Am găsit la colegu’ Alex video-ul de mai jos şi m-am gândit că e păcat să nu-l vedeţi şi voi. Mai ales că eu m-am uitat şi mi-am dat seama că nu m-a dus capul să fac corect decât vreo trei chestii de pe acolo, deşi sunt la mintea cocoşului şi restul. Ei bine, se pare că subestimăm în mod constant cocoşii.
Hai, lăsaţi, nu mai râdeţi! Sunt convins că nici n-o visaţi pe-aia cu usturoiul. De fapt, ca s-o dăm pe cinstite, câte ştiaţi? Dacă-mi zice careva că el le făcea pe toate zece, cu mine nu mai are ce discuta! 🙂
Observație: bietul om avea doar o pungă de floricele, de asta nu a arătat și cum să nu faci!
Se pare că eu procedam corect în 2 situații, iar chips-uri nu mănânc. 😀
@mortladatorie, pe care le făceai?
Borcanul și doza de suc.
@mortladatorie, aha, usual stuff. 😉
8/10 !
Nu o știam pe cea cu usturoiul si cea cu punga de chipsuri ?
Dar la cea cu usturoiul…..nu cred că merge. Dar promit că o incerc mâine !
@Florin, te rog. Şi zi-ne dacă merge.
Merge si daca pui usturoiul intr-un castron cu capac
@ilona, da, dar cred că-l manevrezi mai greu.
Prefer metoda traditionala si n-am vase de spalat dupa.
Am incercat eu in urma cu vreo 2-3 zile. Nu merge. Sau n-o fi fost bun usturoiu’ meu? 🙂
@bloodie, da, cică doar ăla chinezesc cedează mai uşor. 🙂
Eu am incercat trucul cu usturoiul si nu a functionat! Am facut scurta la miini si nu s-a despielitat.
@gheo, tocmai a pus cineva pe Facebook o poză şi a mers. Cred că depinde de soi.
Trebuie sa fie uscat, insa interesant e ca bucatarii il zdrobesc cu lama cutitului, asa cum arata el in film ca nu se face.
@ilona, păi, da. Că noi nu suntem bucătari. 😉
Exact depinde foarte mult de tipul de usturoi.
Nu cred ca merge la usturoi bun (cei care sunt bucatari stiu).
Oricum nu stiam.
1, 2, 4,5, 6 (la asta merge si cum zic ei ca e gresit daca inainte de deschidere ridici colturile laterale in sus – le dezlipesti de amabalaj si le ridici -), 9, 10 (dar nu scutur mainile de 12 ori de obicei 4-5 ori, maxim 6)
3 nu consum , 7 nu stiam, 8 nu consum
@gemacus, da’ tot ţi-a folosit la ceva.
Poate de soiul borcanului? smecheria e sa tai „cotorul” ce-i tine laolalta? asa merge?eu l-am pus intr-o cutie și-am dat la „gioale” prin casa, asa a mers, ce hâțânat cu borcanul??? Bataie ca la țară? perge si in ciorap /punga si-l dai de masa, ii freci „ridichea un pic si gata?pe piata e chinezesc sau daca ai din curte, românesc? ala romanesc e mai „ușuratic”, sa „dezbracă” mai usor? cu ăla chinezesc la „ciorap”, nu fucking chance?
@kya, ah, da, bună asta cu cotorul.
Usturoiul de la tataie nu se curăţă atât de uşor, are coaja de zici că-i lipită cu super glue.
O stiam doar pe aia cu borcanul. E clar ca trebuie sa ii dai aer, sa il poti desface.
@gabi, nici măcar pe aia cu doza de cola?
Nu beau cola si in general nu beau din doza. Si nu mananc chipsuri, asa ca nu stiu, asta e.
@gabi, nici eu nu beau cola. Sunt pe pepsi. 🙂
S-a curat usturoiul asa stiu de trei ani ;). Nu am stiut-o pe cea cu sireturile si pe cea cu chipsurile. Dar avand in vedere ca nu mananc chipsuri nu cred ca e asa de grav. Cea cu stersul mainilor o invata copiii la gradinita :).
Îţi place sau nu: 0 0
Păi și nouă de ce nu ne-ai spus? Ne-ai lăsat să ne chinuim cu fiecare cățel !
@Florin Ionita, v-am învățat să decojiți doar vinetele, fară să vă frigeți degetele. Uite, mai am una, când fiebeți cartofii in coajă faceti o mică taietura de câțiva milimetri pe diametru. După fierbere coaja se va dezlipi înspre capetele cartofului.
