7,017 cititori

Există femei şi femei

Săptămâna trecută am nimerit în metrou, trei zile la rând, în acelaşi compartiment cu o tipă ce n-ar fi trebuit să-mi atragă atenţia. Dar a reuşit s-o facă prin faptul că, în toate cele trei dăţi, a vorbit la telefon non-stop pe toată perioada cât drumurile noastre s-au intersectat. O găseam vorbind, o lăsam pălăvrăgind. Trec peste faptul că se înţelegea clar ce spune şi mă întrebam cum căcat poate discuta cineva în public aşa ceva. Pentru că erau chestii foarte personale, pe care le auzeam clar şi eu şi toţi ceilalţi din jur. O să ma opresc la alt aspect.

Sunt cusurgiu şi un pic misogin, dar în ciuda acestor “calităţi”, nu sunt şi înverşunat. Chiar dacă am în faţa mea o femeie pe care n-o consider deloc atrăgătoare, încerc să găsesc totuşi la ea ceva care să-mi placă. Modul în care se îmbracă, cel în care se tunde, ochii, mâinile, zâmbetul, vocea, ceva-ceva tot observ până la urmă. Dar uneori rămân mut şi total descurajat în faţa unor femei care ţipă din toată fiinţa lor că au uitat de mult cărui sex aparţin. Iar fata asta din metrou aparţine exact acestui gen. Nu mai are nimic din gingăşia, din mersul, din ţinuta, din modul de a se îmbrăca, din caracteristicile unei fiinţe care ar trebui să-ţi inspire frumuseţe doar prin simplul fapt că este femeie. Nimic, înţelegeţi, nimic?

Tunsă ca şi cum ar folosi un ciob (sunt şanse mari să fie chiar aşa), îmbrăcată şi încălţată absolut hidos, nişte mâini neîngrijite, o brumă de mustaţă, ceva păr am văzut şi pe braţe, este uşor supraponderală (nu dramatic, vreo 8-10 kile în plus).  Nimic, absolut nimic din ce se observă la ea, nu este din filmul “cuiva ar trebui să-i facă plăcere să mă f*tă”. Dar ştiţi ce este şi mai trist? După evaluarea mea ochiometrică, nu pare să aibă mai mult de 30 de ani şi, cu puţin efort, ar putea fi chiar drăguţă (are ochi albaştri, ca să fie clar).

Vă rog, nu mă luaţi cu sărăcia şi să-i căutaţi degeaba scuze pe care am încercat să i le găsesc şi eu. Femeia se duce la un job (oricare ar fi el), e tânără, vorbea la un smarphone de generaţie nouă, din discuţii (cele care se auzeau tare în compartiment) nu reieşea că ar duce-o greu. Pe scurt, nimic din atitudinea ei nu-mi inspira trai modest sau sărăcie. Aşa că, din punctul meu de vedere, nu are nicio scuză, chiar dacă o aşteaptă nouă copii acasă. Niciuna!

Nu mă duce capul să pricep de ce există femei care ajung aşa. Maică-mea are 70 de ani şi vă dau cuvântul meu că arată mai îngrijit şi mai cochet decât fata asta. Şi ca ea sunt multe, foarte multe, doar că de obicei nu le văd, pentru că am detectorul setat la alţi parametri. Nici pe asta n-aş fi observat-o, dar m-a exasperat cu vorbitul la telefon şi m-am apucat s-o studiez pe îndelete în speranţa că privirea mea plină de reproş o va face să tacă. No fucking chance!

Care naiba o fi mecanismul care declanşează dorinţa de a nu mai fi femeie? Cum ajungi să te uiţi în oglindă şi să-ţi spui “lasă, merge şi aşa că nu mă alege nimeni”? Ştie cineva?

mihai_vasilescu_rau

168 de păreri la “Există femei şi femei

 1. O fi ales-o vreunul așijderea, ce-i mai trebuie… sunt multe femei care umbla neîngrijite din neglijenta , eu una chiar dacă am o relație stabila tot simt nevoia cumva sa mi se valideze faptul ca arat bine , e în firea oricărei femei, în primul rand trebuie sa te îngrijești nu numai pentru omul de lângă tine, dar și pentru tine și cei din jur , altfel te privește lumea când arăți îngrijit fără a da în vulgar. Dar dacă la 30 umbli îmbrăcată neglijent sau ai un look care arata mai degrabă ca tocmai ai terminat niște sarmale demențiale, atunci sa nu te miri ca nu ți zâmbește nimeni, decât poate cu subînțeles. .. ( go home yetti) ..

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Andreea, şi asta ar fi doar situaţia cea mai uşoară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Cred că sunt două chestii determinante în pierderea feminității şi apropierea vertiginoasă către “apucăturile” masculine!
  1. Împerecherea cromozomială (menționată doar ca scuză…)
  2. Anturajul, socializarea, cei n-1 ani de acasă.
  De obicei puterea obiceiului este mama tuturor nenorocirilor sau a împlinirilor după caz.
  Închipuiește-ți pe Demi Moor în Infanterista Jane cum s-ar farda şi şi-ar pili unghiuțele între două antrenamente de supraviețuire cu niște masculi alfa…?!
  La fel şi cu bărbații care trăiesc printre femei stilate, devin afemeiați, pardon efeminați. Întotdeauna încurc termenii eştia…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Bela, nu-mi place Demi Moor, dar să ştii că era mult mai feminină, chiar în rol de soldat, decat fata asta. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • După mine tot universul ăsta curge sinusoidal cu bine, cu rău, cu urât, cu frumos(oase). Dacă tot timpul ar fi bine şi frumos în mod constant cum am putea știi că este bine şi frumos dacă nu am avea puncte de referință precum o femeie neîngrijită! Să zicem mersi că există astfel de specimene altfel cum ar aprecia bărbații ce au acasă?
   Parcă mă şi gândesc ce vei răspunde…:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 3. Mecanismul asta se numeste LENE ! Iti ia timp sa te pui cat de cat la punct , sa nu mai vorbim de ingrijirea comportamentului unde ,in cazul lor, trebuie munca , nu gluma . Este o lenesa !

