5,235 cititori

Tu ai angaja-o pe doamna Dăncilă?

Presupunem c-ai fi (sau poate chiar ești) un antreprenor, patron, angajator (sau ce titulatură ți s-o potrivi) care activează în mediul de afaceri privat. În fiecare zi a vieții tale te lupți cu piața și cu concurența, încercând să spraviețuiești sau să faci profit într-o țară și o economie în care ăștia mai au un pic și iau și pielea de pe provizioanele tale, o țară în care impozitele te cocoșează și unde ți se jefuiește cashflow-ul la drumul mare. Zi-mi și mie dacă tu, angajatorule, patronule, antreprenorule, ai angaja-o pe doamna Dăncilă pe un post în firma/compania ta?

Și nu vorbesc musai despre un post de management sau cu nisciava responsabilități de conducere, vorbesc despre ORICE post. De la dus tava cu cafea, facturistă pentru oamenii de la vânzări, lucrătoare pe motostivuitor sau femeie de serviciu, până la cel mai șmecher post disponibil în organigrama companiei tale. 

Serios, fă un efort și imaginează-ți c-ai avea-o în fața ta, pe un scaun, pe doamna Dăncilă (presupunem că tu ai fi cel care ține interviurile) și trebuie să iei hotărârea dacă o angajezi sau nu. N-ai voie s-o întrebi nimic, trebuie să decizi doar în funcție de cum a performat până în acest moment din postura de prim ministru.

Ce vreau să te rog e să uiți de orice simpatie politică, să treci peste faptul că urăști pesedeul (dacă te afli în această situație absolut ingrată, desigur) și să iei în considerare doar factorii care contează atunci când angajezi pe cineva: ce-are în cap (și aici te poți orienta strict după ce și cum a debitat doamna de când este premier) și modul în care s-a prezentat ca imagine (da, oricât ar sări de cur în sus adepții politicăl corectnesului, cam contează cum arăți la un interviu, că d-aia te duci îmbrăcat în hainele ăle bune și aranjat la marele fix).

Gata? Ți-ai imaginat scena interviului? Acum zi-mi sincer, angajatorule, ai lua-o la tine în firmă sau în echipă? Te-a câștigat suficient cât să-i oferi un job și-un salariu?

Dacă răspunsul tau e NU, am să-ți dau o veste: deja ai angajat-o. Și pe ea și pe Olguța Vasilescu și pe Tudorel Toader și pe Daea și pe toată șleahta asta de guvernanți care-și dau măsura inteligenței și priceperii în fiecare zi a existenței lor. Iar acum poți doar să asiști neputincios la toate elucubrațiile lor și să te rogi la Dumnezeu, Iehova, Buddha sau Marele Manitou să mai reziști încă o zi, încă o săptămână, încă un trimestru sau încă un exercițiu financiar.

Pentru că, din nefericire, pe ăștia nu-i poți concedia.

P.S. Dacă răspunsul tău e DA, să fii pe fază, s-ar putea să ți se îndeplinească dorința zilele astea.

mihai_vasilescu_dancila

100 de păreri la “Tu ai angaja-o pe doamna Dăncilă?

 1. Stai mă zen,bivolu român care a votat Teleormanu’ si hipsteru’ cocoșat si corporatist care n-a votat nimic că capac de vece pe pârtie,te-au exonerat de dilema morală a angajării unei vite autohtone ca miz dancila.Românu’ este un dobitoc sinistru care isi pune întrebări despre despacito in timp ce face pluta in căcat iar in fundal se aude mugetu’ maiestuos al cerbului carpatin aflat in plin rut.