@AnaR, şi ţi-a ieşit aia cu usturoiul? Cu din ăsta românesc?
@Mihai, mă scuzați, dar am încercat numai cu nemțesc! Merge.
@Ana R., deci nici voi nu aveţi usturoi adevărat acolo. 😀
@Mihai, nici usturoi, să vezi roșiile 🙁
Care usturoi românesc?
Când mai eram pe aproape îl pusesem pe taica-miu să „cultive” cât mai mult, că japița aia chinezească e bun ca dracu!
Aici usturoiul e bun și i-am dat link doamnei să nu ne mai chinuim! Cu prima ocazie testăm metoda!
Am cumpărat folie de aluminiu fără găurile magice să țină rola! Nici unii producători nu știu trucul ăsta!
@Dragos, îl ştiu producătorii, dar mai taie şi ei costurile. 😉
Asta așa este.. Am observat și eu ca nu toți „pun dispozitivul” (e prea mare efortul să mai facă câteva tăieturi?) … De obicei caut sa fie cu „suport” dar gasesc mai rar așa (de obicei eu fac cumparaturile).
cu usturoi romanesc nu merge neam! a incercat si eu ca sunt mai multe filmulete pe net cu decojirea! nu a functionat nimic! si credeti-ma ca nu am doua miini stingi!
Sincer, la cel românesc aș face pariu ca nu merge.. Înjur mereu la ăla la pielițe.. La chinezesc sigur ar merge… ?
@Bogdan, şi cum eu iau numai de la Mega, o să funcţioneze. 😉
5. Pe același principiu folosit la curățatul usturoiului, decojești ouăle fierte tari, se adauga putina apa in borcan.
@Ana, m-ai speriat când te-am auzit cu ouale foarte tari. :))))
Vezi? Am spus fierte nu foarte. Ntz ntz, numai la prostii iti sta mintea :))
@Ana, am citit eu greşit. Na, fiecare cu ce-l doare. :))))
4/10 știam; pe aia cu usturoiul am încercat-o, nu merge. Imi place faza cu prelungitorul, o sa o încerc.
@Lady, ai încercat şi cu usturoi de la hypermarket? Chinezesc?
Da, si cu d’ala! Nu e buna metoda. ?
Vreo 6 știam, iar pe aia cu usturoiul o încearcă Gabi chiar acum :))))
@Laura, şi merge?
Daaa…. Merge!!! Pun poza pe fb la comm
@Laura, trebuia s-o pui aici.
Tot vreo 3 sau 4 chestii fac si eu corect. Treaba cu usturoiul o incerc neaparat. ??
@Ionut, cred că nu merge decât cu ăla chinezesc. Dacă ar ţine figura şi la ăla românesc ar fi beton!
Cam jumate le stiam , şi pe una n-o cred ….tre’ sa fac o probă .
@n-am1ban, pe care, pe care? pe-aia cu usturoiul, nu?
Mda, sigur! Stropiți cu apă-n baie, că nu voi ștergeți oglinzi, faianță, gresie și mobilier plin de apă!
@Alina, :)))))) din tot video-ul tu te-ai oprit la asta. :)))))
Nu, m-a enervat și căpățâna aia de usturoi. Eu nu pun mai mult de doi, trei căței în mâncare!
Porcării din alea de cabluri n-am, suc la doză nu mai beau de pe vremea când am descoperit că Fanta nu-i sirop, nu fac floricele la microunde (ș-n fond, de ce tre scoase boabele care n-au înflorit? nu tot rămân pe fundul bolului?)
Mai mult! Aia cu punga de cipsuri e de cacao – decât să pierd timp să răsucesc la punga aia ca prostul, mai bine-o torn în bol!
Borcanele le desfac așa de când mi s-a permis să utilizez cuțitul.
Funda o fac ”greșit” și nu rămâne niciodată ca-n clip, atârnând pe bocanci.
Cât despre folie o rup ușor, ținând rola lipită de masă, nu-mi mai încarc dulapul și cu ambalajul.
Nah!