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Laura, crezi tu că e doar lene? Mie-mi pare un pic mai mult de atât.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • E un intreg lant ! Lenea provoaca nesimtire , care la randul ei invoca toti demonii :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Laura, aha, dar tu zici că ea e la bază. Interesant.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Si tot aceste femei se plâng apoi ca au fost înșelate

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Cristina, exaaaaaact!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Esti blanda…se numeste nesimtire, lipsa de respect fata de tine si de ceilalti…eu am 58 de ani, si nu ies neingrijita nici sa duc gunoiul la ghena! Dela 17 ani, in fiecare sambata imi fac manichiura, creme, bigudiuri, pedichiura…si am avut probleme in viata, necazuri, boli, morti…am fost si maritata, si singura 25 de ani, ingrijirea a fost aceeasi! Asa ca, asta tine de felul fiecareia sau fiecaruia de a fi! Indiferent de varsta sau de starea sociala sau materiala!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @angela: Da, dar de aia dvs. sunteti “a batrana” care suceste mintile parizienilor (am vrut sa ma asigur si cu prilejul asta am recitit articolul cu pricina)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Nuckname, foarte tare că ai reuşit să faci asocierea. Incredibil!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • De ce punctul ei trebuie sa coincida cu punctul tau? Fata aia nu e obligata sa urmeze standardele cuiva , iar grija voastra e daca o mai fute si pe ea cineva?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

 4. @Mihai, iar ești cusurgiu, misogin, măgar și mai știu eu cum…să vezi ce injurături îți iei tu astăzi…ce ți-am urat eu a fost o glumă….sper doar să pună biiiip acolo unde trebuie….:)))

  Băbăiatule, dar tu nu apreciezi deloc sufletul feminin…misogin mic ce ești tu, misogin…

  Adică, să te lămuresc, bre:

  1. faptul că vorbea tare le telefon, tu ai intrepretat ca pe o dovadă de lipsă de bun simț..greșit, măi Mihai, greșit…femeia vorbea ca toată lumea din jur să audă preocupările ei…îți transmitea mesajul ei emotional, viața ei în câteva cuvinte, între două stații de metrou…ce e așa de greu de priceput?

  2. Alea 8-10 kg nu o duc în categoria balenelor, nesimțitorule ce ești tu…alea erau rezultatul unui job stresant, clar? sau vreo dereglare de glandă, ceva…

  3. Începutul de mustăcioară era o amintire a anilor 1650-1700, da? ani în care, în Franța condusă de Ludovic al coișpelea, mustața era la mare modă…dar tu nu ai cum să înțelegi redeșteptarea unei ere demult apuse…nu vrei și gata…

  4. părul de pe brațe…măi hombre, tu nu vezi dracului ce frig e afară? păi, de unde să aibă femeia bani de blănuri, când poate să le crească natural…ecologic, simplu, efficient…iar nu pricepuși, bre, nimic…

  Mă opresc aici, că, de data asta ți-o iei: că mi-ai violat week-end-ul, am înțeles…am trecut peste asta cu delicatețe, dar că vrei să îmi fuți și săptămâna, asta nu mai iert…doar că, azi nu mai biippp…zice lumea că am prins obiceiuri tribale pe aci…

  La final, vreau să subliniez că ești un mare misogin și un măgar, da? să nu înțelegi tu frumusețea interioară a doamnei, să nu apreciezi tu faptul că, în loc să arunce banii pe fereastră pentru blănuri le crește singură…deci, bugetul familiei nu are nimic de suferit…tu vii să comentezi….

  acum recunoaște că te-ai cam pierdut în ochii ăia albaștri, zi pe bune, că suntem între noi, aici….

  hai să fiți iubiți!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @SorinB, da, da, eram fermecat de privirea ei turcoaz. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Subscriu ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Am un coleg la care îi plac numai femeile păroase şi huidume! Zice că îi place să se lupte cu ele… Restu`sunt misogini…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Bela, pe colegul tău îl cheamă King Kong? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 5. Retorica sau nu, daca afli răspunsul anunța-ne si pe noi.
  Ghiolbanismul in rândul femeilor a atins cote alarmante. E cool sa vb tare, sa razi cu toată gura si sa pari manly pt cei din jur. Esti o ființa puternica si nu iti pasa daca numai a femeie nu arati. Asa bărbate am peste tot in jurul meu.
  Nici eu nu sunt vreo mare lady dar bunul simt este bine înrădăcinat si nu ma manifest ca la piața in public.

  Un singur lucru bun: more men for us, no? :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ana, iată un punct de vedere la care nu mă gândisem. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Redoo, partea proastă este că multe îl aleg pe “sute-m colo”, nu se nasc aşa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai…aha, te-ai dat in fapt..de fapt, tot postul tau trebuie inteles pe dos…eu cred ca tu te-ai indragostit de tanti, asa, la prima vedere…prea ai tinnut-o minte….

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @SorinB, da, da, cred că asta este.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. Frățică, te-ai întâlnit cumva cu sora nevesti-mi ( cum ar zice consoarta mea: “soră-miu” sau ” frati-mea” 😀 ).
  Crede-mă că habar nu am ce le mână pe “fetele” astea să arate în halul respectiv, și am încercat să vorbesc cu ea pe tema asta dar evită subiectul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @diabolic, serios? Cum adică îl evită?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Pur și simplu nu răspunde sau o dă în alte subiecte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @diabolic, ceea ce înseamnă că ştie ce e în neregulă. Trist.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Like la articol! fain scris.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mos Cristof, as si preferat să nu-l scriu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • E pe dracu! Doar se stie ce placere iti fac articolele astea misogine. Le scrii cu toata patima de care poti da tu dovada 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. Este pur si simplu NESIMTIRE! Nu cautati motivatii ascunse.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Cristina, mă bucur că spune asta o femeie. Eu sunt acuzat de misoginism.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. Din ce am observat eu , feministele uita sa fie femei . Nu aruncati cu pietre, va rog ! 🙂 Femeia trebuie sa se ingrijeasca , sa-si creasca si sa-si educe copiii , sa-si sustina sotul . Femeia nu trebuie sa aiba grija zilei de maine . Da, sunt de moda veche , dar asa nu uitam care e scopul nostru si cum ar trebui sa fim .

