Steaua că prea scandează fericit … Dinamoiștii lu’ Dumniezoo 😜 Șampeiii

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • Ha? Ce-i cu mrs Simons? Lăsați bă poze!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 3. OMG!!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • Mie îmi e adresat acest frumos compliment?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 4. Dacă eşti un creştin ortodox adevărat, ar trebui să ştii că împreunarea femeii cu bărbatul are drept scop procrearea şi nu satisfacerea plăcerilor trupeşti. De aceea nu văd nicio problemă în respectarea rânduielilor bisericeşti. Ar trebui să mai citeşti, tinere.

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 12

  • Scrie asta undeva?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Zice Arsenie Boca. M-am documentat.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Ah, era să uit cel mai important lucru: dacă femeia este însărcinată, canci sex. Scopul este deja atins, iar dacă faci sex cu nevasta însărcinată, copiii vor fi nişte desfrânaţi. Tot Arsenie zice.

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 2

  • Am un prieten, care ajungand prima data acasa la mama prietenei, a facut-o lata de tot in primele cinci minute: mama donsoarei avea pe perete un tablou cu Arsenie Boca. Prietenul meu, pus pe cucerirea pontentialei soacre, exclama: wow, ce frumos, tablou cu Ion Creanga??
   Sumarul? Nu mai sant impreuna 🙂
   Creca nu s-o fi tinut de orar sau ceva..

   Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 0

  • Lăsați, dom’le, prostiile astea. Mai bine să ajungem în iad că facem sex de plăcere, decât din alea mai nasoale.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 5. Cred ca ideea de baza ar fi ca sexul e o chestie scarboasa in orice combinatie. Cu o singura scuza, procrearea. Daca il faci in acest scop si cu nevasta legala, e legitim cam orice, inclusiv daca il faci in post sau stiu eu cand. Recomandabil ar fi sa nu simti nici o placere.
  E destul de logic, daca te rezumi la esential. Nici Platon nu gandea mult diferit, doar complica putin ecuatia.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 9

  • Da, boss, și eu zic că trebuie făcute eforturi în sensul ăsta. Iar femeilor ar trebui sa li se interzică prin lege orgasmul.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • @Boss, da, frate! Să le fie interzis că si-așa îl mimează. Si unele chiar prost…

   Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 1

  • Cred ca ai pus punctul pe “i”. Problema de regula de acolo vine, de la cei care cred ca statul trebuie sa faca ceva in sensul asta. Pana la urma inchizitia nu ardea oamenii pe rug, doar ii excludea din cadrul bisericii. Statul era cel care hotara daca interesul public cerea ca un om exclus din cadrul bisericii sa sfarseasca pe rug.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @ventidius, șerif, pe vremea aia Biserica era Statul. Și invers.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Tipule, sper ca nu vorbesti serios. Adeca ,treaba ta ce si cata placere simti , dar pe noi lasa-ne sa ne bucuram de aceasta foarta placuta activitate recreativa.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Razvan Vasilescu
   Sigur, de aia se ciondaneau intruna.

   @Razvan Imi cer scuze daca ti-am tulburat micile placeri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Scuze @Mihai Vasilescu, binenteles. Ma gandeam la bucuriile lui @Razvan

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Acuma nah, fiecare cu bucuriile lui personale. Nu judecam.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Razvan
   Exact. Tocmai de aia mi-am cerut scuze.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 6. In vara, ca dupa obicei, ” ne-am scos finii la biserica”. Au ales ei bisericuta mica din spate de la Marriott. Slujba simpatica, preotul si mai si, fara cotrobait prin buzunare la final. Ceva fin de genul ” daca doriti sa lasati o donatie pt biserica”. Apoi mi-i ia pe proaspetii insuratei la o vorba. Dupa vorbe din scripturi , fix cele de mai sus le-a zis si lor, ca daca unul vrea si celalalt posteste, cel ce posteste sa cedeze, ca sa nu caute doritorul rezolvare in alta parte. Si tot el, zambind in coltul gurii, le-a dat cel mai tare sfat : sa nu-i prinda seara certati si sa nu mearga la culcare suparati, ca toate problemele de cuplu se rezolva in pat! Fix asa! Al meu jubila! ” Iete un popa pe placul meu!” ” Ia-l acasa daca-ti place asa mult!” 😁
  P.s. poza e dintr-un album de nunta. Soacra mica era foarte incantata de emanciparea progeniturii. 😉

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • Are perfecta dreptate popa.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ioana, popa ăsta n-a zis nimic și despre… ăăă… oral?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Ba da, a zis. Când te bagi în pat să vorbești despre ceartă. Oral.

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 5

  • pai zic eu ..destul de nasol e sa ajungi la popa sa iti spuna asa ceva …de parca nu ai sti ca iubirea e rezolvarea ….seara in pat cred ca e obsolete …. eu prefer dimineata si la pranz ….; fiecare cu bioritmicu’personal ….mai nasol e sa iti spuna cum sta treaba cu viata niste popi care nu au viata ..sexuala ma refer ….Un om intreg si sanatos la cap are regulile lui care ii aduc implinire si bucurie .

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 7. Titlul suna a vampireala, continutul e altceva. Altfel ce rezulta e ca desi teoretic nu e voie, e totusi permis daca te spovedesti ulterior. Acuma pe undeva sa stii ca popa are dreptate, daca iti faci un obicei sa tot refuzi barbatul , te poti astepta sa traga in alta parte. Eu votez cu el ( mai putin partea cu spovedania).

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Auzi? Da’ invers? Dacă tu-ți faci un obicei s-o tot refuzi pe ea?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • E valabil si invers bineinteles. Si daca barbatul tot refuza se poate astepta la surprize cu nevasta/partenera.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 8. Pai dacă el pretinde, ea nu vrea, ăla insistă, popa zice sa ii dea (ca altfel săracul „bărbat” ajunge sa futa vecinele) , nu se numește viol? Ca nu am citit dorința ei nebuna de a participa.
  Și ziceai tu ca dacă e duamna la menstruație, se poate rezolva cu o muie. Dar cu o labă nu se rezolva? Că sinceră să fiu, eu una, să nu vad picior de mascul gol lângă mine în zilele alea, cu pretenții de sex, că rămâne fără baston și fără globuri imediat.

  Comentariu beton! Thumb up 61 Thumb down 7

  • @Ana, îmi place cum gândești. Asta e ideea, să mergem pe pozitiv și pe rezolvarea situațiilor de criză.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 9. Și cum sugerează sora de mai sus @GabiI, ar trebui să te documentezi mai mult.
  Pen’că zilele alea necuvenite is vreo 150-200 pe an (aproximare rapidă la cafeaua de dimineață).

  Da’ ce mă deranjează pe mine e alta: adică femeia să păcătuiască pe răspunderea ei, apoi să mărturisească și eventual să facă și mătăniile de rigoare.
  Nu-i ok deloc. Deloc! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 4

  • Conceptul e din era in care femeia nu avea drepturi, din aceasta cauza nu apare reciprocitatea. Dar sunt multe zile de sarbatoare + alea interzise cu vampireala.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Laura, am putea spune ca baibatul are imunitate :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Laura G schimbă cafeaua că prea îți zăpăcește numerele alea ..