@Alina, şi mai rămăsese aia cu baia. :)))))))))))))))))
Mai Alina, pui tu 2-3 catei de usturoi la mâncare dar când faci un mujdei d-ala crema( o nebunie de mujdei) tu stii cati catei de usturoi intra? Muuuuuulti! :)))))
@Cristinica, poate @Alina nu mănâncă mujdei. 😀
1. Poti sa te scuturi de apa deasupra cazii daca 2-3 stropi pe oglinda sunt o crima, dar in cele mai multe case normale exista oricum prosoape deci nu se pune problema de consum excesiv de hartie decat in baile publice.
2. Presupun ca nu faci supa crema de usturoi, nu? Nici prea multe mancaruri mediteraneene care necesita de la 3 catei in sus 😀 Dar nu cred ca functioneaza treaba cu borcanul.
3. Nu mananc prea des chipsuri, dar decat sa mai am de spalat un bol, mai bine indoi punga desi eu o indoi de sus, cu marginile unse spre interior.
4. La popcorn sunt de acord cu tine, tot acolo raman. Noi le punem inapoi in punga si le mai „pocnim” o tura.
@Rox, lumea zice că funcţionează chestia cu usturoiul.
De chestia cu usturoiu chiar că nu ştiam… şi… şi am făcut-o ! Mergeee… functioneşte… pe bune !! E bună şi de pariat pentru cine nu crede.
@Sorin, cred că nu merge decât cu din ăla chinezesc.
Merge daca usturoiul e uscat bine,bine.ce am eu” de casa”,nu merge
@Ninush, da, aşa zice lumea.
Deci… deoarece, borcan stiam, cablu stiam, suc stiam , usturoi stiam, servetele stiam. Cam atat, asta inseamna ca e mai bun in rol de nevasta decat mine? Atunci sa vina el in locul meu sa calce tinute militare…?
@Camelia, cine? Cine să vină? 🙂
Ala care e tanar si destept. Problema o sa fie atunci cand il va primi Zgabeartza. Numele lu militaru e Gabi, de alint ii zic asa?
@Camelia, 🙂
Sa ne zica si noua cineva daca merge treaba cu usturoiul, si cu ce natie de usturoi. 🙂 Mai am vreo doua ore pana ajung acasa, sa testez, si nu mai pot de curiozitate. 😀 Salvare ar fi!
@Lola, merge sigur! Cu usturoiul mare, cateii sa fie cat mai mari.
Multumesc! 🙂
@Lola, cică merge. Vezi că a pus cineva poza în comentariile de la postare, pe facebook.
😀
Alina are mare dreptate. La asta m-am gândit si eu prima data când am văzut faza cu uscatul mâinilor.:)))
Bogdaproste!
Aia cu borcanul e varza, ca-ti mai scapa dracu` brisca in mana! Se bate cu ceva dur pe laterala capacului (de principiu cu dosul unei linguri) ceva mai tare (nu dai ca nebunu` sa nu crapi borcanul, dar nici nu-l mangai!). Daca nu tii sa pastrezi respectivul capac dai in el pana se indoaieinspre interiorul borcanului. E mai rapid dar, repet, se strica capacul.
Sunt probabil mai retard dar n-am prea inteles-o p-aia cu siretele…sau ca ce-s stangaci???
Imi place aia cu usturoiul! Am inteles de mai sus ca merge in 2 cazuri din 3! 🙂
@terravictorica, da, cred că făceai deja corect, dacă esţi stângaci. 😉
Eu folosesc coada linguritei… merge perfect
Se face cel mai bine cu o coada de lingurita, nu cutit ….
Ala e usturoi din Mega Image si d’aia merge.
La suc/lapte merge si daca intorci cutia intr-o parte, iar p’aia cu sucul am predat-o si eu mai demult, ce destept m-am simtit. 🙂
@Meghido, 😀
Da, şi eu zic că merge doar cu usturoi chinezesc.
Știam destul de multe dintre ele, dar recunosc că am mai văzut videoclipuri din categoria asta. Pe cea cu usturoiul chiar am încercat-o vara trecută și merge destul de bine. Dar usturoiul trebuie să fie uscat (am vrut să îi arăt mamei mele că toată viața a curățat greșit usturoiul și am luat usturoi scos din grădină cu vreo săptămână înainte și … am avut parte de un eșec răsunător) și trebuie să fii pregătit pentru un mini exercițiu cu antebrațele. Pentru ca dai din maini de zici că ți-ai luat power ball. 🙂
@Dee Dee, deci nu numai că mănănci sănătos, dar faci şi condiţie fizică. 😉
4 le stiam si eu!restu trebuie sa le incerc.
