Aveți mai jos un text absolutamente mișto, semnat Lacămioara Bozieru. Iar subiectul este și el beton. Luaț’ dă citiț.
………………………………………………………………………………
Să tot fie un an de când povestea Vasilescu despre un tatuat ,,culeanu” peste care a dat în metrou şi se întreba dacă cei peste 25 de ani trecuţi de la aventurile din ‘89 au fost suficienţi ca să ne vindecăm de prejudecăţi. Mai mare râsul, bre! Cum să ne vindecăm aşa pe repede-nainte? Să-i mai şi angajăm? Doamne apără şi păzeşte! Să zică mersi că nu-i scuipăm.
Ah, da, poate e bine să vă spun că eu sunt din-alea… tatuatele şi ca să vă iasă cafeaua de-o beţi acum când citiţi fix pe nas, m-am apucat de năzdrăvănia asta când aveam 46 de ani, nu 20. Dar staţi, dacă mai continuaţi lectura, la preţ de un articol vă mai dau şi o surpriză de proporţii, doar că aia vine la sfârşitul finalului.
Ce spuneam? (mă cam lasă memoria la vârsta mea) Hai că mi-am amintit: lumea nu prea ştie ce caută tatuaţii prin spaţiul carpato-danubiano-pontic, dar mai ales nu-i vrea prin multinaţionale că nu dau bine şi nici clienţii nu i-ar dori prin preajmă, să nu se infecteze de la desenele alea şi să le vină şi lor (puşchea pe limbă) asemenea idei.
People, şefilor din companii, haşeriştilor din toate multinaţionalele, recrutorilor din agenţii, numai tatuaţi ar trebui să căutaţi, d-ăia hotărâţi ca mine, cu cerneală pe mâini, numai p-ăia de pe ale căror antebraţe rânjesc cranii, se-colăcesc şerpi, de pe ai căror trandafiri subcutanaţi vă curge roua pe birou.
Vi se pare o exagerare? Atunci nu ştiţi ce înseamnă un ,,sleeve”. Înainte de a vă întinde vouă mâna, cel care v-a intrat în birou a petrecut timp contemplând ideea de a se tatua şi stabilind modelul. A ştiut prea bine cum îl veţi privi şi a avut în vedere şi posiblitatea ca niscai prieteni să nu-i mai vorbească niciodată după ce vor afla că a făcut această nebunie.
Toate astea demonstrează că noul vostru posibil angajat e capabil de decizii importante după ce ia toţi factorii în considerare, să planifice, să anticipeze, dar şi să-şi asume responsabilitatea propriilor decizii. Eh, spuneţi-mi voi că nu aţi fi fericiţi să aveţi doar astfel de angajaţi?
Apoi trebuie să mai aveţi în vedere că ar fi ideal să-l căutaţi pe cel care are cele mai multe tatuaje fiindcă acela este şi cel mai răbdător dintre ei. Nu-l întrebaţi dacă l-a durut că-i demonstraţi doar că sunteţi nătărăi (cum dreaqu să nu te doară când pielea ţi-a fost străpunsă de mii de ori, ştearsă cu dezinfectante, frecată cu antibacteriene, apoi ţesută din nou?), dar căscaţi ochii la desene.
Nu-i frumos să te holbezi, dar faceţi-o fără ruşine şi cereţi-le să vă explice semnificaţia (da, orice tatuaj are o poveste, nu fiţi proşti sadea să întrebaţi dacă înseamnă ceva, că poate nu vă mai vor ei de şefi) care vă poate dezvălui mai multe decât aţi putea crede despre personalitatea viitorului angajat. Uite-aşa aflaţi câtă imaginaţie are tatuatul, dar mai ales cât stoicism.
Cam da, stoicism, ţinând cont că un singur tatuaj de dimensiune medie poate să necesite 7 ore de lucru, timp în care nu te poţi frichini cum vrei tu, oricât de tare ar durea. Repet, doare ca naiba, ustură şi nemişcarea preţ de câteva ore accentueză senzaţia de disconfort până la paroxism. Nu cred că vreun angajator cu toate ţiglele pe casă ar refuza să aibă în echipă pe cineva capabil de asemenea performanţă. Închipuiţi-vă numai câte ore suplimentare ar face unul ca ăsta fără să clipească măcar.
În plus, n-ar fi rău să vă gândiţi ce coa*e are de-şi poartă tatuajele la vedere într-o lume în care reacţiile variază de la belitul ochilor, până la blesteme din cele pe care nici cu gândul nu le-aţi gândi.