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 11

  • @stela, vrei să-ţi zic ceva? Fata asta nici măcar feministă nu părea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Mihai , ok. Atat poate duduia sa duca . Avea cosuri ? Nu . Sigur , sigur a gasit pe unul care -i aranjeaza hormonii . Noi sa fim sanatosi . 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @stela, aş vrea să-l cunosc şi eu pe ăla. Să-i strâng mâna.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Eu consider ca o femeie nu trebuie sa faca nimic din ceea ce nu-i convine ei. (excludem igiena corporala , aia e musai ) . Dar daca ea femeia nu vrea sa se imbrace in fusta , decoltat , cu pantofi cu toc ..foarte bine se poate imbraca in pantaloni fie ei stilul elegant sau blugi. Daca nu vrea sa gateasca mancaruri simandicoase care este problema daca isi incropeste un simplu sandwich sau mananca la Mc Donalds ? Daca nu vrea sa faca copii sau nu ii plac copiii nu inseamna ca n-are simtul maternitatii si ca nu-i femeie , inseamna ca nu se pupa cu stilurile altor femei. Si da , sunt femei carora le plac femeile …deci nu inseamna ca trebuie sa-ti placa barbatii doar pentru ca ai avut nesansa sa te nasti femeie 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 10. Citește “Teoria King Kong”, e o scurtă culegere de eseuri.
  Cam în ce scrie acolo constă și atitudinea mea faţă de aerul neglijent și lipsit de feminitate al unor dame.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. Aveam o prietena care, la un moment dat, s-ar fi potrivit perfect descrierii. Avusese vreo doua dezamagiri in dragoste plus o copilarie cam trista si brusc, hotarase ca n-o mai intereseaza aspectul. Casa arata ca o cocina, ea uita sa se spele cu zilele (mah, UITA SA SE SPELE!!), nearanjata, nemachiata, cu haine de tanti, se ingropase in munca si telenovele. Nu era proasta, terminase facultatea aproape sefa de promotie, nu alcool, nu droguri, pur si simplu….habar n-am. A durat ceva, si-a revenit, acum e cocheta, aranjata, a slabit, are un nou iubit (ala o fi de vina?), a redevenit OM. Ce a avut in acea perioada, cine stie? Depresie, 7 ani de acasa reactivati, ticneala temporara….
  In alta ordine de idei, e posibil ca tipa despre care vorbeste @Mihai sa fie adepta vreunui curent d-asta tampit, de genul “sa aratam natural, aspectul nu conteaza, doar sufletul etc.” Banuiesc ca exista asa ceva, nu stiu. Sau sa aiba drept model categoria aia de turisti straini care apar imbracati ca vai de capul lor, de ii poti confunda lejer cu homelesii autohtoni. Intotdeauna m-au fascinat cum se plimba ei pe strada imbracati in niste jerpelituri (de firma, banuiesc), nearanjati, de parca sunt in excursie prin savana, in timp ce 3 sferturi din bastinasi se afiseaza cu haine ultima moda si daca se duc pana in piata. Probabil , si in cazul strainilor, si in cazul tipei in cauza (+altele ca ea), exista un fel de miserupism d-asta modern pe care taranul de mine nu il intelege. Sau doar nesimtire, nepasare si proasta crestere.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ionut, cred că esti pe aproape.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, ???. Adica sunt un taran care nu intelege modernismul???? Ma gandeam eu ca asta trebuie sa fie. Curentele astea in materie de moda care circula in zilele noastre ma cam depasesc. Aaa, sau ziceai de nesimtire…etc.???

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ionut, cu a doua parte, da. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Cand a murit maica mea n-aveam chef nici de mine , nici de nimeni. Faceam un dus doar ca sa nu put , un piaptan in cap si atat. Sunt momente si momente…Eu personal urasc sa fac ceva doar pentru ca asa zice lumea, pentru ca astea sunt etichetele .Bine , eu am o nesimtire crasa in mine ca ma doare exact in fund de cum ma barfesc altii …
   Observ ca expresia ” cainele moare de batran si prostul de grija altuia ” se aplica cu inversunare in Romania. Sa fie tipic romanesc sau imi scapa mie?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Alesxandra D, da, da, e tipic românesc. Nu ne place să vedem pe stradă femei care nu mai sunt femei. Ah, a propos, pun pariu cu tine că nu-i murise nimeni în afară de bunul simţ.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 12. Toate ca toate, dar sa tot incep saptamana razand :))
  In rest, sunt satula de asemenea specimene si ma abtin de la alte comentarii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Scorpya Cristina, of, şi n-ai început-o, că ăsta nu prea fuse de râs.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Băbăiete, săptămâna trecuta am avut pe retur din Italia două persoane de gen feminin.La vamă, după ce ne-au tinut vreo 50 de minute in coloană, tipa de vreo 45 de ani (futabilă in opinia mea) zice : ”Da’ ce-i face (politistul) mă la aia din masină?O fute-n gura?Acuma o apasă cu pula?Etc…”.No, eu tot injuram viata asta ca nu eram decat noi doi pentru o repriza de cu toate+vorbit ca la mine-n cartier pe vremuri.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Batranu’, avea şi seminţe la ea?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Era o treabă sa presteze un oral cu mici pauze de seminte.Ș-o sticlă de cola p-acolo.Ti-am zis parcă ce-am pătit intr-un wc dintr-un peco olandez cu tipa de la curătenie?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Batranu’, nuuuuu, n-ai zis. Bagă!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Intr-o dimineată, după o noapte cruntă la volan, m-am oprit intr-un peco deoarece mă apucaseră necesitătile fiziologice.Bag 50 de centi, trec de turnicheti, inăuntru o usă, deschid, două wc-uri, cum ar veni, daca ai vrea sa te caci impreună cu-n prieten, ca doar cele mai savuroare povesti atunci cred ca sunt.O brunetă buna si frumoasa (stiu, olandezele-s blonde), cu niste mănusi de cauciuc dădea cu peria intr-unul dintre vasele de ceramică.Io, copil bine crecut, asteptam respectuos să-si termine treaba ca să mi-o pot incepe eu pe a mea.Ea :
   -Please, don’t mind me…
   -It’s ok, I’ll wait…
   -But no, go ahead and do your need…
   -Miss, I’m not sure if you fully understand, but I have a very private business inside here…
   -It’s ok.I have my own job, do your thing…
   Astea in timp ce era sa mă cac pe mine…aia tot o tinea ca ea nu are o problemă cu faptul ca suntem doi oameni care atunci ne-am văzut prima oară, eu un camionagiu român nefutut de mult, ea o olandeză bună si deschisă la minte, ca doar nu o deranja un român care se balegă in aceeasi toaletă unde ea isi câstiga existenta in mod cinstit.Mă tot intreb ce dracu’ s-ar fi intâmplat daca eram nerusinat si dădeam curs propunerii ei…m-ar fi sters ea la cur?cine stie…

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Batranu’, vezi, ai să rămâi toată viaţa cu întrebarea asta. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 14. Raspuns la ultimele intrebari, exact ce il face pe un barbat sa nu se mai ingrijeasca mizeria, depresia, anxietatea lipsa de incredere in sine, lista poate continua dar mai e si acel ceva numit lene, nesimtire si cine ma place ma place si asa… dar in genre alea sunt tipe/tipi foarte penibil/e de iti e jena de jena lor. Din vasta mea experienta de viata, marea intelepciune al celor 20 de ani impliniti graiesc asa… sa-mi …beep…daca nu as suferi de atacuri de panica daca se uita cineva mai urat la mine cand ies pe strada pe mama lui puskin daca as face vreun efort sa ma aranjez, nu vad rostul dar in acelasi timp sa mor io de nu imi scot peri albi oamenii nesimtiti care cred ca merita totul pentru ca sunt ei spesal si ca sunt pe tarla la mamiticile lor indiferent unde or fi, gen mademoiselle din articol. Ca sa nu fiu ipocrita, cand merg sa imi iau tigari de la coltu blocului sunt suta la suta sanse sa fiu in pijama, ghete, palton, cu paru valvoi si vorbind la telefon si sa merg cu nervozitatea unui tanc rusesc pe teritoriu german…da vorbesc asa de incet ca abea ma aude interlocutorul si nu cred ca stau mai mult de cinci minute per total afara…asta pe la 8 dimineata.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Ana Maria, nu stiu de ce, dar la femei sare mai mult în ochi atunci când sunt neîngrijite. Desi, ai dreptate, e plin şi de bărbaţi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • pentru că bărbatul are o imagine clară, aceea de a fi opus femeii. Dacă femeia trebuie să fie cumva, bărbatul trebuie să fie opusul ei. Cam așa e creată imaginea elementară a oamenilor încă de la începutul timpului, o idioțenie convenabilă-mai ales că în universul uman nimic nu are sens dacă nu are o antiteză…because humans.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Asta e o porcarie …discriminare , pardon .

