Hai că azi aveți câte ceva de citit:
- Despre viitor (hmm, nu știu ce să zic. Deși în mare sunt de acord cu el, mi se pare că exagerează, ca prea duce lucrurile la extrem. Or pe mine viața m-a învătat că extremismul nu e bun în niciun domeniu. Aștept părerile voastre);
- Pare că are dreptate; (dacă ai călcat vreodată în Olanda, atunci știi cu siguranță că oamenii ăia se urcă în mașini doar dacă sunt nevoiți)
- Cum e să fii iubitul unei sportive de mare perfomanță (și să vină un inept ca Daniel Ghiță să-ți spună că știe el mai bine);
- Cine sunt ”nostalgiștii” de pe Facebook?
- Ce seriale revedeți? (cam cu asta am de-a face eu în fiecare zi a vieții mele);
- Nimeni nu e „de lăsat”;
- Paraziții din HR;
P.S. Mai jos aveți un video cu o dimineață obișnuită la all-inclusive.
Buna dimineata, multumesc!
Mi se pare mie sau e totul trist in aceste postari? Aa, stai, e Mara cu o raza de caldura…
Si ideile bune parca sunt alienate, cand nu e de-a dreptul tragic si infricosator. Ce sa zic, cand nu sunt dumnezei sunt ayatolahi…din ce in ce mai slab pregatiti..
1. A mânca puțin, adică cantități mici în farfurii mici, divers, echilibrat este calea pe care merg eu. Cele enumerate de autor mai răruț. Da’ nu lipsesc cu desăvârșire căci oameni suntem. Am făcut excese la viața mea recunosc. De câțiva ani am schimbat. În unele chestii radical în altele pe ici pe colo.
Nu intru în amănunte căci iese de un articol.
4. Și acest articol pare exagerat. Nu zic că nu există această categorie. Îi văd și eu prin soșialmidia. Chestie de timp până vor dispărea. Oare peste 50 de ani vor mai exista ? Cum vor fi la 70 de ani cei care au azi 20 ?
Echilibrul e soluția de preferat oricărei abordări extremiste. Nu mănâncă dulciuri (de fapt, mănâncă, dar numai de la cofetării cu “ștaif”, dar bagă 7 mici, care sunt sănătatea întruchipată). Plus tot felul de chestii așa-zise fără zahăr, dar care sunt pline de “sănătate”.
Comentariu beton!32
Apostolii alimentatiei „sanatoase”. Mergeti, gasiti-va un copac potrivit, se vor gasi destui buni samariteni sa va ofere funia si sapunul, sa va salveze de relele si tentatiile acestei lumi.
Daca nu esti in stare sa navighezi prin lumea asta cu bunele si rele ei si sa te bucuri de toate cu moderatie, cand ai chef,poate merita sa te retragi in pestera din care ai scos capul si sa pui piatra la locul ei in dreptul intrarii. Talibanii sanatatii, mars, ma!
Comentariu beton!23
aia am vrut să spun și eu! nu așa zoo, da’ tot aia…
fie-mea, la 7 ani jumate, este super fit; bagă sub nas tot ce prinde, dar selectiv, pe perioade; mi se pare că are înțelepciunea gastronomică a bunicii mele, gustul și obiceiurile alimentare nu sunt (încă, și o educăm în continuare în acest sens) pervertite; dulciurile se gătesc preponderent în casă, dar ea primește zahăr, deși noi adulții nu folosim, pentru că uzina reprezentată de corpul uman, la vîrsta ei lucrează altfel…
oarecum mi-e milă de copiii căuciului, pofta aia subită de mici… hope for the best
Comentariu beton!18
1. Cum să ai părinți săriți, profeți convinși de Adevărul Suprem™, capitolul 1, aliniatul 1.
2. Amu din toate cifrele încercăm să scoatem ceva corelație și/sau cauzație, indiferent că se potrivește sau nu, doar doar, dă Doamne, reușim cumva să susținem cu o poleială de statistică tema zilei.
3. Scuze, cine pla e Daniel Ghiță?
4. Aoleu. Nostalgici. Din nou? Încă?
6. Se ia o temă generică, *X* din *Y* , a se înlocui cu ce dorește să pescuiască autorul săptămâna asta, se scrie un pro – contra sumar, se aruncă pe Facebook. O mie de tălângi se aglomerează să discute pro-contra sau să dea din casă frustrările. Profit! Btw, o poză cu Suzana și Vasile bate la cur orice postează guru-ul ăsta.
Comentariu beton!25
Salut!
Nu cumva ultimul paragraf era in legatura cu subiectul 7? Ca ce e la 6 nu prea corespunde descrierii.
Ghita a fost si el sportiv, stie cum e cu performanta. Doar ca e macinat de frustrari si are un nivel de inteligenta extrem de redus. Nu vreau sa bag cliseul ala ca a luat prea multi pumni in cap, cred ca asa e el. Exista practicanti de sporturi de contact cu minti sclipitoare, la Ghita nu e cazul.