Dacă mai aveţi norocul să vă stea o femeie d-asta pe scaun la interviu, chiar nu vă înţeleg dacă n-o angajaţi pe dată. Nici în proprii nădragi nu veţi găsi ,,bijuterii” mai făloase ca cele care sigur o împodobesc pe cea din faţa voastră. Nu doar că a îndurat cât i s-a bătut în piele desenul la care vă holbaţi, dar până să vi se aşeze înainte, cel mai probabil i s-a strigat cel puţin o dată: ,,Ioteee, nebunaaa, ce tatuaşe are! Făăă, curva dreaqu, dă-te, făă, în…” , aşa că nu e de camuflaj, e direct de bombardament.
E bine să ştiţi că, spre deosebire de bărbaţi, femeile tatuate devin exponate publice. În timp ce pe masculi nimeni nu simte nevoia să-i atingă, de femei doresc să se frece toţi bărbaţii din reatebeu, taximetriştii, vânzătorii de la piaţă, dar mai ales duduile de la cosmetică şi dacă n-au ucis pe nimeni încă, sunt reîncarnarea maicii Tereza, deci a nu se rata.
Necunoscuții de prin malluri vor da cu deştu‘ pe tatuaje (sau măcar vor încerca), vor înşfăca braţul tragându-le mai aproape, de parcă s-ar impregna şi pe ei vreun desen, vor dori să afle dacă au şi tatuaje ,,secrete” , sugerându-le femeilor să le arate şi p-alea, dar mai presus de orice îşi vor manifesta nevoia urgentă de a se angaja cu ele în relaţii sexuale imediate în poziţii mai mult sau mai puţin fireşti. Ştiţi ce înseamnă să rezişti la asemenea subtilităţi? Nervi de oţel.
Cât despre celelalte cucoane de anumite vârste, alea ,,curate”, ele vor privi cu oarecare jind la masculii bogat decoraţi, dar vor arunca anatema pe suratele lor care s-au ,,sluţit” sub aparatul artiştilor tatuatori, aşa că nu vor ezita să le arate pe tatuate cu deştu, să se crucească adânc peste ţâţe scuipându-şi des între ele, să nu care cumva să sară dracii şi pe ele, pot chiar să le strige ,,stricatelor” una-două din inima lor creştină, mâncată de indignare.
Credeţi-mă că vreţi în firmă o femeie care poate să treacă prin toate astea, să ţină fruntea sus, să zâmbească la fel de vesel şi indiferent, contemplând în acelaşi timp spectacolul imbecilităţii locale cu umor, demnitate şi fără ranchiună.
Merită să vă gândiţi şi la faptul că între un angajat ipocrit acoperit de desene, ca mafioţii (pe oriunde nu puteţi voi vedea) şi unul care-şi poartă deciziile de viaţă cu onestitate pe sub nasul vostru, aţi avea mai mult de câştigat atrăgându-vi-l alături de voi pe mâzgălitul nonconformist.
Cam atât mă gândeam să spun, doar că nu-mi amintesc ce surpriză ziceam că vă fac la sfârşit. Poate altă dată.
Oricum, fiindcă în septembrie e destul de cald, voi merge şi anul ăsta tot în maieu la deschiderea anului şcolar mai ales că am un upper sleeve nou cu un „tree of life” pe care nici elevii mei şi nici părinţii lor nu l-au văzut încă. Iar pe ei pot să contez că nu vor vrea să se frece de el ca de moaştele Sfintei Parascheva.
sursa foto
Super articol…am ras cu lacrimi…totusi doamna a uitat sa ii mentioneze pe cei care intreaba:,,e pe bune tatuajul?sau se duce dupa un timp?”…,,de ce l-ai facut?daca te plictisesti de el?”
Comentariu beton!14
Sau dau cu scuipat sa verifice daca ,,iese”.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buna asta!
Idei preconcepute, conservatorism…n-am tatuaj, dar inca meditez…variate ar fi:o albina razboinica sau ceva inspirat din saga mea favorita, Roata Timpului.
Revenind la pareri si alte idei crete, la primul meu interviu m-am prezentat cu camasa alba, pantaloni la dunga si parul prins in coada. Pe respectivul interviator nu’l interesa ce stiu sa fac si alte lucruri..el era deranjat de parul meu. I-am raspuns cu o intrebare: dumneavoastra de ce purtati mustata?