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Alexandra D, e pe dracu’!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Alexandra D…e, da eu ce vină am? 🙂 bărbați sunt gay dacă se epilează, femeia e scârboasă/nesimțită dacă nu. Nu contează restu. Genu ăsta de exemplu îl găsești în aproape orice din viața de zi cu zi :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 15. M-as putea distra pe subiect pana maine,dar nu-mi vine!Sunt femeie,n-am porniri homosexuale…dar tot dupa femei ma uit 🙂 Le studiez in draci,din cap pana-n picioare!Ma compar cu ele,le admir,le imit pe cele care-mi plac.DAR NICIODATA nu le-am inteles pe cele ca asta descrisa de tine!!!Cred ca asa se nasc,fara feminitate!fetele tinere sunt(in general)frumoase,dupa care ori devin nesimtite cu varsta ori devin femei.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Tina, ei bine, asta era chiar foarte tânără. Este, că n-a murit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. eu cred ca in primul rand prostia sta la baza comportamentului unei astfel de persoane,dupa care vine lipsa bunului simt,bunului gust dar si al educatiei.o zi faina tuturor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @lori, uite că nu mă gândisem. Se prea poate să fie lipsa inteligenţei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Aaaa…si,Vasilescule…si eu am ochi albastri 🙂 e un atu?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Tina, claaaaar. Mai întrebi? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Ah, si am uitat sa zic ceva legat de vorbitul la telefon. @Mihai, de unde stii ca nu vorbea in provincie? Cum stiti toti, banuiesc, daca vorbesti in provincie, trebuie sa urli, fiindca omul ala e mult mai departe si nu te aude cum trebuie.?? Asa am vazut eu la mama, saraca. De cate ori vorbea cu fratii ei din Braila sau Pitesti, o puteai auzi din strada (locuieste la etajul 6).?? Cred ca si acum face la fel, lucru care ma amuza si ma fascineaza in acelasi timp. Si nu e singura. ??

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Ionut, ar putea fi o explicaţie, ar putea fi. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Mă regăsesc oarecum în pielea personajului.
   Pe mama uit sa o sun poate o săptămână întreagă…si atunci când o fac aştept să ajung în “locul potrivit”. Deja din faza asta nu ţi-aş fi atras atenția.
   Consider că orice haină din sifonier trebuie purtată măcar o dată înainte de a deveni cârpă de şters maşina (da îmi spăl maşina in parcare de când am auzit că roțile sunt spălate cu acid de baterie şi am fost nevoită să îmi schimb discurile după o vizită la spălătorie).
   As fi continuat cu câte o scuză pe alocuri, până la urmă tu chiar vrei să placi pe toată lumea? Nu, chiar nu e obligatoriu. Eşti român, trebuie să nutreşti ură şi scârbă pentru cei din jur.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Cris, mărturisesc că m-ai cam închis. Nu reuşesc să prind sensul spuselor tale. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Cris haoleu muică…. Cine ti-a spus aberatia cu acidul de baterie pe roti facu’ misto de tine! Zau… Pai ala e ACID coroziv, ataca pielea ca ?.. Intr-o luna aia ar avea numai carne vie pe maini… ? daca era cu cola, da..mai ziceam dar acid.. Hai ca auzit-o si pe asta.. Bine ca nu ne pun la service vitriol in radiatorul masinii… ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 19. eu vad din ce in ce mai des acest tip de om ( si femei, si barbati), preponderent in Bucuresti. in provincie, pentru ca orasele sunt mai mici si oamenii mai putini, ajung sa se cunoasca intre ei, astfel nepermitandu-si sa iasa in halat din casa. sau cel putin asa vad eu lucrurile. in schimb, in bucuresti se merge pe premisa “oricum nu ma cunoaste nimeni, asa ca pot sa tip in gura mare in metrou si sa ma imbrac intr-un sac”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @cristina, e posibil, dar mi se pare total eronat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. În cazul ăsta probabil e vorba de nesimțire, iar palavrageala la telefon fără sa-ți pese că deranjezi e cireașa de pe tort. Misogini cum sunteți, apreciați femeile îngrijite, dar nu și faptul că asta costă timp și bani. Uneori invidiez puțin genul ăsta de nesimțire. Da’ foarte puțin. Și -mi trece repede ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Corina, da, sper că-ţi trece repede. Nu ai ce să invidiezi. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Chiar nu înțelege nimeni glumele mele. Trebuie să renunț și la asta ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Corina, ba da, dom’le, eu am înţeles-o. De-aia am zis “sper că-ţi trece repede”. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 21. In 1984 a trebuit sa-mi fac primul buletin. Maica-mea avea o fixatie cu parul des si ma tot tundea scurt. Da’ scurt, nu asa… Eram exasperata, dar gasisem solutia: ma pieptanam cu parul peste cap. La vremea aia mie mi se parea cool si ei hororrrrr. Ma trimite cu frate-miu( este cu 3 ani mai mare decat mine) sa fac poza de buletin si ii spune: sa nu cumva sa-si faca sor-ta poza de buletin cu parul peste cap ca rup T-ul pe voi (era croitoreasa si avea o rigla sub forma de T). Si ii da si o perie de par la el. Asta de frica, cand am ajuns la fotograf, m-a udat cu apa in cap si m-a pieptanat cu carare intr-o parte. Bai jurai ca sunt barbat sa mor io. N-ai vrea sa stii, mai ales ca pozele erau pe vremea aia alb-negru. Prin ’90, dupa revolutie, (eu cu acelasi buletin desigur) aparusera centrele de inchiriat casete video si iti luai caseta doar pe buletin. Ma duc sa iau o caseta, dau buletinul si ce crezi ca-mi zice ala:”nu-ti pot da caseta ca buletinul e fals”. Nu e fals zic. Ala: ” ba da, e fals. In poza e un barbat iar tu esti femeie” (intre timp imi crescuse parul :)))) ). E, ala a fost pentru mine un declik. De atunci am facut in asa fel incat sa arat a femeie. Mi-am dat chiar si buletinul pierdut ca sa-mi pot face altul cu noul look :))))))))).