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Eliza,
   Am putea spune să i-o anulăm. Că uite ce zice @Razvan, e învechită treaba 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @HM,
   Le contești? De numere zic 🙂

   Tu câte crezi că sunt?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Imunitatea se ridică precum … nu se anulează 😏
   Cât despre numere, n-am habar … mă uit ca mâța în calendar.
   Nu contest NIMIC. Eu sunt mic, da’ mă ridic 😜

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Laura
   Raspunsul cred ca era pentru intrebarea femeii. Ar trebui sa vedem cum raspunde la o intrebare a barbatului ca sa ne putem pronunta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Laura G., adică tu tocmai mi-ai deschis orizonturi noi pentru 150-200 de oraluri pe an?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Mihai V.
   Da’ ce, oralul nu-i cu păcat?

   Io zic să puneți mână de la mână și să rescrieți regulile astea, că m-ați zăpăcit. Nu poate omul să-și planifice corect o zi de post că intervin forțe perturbatoare 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • da’ cum se rezolva cand barbatul e mai cucernic? ca nici orizonturi de oral nu se intrezaresc.
   cum am da-o, noi, muieretul, tot nu cadem bine.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Laurico tu 200 de zile mori de Doru lui ca e păcat și de restul până la 365 îi mănânci zilele (n.r. a se citi sufletul).

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Aline, :)))
   Doar dacă aș lua-o pe calea bisericii. Dar cum n-am de gând, cred c-o să-i mănânc sufletul tot tot anul, zilnic. Dacă-l termin, văd io ce mai îmbuc 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 10. 🙄 Intreb si eu : Care e sanctiunea neindeplinirii obligatiei privind abstinents în viata conjugala ?……..defect profesional :))
  O dau in altele, dar tot asa mi au facut sedinta preotii din orasul unde locuia tata, ca sa ma convinga sa nu l incinerez si eu ceream argumente, dupa ce mi au vandut gogosi le am zis ca nu m au convins si ca de fapt vor sa nu le stric “afacerile” si sa nu ceez precedent.
  Think outside the box people!!

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • Să înțeleg că ești decisă să creezi un precedent, indiferent de consecințe? 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Mihai, prefer sa incalc aceste canoane, n am gasit argumente pt a nu face asta 😇

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 11. Păi nu-i mai bine să cauți mereu în altă parte ?! Poate găsești mai bun ! Și nici nu trebuie să te mai cerți…

  Pentru un prieten, zic…

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Piei Fructule ! La ce îndemni ?
   Cunoașterea de sine, nu miroase a bine ?
   …. lucru bine făcut, pas cu pas 😏

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Ananas, se numește research.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 12. ” – Bai, omule, asa ma enerveaza nevasta ca i-as planui moartea daca nu s-ar lasa cu parnaie!
  – Bai, istetule, iti dau mega solutia: sex zi de zi si in sase luni moare sigur!
  … dupa sase luni, palid, slabit si fara urma de energie:
  – Bai, am facut cum mi-ai zis.
  – Si nevasta cum e?
  – Rade ca proasta, nu stie ca e pe moarte!”

  *a se retine ca toate zilele din cele sase luni, erau cu dezlegare de la abstinenta si cu aprobarea duhovnicului la spovedanie, dar impotriva vointei si incalcand unele zile de sarbatoare.
  **acordul duhovnicesc a fost primit pe baza viitoarei taxei de inmormantare.

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 11

  • Sunt curios dacă tot așa vrea să-l omoare Irinuca pe Dragnea.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • Acum inteleg de ce islamul e de acord cu poligamia.

   Culmea ar fii ca ambele neveste sa aiba ciclul in aceiasi perioada.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @ sorin aurolacul – as’ fi zis ca abia acum intelegi de ce “sexul de slaba calitate (sau lipsa lui)” este primul motiv de divort aprobat femeilor, fara discutii suplimentare 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 5

  • @Sorine,
   N-ai citit decât titlul, nu și textul. N-are treabă cu ciclul, ci cu postul. Și musulmanii țin post.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Laura G am citit textul dar speram si eu ca la musulmani sa fie mai putine pauze de sex….sau macar sa fie mai expliciti daca sexul oral este considerat tot sex si la fel de pacatos

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Sorin.
   Ai primit răspunsul: musulmanii țin post doar ziua. Lejer, de vară 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 13. Welcome to Evul Mediu…timpuriu chiar.
  Să alegi răul cel mai mic. Pe lângă faptul că nu prea are voie la pixdă îi mai zice și că e mic. 😂
  Deci, cel mai bine sex cu programare pe tot anul.
  Vă dați seama cât de pasională poate fi o partida de sex de genul ăsta? 😕 Un fel de film mut, varianta horror. Ea nu ar vrea, dar totuși stă, așa mai cu scârbă.
  Și să meargă a ii povestească preotului cum ea nu a vrut, dar totuși a stat. 😂

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 4

  • @Marius U,
   Cum adică ea a stat? N-a mișcat deloc-deloc?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Laura G., Pai ea doar stă la primire ca să nu se citească plăcere pe fața ei… dacă participă activ ar păcătui 😂.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Marius U, şi neapărat cu lumina stinsă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Gabil, păi normal, în felul ăsta nu vezi păcatul.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Mariuse, programarea poate să fie și în format electronic? Că io am cam renunțat la hârtie și pix.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Mihai V, nu se poate boss. Suntem în evul mediu. Încercuim zilele direct pe calendarul luat de la preot. Poate peste încă 100 de ani va merge online (sper). Așa că nu te vad bine. 😂😜 Dacă nu ai calendar, să le tii minte programările.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 14. Răspuns la întrebarea de final: creștine, dacă nu ești căsătorit, n-ai voie să faci s.e.x. Ce-i așa greu de priceput? Sau de executat? 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

  • Si cum rezulta asta din articol?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Razvan,
   În articol zice ”soț/soție”. Religia creștină (cred că nu-i singura) interzice s.e.xul înainte de/în afara căsătoriei. Nici tu nu ești prea dus pe la biserică așa-i? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Laura, rules are meant to be broken, right!?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Pana mea … mă convertesc .. pentru mai mult secs.
   Da’ cu dragostea cum rămâne ?
   Ps. Caut specializdă pentru inițiere în tainele o/amorului nebun și amorf 😜

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Alexandru,
   Faci tu mătănii după aia? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Alexandru te rog să nu faci mânării 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • LAura, poate nu am citit chiar atent articolul. Ma asteptam la ceva cu vampiri si apoi ma apucat rasul si am mai sarit cuvinte.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Laura, depinde de ce e la capatul celalalt al mataniei. La pamant nu ma aplec degeaba…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 15. Auzi…..da’ nu mai bine să renunți la dogmele astea?!
  Scapi de zile de abstinență forțată, păcate și alte alea….Zic și eu….