Comentariu beton!36
Nu-i interesant ca angajatorul moare de grija vietii noastre personale, dar e mai putin nelinistit daca stim sau nu sa ne facem meseria? Tare drag mi-e mie de haşer.
F. fain zis!. Eu am primit din familia mea draga urmatoarele intrebari: „Tu ti-ai facut programare sa iti faci asa ceva? Ai platit pentru asta? Cum mai mergi acum la interviuri? Daca eu as fi la HR nu te-as angaja. Acuma sa nu te miri daca iti vin copiii acasa tatuati.”
La intrebarea cu durerea eu raspund simplu: ca si cum ti-ai freca o rana cu un burete de sarma. Dupa aia nu mai zice nimeni nimic 🙂
Comentariu beton!14
Eu nu mă indignez cănd văd un tatuaj, chiar îmi plac alea frumos executate şi dacă aflu şi „povestea” lui cu atât mai bine, dar am o nedumerire: un tatuaj care te reprezintă la 20 de ani, te mai reprezintă la 40, sau 60, pentru că totuşi ne schimbăm ?
Comentariu beton!13
Eu ma astept sa vina copiii mei tatuati acasa, deci nexam mirare. Si daca inteleg implicatiile si tot o fac e cu atit mai bine.
@Gabil, dacă le faci la beție, probabil spre sigur că nu te mai reprezintă nici în dimineața următoare, darămite peste câțiva ani. 😀
Comentariu beton!12
Daca nu il faci cind esti beat lopata si chiar are un mesaj de transmis, cel mai probabil te va reprezenta si peste 20 de ani.
Am facut tatoo ul in `71 in puscarie,in Timisoara,pe sectia 3a frontieristi-recidivisti.Un civil mi-a procurat tus si ace.Ma tatuat un clujean din Manastur. Am fost turnati si,a intrat militia peste noi.Au trecut 45 de ani si nu regret! Tatoo-ul este cap de mort! Am ascultat,si atunci,si acum METAL (Black Sabbath,Led Zeppelin,Deep Purple,Rammstein si,mai nou,Bug.
@Gabil Depinde de povestea tatuajului! De exemplu, eu am tatuaj cu inițialele copiilor și a maică-mii și sunt ferm convinsă că mă va reprezenta și voi fi încântată de el până la adânci bătrâneți!
Bine ar fi ca cel care se tatueaza sa cugete inainte sa-si puna cine stie ce prostie sub piele, iar daca o face, sunt sanse sa fie la fel de simbolic.tatuajul si la batrinete, ca si la tinerete.
Mihai, atenţie la primul paragraf! 🙂
Cel mai idiot comentariu pe care l-am auzit, a fost la serviciu. După ce au descoperit colegii că sunt tatuat, un șef cugetă cu voce tare: după ce că ești surd(sufăr de o mică hipoacuzie, nu ceva grav), te-ai mai și tatuat! Nu am înțeles legătura, dar m-am făcut că nu-l aud.
Comentariu beton!37
Da frate, chiar asa, pai cum mai lucrezi acum ca-ti cad si tatuajele peste deste. Fuarte logic.
Mai bine, doar nu puteai să-i spui „după ce că eşti prost mai şi vorbeşti”. 🙂
Comentariu beton!22
Cum am comentat și la postarea lui Mihai, i-am dat replica comandantului când m-a întrebat ce e pe mine: domnule colonel, m-am sprijinit de un zid proaspăt vopsit și de atunci nu mai iese vopseaua! 😛
Comentariu beton!15
Aceleasi prejudecati si daca ai mai mult de doi cercei. Un preot mi-a zis ca ,,mi-am batut joc de templu”. :)))
Lucrez intr-un mediu, spre marele noroc al meu, unde nu se uita nimeni stramb la tine daca ai tatuaj. .
Recunosc, ale mele nu sunt la vedere, nu pt ca imi este rusine cu ele, ci pt ca acolo am dorit eu sa le fac. Urasc sa fiu intrebata: dar ce semnificatie are/au? Le raspund cu: dar ce semnificatie are machiajul tau de azi? Sau bluza? Sau cerceii? De ce le-ai ales?
Pt ca mi-au placut frate! Hai pa si sa traiasca ink-ul!
Comentariu beton!15
Eu explic semnificatia, doar-doar m-or lasa in pace. Dar sa intrebi daca inseamna ceva mi se pare semn de prostie.