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @elena, zi-mi că-l mai ai şi ne trimiţi poza!!! Pleaseeeee! :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • L-am aruncat cand m-a intrebat fi-miu cati ani avea unchiul lui in poza aia :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @elena, nuuuuuu, cum să faci una ca asta? :((((

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Mortala … 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 22. da, si eu cred ca nesimtirea-i mare. ajung la o lehamite si-o lene de chiar nu le mai intereseaza nimic. si-n plus, prostia!
  io am o vecina care de cum da un pic frigul, cand iese afara sa plimbe catzelu’, sa-si ia tigari sau o paine, isi pune peste hainele de casa, de multe ori pijamale, un halat de baie flausat roz. si mai are unul alb cu niste flori.
  pe de alta parte, io-mi fac mustrari ca plec de la sala doar dusata si-atat. ca am sacul de sport si haine (sport) de schimb in masina si plec.
  cand ma duc sunt o doamna cu tocuri si coafata, basca machiata, ca n-am timp de demachieri si altele, iar cand plec sunt alta persoana, abia iesita de sub dus. iarna mai e cum mai e, ca e-ntuneric, sar in masina si gata! dar vara chiar am o problema si nu ma simt confortabil pana ajung acasa.
  poate vine si ea de la sala.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @moatza, dacă fata asta vine de la sală, la opt dimineaţa, în metrou, eu o premiez.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Poate vine de la munca , schimbul trei. Stii cum este sa lucrezi de noapte intr-o fabrica ? Posibil sa nu stii. Dar eu stiu si iti spun ca n-ai chef de nimic la ora aia , vrei doar sa ajungi acasa sa te arunci in pat si sa te doara in cur de tot si de toti.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Alexandra D, hai să fim serioşi. Nu venea de la nicio muncă. Se ducea la muncă. Crede-mă, am auzit trei dimineţi ce vorbea la telefon. Hai să nu ne mai căcăm pe noi, da?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Baejnebun? Asa e la schimbul 3? Te tund aia cu ciobul si te muncesc pana iti dau tuleiele sub nas si parul pe brate?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Nickname, 😀 😀 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Important e ca esti fit…restul e bla bla… ca doară iti dai seama ca noi vedem esentialul, indiferent de ce toale ai tu pe tine.Halatul personal il accept doar asa cum era purtat de catre Sly, secretara lui J.R. din Dallas.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. acusica ma duc sa ma machiez macar…..daca treningul e uniforma de serviciu…macar machiaj 🙂 😀

  mi-ar place sa ma imbrac mai frumos si elegant….dar meseria efectiv nu-mi permite….evident cand ies in oras ma imbrac frumos 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @nagaq, stai, mă, că nu depre tine vorbeam. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 24. mie mi-ar placea sa nu mai pierd atata timp cu preparativele, dar mi se pare ca arat bolnava si demna de mila altfel.

  eh, fetii ii gaseam o scuza, saraca! pana la urma sunt demne de mila amaratele astea.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @moatza, eu n-am reuşit să-i găsesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Nu stiu, dar eu cred ca treaba asta (din ce am vazut eu, in jurul meu, la femei tinere, aproximativ de o varsta cu mine) e strans legata de copil, mai faceai tu referire la asta intr-o postare. Femeia care dupa ce a facut un copil si-a indeplinit misiunea pe acest pamant, ea trebuie sa se tunda scurt, pentru ca nu mai are timp sa isi ingrijeasca parul lung, nu are timp sa se epileze, cele cateva kilograme in plus sunt justificate, doar a nascut, nu are timp de sport. Ea nu mai trebuie sa fie atragatoare nici pentru ea, daramite pentru barbatul ei, si nu are nici timp. Asta e doar un model pe care l-am observat eu. Sa nu ma intelegeti gresit, vreau copil, imi plac copii, dar se poate sa le impaci cumva. Si nu ma refer sa iesi din casa machiata, coafata, imbracata si cu tocuri de catwalk, nu e nici macar comod, ci la minimul de ingrijire, pentru tine, nu pentru altii. Daca ma uit in jurul meu, tinerele mamici sunt impartite in doua: cale tunse scurt, ca cateva kilograme in plus, vizibil neingrijite,care atunci cand ne adunam cu diverse ocazii, vorbesc numai despre ce a mancat copilul, cum a fost la medic, retete de bebelusi etc., si tinerele mamici care poate fac jogging cu copilul in carut, il mai lasa o sambata seara pe luna la bunici, doar pentru a iesi la cina cu sotul, fara vreo ocazie, si zambesc mult mai mult.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Lola, pun pariu pe orice că fata asta nu este tânără mămică. Pe orice!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Lola, te contrazic. De fapt, nu te contrazic, prezint doar o exceptie (or mai fi si altele): nevasta-mea. ?? Ai zice ca ar trebui sa se incadreze in unul din tiparele prezentate de tine, cu doi draci, unul de 4 ani, celalalt de 1 an, la activ. Aiurea! Daca ne ia un sfert de ora ca sa pregatim copiii de scos afara, clar mai stam inca 30 de minute ca sa “pregatim” mamica.?? Bine, ca sa scurtam, eu pornesc “razboiul” cu cei mici in timp ce ea isi asorteaza cerceii la siretul de la ghete sau culoarea de la carucior (si are 8 cercei intr-o ureche!!!). Si, nu stiu cum se face ca, dupa venirea bebelusilor, raftul cu “potiuni magice” din baie a devenit neincapator si nu cu chestii de-ale mele (eu am mai aruncat….un gel de par, un pieptene, ca deh…nu prea mai am la ce sa le folosesc??).
   P.S. Discutiile despre bebei intra in fisa postului, aici nu exista exceptie.??

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Am zis si eu ca sunt 2 categorii de mamici, cele care uita total de ele si cele care impaca treburile, cunosc destule exemple din ambele categorii 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Lola Ma cam indoiesc de aceste afirmatii. Sincer! Pai atunci inseamna ca sotia mea e o exceptie unica? Ea cum are timp pentru tot? De multe ori ii zic inainte sa plecam “haaaai mireaso'” in gluma-logic. Si cea mica are un an jumate… Deci? Nu prea mi se pare asta o scuza sa nu te uiti in oglinda cand iesi din casa… Si la fel facea si cand era bebe de cateva lunisoare…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ionut scuze.. Nu citisem comentariul tau cand am dat raspunsul.. ACUM sunt doua exceptii.. Doamnele noastre… ?? tootal de acord cu ce ai scris… Ma regasesc.. ? exceptie ca la mine e vb doar de un bebel ?
   Acum intrebare tampita… Ce femeie cu copil/bebelus ar fi mai iubita? Una care te scoate din minti (glumesc si exagerez) care se ingrijeste de ea cand iese sau una care are principiul “lasa ca nu ma mai alege nimeni, m-a ales unu deja”