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Eh, cum să renunţe când au la îndemână spovedania şi iertarea păcatelor? Trăgând linie – ies curaţi ca lacrima de fiecare dată. De aici si aerul ipocrit de superioritate morală.
   Dau cu tifla greşelii. E aşa, o învârteală în jurul cozii.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Păi și de unde mai iei speranță și lumină, ă?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @MV, atunci….îți doresc să te luminezi și să nu-ți pierzi speranța.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 16. Fac revista presei si tocmai ce-am citit cea mai tare stire: se credea gay, dar a descoperit dupa 14 ani ca e hetero, ba mai mult, vrea sa-si piarda virginitatea cu o femeie. Intre timp a fpst escorta si-a avut spre 150 de parteneri. La el s-o aplica faza cu zilele de post?!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • la el se aplica direct funia pe gat in viziunea bisericii din evul mediu. Erau reguli foarte stricte pentru folosirea gaurii maro si sexul nu era unul dintre scopuri. 🙂 de unde e articolul , din libertatea? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ioana, am râs cu muuuuuci. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Razvan Nu cred. Singura regula stricta era ca pacatosul poate fi iertat doar daca se pocaieste sincer. Orice pacat, orice pacatos, toti fiind pacatosi. Pocainta trebuia sa fie credibila. Asta presupunea banuiesc si asumarea unei pedepse sau canon in functie de gravitatea pacatului, dar iertarea nu era refuzata. Nici inchizitia nu deroga de la aceasta regula.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @ventidius, și care erau reperele după care se stabilea că ăla/aia se pocaia sincer?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Am citit .. se poRcăia, sincer ..

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Elena P.
   Banuiesc ca erau cat se poate de subiective, atitudine, perseverenta etc. Dar de ce intrebi, ti-e teama ca scapa vreun pacatos? Nu cred ca isi facea griji nimeni ca scapa cineva pana la urma de judecata. Iertarea aia era doar terapeutica, un fel de incurajare acordata pacatosului, fara mari iluzii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 17. ai dreaqu popi cum se pun ei în calea natalității…mă rog, poate unii doar se antrenează..

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Stai, șerif, că aici nu vorbeam musai despre natalitate, ci despre exersat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 18. @Razvan pe mediafax am citit, n-am retinut daca e preluat sau nu

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 19. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 10 Thumb down 17

  • Ne-am asumat asta cand le-am incalcat, daca le-am incalcat. De ce crezi tu ca o sa ne mai fie frica apoi?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Tudore, zici că ăl bătrân o să scoată un catastif uriaș pe care și-a notat toate zilele de “sărbătoare” în care am scăpat io la pixdă?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Zilele de post,nu de sărbatoare.Și da, să nu-ți închipui că o să scapi, o să se puna în balanța faptele bune si cele rele și o să vă dispară rânjetul ăla drăcesc de pe față.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 13

  • Păi și dacă am fost obligat, ce o să zic la judecată ? Să zic că m-o lucrat draCa de Ea ?
   Până la urmă ce este lucrătura asta diavolească? E cumva un mod de a asigura afluxul de adepți ?
   De ce nu mai trăim ca Avraam sute de ani ? Avem contor la p*/*a ?
   FraAte Tudor, God’s Gift , luminează-mă pă mine neștiutorul🤗

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Tudor,
   Dacă renunțăm la rânjet, trecem? Că am o grijă…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Draga@Tudor, tu poti sa te duci sa fii judecat cat vrei de Dumnezeu. Noi restu mergem doar la discutii si negocieri . 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Tudor, ești într-o gravă eroare. În fața înfricoșătoarei judecăți vom ajunge suflete, nu trupuri. Sufletul nu face caca.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • @Tudor, :)))))))) m-ai înveselit!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Tudore,

   pe bune, tu nu crezi ca Dumnezeu e prea supracalificat pentru un job asa marunt, sa deschida cazier sexual fiecaruia ? Dupa mine e prea preocupat sa creeze noi universuri si galaxii, viata, ca sa mai aiba timp si pentru asa ceva.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 20. Este un articol de bun simt prin care se explica problema de a face sex in zilele de mare sarbatoare si se ia in consideratie adulterul, care, surpriza, chiar se intampla.
  Nu inteleg de ce atata vitriol.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 11

  • Și io zic că e de mare bun-simț. Da’ ne mai place nouă să hulim cele sfinte.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @E.O., pentru că esența articolului e man wants/needs, man gets. Adicătelea preafericitele fețe bisericești spun că dacă bărbatul vrea plăcere trupească, trebuie să o primească de la nevastă, ca nu carecumva să fie tentat să caute în altă parte. Caz în care, desigur, tot nevasta ar fi de vină că și-a scăpat el furculița prin altă friptură, când nevasta a gătit de post.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 2

 21. Eu am o altă nelămurire. Dacă femeia nu acceptă astfel de “bucurii” pentru bărbat, nu o luați de soție? Sincer, îi rog pe bărbații ce citesc acest blog, chiar dacă până acum nu au mai comentat, să răspundă acestei întrebări. Să presupunem că ați visat la ea, v-ați imaginat cu ea pentru o viață și, în sfârșit, ați reușit să o convingeți că sunteți cel fără de care viața ei nu mai are sens. Și refuză aceste “chestii”. Nu o mai iubiți, nu o mai doriți?
  Și apoi, în căsătorie, el trebuie să primească oricând tot ce vrea? Nu se poate abține câteva zile? Înainte să o cunoască pe EA, avea tot timpul ce dorea, ca un copil râzgâiat?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @RMD Pai daca barbatului ii plac astfel de bucurii si ea refuza permanent de la inceputul relatiei, cel mai probabil nu o va lua de sotie.

   Clar, niciunul nu va primi intotdeauna ce doreste. E o chestie de se numeste “ECHILIBRU” intr-o relatie. Daca ea nu ofera “aceste chestii”, nu se numeste tot copil razgaiat? Pentru ca situatia e asa cum vrea ea. Doar cum vrea ea.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @RMD, n-am cum să-ți răspund pentru că pleci de la o premisă eronată. De fapt, de la mai multe premise eronate.
   – Într-o relație nu trebuie să CONVINGI pe nimeni de nimic;
   – Îî întrebi doar pe bărbați, de parcă femeile sunt cantități neglijabile. De ce ai impresia că femeile nu pot să vrea “chestii” pe care să le refuze bărbații?
   – Nu e vorba nicio secundă despre “primit” și despre “a putea să te abții”.
   So, n-ai ce răspunsuri să primești in afara de cele din articolul citat de mine azi.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • eu zic ca, in cazul asta, singurul care pleaca de la premisa gresita – si o mai si propovaduieste – este duhovnicul: cum adica: se duce si cauta in alta parte? o rugaminte pentru dascal: poa’ sa-i zica sa-si faca si bagaju’? ca sa nu mai faca un drum degeaba zic 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 11