Imi plac la nebunie tatuajele, stiu ce vreau inca de cand aveam 16 ani si am fost cu taica-miu (Dumnezeul sa-l ierte) la un salon, dar cand trebuia sa i-au un loc un spatiu, mai ceva ca Szabo am alergat de-acolo 😀 Si-acum, dupa 12 ani, acelasi lucru vreau + inca ceva, deh, mai aduna omul una, alta, dar sa stau, de buna voie si nesilita de nimeni la intepat, tot n-am curajul :))
Asa ca tot respectul, pentru cei care strang din dinti si nu raman la stadiul de dorinta! Poate dupa ce mai strang niste ani, gasesc curajul si trec si la fapte.
@Scorpya Cristina, după ce, la trezie, te asiguri ce vrei să faci, te duci la salon și bagi niște anestezic pe bază de C-OOH 😀
Ai grijă, că C=OOH e de la oţet. 🙂
@Gabil, cu tot respectul, CH3 C=OOH este oțetul. C=OOH este terminația a orice conține alcool. Cel puțin așa țin eu minte. Dacă nu e așa, scuzele mele.
Nu vreau să mă dau deşteaptă, ai zis foarte bine, CH3COOH, este acidul acetic, dar gruparea COOH este gruparea pentru toti acizii organici (crede-mă pe cuvânt, sunt chimist, ştiu să fabric şi pocnitori 🙂 )
Comentariu beton!13
Mulțam de lămuriri 🙂
Eu doar folosesc praful de pușcă, dar nu de la pocnitori 😀
Ca să stabilim de la început, precizez că plec de la principiul că fiecare e liber să se autosatisfacă cum dorește cu corpul lui.
Dar aș vrea să aflu de la autoarea textului sau de la orice alt tatuat cu o vîrstă de 30+, care s-au împodobit relativ de curînd, cum de nu le-a venit să-și deseneze poveștile pe piele acum 10-15 ani? Atunci cînd încă nu apăruse moda asta (pentru că, da, nimeni nu mă va putea convinge că nu e altceva decît o modă care sigur va trece), iar tatuajele, cel puțin astea totale care, în ochii mei, te fac să arăți atît de natural precum o carpetă, erau doar salopeta de lucru pentru membrii din Yakuza.
Cît despre superioritatea implicită a unei persoane tatuate la locul de muncă descrisă în text, aș vrea să cred că e doar un punct de vedere ce s-a vrut amuzant.
Comentariu beton!15
@krantz, am 40+ și tatuat de 15+. Poate o făceam mai din timp, dar abia atunci am găsit un tatuator bun și cu prețuri rezonabile, și cam atunci au apărut, de fapt, tatuatorii buni fără prețuri prohibitive. Practic, cam ăsta a fost și motivul lansării modei la noi.
Cât despre partea cu tatuajele ca fiind salopaeta de lucru a membrilor Yakuza, mai gândește-te. Așa se spunea înainte de 89 și ceva timp după, că doar pușcăriașii se tatuează, ori, din câte știu eu, arta tatuajelor datează din antichitate.
În rest….de gustibus……
@diabolic, Deci să înțeleg că toată explozia asta recentă de tatuare la vedete, actori, fotbaliști, oameni obișnuiți ca mine, ca tine, a fost ținută în frîu de lipsa unor tatuatori pricepuți și a unor prețuri bune (care, apropo sunt doar o chestiune de cerere și ofertă reglată de o piață). Dă-mi voie să cred altceva.
@krantz, ai cerut o opinie a unui tatuat, ți-am oferit-o. Ai altă opinie, ți-o respect, chiar dacă nu sunt total de acord cu ea. Așa am perceput eu lucrurile și evident că piața s-a reglementat după cerere și ofertă.
@diabolic, ai spus mai sus, referitor la părerea mea despre tatuaje ”…chiar dacă nu sunt total de acord cu ea.”
Îmi poți spune și în ce parte ești de acord?
@krantz, ți-am spus cu ce sunt de acord, și anume cu ideea de dezvoltare a pieței tatuajelor care este strict legată de cerere și ofertă.
Toate culturile au avut si au inca tatuaje a caror simbolistica difera f mult, dar exista mumii vechi de mii de ani pe care a caror fragmente de piele s-au gasit tatuaje. Din acelasi motiv am aminat si eu tatuatul, ca nu m-am dus la inchisoare sa-mi fac desene cu boldul si creonu chimic.