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 26. Hmmm….. Aceeași intrebare mi-am pus-o și eu….uneori?(daca ar fi de fiecare dată când văd așa ceva….?) totuși ce mama gaiei nu te vezi in oglinda??? Ai mustață, dă-o jos, cu ce vrei tu, numai dă-o jos? barbă/mustață pot purta bărbații, e ok, dar femeile? părul e optiunea fiecaruia si coafura(depinde cât de tâmpit ești s-o lași pe coafeză să-și faca mendrele pe parul tau si apoi sa-ti spună ca asa “se poarta”?, atunci iți meriti soarta?), hainele o “reprezintă”…. Feminitatea/delicatețea/plăcută privirii poate fi din atitudine, haine, trebuie sa emane asta, nu trebuie sa fie “gagica șnur” sau ieșita din “Playboy”…. Asta e smecheria, feminitatea e “din sânge”, o ai sau nu? femei suntem multe, feminine insa câteva si asta se invata de mica, parerea mea? nu conteaza daca esti sau nu “aleasa” daca ai “in sange”atitudinea? ar insemna ca jumatate de planeta “feminina” sa umple șleapătă, nespălată, tunsă “acolo, să fie”, neglijentă, că deh, sunt “alese” ? o bădărancă puturoasă? stii ce e mai dureros? Nu realizeaza ca sunt aiurea sau si mai rau, le place cum sunt?

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • @kya, nu cred că le place cum sunt. Cred că e mai rău, pur şi simplu nu le pasă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @kya, auzi? Da’ dom’ Bogdan pe unde umblă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai La “scarbici” ..ffff bussy 😀 🙂 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Bogdan, aaa, că mă miram. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Măi dragilor daca tot intrebați unul de altul, sa va facă fata niște semințe la ceaun si sa vă iau niște bere(pentru jumatatea mea un vinisor fiert?) sa va las la un “brainstorming”? ? imi gasesc eu de ocupatie vreo câteva ore: Unghii, păr, shopping, plimbat copilul, chestii “feminine” deh. Hai, care sare cu cheile de la masina si care cu cardul????? Aaaaa, credeați ca “brainstormingul” e gratis????????? ce gluma bunaaaaaa???

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @kya, nu e gratis, da’ ce treabă am eu? Să sară omu’. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • N-o face pe hazliul cu mine Mihai ca nu merge? ai intrebat, “taaaaanti da’ Bogdan???” Asa ca hai mai repede alege ca mai e timp de-un shopping acolo… Pe la 10 pm se inchid mallurile? hai, hai, curaj?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @kya, da, zi-i să-ţi dea el banii că-i dau eu înapoi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai eu sar cu cheile la masina ca e hidramata.. (se pune ca are si ea un rand??) E obisnuita cu ea… Ea dă berea, vinul si semintele… Te las pe tine cu cardul ca stiu ca nu e foarte cheltuitoare… ?? ca tre’ sa pui si tu ceva la bataie, nu?
   Bine maaa, bine… Dau eu si cardul la prima intalnire.. Da’ la doua nu mai scapi.. Tot pui ceva la bataie… ???

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 27. Se numeste DEPRESIE si e dubios ca in anul 2015 nu se cunoaste treaba asta, avand in vedere ca se mai numeste si “boala secolului”. Gasisem un citat, dar nu mai stiu in ce carte, de psihologie oricum, ceva de genu: “Un om care nu se mai ingrijeste, este un om care a renuntat la viata.” Adica se SINUCIDE INCONSTIENT. Nu mai judecati atat de aspru, fiecare om are o poveste.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Depp, ei bine, tind să cred că nu e asta. Cel puţin după ce discuta la telefon.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Tu nu crezi nici ca venea de la sala , nici ca e tanara mamica , nici ca e depresiva ..tu crezi fix ce-ai vrut tu sa crezi ca de obicei in misoginismul tau. Si pe aia o durea fix in cur ca nu-ti placea tie de ea. Sa stii ca de aia nu mai doarme ea noaptea , dar se pare ca tu n-ai dormit de te-a afectat atat de tare subiectul . Si nu uita domnle Vasilescu ca dumneata nu esti etalon de frumusete masculina. La fel de bine poate sa se spuna si despre dumneata ca esti asa si pe dincolo. Ca numa’ perfect nu esti!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 28. Nu, in nici un caz ,dar absolut in niciunul o femeie nu trebuie sa uite ca este femeie,mai ales ca, prin definitie suntem numite sexul slab si frumos .Oricum vrei sa stai in casa , nearanjata , imbracata ca tanti Aglaie sau mirosind a ceapa prajita ,atunci cand iesi pe strada este datoria ta de bun simt sa nu lezezi privirile si mirosul celorlalte persoane. Dar de ce te numesti tu misogin atunci cand spui adevarul { adevar pe care-l spui si despre barbati } ,nu inteleg . Faptul ca observi lucruri care altora le sunt indiferente nu te face misogin .Mie mi se pare ca ai un simt al frumosului si al curateniei mai dezvoltat decat alti barbati. Observ ca-ti este foarte greu sa gasesti femei {fete} cu o greutate normala ,sau despre ele nu vrei sa ne spui nimic si pastrezi doar pentru tine :))))).

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @dede cati, tot în metrou am văzut cea mai frumoasă femeie pe care ochii mei au zărit-o live. Acu’ fo trei luni, prin vară. Şi văd mereu femei şi fete frumoase şi îngrijite.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Să vă zic ce am mai observat zilele astea : scârbit fiind de străinătate, cănd sunt acasă mă uit destul de mult la muzică populară, pe net fireste.Si văd o grămadă de frumuseti, machiate, aranjate, frumoase/bune rău.Si mă gandesc că desi nu e traditional asa ceva, nu mă deranjează, deoarece femeia TREBUIE să ne incânte ochii.Dar, mai văd prin oras o grămadă de femei care parcă inadins nu se aranjează, parca e ceva moda urâtenia asta deliberată.Adică una e sa fii trashie gen Helena Bonham Carter in Fight Club, si alta e când te confundă lumea cu un bărbat proaspăt ieșit din pârnaie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Batranu’, da, frate, exact aşa. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Ce sa zic, Vasilescule : de parca pentru barbati n-o fi valabil. De parca faptul ca porti nadragi te scuteste de spalatul zilnic si folosirea unui deodorant si mai ales a pastei de dinti. Ca vine cate unul in fata si-ti trasneste un damf de alcool ingurgitat cu o zi in urma cu tutun amestecat ca-ti vine sa vomiti pe loc,pe loc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Tara Luipapuravoda, ba da, este exact cum spui. Doar că nu prea-i remarc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Nesimțire și atât… pe la țară i se zice îngălare! Când le mai vezi și cu juma de unghie vopsită… BLEAH!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Camelia, vrei sa zici jumătate de unghie cu oja sărită. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Da măi, asta am vrut să spun! Nu sunt coerentă, sunt la scârbici!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Camelia, 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Două dintre problemele cu care se confrunta omenirea( și pe mine chiar mă îngrijorează): masculinizarea femeii și feminizarea bărbatului. În cazul femeii, mie ideea de nemachiată+bocanci+păr curat și atât mi se pare bună. Adică doar dacă porți rochie poți trimite cu gândul la erotism? În fine..poate fi drăguț, dar doar dacă există o limită. Dar când uiți și de pensat, și de epilat, și să te mai oprești din mâncat cred ca ar cam fi cazul să-ți dai două palme și să-ti revii. Femeie! Doar pe tine te ai!
  A..și despre bărbați eu am o mare dilemă: ce e atât de atrăgător la un tip slab, pensat, cu o garderobă care se apropie de a mea, eu chiar nu pot să pricep. Zău de nu l-aș duce la psiholog decât în pat.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mirabela, made my day. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Made my day .. made may day .. da prin metrou lumea (partea feminina) pare incantata de genul asta … doar fetele de citesc blogul tau nu par asa Mihai …