  • @Jamilla, adică nici în islam nu mai ai voie la mai multe… ăăă… simultan? Se duc naibii toate religiile de pe planeta asta.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Jamilla,nu te supăra,acum câteva articole erai mândră de religia ta,și asta mi se pare corect.Ba chiar ne sfătuiai ca nefiind în temă cu Coranul să nu emitem pareri despre islam .Dacă nu te superi,ai putea ca sa nu emiti nici tu pareri despre creștini.Îți garantez că nu stii despre ce vorbești,creștinismul nu se dezbate nici pe bloguri generaliste,nici la sedinte foto.
   Multumesc.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 16

  • @Tudore,
   Da’ cine dezbate creștinismul aici? Dezbaterea e despre s.e.x 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @ Tudor – nu ma supar, de ce sa ma supar? 🙂 ti-a raspuns Laura G in locul meu. si be) cum ramane cu “sa nu preacurvesti”, daca vine duhovnicul si-ti spune ca totusi el ar putea sa o faca daca tu tii cu dintii de abstinenta? nu mai bine tii cu buzele? 🙂

   pies. daca de undeva ai inteles ca’s mandra de religia mea, ma ierti, rogu-te. imi e si atat. nu ma falesc cu ea, nu ma vait.

   @ Mihai – in functie de statu’ islamic de care vorbim, ai voie de la una la 5. atentie insa, vrei 5? sigur! cu incuviintarea primei si pentru toate oferi aceleasi conditii, da? adica casa, masa, sex (si sa te fereasca sfintii de mania lor daca gresesti si te calicesti sa stai la una cu cateva minute mai mult) – vrei sa treci la islam? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 6

  • @Jamilla, mă bătea gândul să mă fac muezin. Înțeleg că ăștia o freacă toată ziua, doar mai cântă din când în când, deci aș avea timp căcălău să scriu pe blog.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • Jamilla,de curios ,aveți zile in care sexul e interzis? Daca da, respectați aceste zile sau nu?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 6

  • @ Tudor – n-avem. dar, daca ajuta, sunt cativa habotnici extremisti care, dupa ce-si fac calatoria la Mecca, nu mai accepta sa fie atinsi vreodata de femei, nici macar de a lor – atunci moare orice, dar nu sexul, care se intampla pur mecanic, fara atingeri, cu exceptia uneia – contactul organelor sexuale si atat.
   nu inteleg, de ce esti suparat pe mine? si cum nu dezbati religios pe bloguri generaliste cand, e a doua oara cand iti citesc comentariile si sunt strict legate de religie.
   pies. si nu te du’ in abstinenta, da’ nici n-ameninta ca mergi la alta, fii barbat si fa-o pe ea sa te doreasca si’n inima postului. ai inteles ca eu, de fapt, atat spuneam? 😉

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 6

  • Aveți,în timpul Ramadanului.Sau întretineți relații sexuale înainte de Maghrib?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

  • @ Tudor – in primul rand trebuie sa te hotarasti daca intrebi sau daca tot tu raspunzi. postul la noi se tine intre rasarit si apus. apoi e liber si la mancare, si la sex – sigur-sigur n-am cum sa-ti confirm, n-am pazit pe nimeni la capu’ patului, la coltu’ mesei din bucatarie sau mai stiu eu pe unde. razboiu’ tau care e de fapt? ce vrei tu sa imi spui si ti se pare ca n-ai avut ocazia?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

  • @ Mihai – incepi o discutie despre sex si reflectezi ca, totusi, ai alege sa o freci toata ziua? pai si de ce sa te faci muezin? aici cine-ti interzice sa faci asta? :))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

  • @Jamilla, pentru cântat, boss. Una e doar s-o freci, alta e s-o freci pe muzică.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 10 Thumb down 31

  • @ Tudor – esti bine? adica, serios acum, esti bine-bine?
   cat despre concluzii… permite-mi sa am si eu una. pari usor frustrat si, aparent si superficial, treaba asta ar putea fi generata de lipsa sexului.
   iaca, am citit “I Corinteni 7, 2-5” si zau ca nu zice nimic despre interzicerea autosatisfacerii – hai, ca se poate! eu am incredere, nu renunt la tine 😉
   pies. la masea trag, da’ doar curent – am o sinuzita pe maxilar care ma mai incurca din cand in cand 😉

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 6

  • @Tudor,
   Detectez o păcătoasă invidie din cauză că în islam nu exista zile (nopţi, mai exact) de abstinenţă sexuală. Invidia nu e şi ea un păcat creştin?

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

  • @RMD, nu înțeleg, neam, negocierile astea între bărbat și femeie legate de sex.
   Eu când îl iubesc pe el îl iubesc cu totul. Iubesc să fac de toate împreună cu el și iubesc să fac sex cu el. Nu e un efort sau ceva ce fac doar de dragul lui.
   Desigur, sunt zile sau situații când unul dintre noi nu are nevoie și nu insistă celălalt. Așa cum nu insist să mănânce dacă nu-i e foame chiar dacă eu am gătit.
   Dar chiar și când nu mi-e foame tot mi-e poftă! 😉

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • stati bre sa m-adun de pe jos de ras!! :)))))))))

   @tudore, man, tu nu stai bine cu caputu’. Da’ deloc!
   bine, asta era evident cam de la prima postare p’aici.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @ Mihai – imi era teama ca aia o sa zici. da’ tu stii ca n-ai voce de cantat, nu? adica… stii despre Naja Naja (cobra indiana), nu? nici ea nu se ridica armonios in cosul din strada daca falseaza magicianul. Eu zic sa ramai copiraitar ca nu-ti sta rau deloc 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 23

  • @Tudor, dă-te-n colo de nebunatic ce ești. Am râs cu muci. Nu de ce ai scris tu (că oricum n-am înțeles nimic), ci de mielul ăla apărut peste tot. Că păcatosul ăsta de Vasilescu ne-a tot zis de mielul cu o nară. Și mă gândeam la nunta “mielului”. În ce s-o fi îmbrăcat soacra mare?

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 5

  • @JamiLLa puli/pizdu/cilin, după caz. Te scapă de orice sinuzită, chiar și închipuită. Se ia și fără hârtie/rețetă, chiar și pe datorie.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 7 Thumb down 14

  • @Tudor, me schiuze! Bag repede o ceafă de porc cu cartofi prăjiți și imediat după aia mă apuc de ce zici tu.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @ HM – apreciez sfatul. din pacate, inutil. am ales deja chimia eliberata pe reteta. la tine astea au functionat sau…?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Eleno, azi e cu post, mămică, n-ai voie să bagi carne în gură.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Didino, prea târziu. Am făcut-o deja de băcănie.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Elena, nu-i bai. Ce-i spălat cu apă-i ca și nou. Te duci la spovedanie și gata! No more sins!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 22. Din fericire, femeia stie cat, cand si cum vrea.