Tot de la inceput sa stabilim ca nu vorbea nimeni despre ,,autosatisfacere cu corpul lui” cu exceptia anonimului krantz, dar pentru asta exista Freud. Raspunsul la intrebare e simplu: stiu de la 20 de ani ca vreau sa ma tatuez, dar saloanele erau putine si prohibitiv de scumpe. Eu am facut pasul cind am avut timpul, curajul sa infrunt pe cei considera tatuajul carpeta si banii necesari. Articolul nu sustine superioritatea, ci puncteaza anumite calitati necesare pentru a lua o astfel de decizie. Va simititi pozitia amenintat/a?
@lacramioara, adorabilă, ca de fiecare dată, trimiterea celui care a făcut o glumă cu conotație sexuală la Freud. Chit că, poate, trimițătorul n-a citit/studiat vreodată vreo lucrare a respectivului psihanalist. Dar sigur dă bine și-i conferă un aer de ușoară superioritate. Acceași superioritate ce răzbate și din minimizarea persoanei căreia îi pui eticheta de ”anonim”. Asta deși erați doar la un click distanță de a afla că am un nume, un prenume, o față (e drept nu cea mai reușită) și nu mă ascund în spatele unui nickname de blog. Dar, nah, fiecare ”își ascute ghearele” cum poate atunci cînd se izbește de o părere absolut egală dar de semn contrar cu a lui. Mai ales cînd vine de la unii care, vorba colegei dvs de blog, Corina Băcanu, ”cine plm e krantz?” îndrăznesc să aibă alte păreri care nu prea le validează pe cele ale autorului unui text. De parcă, pentru a avea o opinie vis-a-vis de tatuaje, ar trebui să fii o somitate internațională ca să se poată ține cont de ea.
Cît despre aceeași motivație primită, cea cu lipsa banilor și a tatuatorilor, care, surpriză, au dispărut ca prin farmec odată cu sosirea modei și pe la noi, o găsesc la fel de subțire. Dar asta nu înseamnă că am și dreptate ci că e strict percepția mea. Fiecare știe în sinea lui care e adevăratul motiv. Unul ce nu trebuie să fie neapărat cel anunțat public pe hîrtia reală sau cea virtuală. Că la urma urmei, poveștile de viață se pot așterne și acolo, nu doar pe piele. În aia e suficient și important să ne simțim bine noi înșine. Pictată sau nu.
Comentariu beton!12
Dar de ce nu veniti in sinea mea daca aveti asa mari suspiciuni privitoare la motive? Sunt deschisa la experimente, nu si la scociorat prin vietile altora sa caut identitati pe care oamenii nu si le doresc publice. Va supara asa tare moda? Nu ne spuneti de ce, va rog. Lasati-ne ignoranti. Freud si colegii nostri de blog sa ne judece!
Mulțumesc pentru invitație dar nu cred că ar fi un experiment reușit. Că ce plus valoare ar putea aduce un anonim nevalidat de like-uri?
Io io, îți răspund și eu! La mine treaba a stat așa: da, vroiam de mult, dar era numai una din multele chestii de bifat de pe ”bucket list-ul” meu. Până pe la 30 de ani, sincer nu am avut coaie să mă însemn și am avut multe altele mai importante de făcut și de dovedit mie. La 35 fix un urlet de sunt încă nebună și timpul nu mă atinge m-a dus spre punctul ăsta de pe listă, așa că probabil a fost momentul cel mai bun.
Că e mult mai accesibil… că e la modă, se prea poate.. dar pe langa asta e fiecare cu piticii lui. 😉
Prima data mi-am facut tatuaj in facultate. Un semn tribal. O lucrare facuta prost de un coleg care spunea ca e artist. Cred ca am fost prima lui clienta. Si ultima probabil. Dupa vreun an a inceput sa se decoloreze si sa dispara culoarea complet in anumite zone. M-am dus la alt „artist” si i-am spus ca vreau sa-l scot. A preparat el o solutie si a inceput sa bata pe conturul tatuajului. Ustura atat de rau ca abia ma abtineam sa nu fac pe mine. In final l-am intrebat ce foloseste ca ma ustura de mor. Raspuns: sare de lamaie dizolvata in apa.???. A doua zi toata zona era alba. Mi se depigmentase pielea. Pe scurt, am fost si la Spitalul de Arsi unde am incercat scoaterea chirurgicala a tatuajului. Mi-a ramas un semn urat. Toti ma intrebau ce am la mana. „M-am zgariat in sarma ghimpata cand saream un gard”.