  Comentariu beton! Thumb up 66 Thumb down 16

  • @edelweiss, io vorbeam cu românii ca tine.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • Prietene,în toamna asta sau primavara viitoare când plecăm,după timpul necesar si toate etapele,ținta mea este să iau cetățenia tarii respective,Germania sau Suedia si să renunț la asta română,ca ură si scârba.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 10

  • E ok, nu te alarma, conform unor interviuri care circulau pe net anul trecut, Teleormanu’ e in spatele lui Dragnea pentru ca ”E totusi de-al nostru”.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 3

  • @edelweiss, cum, adică, te cari din Eden? Pai cine plm mai cultiva rapita pe aici? A…nemtii sunt tari in rapita, inteleg..
   Ps. Succes!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 2. Eu cred că are față și s-ar potrivi la un ghișeu de administrație financiară.
  La particular…. doar dacă e firma lu’ Dragnea.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

  • @Xenopol, cred că mă citește cineva de la administrația financiară.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • da de ce Xenopol, tu ai fost vreodata la un ghiseu de adm financiara…de ce ne doresti o una ca ea acolo, ca sunt suficiente ca ea acolo

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 3. Aș angaja-o instantaneu, fără glumă. Aș pune-o la o masă cu un caiet de matematică, creioane colorate,să deseneze pătrățele, ce vrea ea. Ideea e că, atât timp cât ar fi la mine, nu ar fi disponibilă să ocupe fotoliul de prim ministru sau orice fotoliu în guvern sau în altă parte.

  Comentariu beton! Thumb up 116 Thumb down 3

  • @catalin fdd, touche! Nota 10 pt raspuns :))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • @catalin, mno, să-mi arăți și mie angajatorul privat care plătește un salariu degeaba.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • @Mihai la câtă varză face asta, cred că mai mulți ar fi fericiți să îi dea minim pe economie numai să stea undeva cuminte :))))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @cătălin, ai dreptate, unii ar trebui plătiți să nu facă nimic. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • Bravo, @catalin fdd, asta înseamnă cu adevărat să-ți iubești țara!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Sunt destule firme private care tin prosti in functii @Mihai. In Romania nu conteaza ca ii dai 10 lei salariu unui angajat prost daca castigi 40 lei dintr-un contract pe care il aduce in firma sotul angajatului.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Cel mai super răspuns!Sper să ne scapi de ea!
   Apropos, nu vrei să i iei pe toti?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Aș angaja-o să împartă fluturași pe stradă..
  Și nu consider c-am angajat-o eu, ci cei care visau pensii și salarii mai mari, morții și mai ales, cei care s-au pișat pe el de vot. Hai că iar m-am trezit plină de draci, nu mai pot cu ăștia..

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Anonimă 2.0, adică tu ai lua un fluturaș de la doamna din mână? Că eu n-aș lua.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Mihai, tocmai. N-ar lua nimeni deci aș concedia-o în cca 20-20 de secunde. Totodată, cu această ocazie, ar avea ocazia să fie scuipată face to face și nu doar online.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 5. Mie mi se pare usor nevinovata pentru situatia in care-i pusa sau nu mai vinovata decat Boc, nu, n-as angaja-o, grabindu-ma insa sa adaug, cum nu i-as angaja pe niciunul.

  P.S. Fara a fi picat in adoratie dupa el, pot spune ca in contextul momentului Iohannis mi se pare ok. Nu, nu poti face de unul singur dintr-o tara de rahat bici. Se descurca si el cum poate.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 21

  • @Faiantaru’, opa, câte thumbs down ți-ai luat. Oare de ce?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • Păi eu l-am votat pe Ioahannis.Că alternativa era mai de kkt.Dar parcă deviza lui era ,,România lucrului bine facut “nu ,,România,țara unde fiecare se descurcă cum poate”.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • Faiantaru’@, Boc VS. D’ncilă este din start inechitabilă, dar egalitatea intre ei este nepermisă, utopică, adică absurdă.

   Spun asta chiar ca un votant de dreapta care la momentul tăierilor salariale ca măsură de criză mi-am permis să mă impotrivesc cu o decizie internă și să-mi susțin decizia. Ai idee cine mi s-a impotrivit cel mai vehement atunci? Raspuns: votanții roșii.