   Cred ca ele nu folosesc metroul 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @genacus, cum, dom’le, eu văd că sunt. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Ieri m a incaierat una gen pe profilul de facebook al unei amice comune privitor la ultimul calendar “pireli” ! Am dorit sa vad cum arata o femeie delasata si lasata de barbati…. lipsita de orice urma constienta a propriei feminitati si cu o sictireala cronica fata de barbati! Cred ca era cea din metroul tau! :)))) Poarta ochelari? :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @emmanuella, nu, nu poartă. Poate măcar ăia ar fi fost mişto.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 34. Nici eu nu pot înțelege delăsarea asta pe care o au anumite femei, vis a vis de aspectul fizic. Nu mai zic de cele măritate si cu copii acasa, care uita ca varsta își pune amprenta pe chipul lor, si cu toate astea, tot nearanjate umbla, in adidași si trening îmbrăcate…. Nu stiu cum or crede ele ca daca au fost luate, sunt pe viata…. Apoi ajung sa se plângă…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Laura, fata asta nu cred că avea niciun copil acasă. Nimic din atitudinea ei şi din discuţii nu impunea să te gândesti la asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. Fiecare cu ale lui… Pana una alta, poza cu mama ta, altfel nu te credem 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Fiecare cu ale lui… Pana una alta, poza cu mama ta, altfel nu te credem 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Simona, ah, bună idee. Când o să ajung la vâlcea. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Sau cu nevasta sa ….

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Alexandra D, pentru asta nu trebuie decât să te ducă un pic capul şi găsesti şi singură.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Chiar n-am timp sa fac pe Sherlock Holmes .

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 37. Eee, uite cam de-aia am divortat eu. Ca de atata taci-scrin nu mai vedea care sunt problemele cu ea, cu felul in care arata, cu felul in care comunica. Si cred ca si la altii sunt la fel aceleasi probleme, numai ca fie le ascund sub pres fie se umfla-n penele lor bogat colorate si tipa ca sunt fericiti,iubiti,apreciati..( pe facebook, unde sa apesi pe butonul cu degetu-n sus costa cat 0.000005W).

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Leonard, nici măcar. Nu părea genul care să dea doi bani pe facebook şi pe like-uri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 38. In mod cert face parte din generatia: “I don`t give a f**k”. Atat. Comentariile sau dorinta de a intelege sunt, cred eu, cu slabe sanse de reusita.

  ps: Care e faza cu ideea ca daca te tunzi scurt, ca femeie, gata, ai rezolvat o maaare problema? 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Helen, nici măcar nu e tunsă scurt. Ci este tunsă cu ciobul. E o mare diferenţă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 39. Stiti ce este fain rau? Posibil ca multe dintre voi sa fiti exact ca fata aia din metrou dar voi aici in spatele unui pc puteti sa aruncati cu jeg si rosii ca nu va stie nimeni. Deh , avantajul de a scrie sub anonimat 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 40. Tot citind si rascitind articolul, comentariile, analizand profund treaba, chinuindu-ma sa aberez si eu, etc. , am ramas cu o intrebare care ma macina, si, cred ca-i macina si pe altii:

  @Mihai, prietene, domnule, bah…..despre ce vorbea tipa la telefon? E vital sa stim pentru a continua discutia, poate pentru a gasi noi perspective si a formula niste concluzii care se impun (sau nu).??

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ionut, cred că mi-ar fi mai uşor să spun despre ce NU vorbea. Man, mergeam cale de cinci staţii cu ea. Am auzit inclusiv convorbiri despre cele două amante ale lui Gelu. A propos, începuse să-mi placă Gelu ăsta, păcat că azi n-am mai dat de tipă în metrou.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 41. Fete care nu isi dau interesul in a arata mai bine. Nu e o scuza, mi-e jena de ele. Inteleg ca poate fizionomia nu o ajuta sa arate mai bine, dar atata timp cat iti permiti sa faci o schimbare si nu o faci, inseamna ca tu chiar nu tii cont de tine. Cu siguranta vorbea la telefon cu o prietena, ca daca ar fi dupa cum e descrisa mai sus, sigur nu stiu ce atractie masculina ar avea.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 42. Un posibil răspuns la “mecanismul care declanşează dorinţa de a nu mai fi femeie” aş spune că e din cauza mîncării din cauza de azi. Staţi un pic, nu rîdeţi, că vă explictez acuma. Ceea ce odată se numea mîncare, în ziua de azi ar trebui să se numească “calorii suplimentare” sau “doză de calorii” fiind exact ceea ce şi spune, adică o grămadă (o cantitate) de ceva nedefinit şi care are ceva calorii, are gust bun şi extrem de diversificat, are culori din toate culorile posibile, şi ce mai are?!, nu ştiu ce mai are. A, da, are o droaie de chimicale, de E-uri, de aditivi, substanţe chimice pentru gust, pentru culoare, pentru textură, pentru orice. Practic mîncarea este un adevărat reactor chimic. Această asa-zisa mîncare se ştie prea bine că are efecte crunte asupra sănătăţii (nu insist pentru că nu e cazul aici) dar mai mult decît organismul, afectează şi creerul. Practic are loc o migraţiune a chimicalelor care se acumulează în centrii nervoşi determinînd o reacie în lanţ care din exterior, o persoană are aspect de îmbătrînire prematură, diminuarea aspectului de feminitate/masculinitate, schimbarea vocii, modificări ale podoabei capilare (creşte par unde odată nu creştea, şi cade părul de acolo de unde creştea), întîrzieri ale procesului de decize, momente de suspans, fenomene de gindire încetinită şi chiar de mişcări în reluare. Toate acestea duc la o anumită “uniformitate” adică o masculinizare a persoanelor feminine, respectiv o feminizare a persoanelor masculine. Ce, n-aţi mai văzut astfel de persoane la care aproape că nu le-aţi recunoaşte de care sex aparţin ?!
  Cît priveşte “Nu mai are nimic din gingăşia, din mersul, din ţinuta, din modul de a se îmbrăca, din caracteristicile unei fiinţe care ar trebui să-ţi inspire frumuseţe doar prin simplul fapt că este femeie” asta mai este valabil doar în poveşti.
  Poftă bună !