@lori, bagă!
1-pun murături de prea mult timp să stiu că ceva facut în bain-marie sigilează borcanul, practic, crează un fel de vid.
2- doar berea o beau la cutie 😀 , dar, da știam faza cu paiul pt că am ospătari în familie.
3- ete fâs, dacă ești acasă pui snacks-urile în bol, dacă ești pe drum sau la iarbă verde le mănânci direct din pungă. Pe bune, dacă ești acasă, parcă nu e prea plăcut să-ți fâșâie punga-n cap.
4- sigur, găsești folie de aluminiu doar la cutie:)))))
5- p’aia cu cablul era inevitabil să nu o știu, după mulți ani de lucrat ca transmisionist în armată.
6- demonstrația cu respectivul recipient de carton e făcută greșit, dar hai să-i dăm dreptate.
7- nu merge să cureți decât usturoi chinezesc. Să văd dacă știe cineva cum se face mujdei doar cu un bidon de plastic și niște sare 😛
8- alooo….floricelele la ceaun sunt mai bune……
9- așa m-a învățat tovarășa și pe mine la grădiniță să fac „șiretele” 😀
10- alt fâs….mai mulți stropi
@diabolic, la punctul 7, da ştie cineva. A scris aici sau pe facebook, nu mai ştiu unde. 😉
Bun bun, dacă mai pui și puțin ulei, deja iese spumă 😀
@diabolic, mi-e poftă de mor. 😀
Tastat gresit scuze, biiig liiike! Eu stiu o faza Mai usoara cu borcanul, se loveste coltul capacului de coltul mesei si se desface!
Păi cine te oprește să experimentezi. Ia un bidon de 0,5, câțiva căței de usturoi, niște sare(preferabil grunjoasă) le introduci în bidon și le agiți bine până se fărâmă usturoiul, apoi pui puțin ulei și mai agiți puținși gata mujdeiul spumă.
Spor! 😀
@diabolic, nuuuu. Că ăla nu se mănâncă gol. Şi nu mai vreau să halesc la ora asta. 🙂
E și mâine o zi :)))))))))))
P.s….lasă că la ora asta mănânc eu și pt tine 😛
@diabolic, poftă mare! 🙂
Mulțam 🙂
Eu am alta nedumerire: exista cineva care NU stia de faza cu cutitul si capacul borcanului? Nu asa desface toata lumea? :))))
Stiam cu doza, dezfacut borcanul si stersul pe maini.?Cam atat
@Catalina, deci ţi-a picat bine.
Ai sau am scăpat la mustață să nu ne mai vorbim…. ?
La 1 așa procedez cu cele de 800 sau mai mari, la cele mai mici nu e cazul..le desfac usor…
2,3,4,5,6 si eu fac așa;
7 habar nu aveam de ea dar chiar voi testa pentru că mor după mujdei ? ;
8 nu facem la micro că ies mai mișto la tigaie (am facut de 2-3 ori si nu ne place gustul;
9 da
iar 10 aproape la fel… Nu de 13 ori ci de cca 7-8 ori plus „scurs” o mana pe cealalta prin „razuire”(cam impropriu spus dar nu îmi vine acum cum să explic mai bine… ?? sau „o mână o șterge pe cealaltă”, dar cred ca intelegi tu..
@Bogdan, adevărul este că şi eu abia aştept să fac nişte mujdei. 😀
Yam yaaaaam, mujdeiiiiii ??
Șefule am facut „pui pe borcan”? mai „dietetic de atât nu ezicstă? și „mojdei”? deci…..LA MAAAASSSSSĂĂĂ! Hai si tu @Mihai Vasilescu, ca tu esti de vină pentru …… mojdei??? asa ca „treci la masă”?
@kya, aş veni în secunda doi. 🙂
Hai „mujdei” d-acili-șa ca n-am chef sa ma apuc de gratare, ok??? Dieta frate, dietă!!!! Ce tot atâta mujdei, „parfumați” aerul? vreți???? Pofta-n cui?
Trist ca pana la varsta asta nu am invatat sa ma leg la sireturi :)) data viitoare, ma voi gandi de doua ori inainte sa imi cumpar cu siret :)). In rest vreo 3 chestii pe care le faceam, iar cu unele nu sunt de acord, adica nu le.as face ever.
@DanaR, păi?