   P.S. : nu am dat deloc dislike, dar nu am dat like de data asta. Asta ca să nu fie discutată problema prin acest tip justificare.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • Io i-am dat plus Faianțarului. Pentru ”usor nevinovată” – femeia asta e convinsă că-i capabilă pentru că cei din jur au convins-o.
   Până la prim-ministru a urcat niște trepte, deci cineva (mulți) i-a băgat în cap că-i destoinică.

   Amintiți-vă de părerea oamenilor din Videle despre ea – te bușea plânsul la atâtea aprecieri. Dacă Videle a votat-o, cine suntem noi s-o criticăm? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @ Sandra Ambra

   Tic-tac, tic-tac tic-tac … timpul se duce repede, ai doar doua posibilitati, o a treia nu exista, ce alegi ? (1) Sa tai 25% din salarii tuturor si sa nu dai pe nimeni afara, (2) Sa nu tai deloc salariile si sa dai un sfert dintre oameni afara.

   Tu te-ai necajit pentru scaderea salariului, e firesc, dar la sfarsitul zilei tot ai mai avut de o paine pe masa, cum ar fi fost sa fi fost printre cei dati afara si sa n-o mai ai deloc ? That was merci, my child !

   P.S. Eu inteleg ca-i anapoda sa mictionezi pe propriile doctrine, dar cine se mai uita in gura lor. de unde asa valente idealiste la ei ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 3

  • Faiantaru’@, eu am ințeles atunci impotența lui, nu asta era ideea mea. Oricum, doar tic-tac-ul nu cred ca i-a făcut impotenți, erau și sunt doar niște roșii decolorați, asta era/este in continuare problema lor. Cred totuși ca Boc nu era de-al lor, aici ai avut dreptate relativ la vinovăția lui.

   Să privim Clujul acum fără să ne gandim la cum am fi făcut noi sau alt candidat altfel, ca să evităm multele făcute cu spor dar nu pe placul tuturor.

   Mi-ai ințeles motivația, de altfel. Mult respect pentru opiniile tale.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ Marius M

   😀 😀 😀 Da, mi-ai servit argumentul inchizator, nu prea mai am ce spune. A promis si el ceva, ce-i drept nu-i stramb ! 🙂 Dar promisiunea asta a fost mai mult a oamenilor lui de PR, nu a lui, hotararea mea in privinta lui bazandu-se tocmai pe faptul ca a fost extrem de ezitant in a se lansa in promisiuni si speculatii (cum de altfel a si ramas, vezi bine). Numai cine are de gand sa nu le si respecte se arunca la asa ceva, caci vorba lui Reedoo, evident faptul ca “plm … daca era asa usor o faceau de mult altii pana la mine …” 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • @ Laura

   C-a fost Grindeanu, c-a fost Tudose, ca acum e Dancila, hotararile n-au fost ale lor. Sa ne punem cu stapanul lui, nu cu cainele, zic si eu.

   Sa-mi dea si minusuri fara numar, daca lumea a inteles postarea lui Mihai ca pe o invitatie la lapidarea lui Dancila si asteptarile erau ca fiecare-n parte sa arunce macar o pietricica acolo, eu fiind ala de s-a gasit sa-i mai aduca si circumstante atenuante, ei, bine, pur si simplu nu mi-a venit sa !

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Eu zic sa cititi atributiile presedintelui si sa vedeti cam ce putere are un presedinte ca sa faca o “Romanie a lucrului bine facut” si pe urma sa-l injurati pe om ca nu face nimic bine

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

 6. Avand in vedere ca madam dancila are relatii destul de stranse cu diversi coiosi din zona politica, daca as avea ceva afaceri acre s-ar intersecta si ar avea legatura cu statul, da, clar, as angaja specimenul. Plm, i-as da un birou, un laptop fara acces la afacerile firmei si, cand am nevoie de una alta, as bagao la inaintare.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Redoo, nu, boss, fără să aibă relații.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 3