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @sunshine, aha, şi eu de ce văd şi femei frumoase tot timpul? Trăiesc în poveşti?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 43. Mie mi se pare OK sa existe si femei d-astea, la urma urmei doritori exista pt orice tip de femeie. Acum daca am fi toate ingrijite, aranjate, papushite, de ce s-ar mai plange barbatii?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ei, si tu acum!! S-ar plange de catalogul Pirelli!???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Tje, da, da, plus că vă rămân vouă mai mulţi. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 44. sa vezi ce se transforma femeile dupa ce se marita si eventual fac un copil: daca pana atunci se machiar si se aranjau o ora doar ca sa mearga pana la magazinul din colt sa ia o paine sau pana la ghena sa arunce gunoiul, duce ce se marita ies afara nearanjate, uneori si cu niste pantaloni de trening largi si urati numiti “moarte p*lii” sau varianta mai civilizata “moartea pasiunii”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @speedy.gonzales Unele… Vezi ca le iau apararea celor ce au nascut si au grija de ele la fel ca la inceput, cand inca nu erau mamici… ??
   Doua exemple ai mai sus.. ??
   Si cu faza cu “gatitul” pentru a merge DOAR pana la magazinul din colt e valabil…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 45. Cred că era un travestit neîngrijit……….

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @gheorghe, you wish. Nu era. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. @Mihai: desi doar de curand m-am luat de comentat sa stii ca te citesc de mult. Nu chiar de la inceputurile tale (pe care le-am citit ulterior), dar aproape, am dat de tine cand ma exasperase Poptamas cu cacaturile lui. Iar articolul cu “A batrana” a fost absolut me-mo-ra-bil! Cel putin pentru mine, care am bucurii grav la femeile mai coapte. Bine, si la negrese, dar deja asta-i alta poveste… 🙂 La articolul ala a fost poate la fel de savuros si comentariul “impricinatei”. Asa ca nu-i deloc incredibil 🙂
  Cand arunc cate o privire dupa o pustoaica imbracata mai provocator doamna Nickname ma “inghionteste” verbal, insa in gluma. Iar cu prilejul asta iti raspund si dupa ce ma uit: fata, cur, tate, craci. Chiar cand altceva imi atrage atentia, tot la ordinea asta ajung. Cand insa este vorba de una mai purisanca si mai ales daca am si apucat sa aflu ce are intre urechi se schimba total situatia, o simt pe a mea cum scoate ghearele. Dupa atatia ani impreuna e normal sa ma cunoasca, nu? 🙂 Si stie ca, dupa o prima privire, pentru mine tot creierul ramane cea mai excitanta parte a corpului.
  Revenind la articolul tau de azi, ai dreptate, exista femei si femei. Iar din categoria celei din metrou exista mai multe subcategorii, din care cunosc exemplare. Exista femeia de la tara, care odata maritata nu se mai ingrijeste absolut deloc, mai ales daca mai toarna si un plod. Se ingrasa (“e de la sarcini, am doi copii”, zice ea umflata de mandrie materna, “aha, sa-ti traiasca, ce varsta au?” “pai ala micu’ 12 si cel mare a intrat la liceu”), nu se mai fardeaza (aici nici o paguba, ca oricum inainte isi spoia mufa ca o centurista daltonista si cu Parkinson) iar epilatul devine un moft inutil, ca orice ai face parul ala tot creste pe picioare, dar asta e de la hormonii care i s-au dat peste cap tot de la sarcini, i-a spus ei cineva care a citit asta pe Efemeride.
  Ca o categorie aparte as incadra machidoancele. Fete frumoase, ingrijite, hiper bine imbracate. Am spus FETE, da? Caci odata maritate, in cel mai bun caz se ingrijesc de suprafata (“nu ma epilez iarna ca oricum ma imbrac doar cu pantaloni”), sa vada lumea ca are cu ce sa se imbrace si bani de mers la “biutisalon”. Si te uiti cu jale ca, atunci cand sta picior peste picior, de sub manseta pantalonilor de firma care ambaleaza o pereche de craci beton ies doua glezne imblanite. Asta cand nu se imbraca babeste, cu fuste lungi si negre, ca sa nu intre de… hmmm, usuratica in gura nenumaratilor membri ai clanului. Chiar avem o prietena de familie in genul asta, era maritata cu un “mucan” care a divortat de ea de curand. Acum tipa a iesit iar la vanatoare de potentiali (si potenti financiar) soti, insa probabil din inertie tot anost se imbraca. Sau poate cand am iesit impreuna nu si-a batut capul sa se dichiseasca pentru mine, nefiind eu o tinta pentru ea, nu stiu…
  Sper sa nu-mi dea Renata Carageani cu vitrion in fata 🙂 pentru chestia de mai sus asa ca am sa bag disclaimerul ala clasic, bineinteles ca nu sunt toate armancele la fel, exista multe exceptii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Nickname, ah, cum e acest comentariu. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Nickname, îţi intrase în spam şi nu am văzut decât dimineață. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Am vazut ca intrasem in moderare, nuj de ce, a trebuit sa astept toata noaptea sa-ti vad reactia, dar a meritat 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Nickname, comentariul tău trebuia făcut articol. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Cine naiba o asculta atata ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Silq Timo, ha?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Silq Timo: poate “serviciili”
   @Mihai: despre personajul din articolul lu’ matale, bre! Cine o asculta pe aia atata amar de vreme, intreaba omu’. Urmareste si tu firu’ lu’ discutie! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Nickname, ah, nu puteam de pe telefon. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Silq Timo: stai ca am gresit eu. Raspunsul corect era: cine sa o asculte, Mihai Vasilescu, normal! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. Mihai, hai sa-ti spun ceva – saptamana trecuta am fost la un eveniment, cu sotul meu, culmea, de cooking si ce sa vezi? Numai fete una si una. Zici ca se sparsese conducta cu fotomodele. Dintre toate, era una frumoasa si subtirica, mama, mama. Si m-am simtit prost! Mi-a trecut un gand asa, ca sotului meu ii e rusine cu mine.Sau ca ar trebui sa-i fie rusine cu mine. Nu dadea omul nici un semn in directia asta, dar ma uitam la mine, ma uitam la ele…eu cu colacei, ele fara. Adica, cu ce a gresit omul, ca m-a luat cu 48 de kg si acum am 67? Nu-i corect deloc. M-am gandit ca aspectul fizic totusi conteaza, indiferent cine ce spune.
  Insa, azi, am vazut murind, un copil de 5 ani :(((( Si totul s-a dat peste cap!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Anca, ah, de ce-a trebuit să-mi spui asta? 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Anca I, partea de inceput a comentariului tau mi-a adus aminte de bancul cu ala care-si prinde nevasta cu Brad Pitt, dar pe urma… Offff!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.