Pai nu…sa fiu acasa si sa mananc chipsuri din punga, de ce? Sa batai usturoiul in borcan, ca dupa sa spal si borcanul?(prefer cutitul pt putinele cazuri cd folosesc usturoi). Si apoi, sa.mi scutur mainile de nu stiu cate ori, prefer sa folosesc o bucata de hartie in plus (sunt comoda 🙂 ). Interesanta partea cu cabluri!
@DanaR, măcar atât. 🙂
Mananc chipsuri, dar habar n-aveam de metoda asta, faza cu usturoiul o voi incerca si eu data viitoare, iar floricele la microunde rareori am facut, dar daca se va mai intampla minunea de a baga o punga in cuptor, voi tine cont de ghidusie, pana una alta, prefer sa cumpar deja preparate :D, iar la faza cu sireturile… n-ai idee cat m-am chinuit cand eram mica sa fac fundita, taman cum pare a fi gresit… din nu stiu ce motiv eu le faceam cum arata in video ca ar fi corect, dar asa mi-am dorit sa le fac cum vedeam la altii ca am dus multa munca pana am reusit, iar acum aflu, ca eu faceam bine, restu’ faceau gresit :))
@Scorpya Cristina, mno, deci a fost bun la ceva video-ul. 😉
Faza cu chipsurile am incercat-o acum ceva timp, dar am renuntat. Ori nu sunt eu prea indemanatica, ori metoda e una distrugatoare de chipsuri… Le-am facut praf pe cele de la fundul pungii, pentru ca tot incercand sa ridici „paiele ” alea fragile, le faci firimituri pentru vrabiute… So: bol is better!
Borcanul( am toate cutitele strambe sau boante de varf: ? ) , doza de cola, usturoiul si faza cu siretul mi o repeta sotul meu (fost militar) de cate ori ma vede cu bocancii in picioare ! Iar faza cu pop cornul nu o pot face pt ca fiica mea adora boabele coapte, dar neexpandate! :))))
@emmanuella, serios? Mănâncă chestiile alea tari? 🙂
Daaaaaa!!! :>)))
In afara de borcanul cu usturoi, le stiu pe toate si chiar daca le aplic gresit, vreau sa mai aduc o singura mentiune la ultima, chestia cu uscatul mainilor…in romanica, se face in felul urmator: se scutra mainile de doua ori si apoi se trec prin freza..aproape ca nu mai ai nevoie de prosopul ala de hartie.
@Redoo, man, şi eu? 😀
pe pantaloni Mihai, pe pantaloni.
@Redoo, şi dacă-s dezbrăcat? 😉
Vreo cateva de pe-acolo nu servesc de fel ,suc,popcorn,chipsuri .Iar restul le fac exact ca alea marcate cu X :))))
@dede cati, perfect. De acum nu le mai faci. 🙂
Le stiam cam pe toate, dar n-am experimentat ca nu consum gazoase, chipsuri.
F misto e chestia despre curatatul cartofilor fierti, aia pe care-a pomenit-o Ana, pacat ca n-a aprofundat.
Stiam si de curatatul oualor fierte, ca ma dispera treaba asta, dar n-am experimentat-o pana acum.
Am iesit in castig cu blocatul cablurilor si sa vad cum imi iese aia cu sireturile.
@moatza, Ana parcă zicea ceva despre vinete. 😉
Văleu, dacă vă prinde mama că desfaceţi borcanul aşa, îi jale. Pe mine nu mă lasă, cică îi stric capacul. Îs câteva pe care nu le ştiam ori le făceam greşit, rămâne de văzut ce voi face cu ele.
@Dina Cartea Evei, şi mama ta reuşeşte să le desafacă FĂRĂ cuţit? Sărumana, doamna Arnold! 🙂
Să vezi cum face, începe ea sforţarea, se opinteşte o vreme apoi, în funcţie de conţinut, ori mi-l dă să-mi lipesc şi eu degetele între ele ori spune că nu-i mai trebuie. Evident, îmi plac astfel de competiţii, îl iau şi-l îmbrăţişez până mă apucă sudorile, când vede că prea mă înfierbânt, de fapt, când vede că-s aproape de izbândă mi-l ia, ′nu eşti în stare să desfaci un borcan′, cam aşa spune de fiecare dată. Ei, atunci, capacul fiind deja slăbit, ea face numa′ poc şi gata, sesam deschide-te! Ştie şi mama tot felul de variante, dar nu le acceptă, cică n-au haz.