  Daca nu vrea, sunt doua variante: nu poate (intre 3-7 zile/luna) sau el nu face treaba buna. S-apoi il schimba. S-abia apoi se spovedeste :))

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Adică bărbatul nu știe cât, când și cum vrea?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Ba clar ca stie. Cel mai bine sa se sincronizeze, sa mearga impreuna la spovedit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @boss, barbatul vrea oricat, oricand si oricum :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 23. Zilele de abstinență sunt lunea, miercurea și vinerea in fiecare săptămână- zile de post- în afară de cele însemnate cu harți.
  Sâmbăta seara.- că a doua zi te duci la biserică
  Posturile de peste an- postul Ceăciunului, al Paștelui, postul sf Marii, al sf apostoli Petru și Pavel.
  Restul când e de dulce e și voie la sexuț.
  Unii zic despre împreunare că trebuie doar pt zămislirea de prunci. Deci repede ‘ poziția misionarului’ cu lumina stinsă și pătura in cap.
  Alții sunt de părere că iubirea dintre bărbat și femeie are mai multe forme și nu se cade să o cercetăm în amănunt.
  Așa că după unii e păcat, după alții nu.
  Eu zic totuși că e mai mare păcatul să ai bărbat și să nu îl consumi…Vorba aia…F*ți nu f*ți vremea p*lii trece.
  Și iată deodată răspunsul la veșnica dilemă ‘ Cum se face că toate c*rvele se pocăiesc la bătrânețe și sunt cele mai habotnice credincioase?’
  Păi a trecut vremea…

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 17

  • @Tudor,
   Te rog io mult, adună tu toate zilele de post/interzise la păcătuiri se.xoa.se – că le știi cel mai bine. Și zi-ne exact câte sunt, să discutăm pe concret. Că, uite, lumea nu-i lămurită și-o scaldă cu 3-7 zile, chestii ușoare.
   Io vreau să știu exact. Mersi 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 14

  • @Tudor,
   În general, mie-mi place când rămâne bărbatul fără cuvinte. Abia atunci face treabă bună 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Tudor, eu zic să mai analizezi o dată de care parte a încrâncenării ești. Numa’ zic.
   Nu e vorba de hulă sau de defăimare. E vorba de a respinge niște reguli prin excelență anacronice și discriminatorii. Pentru că așa cum un părinte își iubește la fel toți copiii, îi așează la aceeași masă, îi culcă în aceeași casă, se presupune că și Dumnezeu ne iubește la fel pe toți.

   Pentru că pot da multe alte exemple despre cum e femeia văzută în/de biserică: proaspăta mămică (femeie cununată după toate regulile, să fie clar!), la botez, trebuie să stea în spate, că ”a păcătuit”; dacă e la ciclu, femeia nu are voie la biserică, pentru că ”o spurcă”; primul care intră în biserică să fie bărbatul, nu femeia. Bărbatul poate intra în altar, femeia nu, că e netrebnică… Să mai zic?! Nu mai zic, că m-am enervat destul.

   Înțelegi? Nu confunda credința în Dumnezeu cu mersul la biserică! Din păcate, legătura dintre ele e tot mai slabă, tocmai de aceea și enoriașii vor fi tot mai puțini.
   Mă întristează mersul la biserică, de aceea am renunțat la el. A devenit despre orice, mai puțin despre credință. Or, cu Dumnezeu mă întâlnesc în gând oricând, fără tristețe.

   Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 3

 24. Zilele alea necuvenite, să înțeleg că nu-i cuvin bărbatului, da? Dar poți totuși să i le dai, adică să-i cuvină, ca să nu i le dea alta, dar neapărat să faci un drum la biserică să anunți, că altfel e jale cu pistoale.

  Păi, boss, nu-mi ies nicicum 38 de zile. Mie îmi ies vreo 100 și ceva. Și ca să fac peste 100 de drumuri la biserică, asta înseamnă să am tot cam atâtea zile libere. Că eu dacă mă apuc de povestit, nu mă las până nu-și aruncă ăla sutana de pe el. Treaba lui!

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • Păcătoasă mică! 😛

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Să știi că 38 ăla a fost primul număr care mi-a trecut prin minte. Puteam să aleg la fel de bine 56 sau 73. Ori 3. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Elena, din postarea dumneavoastră am înțeles că folosiți intens dotările dăruite de natura.Deci dacă din 365 zile cât are un an nu vă ajung 265 de zile ca sa va satisfaceti necesitătile și mai doriți derogare și in celelalte 100 zile…îmi puteti da o adresă si un numar de telefon?Nu pentru mine,pentru o cunostința care performează câte 6 ore…

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 6

  • @Gabil, mică-mică, da’ să știi că mai am o întrebare (tot timpul mai am încă o întrebare😜). Admitem că el vrea și io nu. Până la urmă cedez ca să-i cuvină ziua. Cât timp am la dispoziție ca să mă duc la spovedanie? Mă duc după fiecare întâmplare d-asta fericită? O dată pe săptămână/lună/an? Sau aștept judecata aia la final de viață ca să-l blochez definitiv pe judecător?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Mihaie, păi uite așa apar problemele. Voi vedeți mai puține numere decât vedem noi. Și pe urmă vă plângeți că nu vi se cuvine.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Domnu’ @Tandru, nu mă înjurați public, că nu-i frumos. Mă refer la “dotări”..
   Cred că un drum la biserică și o scuză publică, v-ar scăpa de urgie. Doar zic.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Elena,
   Ce rost are să faci atâtea drumuri? O dată la 10 ani zic io că e ok. Că și-acolo e aglomerat, stai la coadă.
   Între timp se mai fac niște biserici, tot mai aproape de casă.

   Dacă ai noroc, într-o bună zi ieși din bloc și după 2 pași intri în biserică 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Puteti detalia ,,urgie”?
   Nu de alta dar daca facem o schimbare minoră, o în loc de u, s-ar putea să economisesc un drum la biserică.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Laura, aș merge totuși pe o singură spovedanie la final. Și așa se spune că există viață după. Zic să nu mă plictisesc p-acolo.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Tandru, economisești tu, și eu mai fac rost de un drum. Nu-i corect.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Lasă, gasim un popă la care mergi o singură dată, cu lista.Dacă tot vrei să-l faci să arunce sutana , o aruncă o dată și bine.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @elena, stiu eu unul dispus sa arunce sutana si sa te izbaveasca rapid.

   p.s. am aflat dupa ca era popa :)))))))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @singlemum, izbăvirea asta o face cu simț de răspundere?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 25. Ptiu, drace, câtă decadență și ce dezmăț p-aci! Am spălat monitorul cu agheasmă, de trei ori, și-am să mă rog pentru sufletele voastre, păcătoșilor.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • @didino, vezi că, dacă e monitor de 17, degeaba ai dat dăcât de trei ori cu agheasmă.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Măi, @Mihaie, cum de 17? Mi-am luat d-ăla mai mare, ca să-mi încapă toate iconițele. Am și una colorată, pă mijloc, cu Sfântu’ Orgasmie. 😇

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @didina, vezi, asta e problema cu voi, niciodată nu știi ce înseamnă “mare” sau “mai mare”.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Ai luat iconiţe de pe emag_ Că au şi de-alea plângătoare, nu mai trebuie să dai tu cu apă sfinţită, se sfinţesc singure.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Mihaie, chestiunea cu “mare” sau “mai mare” e relativă, important e să fie potrivit nevoilor fiecăruia. “Suficient”, cum ar veni.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Nu-s bune alea, @GabiI, nu poți regla șuvoiul de lacrimi. Las’ că dau o tură pe la @Elena, cu prima ocazie, poate-mi dă ea o mână de ajutor. Am auzit că se pricepe și la încărcat bateriile.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 26. Dacă e de post și nenorocitul pretinde, fac un duș fierbinte post coitum sau mă șterg, elegant, la gură cu vârful degetului inelar. Ca să tai greața, bag zece avemaria, când mă clătesc.
  Dacă pretind io, la fel.