  • Da, prefer sa-i platesc salariu decat ajutorul social

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 7. Răspunsul meu e nu, dar mă tem că nu contează, așa cum spuneai e deja angajată. Și nu pe orice post, ci pe unul de unde conduce conformul principiului mucles.
  Mi-e o lehamite de n-am cuvinte. În 20-20 vor fi următoarele alegeri? Sper să mai rezist până atunci și sper ca marea masă să realizeze, măcar in al 12-lea ceas, să voteze cu cap. Asta pare o utopie acum.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Miha s.,cu cap sau fără cap,problema e că votezi calculat dar ai pe cine?Că eu la ora actuală nu vad alternativă la imbecilii ăștia.Decât altii la fel.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

  • @Marius, momentan ma uit, circumspecta, dar si cu un dram de speranta inspre Miscarea Romania Impreuna. Ciolos pare sa-si fi adunat cativa oameni faini in jur – sunt cateva figuri ce le urmaream independent inca dinainte. Nu sunt naiva si mintea mea refuza sa se subjuge mitului salvatorului – ala ce ipotetic ar veni si ne-ar salva pe toti. Daca lucrurile ar incepe sa se miste inspre bine, e evident ca doar un efort conjugat ar putea scapa tara de hienele astea – incredibil cat sunt de multe si cum au capusat toate posturile cheie.
   Spuneam de speranta aia. Fara ea am toate sansele s-o iau razna. Sper sa rezist pana in 20-20 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Marius M, Cioloș, boss.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Da, și eu îmi pun speranțe în băieții ăștia.
   Când a fost numit guvernul tehnocrat, am fost extrem de fericită, aveam un rânjet înfloritor pe față. M-au taxat colegii și mi-au scos toți fulgii. Nu le-am răspuns atunci, nu le aduc aminte de incident, cred că s-au lămurit cumva singuri.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 3

  • Clar, Cioloș.
   Va fi nevoie de răbdare și ceva timp. Dacă Cioloș va ajunge iar la butoane nu va putea face minuni peste noapte. Dar măcar avem speranța unei onestități, bune intenții, organizare, decență și limba română vorbită corect 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

 8. Cred că aș putea schimba totul la ea dacă n-ar fi mentalitatea asta imbecilă. Și ăsta e motivul pentru care urăsc că e plătită din banii mei să mă reprezinte. Nimic din ce e individa asta nu mă reprezintă!
  Lăudabilă intenția lui catalin fdd, dar ar trebui ca fiecare firmă privată să plătească degeaba un păduche din ăsta ca să îi ținem ocupați să nu mai ajungă în posturi importante.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 9. Daca as vrea sa dau faliment, sa ma apuce asa un gand ascuns de tipul ce facem boss azi? Hai sa dam faliment sa vedem cum e, fara nici cea mai mica ezitare as angaja-o pe Viorica pe un post cat mai sus ca sa am succesul garantat.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

 10. Fix asta am vrut sa spun de la inceput! Ce s-o mai angajez, nu e deja angajata pe banii si nervii mei?!?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 11. Eu aș angaja-o pe post de exponat viu în firmă. Un fel de mobilă mobilă? Aș scoate-o la tablă să scrie cu CRETA(fără pix,că e periculoasă) : Să nu furi, să nu prea .. etc. Aș scoate și bani din spectacolul ăsta.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 12. Eu nu cred că aș angaja-o.
  Nu îmi plac oamenii care nu citesc de plăcere. Înțeleg că poți avea perioade foarte aglomerate și nu ai timp nici să te oprești la budă, dar cum să nu fii în stare să spui un titlu de carte, ultima pe care ai citit-o, chiar dacă s-a întâmplat doar ca lectură obligatorie, în liceu.
  Măcar un titlu de publicație de specialitate să fi fost în stare să spună, gen da mă, nu am timp de povești dar sunt preocupată să mă dezvolt, să mă perfecționez, vreau să fiu profesionistă.
  Altfel, nu îmi place nici meteahna asta a nostră de a transforma în circ orice gafă a politicienilor. Au greșit, zic să îi taxăm, dar putem să fim doar sarcastici și atât? Chiar trebuie să ne tăvălim pe jos de râs?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 13. Asta e întrebare retorică? Tăntica care e pândar la Sensiblu-ul de la parterul blocului meu are mai multă minte decât paparuda asta. Dar o să fii surprins câte d-astea și d-ăștia sunt angajați de privați. Motivele sunt multe: responsabilii HR sunt la fel de tâmpiți, pile și relații, faptul că un interviu te poate păcăli (am pățit asta și cunosc oameni care au pățit-o).
  Oricum, eu sunt de părere că oamenii ăștia n-au ajuns acolo doar așa, aiurea. Au o oarecare inteligență de infractor, de profitor, de om care se “învârte” ca să-i fie bine. Nu sunt proști. Îți trebuie o oarecare șiretenie până și ca să sugi poola pentru a ajunge unde vrei, altfel toate centuristele ar fi în Guvern. Dar nu-s toate că nu pe toate le duce mintea. D-aia zic că nu-s proști. Pe proștii autentici îi găsești în cârciumi dimineața, cheltuind ajutorul social pe vodcă și votând cu ăia de mai sus care se pișă apoi pe ei. Proștii autentici se târăsc în genunchi la pupat de moaște. Pe Olguța, Viorica, Daea etc. nu i-am văzut la moaște. ?