In final, am ajuns sa-mi fac un alt tatuaj, in acelasi loc. Este un fluture cu aripile intinse. Nu l-am ales gandindu-ma la ceva anume. Pur si simplu mi-a placut.
Personal, mie mi se par sexy tatuajele.
Vreau de 20 de ani un sleeve. Nu mi l-am făcut fiidcă ce vreau eu e greu de desenat și nu costă deloc puțin.
Fiindcă am tot povestit chestia asta, știu și cum reacționează lumea
– dar când vei îmbătrâni nu o să arate urât? (stupid people, când voi îmbătrâni mutra mea va arăta mai nasol ca tatuajul, deci nu va mai conta că nu mai e frumos)
– dar te vei plictisi de el … (există, deh, oameni care nu se plictisesc nici de și nici cu ei înșiși, dar știu că-i greu să accepți ideea, prin urmare tac și-atât)
– dar la o rochie de seară arată rău (nu port, iaca, rochii de seară. știu – iar – cât de greu e să n-ai imaginație și să crezi că tatuajul nu se poate asorta cu o haină de seară, dar iar nu-i treaba mea!)
– dar lumea va crede că ești o curvă (uel, lumea deja crede asta! și-n general nu poți împiedica lumea să creadă ce-i convine să creadă))
– doare (pesemne n-a suferit nimeni până acum în locul meu)
– dar ești cadru didactic, cum te duci așa în clasă? (bănuiesc că tot așa, înaintând pe culoar, deschizând și închizând ușa-n urma mea.)
– dumnezeu ne-a lăsat așa … (mbon, la astea cu ”dumnezeu” de obicei fug, nu mai am timp să zic nimic)
Comentariu beton!13
Alina, eu am mai povestit intr-un articol despre cum am insistat la rpimul tatuaj sa fie cit de mare e nevoie sa se vada detaliile si sa nu arate ca o stafida la batrinete ca si asa lumea ma intreaba cum o sa arate cind o sa fiu baba, iar tatuatorul mi-a spus:,,Mai conteaza, doamna, tot o baba o sa fiti. E bine daca prindeti batrinetea.” Cam asa si e. Cit despre povestea cu cadrul didactic…sunt la fel de punctuala, serioasa si devotata ca prof si acum cum eram si pina sa ma tatuez.
Imi plac cele frumoase, „inspiraționale”? dar sunt o fricoasă de „mare angajament”? am două rânduri de găuri in ambele urechi(n-am putut să concep că voi fi „intr-o ureche” cu doi cercei?), dar al doilea rând de găuri a fost făcut de o prietenă cu ac gros de seringă și s-a nimerit fix in cartilaj?așa că rămân la stadiul de a admira „inkurile” altora si mult respect pentru că au ales să fie „așa”. Am timp berechet să le admir (fără să mă jenez?) la plajă in această perioadă. Pe vremuri se purta ancora, sirena, numele unei iubite desenate cu creion chimic.(deci intotdeauna oamenii au vrut să fie „diferiti”, in unele culturi se fac desene ca insemn ca au devenit adulti, protectia unui animal fantastic etc).
Și până la urmă, domnul Vasilescu s-a tatuat?…sau se mai gândește? 🙂
Îmi plac tatuajele la alții, eu am un cercel in buric de pe la 30 de ani și încă defilez cu el și la 45, mi-ar plăcea și un tatuaj micuț.
@Lidia, încă se mai gândește. 🙂
De ce ”încă”? Ce mama găilor mai aștepți? A doua venire a tâmplarului?
@VictorR, io sunt un tip mai chibzuit așea. 🙂
Mi-as face firma doar sa pot sa angajez vreo Suicide Girl
Tatuajele nu ma dau deloc pe spate. Mai ales la o femeie. Cind privesti o femeie doresti sa-i vezi pielea, porii, puful…sa vezi femeia, nu sa te holbezi la o caricatura. Asta sint, ma trag din natura si-mi plac lucrurile naturale…si, fara suparare, nu-mi voi cere scuze pentru ca sint impotriva curentului.
@Dani Și dacă, subliniez pe dacă, fiica ta ar veni într-o zi tatuată acasă?! Sau ţi-ar spune că vrea un tatuaj? Pe care, oricum l-ar face când ar fi majoră!
Vrei să spui că toate femeile alea sexy și tatuate în opinia ta sunt caricaturi?!