Vai, cate am auzit de la bunica de cate ori ma vedea ca deschideam un borcan cu cutitul!!! „Nuuuuu, ca-l strici. Da-l lui bunicu-tau sa-l desfaca el.” Atata ca si bunicul facea exact aceeasi treaba cu cutitul, da’ numai eu „stricam” capacul.
De altfel, n-am stricat niciun capac, asa ma credeau ei, mai distrugatoare…
(Nu e funny, e extrem de frustrant.)
@Din Cartea Evei, concurs de deschis borcane, frate. Da’ ştiu că sunteţi firi competitive. 😀
1 da
2 da
3 nu
4 nu
5 nu
6 nu
7 da
8 nu
9 da
10 da
@Shutz, şi uite aşa am mai învăţat câte ceva. 😉
Eu cred ca știam doua… Cea cu borcanul și cea cu paiul… Restul pe lângă! Și aia cu usturoiul trebuie testata 😀
Edit : Mult mai comentați!
@Viorel, cică merge.
O sa încerc și eu!
M-am apucat sa citesc bloguri și pe al tău l-am găsit recomandat aici – http://www.gabrielursan.ro/bloguri-pe-care-le-voi-citi-mai-des/ .
Ma bucur ca l-am găsit 🙂
@Viorel, păi atunci e reciproc, mă bucur şi eu că l-ai găsit. Şi-i mulţumesc lui Gabriel.
Aia cu usturoiul nu merge. Sau nu cu orice usturoi. Cu ala romanesc nu merge. Ca e dacic si e incapatanat 🙂 Vrea in stilul clasic, cu cutitul 🙂
Iar chips-uri nu prea mananc. Da’ nu inteleg de ce nu le-as pune in castron? Adica de ce e gresit? Poate vreau eu sa fiu eleganta, nu?
La doza stiam, desi nu prea execut ca nu imi place ce gust au bauturile la doza.
Iar la cea cu desfacutul borcanului e si varianta sa apesi pe mijlocul capacului, tot ca sa ia aer 🙂 Asta ca sa nu ii strici marginile. Desi nu i le strici ca nu tragi de el cu cheia franceza 🙂
In rest doar aia cu cablurile m-a cucerit. Pe restul le faceam oricum.
@LillysBoutique, hai că am râs bine la asta cu usturoiul dacic. :))))
Pentru borcan merge briceagul Victorinox cu lama desfăcător de bere. În cazul de față devine desfăcător de borcan.
Pentru chipsuri am observat că este mai practic să le mănânci cu bețigașe chinezești. Nu mânjești tastatura cu ulei 😉
Iar pentru mâinile ude, asta ajută mai bine:
@Cristian, :))))))))
Le stiam aproape pe toate, mai putin cea cu floricelele dar eu nu consum floricelela punga, sunt fana floricele la ceaun ?. Cu usturoiul am incercat, nu merge si pierzi mai mult timp decat daca-l presezi cu cutitul. Cat despre borcan, daca il desfaci cu cutitul strici capacul si risti si sa te ranesti sau sa spargi buza borcanului. Solutia mult mai buna e sa lovesti usor cu capacul de gresie/podea/blat si acesta va prinde aer si se va deschide usor.
@pisicutta, hai că vreau s-o văd şi eu pe asta cu lovitul de gresie. Faci un video?
? poate o sa fac cu prima ocazie cand voi deschide un borcan. E simplu si merge 100% orice copil care poate tine un borcan cu o mana va putea sa il desfaca ?
@pisicutta, please, fă video. Îl urci pe youtube şi laşi link-ul aici.
Am gasit video pe youtube, la minutul 1:00 este metoda, doar ca eu nu mai pun elastic fiindca nu e necesar, se deschide super usor. http://m.youtube.com/watch?v=rK6Gw-oVo1g eu dau cu el de gresie fiindca am masa de lemn si se strica daca dau cu capacul in ea
@pisicutta, ai făcut orice numai să nu pui video. :))))))
Poti spune ca am gasit metoda mai usoara de a ma face inteleasa ?
@pisicutta, orice, mă, orice. :)))
Eram pe punctul de a face un video cand am vazut ca niciun filmulet de pe youtube nu prezenta metoda mea ? dar am gasit pana la urma..
@pisicutta, orice, mă, orice. 😛
Eu nu cred ca sunt lucruri facute gresit, ci doar lucruri facute altfel.
@Cipri, sau aşa.