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • Au fost inainte si s-au rugat sa ajunga in functiile pe care le au acum.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

 14. Eu as ignora-o la fel cum am facut si pana acum. Am decis de ceva timp sa nu mai las gunoaiele sa imi influenteze traiul, mi-am luat jucariile si m-am mutat la alta groapa de nisip, unde cacatii de pisica, ingropati, nu mai sunt asa multi si sfatuiesc pe cine pot sa faca la fel ca mine. Plecati fratilor, plecati, cat mai puteti.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 15. Eu nu am nimic cu animalul omului…înțeleg că funcția de acum a primit-o pentru simplul fapt că e tută și pentru ca să facă ce zice stăpânul, dar până aici a avut funcții peste funcții… câtă pwlă să fi smotocit oare, că de inteligență sigur nu poate fi vorba? Și aș angaja-o doar să le pregătească masa colegilor ei de guvernare la Jilava. Pt asta sigur aș fi dispus sa îi plătesc un salariu bun!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 16. Daca e angajata si nu am cum sa o dau afara…o bag la arhive, sectiunea reciclare. Sa faca reciclarea pe culori, sa noteze fiecare pagina…apoi cand incepe sa ajunga mai la zi cu reciclarea, i-as pune un ghem in mana si i-as zice sa faca manusi pentru fiecare coleg, apoi botosi. Daca inca nu pot sa o dau afara, as pune-o sa desparta capsele, sa numere cei 101 dalmatieni, over and over again.
  Dar babaiete, cu raportul zilei, cu verificare la sange, la fiecare eroare minuscula, taiere din salariu si referat.
  O fac de nervi de i se-ncreteste paru in 3 luni. Bucle bucle o sa aiba.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Kittygreeneyesbitch, zi-ne, te rog, că nu ești șefă pe undeva. Iar dacă ești, zi-ne unde.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • Nu sunt sefa. Nu-mi place sefismul. :))))
   Dar sunt berberc dupa calendarul horoscopicesc, dupa sentimente si auditor dupa meserie.
   Pot aduce pe cineva la disperare, picatura cu picatura.
   Daca ai vreun dusman, il aranjez cu zambetul pe buze, de se interneaza singur la nebuni.

   Am o prietena care lucreaza la stat. Ma distreaza enorm poovestile ei, cum cucoanele din birou se plang ca muncesc mult…cand printeaza 3 chestii si dau 2 mailuri…..I-am propus sa facem “saptamana altfel” pentru bugetari. II aducem o saptamana sa lucreze in corporatii, sa vada ce inseamna stresul si frecusul.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Kitty, sau îi dai o coală de hârtie și scrii pe ambele părți “întoarce pagina”