  Important e să ieși curat de la baie.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 4

  • @Alino, io am râs cu muci. Tare-aș vrea să-l cunosc p-ăla care a dat thumb down.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • E o aia în mod cert. Invidioasa😜

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Alina, ceva de genu’ “spalata-i ca si noua”

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • E două doamne, alea care-au dat dizlaic. Am o frază să le spun= fetelor, e OK și cu dosul mâinii.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @moatza
   nu îi nouă, bre, da-i pregătită.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 27. Am cunoscut o față bisericească, aprig și neobosit apărător al rânduielilor creștine, care spunea că trebuie să te împreunezi cu soața doar de atâtea ori câți copii vrei sa ai. “Mnealui pretindea că a săvârșit scârbavnica fapta de trei ori, pentru a confecționa trei prunci – vorba aia, a unui exagerat-de-euforic: unu’ pentru el, unu’ pentru Biserică și unu’ pentru Țară.
  M-am gândit, totuși, că Doamne-Doamne a fost răutăcios cu bietu’ om – pai nu-i putea livra un set de tripleți după primu’ meci, ca să nu mai fie nevoit omu’ să mai treacă de două ori prin cumplita caznă…?! 🙁

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @Marius, la aia cu confecționatu’ mi-am amintit de o vorbă: hai să-i mai punem și-o mânuță, și-un năsuc, și câte o nară și tot așa, până se confecționa copilul.
   Iertată să fiu, dar așa am înțeles eu că se fac copiii.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Moamă, dară ce potent, popa. Să știi dumneata că ăsta te lasă gravidă și-n perioada nefertilă.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 28. Îmi place că sfaturile sunt date de un călugăr, care teoretic practica abstinenta. Dacă excluzi sărbătorile și posturile prevăzute de calendarul ortodox, apoi zilele “acelea”….mai apuci sa faci ceva?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 29. Cum ar fi daca nimeni n.ar pretinde ci totul ar veni natural !!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 30. Tatăăă… câte cazane noi trebe să aprind.
  Voi nu știți că-i scump gazul?

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Arde paie … oaie. Și nu te mai plânge atâta ca o babă-n post 😜

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 31. @Tudore, ia adu unchieşiule două peturi de aghiasmă de aia bună,”l’eau de Jordan pour netrbnique”că acu mâ bag în panaramele astea..Ia, hai alinierea în ordine alfabetică:nimfomanele în stânga, prea mult futacii, în dreapta.Pe lăbari îi iert, că-s nevinovați..
  @Vasilescu, tu anticristule să nu care cumva să mârâi ceva, că-ți troznesc o afurisenie,de-ți bag coşmelia de blog direct în 403 forbidden eror….

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 1

  • @Paco, io? Nu vezi ce cuminte am stat toată ziua?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Paco vezi că s-ar putea să îți aducă. Pare popă!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Aline,poate vrei să spui preot, că n-ați pus împreună gogonele la murat..

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Multumesc @Paco pentru precizare, in ochii Domnului toti suntem la fel, ne deosebesc faptele noastre insa.Iar la Înfricosatoarea Judecata n o sa fim pusi pe categorii, fiecare o sa raspundem pentru ce am facut !

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Tudor,
   Ce naiba (iartă-mă, părinte!) e așa încrifoșător la Judecata aia?
   Sunt două opțiuni mari și late: sus sau jos.

   P.S. pentru atei – adică rai sau iad. Nu visați la alte alea… 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Laura G., nu sunt preot, doar crestin practicant! Dar cred cu tarie că dacă ai avea bunătatea si înțelepciunea să îți iei un duhovnic căruia să i mărturisești păcatele și să te indrume ai gândi altfel.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Tudor,
   N-am păcate. Doar plăceri. Iar pentru astea nu cer iertare nimănui 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Paco ceea ce voi spune acum este strict părerea mea și mi-o asum. Mulți fac facultatea de teologie pentru banii pe care îi va lua după! Mulți dau șpagă grasă pentru a ajunge la oraș. Este alegerea fiecăruia ce face cu viața lui, dar mie până acum doar doi popi mi-au demonstrat că sunt preoți din cei pe care i-am cunoscut până acum.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 32. Hahaha, foarte distractiv!
  Nu am griji din astea! Că m-a ocărât odată un călugăr și mi-a spus clar că o să ard în iad pentru că … fumez 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 33. @Mona, da, frate, când e vorba despre femei, ăștia știu una și bună: n-aveți voie să băgați NIMIC în gură, că ajungeți în iad.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Șttt, frate, că a trecut IT-ul pe aici 🙁
   DEci, cum spuneam, aia e, eu am liber la toate posturile 🙂
   Notă: pentru cei care nu apucat să vadă ce scrisesem inițial, voi arde în iad pentru că … fumez (după cum mi-a spus un călugăr)

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • La fumat trabuc cu piele dublă poate se referea …

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Paco da’ numa’ la vicii îți stă gândul 😜
   Dacă mai apare și VictorR cu berea lui, Anduța cu limbarnița se lasă cu cazan rezervat în iad 😏
   Chiar, să “vorbești” mult iE păcat? Întreb pentru un ilustru cunoscut.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @habare, dacă vorbeşti cu o fată, doamnă ,femeie sau cu Viorica Dâncilă şi te mângâi prn buzunar la cocoşel, doar atunci e păcat.Dacâ nu , poți să dai cât vrei din chizdă…Dacă eşti slab şi simți că intră pofta, să ai la îndemână un cub Rubik sfințit.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @paco brava senor, m-ai atins … sensibil, ce să zic, ca o babă-n zi de pensie😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Habare, nu prea înțeleg ce treabă are limbarița mea cu cazanul, dar fii pe pace, azi a fost cu abstinență și am avut pretenția de la mine să mă abțin cu succes în a emite vreo părere pe subiect. Și tare bine am făcut. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • On/Off topic
   Cică o vorbă auzită de la o fată darnică:

   Dumnezeu ți-a dat-o ca s-o dai, nu să prindă mucegai/ să te duci cu ea în rai 😜
   De “limbarniță” zic😏
   Apăi tu Anduță dacă nici pe tine nu ne mai bazăm… să te iei de mână cu Vera, Edel&rest și să faceți hora pieirii 😕