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 17. Am stat de vorbă cu o grămadă de oameni care n-au votat pentru că n-au avut cu cine. Singurul program electoral al actualei opoziții a fost ” votați-ne să nu iasă PSD-ul și după aia mai vedem ” Așa că lumea n-a simpatizat nici cu „modestul” Ciolos ,nici cu catastrofalul PNL , nici cu U.S.SRI
  Nu cred că e cineva de blamat pentru că vrea să dea un vot „pentru” ceva/cineva și nu voteaza doar ca să nu câștige alții . Mai bine nu se mai prezintă , adică exact ceea ce s-a întâmplat

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 5

  • Cioloș a candidat la alegerile precedente?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 3

  • N-a avut curaj . Și rau a facut
   Și-a oferit imaginea pentru a mai estompa jegul pedelist , ca viitor premier .O mare greșeală politică după parerea mea

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Laura G
   Vorbind principial nu am de ce să mă iau de PSD . Nu i-am votat , n-am așteptări . Dancila e o vacă cu cabină un Emil Boc cu fustă, combinat cu Igaș

   În schimb am așteptări de la Iohannis .Pe care l-am votat și spunea in campania din 2014 :
   “Avem în momentul de faţă multe discuţii în jurul imunităţii şi vă spun: primul lucru la care vreau să renunţ este imunitatea preşedintelui României. Este nevoie, evident, pentru acest lucru, de discuţii cu partidele politice, în special acum cu comisia care se ocupă de proiectul de modernizare a Constituţiei României. ”

   “Johannis cere:
   Un parlament mai mic ales pe un sistem cu adevărat rezonabil, probabil pe model German
   Negrațierea corupților
   Ridicarea imunității președintelui
   Domnia legii și independența justiției
   Un nou guvern și un program de lungă durată
   Schimbarea legii finanțării campaniilor electorale, ca să devină lucrurile mai transparente ”
   Ce a realizat din toate astea ?
   Nimic ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Dromihete tu ca si multi alti romani care au pretentii de la presedinte inca mai credeti ca Romania este o republica prezidentiala in care presedintele taie si spanzura cum era pe vremea lui nea Nicu! Cititi atributiile presedintelui si pe urma comentati pe blog!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 18. Nu știu dacă mai există în codul muncii perioada de probă, dupa care ți se făcea carte de muncă sau nu,dar numai așa aş ține-o la muncă,fiindcă și dacă s-ar încadra teoretic la condițiile de concurs, practica sigur n-ar corespunde.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Nivnea, există perioada de probă, dar nu mai există “cartea de muncă”.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 19. Eu – da, cu siguranta, intr-o lume apartinand fictiunii speculative!… I-as da un salariu de europarlamentar (ca tot e obisnuita!) si as trimite-o reprezentant intr-una din marile puteri si democratii ale UE – Iran sau Pakistan, la alegere!… Pe termen nedeterminat, ca sa se bucure si aia!… 😀

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 3

 20. Problema cea mai mare nu mi se pare strict doamna asta, ea oricum e o marioneta. Putea sa vorbeasca numai cu citate din clasici, oricum nu conta. Si oricum nu imi amintesc de atata indignare virtuala cand debitau tampenii eba sau udrea. Problema majora din pct meu de vedere e ca ea totusi reprezinta bine marea masa de populatie. Nu ma refer aici la persoanele pe care le cunoastem in cercul nostru social sau care intra pe blog etc… Ci la cantitatea aia de oameni care in sondaje ne fac sa parem aia care nu se spala pe dinti etc… Sa nu ne amagim, politicienii nu au fost teleportati din spatiu, sunt dintre noi… E nevoie de un proces educativ si civilizational foarte complex pt a iesi din rahat

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

 21. “Habarnam”!
  Eu am intrat să fac trafic azi, și să mai dau câte un like “coleașa” unul “coloșa”….
  Faianțaru și-a luat multe dislike-uri azi, din cauza comm de ieri, cred. Dacă vă amintiți, așa își lua Vera dislik pe timpuri nu de mult apuse!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 3

  • @MisterG Ce vorbesti, pisi? Ramane de antologie mesajul meu “Buna dimineata, @Anouk!”, care a luat 3 dislike-uri. Daca e vreunul mai aducator de dislikeuri ca mine, eu mananc melci! :))

   Profit de moment sa-i salut pe haterii clasici (vad ca azi sunt la butoane) si pe haterii mei. Luati p.ula, hei heiiii! :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • :))))))))))) la aia cu haterii tăi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 22. M-am tot gândit ce afacere aș putea să am în care angajații să nu scrie, să nu citească și obligatoriu să nu vorbească. N-am găsit nimic!