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Habare,
   1.Sper că vorbim de-același lucru și “limbarniță” =”limbariță”. Just checking, să n-avem vorbe necuvenite.
   2. O dau, stai liniștit, dar unde trebuie și cu folos. Cred. Sper. Cu mulțumiri tuturor celor cu care am interacționat pentru lecțiile și antrenamentul de-aici.
   3. Drăguț din partea ta să faci apel la compoziția mea chimică (Btw, te salut Faianțare. Dacă vezi mesajul, zi-mi și mie te rog filmul din care ai luat secvența aia cu fata în care nu se putea pune bază. De mai ții minte despre ce vorbesc, desigur.) , dar nu e cazul, te asigur că nu am astfel de intenții momentan.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 34. si uite asa am ramas fara singurul postac blogger preot ,care a avut curaj sa citeasca/scrie pe aici @Tudor

  si acum cauta prin arhivele BOR cate matanii trebuie sa faci daca ai facut sex oral ?

  si daca se pun/scad si mataniile facute in timpul prestatiei ?

  daca conform dogmelor sex inseamna doar cel pentru inmultire, atunci cel oral nu se pune ?

  o gramada de intrebari pentru hPopa Mitica aka Tudor in cazul de fata

  si cazul suprem pentru care am/nu am votat dar am castigat : casatoria este permisa intre doua persoane ?

  care din cele doua ele sau doi ei merge sa il/o reclame pe cealalta la preot ca i-a cerut sa faca sex fortat fix in post ?

  sa ne vedem cu totii la orgia din jurul cazanului cu smoala !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 35. Mihai, cu atitudinea ta te situezi fix pe pozitia celor care ii condamna pe homosexuali. Judeci o sexualitate pe care nu o poti pricepe. Parerea mea este ca fiecare e liber in cuplu, in intimitate, sa se comporte cum crede ca e mai bine. Cu asumarea responsabilitatii respective. Un exemplu: daca faci sex cu unul bolnav de SIDA, probabilitatea sa o iei este cam 100%.
  Un cuplu crestin stie singurel cand si cum sa faca sex si de ce. Cuplul crestin are valorile lui, momentele lui, placerile lui …care trebuiesc respectate.
  Fara respect, viata oamenilor este cu adevarat grea si urata. Nedemna si nedreapta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 7

  • @GMT, doamnă, știu că v-ați adresat lui Mihai, nu mie, dar simt nevoia să intervin.

   ”Un cuplu crestin stie singurel cand si cum sa faca sex si de ce. Cuplul crestin are valorile lui, momentele lui, placerile lui …care trebuiesc respectate.”

   Dacă revedeți textul, o să constatați că tocmai asta era problema femeii din cuplul creștin. Ce să facă femeia dacă bărbatul vrea, deși valorile cuplului (regulile de abstinență) spun fix opusul?

   Morala creștină zice că trebuie să îți înfrânezi plăcerile trupești. Și vine doxologia.ro și îmi citează un nene călugăr de undeva de prin Rusia, mort de 100 de ani, drept adevăr perfect valabil azi, care zice că soția trebuie să-i cedeze soțului, deși valorile ei spun altceva, ca nu cumva el să meargă la cu*rve. Adică el nu trebuie să se înfrâneze. Că dacă nu are acasă, găsește în altă parte și de vină e nevasta. El nu trebuie să meargă nici la spovedit să își mărturisească ”păcatul trupesc”. Ea da. Nevoia lui de sex e respectată. Nevoia ei de a urmări anumite reguli nu.

   Dacă sunteți cu adevărat convinsă de ce ați scris în ultimul paragraf (afirmație în care cred eu însămi cu toată convingerea), nu pricep cum nu puteți vedea ce nu e în regulă aici…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 36. Ce tot sexați cuvenit/necuvenit?
  Cum rămâne cu day X a lu’ @Alin ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Asta voiam sa strig pe-aici: unde-i Alin cu numărătoarea? Dacă n-a semnat aici înseamnă că n-a făcut flotările.
   Sau o face altele, p-alea care nu se contorizează și-s cu păcate 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Day 8 finished.
   Day 9 started!
   Am avut telefonul la încărcat!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Bun, @Aline, acu’ pot să dorm liniștită 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Zi de burtă… pardon abdomen. E bine încărcat? Faci și halbere ? Se cuvine ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Exercițiile pentru abdomen le fac cam de 3 ori pe săptămână, în schimb flotările le fac zilnic. Mai trebuie să încep să mănânc mai sănătos…
   @Laura îți urez noapte bună precum și ție dragă @Habar
   PS. Burtica e tot acolo doar că după 8 zile balonul e mai mic 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Totul până la dragă … deci te rog TERMINĂ singur 😜 cum se cuvine.
   Banc sau nu …

   Unu făcea flotări într-un parc. Un ardelean se uită la el și cugetând îi zice :- Apăi mă ficior oprește-te că domnuca o plecat de mult de sub tine 😊

   Păi se cuvine ? Ai dezlegare la flotări? Pune mâna pă lopată că vine cam multă zloată.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 37. eu sunt noua tare, dar …. zau ca e mai plict aici la voi fara Vera

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 38. Si mie mi-e dor de ea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 39. In zilele noastre e cool sa iei in deradere orice se refera la viata intima; in special e “marfa” sa te autoironizezi. O fi bine? Poate vreo ducesa, contesa sa ia lectii, sa faca glumite sau sa dezbata pe bune subiectul cu tot cu predicat. Poate ii creste notorietatea. O data cu a ei, poate creste si a contelui, mai stii?
  Lumea mondena e disperata dupa diete, sa slabeasca, sa se fortifice. Se abtin de la mancare. Vip-urile (nu toate) o fac pt o conditie fizica buna. Ortodocsii pt o conditie spirituala mai buna ( ma refer la postul mancarii).
  VIP-urile isi educa vointa prin diete, sa nu baleasca daca vad o tarta, ca e subdemnitatea “clasei sociale” sa nu te poti abtine.
  Oare sexul si mancatul nu sunt placeri trupesti? Azi e cool sa fie stapan trupul peste suflet.
  Nu esti fitza daca nu razi hahait la glumele contemporanilor mai ales despre sex: adio amici, adio leadership. Habotnicul/habotnica aia!
  Urari pt situatii cu subiect sex ironizat:
  Celor dornici de hahaiala sa hahaie.
  Celor ce isi simt demnitatea afectata, sa zambeasca si sa schimbe subiectul. Nu aratati ca va displac bancurile ce contin multe f… -uri daca vreti sa va integrati in … lume.
  Daca ti se “rupe” de ce zic altii, cred ca atunci esti fericit ca poti avea o opinie care e a ta. Cand nu ai nevoie de “priviri aprobatoare”.