  Între timp ma duc la muncă că am treabă se pare.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Filme porno?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Marius, cine? Asta?! Hahaaaaa.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Elena P, ÎNCĂ mai ai.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Elena,o sa râzi,dar mă mai uit la seriale pe net și inevitabil ăia bagă reclame cu pornache.Și uite așa am aflat că există vibrator cu cutie de viteze și am văzut niște babe care nici de săpun nu erau bune dar aceau niște chestii….madam Dăncila e boboc.

   P.S. uite ce fain ți-am explicat ca de fapt nu vizionez pornoshaguri:)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mariuse,
   Io te cred. Că și io seriale. Și-mi apar chestii rușinoase în dreapta ecranului. Unele chiar dinamice :)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Marius, atât de fain că aproape te-am crezut că nu vizionezi așa ceva?.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 23. Da, desigur că aș angaja-o,
  aș pune-o toată ziua să numere douăzeci douăzeci !!!
  Deci,
  O blondă sărea într-un picior pe o șină de cale ferată și tot cînta douăș’ unu, douăș’ unu… Mai vine o blondă, mirată o întreabă ce face, douăș’ unu, douăș’ unu… neprimind răspuns… douăș’ unu, douăș’ unu… începe și ea să sară, pe cealaltă șină de tren. Amîndouă cîntau douăș’ unu, douăș’ unu… La un moment dat vine un tren și o calcă pe cea de-a doua blondă. Prima blondă începe să sară iar pe șina de cale ferată și începe să cînte: douăș’ doi… douăș’ doi…
  Așa că Două-zeci, Două-zeci !!!
  Vă rog frumos !

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @Sorin, hai c-am râs. :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 3

  • Numai după ce vor tipări bancnota de două-zeci in locul celei de un leu, numai atunci, Sorin! Sper s-o poată muta in Botswana, cu bancnota aia cu tot, evident.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 24. La transmisiuni în cod morse, anul 20 20.
  Dar probabil m-aş răzgândi când mi-ar îngâna pentru confirmarea interviului :
  ‘- Ok, vin mâine la ora opt sute douăzeci ‘.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 25. Aș angaja-o sa frământe aluat pentru gogoși și langoși. Iar partenerul mustăcios să-i prajească/coacă.
  Fără contact direct cu clienții să nu-i sperie.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Maria, adică tu crezi că doamna ar rezista la o muncă fizică precum frământatul de cocă? Hmmm, cred că te înșeli amarnic.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • La asta nu m-am gândit Mihai. Ai dreptate, 8-10 sau chiar doișpe ore de frământat ar fi cam mult pentru distinsa doamna.
   Acolo mi-am imaginat-o, frământând aluat, ăla e primul lucru care mi-a venit in minte 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