  La o anume civilizatie, e ofensa maxima cand ea…isi ridica poalele in sus.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 5

  • @Otilia, am citit de trei ori comentariul tău și de fiecare dată a fost același rezultat: să mor io dacă am înțeles ceva.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 40. Mi-e greu sa cred draga Mihai V. ca nu ai inteles un comentariu scris fara neoligisme.
  Intru in jocul tau si iti raspund prin intrebari:
  1. Regina Letizia a Spaniei ( am ales-o ca nu are “sange albastru”, inainte de casatorie a fost jurnalista) o vezi glumind despre faptul ca face sex sau nu in zile de post? Ar dezbate un subiect de genul asta intr-o cheie ironica?
  2. Majoritatea comentariilor la articolul tau sunt ironice si chiar indignate cu privire la abstinenta in post. Acest gen de persoane reprezinta inteligentii carismatici ai zilelor noastre? Potentiali formatori de opinie?
  3. Cu riscul sa te superi, intreb: ce urmaresti prin acest blog? Sa castigi notorietate pt vreun eventual job? Urmaresti vreun trend al subiectelor la moda? Sa contribui la evolutia spirituala a celor ce te urmaresc? Sa simti ca scrii ceva poate important?
  4. Ce am intentionat prin comentariul anterior: sa problematizeze macar cativa din cei ce citesc acest blog ca exista si un alt mod de a accede la respectul de sine altfel decat ironizand ceva serios in cazul de fatza dogma ortodoxa sau calculand cate zile pe an “si-ar trage-o” (sa vorbim academic) un el si o ea. Sa “arunce”un ochi si la stirile despre oameni cu adevarat importanti si sa se intrebe, oare acestia de ce nu chicotesc/iau in deradere o dogma? De ce nu intra in detalii intime despre viata lor sau a altora? Daca macar unul/una isi pune intrebari si cauta un raspuns, e o bucurie ca incepe sa gandeasca singur/a.

  Iti doresc succes in ceea ce vrei sa reusesti si nu o spun ironic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • Well… din păcate tot nu înțeleg nimic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Noi aici ne hăhăim. Asta nu înseamnă că suntem neserioși. Suntem foarte serioși. Când și dacă vrem.
   Cât despre respectul de sine, ce să zic. Eu sunt fericită că i-am găsit pe oamenii aceștia. Uneori, râsul, hazul, simplitatea, naturalețea vorbirii și a gândirii, sunt cea mai eficientă terapie. Jur.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Mi-e greu sa cred draga Mihai V. ca nu ai inteles un comentariu scris fara neoligisme.
   Intru in jocul tau si iti raspund prin intrebari:
   1. Regina Letizia a Spaniei ( am ales-o ca nu are “sange albastru”, inainte de casatorie a fost jurnalista) o vezi glumind despre faptul ca face sex sau nu in zile de post? Ar dezbate un subiect de genul asta intr-o cheie ironica?

   * pai ce treaba are cucoana asta de regina cu discutia noastra …..? Fiecare alege ce e ok pt viata lui si il implineste

   2. Majoritatea comentariilor la articolul tau sunt ironice si chiar indignate cu privire la abstinenta in post. Acest gen de persoane reprezinta inteligentii carismatici ai zilelor noastre? Potentiali formatori de opinie?

   * indignatii sa inchida pagina daca le provoaca suferinte groaznice ….. ps. formatorii de opinie de obicei sunt niste manipulatori groaznici

   3. Cu riscul sa te superi, intreb: ce urmaresti prin acest blog? Sa castigi notorietate pt vreun eventual job? Urmaresti vreun trend al subiectelor la moda? Sa contribui la evolutia spirituala a celor ce te urmaresc? Sa simti ca scrii ceva poate important?

   * am impresia ca suferi de niste frustrari crunte …ce ai tu cu viata omului si cu ce scrie el ..isi impartaseste trairile si spune ce gandeste ….si bine face Mihai !

   4. Ce am intentionat prin comentariul anterior: sa problematizeze macar cativa din cei ce citesc acest blog ca exista si un alt mod de a accede la respectul de sine altfel decat ironizand ceva serios in cazul de fatza dogma ortodoxa sau calculand cate zile pe an “si-ar trage-o” (sa vorbim academic) un el si o ea. Sa “arunce”un ochi si la stirile despre oameni cu adevarat importanti si sa se intrebe, oare acestia de ce nu chicotesc/iau in deradere o dogma? De ce nu intra in detalii intime despre viata lor sau a altora? Daca macar unul/una isi pune intrebari si cauta un raspuns, e o bucurie ca incepe sa gandeasca singur/a.

   * dogmele sunt exact ce denumesc – dogme …….. si sa stii ca l-am vazut pe Dzeu ca ma urmareste ce fac sub plapuma cu iubita …fara sa fiu cununat sau virgin ……:) pidosnic tare nenea asta cu barba din ceruri . SI vezi ce spun oamenii cu adevarat importanti pt omenire despre dze ..gen Einstein …. nu cioflingarii neisrpaviti care apar la TV

   Iti doresc succes in ceea ce vrei sa reusesti si nu o spun ironic.

   * Mihai nici macar nu are nevoie de urarile tale …e un baiat talentat care il apreciez ….si nu numai eu . ps nu ne cunoastem si nu am vorbit vreodata cu Mihai

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 41. Imi place cartea aia de basme si povesti vechi de 2000 de ani ……si oamenii care au studiat basmele dar nu au trait viata cu aspectele ei …. asta e organismul uman cu nevoiel si necesitatile lui …. ce fain e sa tai un porc si sa te imbuibi de ziua lui Christ , desi in biblie nu am auzit de asa cutuma …asta dupa ce ai mincat numai prostii pline de carbohidrati si ai pus 5-6 kile pe tine si brusc bagi sarmale si friptura si chishca si alte minunatii imorale si care ingrasa ( apropo popi slabi nu am vazut ….oare burta mare au de la posturile prelungi )…in fine mai bine ma duc la un nutritionist ca e mai aproape de adevar si folositor ; si ca barbat ..te poti abtine daca e cazul …nu inseamna ca daca pe cucoana ai durut o capul ai plecat la alta in secunda doi ….. esenta e echilbrul nu povestile neconfirmate si fantasmagoriile altora aplicate unor oameni care nu-s in stare sa gandeasca pt ei sa gaseasca raspunsuri referitor la viata lor ;

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 42. ps. eu cind mi-am ales partenera am facut-o in sens de bucurie si implinire reciproca …..nu am avut dezbateri gen stii azi e duminica si nu te pot pupa mai profund ….doar asa mai pe ascuns si ascunsi sub patura ….. cind am postit …adica am facut dieta ….am facut dieta din septembrie pina in februarie ..fara sa maninc carne ( doar putin peste si fructe de mare ) ..cu orez integral ,,,naut , linte ..salate ..ulei tras la rece , kefir si suplimente recomandata de nutritionist …nu cu post aiurea si imbuibare dupa craciun cu carnuri care se digera in 4-6 ore ….Asa am rezolvat si gastrita si alte probleme de sanatate care cu postul “clasic crestin milenar ” nu aveau leac …
  Povestile de adormit copii cu sexul si sexul nepotrivit sa le creada pseudo spiritualii …..care profita de infantilismul unui popor needucat ….:)) zic si eu …..acuma sa vezi ce hateri o sa apara …..deja am creat turbulente grave profund ireversibile :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.