 26. Nu am cum sa fac abstractie de infatisarea ei. E ca o placinta, ca un langos fara branza.
  Dumnezeule! La cat e de docila, ca de facut nu stiu sa fi facut altceva decat face o marioneta, invatatoare la o ferma de vaci, sa le invete cum sa priveasca si sa fie calme.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 27. O angajez… Pe post de momeala când ma duc la pescuit. RECHINI!!!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 28. PACO EMPLOYMENT AGENCY,recrutează:
  -dish wash manager(spălător de vase)pentru restaurant cu specific spaniol și internațional,locație cu vedere la mare,program opt ore pe zi,salariu 800 de euro/lună plus tips,o zi liberă pe săptâmănă,atmosferă de lucru relaxantă(îhî..)
  -persoană pentru îngrijire bătrăni(hoașca are 93 de ani,dar arată de 70)cazare și masă asigurate,o zi liberă pe săptămănă,salariul 1100 de euro pe lună.
  În cazul în care sunteți interesată,vă informăm că în cazul Dumneavoastră,stimată,Doamnă ,firma noastră nu percepe nici un comison,ci vă punem la dispoziție și biletul de avion.Doar dus.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 29. @Vasilescule, pas la subiectul de azi, că n-am chef de ceartă. Am intrat doar să-ț’ fac trafic. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Bine c-a dat primăvara-n voi și nu mai aveți chef de ceartă. Așa ceva… 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @didina, te înțeleg perfect.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • Ia un dislike!

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Laura, nu-i vorba de primăvară, am început să evit discuțiile pe teme politice purtate pe internet, degenerează rapid. La o cafea – cu plăcere, on-line – nu, merçi. 🙂

   @Vasilescule, păi dacă nu tu, atunci cine? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Marius M, merçi frumos, e bun și ăsta la casa omului. Îl pun în debaraua soțului, că cine știe când i-o trebui. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • ?
   ??
   ???
   ????
   Dar…..dar…și eu am spus la fel și nu mi-ai răspuns @Mihai
   ?????

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

 30. As angaja-o pe tanti asta numai ca participant la un program national al antreprenorilor care sa se cheme “Angajeaza (adopta) un politician. Scoate-l din circuitul public”. Pune fiecare bani, ii angajam si macar ii tinem departe de administratie. La cate paguba fac, intentionat sau nu, sigur iesim mai ieftin pe total…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 31. Asa ceva!!!! Oribil! Fara alternativa, ce naiba sa aleg?!!! Desi am angajat-o deja, dupa cum spui tu, n-as angaja-o la firma mea ipotetica nici sa mature, ca asta mi-ar rupe matura…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

 32. Sau si-ar lua zborul? In cazul asta as angaja-o la matura!!!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 33. În orice companie există niște wc-uri ce trebuie spălate. Ținînd cont de faptul că fiecare are dreptul la un loc de muncă și de experiența dînsei într-ale rahatului, să știi că i-aș da o șansă.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 34. Da.Merita angajata pe loc.Cateva locuri care cred ca i se potrivesc:
  -Imaginea vaccinurilor-folosind sloganul”Daca nu va vaccinati asa ajungeti”
  -Imaginea unui brand/magazin de toale-Ca sa nu aratati asa imbracati-va la noi
  -Purtator de cuvant pentru Asociatia analfabetilor din Romania

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 35. Mai oemeni buni, ce aveţi cu femeia? Nu trebuie sa puna si ea mancare pe masa copiilor? Ea pe postul actual nu face nimic fara incuviintarea sefului!
  Si oricum in istoria noastra, cine a fost la putere sa pisat cu g bolta pe ceilalti, asa ca nu va mai cakţi pe voi!
  Dar americanii cum spun la 2020? Hã?
  Stai ca nu am raspuns la intrebare….da, aș angaja-o!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 6

  • @Io, clar. Și io. Măcar ca să mă învețe să-mi fac părul la fel.

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Părul tău, boss? Păi dacă poate face asta Veorica, atunci e un geniu.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Laura G., exact! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 36. Uite o chestie interesanta.
  Recesiunea începe atunci când vinul și femeia se transformă în apa și nevastă.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 37. Pe post de degustator(oare) …la cata muuuuulta m..e isi ia femeia in fiecare zi de la noi si de la altii cred ca ar fi buna!
  Si pe post de prostituata dar numai pt orale,si in cazul asta parul tb rulat altfel ca nu mai e vizibilitate!???
  Pana una si alta femeia își vede de tb ei si ne face de comandă.
  Eu nu cred că ma mai prinde doi zero doi zero pe aici..

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 38. Pe asta nu poti domne’ s-o angajezi pe motostivuitor pentru ca ea e de fapt femeia motostivuitor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.