@bogdan: evident, ai dreptate. Așa pățăști când comentezi fără a doua cafea asimilată 😀
3. A descris crud „viața” de cuplu, chuir dacă doar în câteva rânduri. Seamănă extrem de mult cu ce știu de la câțiva foști canotori. Cât despre „regina” elisabeta, a fost și este din același plan cu belii și bitangele de care scriai nu demult. Este dureros să asculți ce-ți povestesc foste colege de barcă sau de cantonamente, mai ales despre teama lor de a …….. orice.
1. Copilul de 7 ani a mancat 7 mici de la Obor. Apoi menționează moderația.
1. 🤣🤣🤣
2. Articol de 3 lei. Australienii nu merg cu bicicleta și au mai multe medalii. Cred că șerpii, scorpionii și păianjenii îi ajută. 🤣🤣
3. Îi patinează creieru’ lu’ Daniel Ghiță ceva de speriat. Musai să-l vază un psihiatru.
4. Pentru mașina de propagandă rusească, facebook e de „haur”.
5. Stargate SG-1 și Atlantis.
6. –
7. –
Video: când prostia-i la ea acasă.
O duminică faină la tătă lumea.
Comentariu beton!15
@John Temple în 1982 în Franța fiind, am prins primele 3 sau 4 episoade din Omul din Atlantis. Întors acasă descris cu lux de amănunte ce am văzut cu mult înainte să apară la noi. Eram privit ca dus pe Bârsa. Când s-a dat și pe la noi, s-au făcut că plouă colegii mei de clasă.
Legat de punctul 1): urmaresc sporadic articolele persoanei prin prisma faptului ca am un fost coleg “convertit”. Intr-adevar schimbarile sunt exceptionale dar eu nu as putea. Mi se pare prea spartana abordarea. Citesc articolele cand imi apar in feed pentru ca am prins mici tips & tricks care m-au ajutat. Ultimul este ca am inceput sa caut in hypermarketuri hamburgeri care contin carne, sare, piper si nimic altceva. Nu stiam ca exista pana nu a semnalizat domnul. Sunt rara avis dar hei! exista 😀 si cum sunt mega fan hamburgeri mi-a prins foarte bine informatia (ce sa fac? sunt in urma cu noutatile si nici extrem de multa rabdare sa citesc etichete de pe produsele noi nu am)
Comentariu beton!14
1 e chiar extrem , eu una nu am exagerat cu nimic și copii mei chiar arată destul de bine
2 e….
3 nici nu știu cine e Ghiță , da toată lumea trebuie să și spună părerea azi deși nu știu sau nu au idee de subiect
4/6/7 e prea prea
5 sincer prefer sa reiau filme și seriale mai vechi ca prezentul e cam ….
Referiror la primul articol, cel de nutritie: ma intereseaza subiectul, preiau informatii, fac ce cred si, mai ales, ce pot in directia asta.
Tocmai de aia, ca ma intereseaza, dau acum cateva luni de-un documentar pe Digi Life, documentar realizat la o clinica de nutritie din America.
Pe scurt, un nutritionist renumit la ei – tare mi-e ciuda ca nu am retinut numele – era printre subiectii unui studiu clinic despre nutritie. Omul arata intr-un mare fel, barbat la vreo 45 de ani, numai fibra, cu un stil de viata spartan, mi s-a parut mie. La fata era cam botit, da’ na! grasimea e cel mai bun antirid si la el nema!
Studiul prevedea stricta supraveghere a unor parametri biologici, analize zilnice inainte si dupa mese atent calculate, inainte si dupa efort… Iar sportul era si ala analizat, cat cardio, cat muschi, dupa masa, inainte… stiinta!
Si la un moment dat observa ca o analiza care lua in calcul glicemia era usor modificata fata de perioada precedenta. Dar modificarea era absolut nesemnificativa, oricum era tot in parametri. Au constatat ca modificarea era cauzata de trei felii de mar pe care le mancase asta. Asa ca tipul a luat hotararea inteleapta ca nu trebuie mancat marul integral, ci doar coaja, ca acolo-s concentrati majoritatea nutrientilor, fibra, bla-bla.
Drept pentru care am luat si eu hotararea de a-i ura de bine – ceva proteina in frigider – si-am schimbat programul tv.
Comentariu beton!39
1. Cred ca daca mananci cu masura, e ok sa mananci zahar. De altfel am citit nu de mult ca nici inlocuitorii pentru zahar nu sunt mai breji. Dar sunt de acord ca copiii cu parinti obezi au mari sanse sa devina si ei obezi.
2. Mersul pe bicicleta face bine. Eu ma duc la magazin doar cu bicicleta.
3. Nu il cunosc pe Ghita si nu stiu ce a spus, dar stiu ca prietenul sportivei are dreptate. Stiu asta pentru ca vin dintr-o familie de sportivi de performanta.
4. Cunosc si eu cativa nostalgici din astia. Ce bine era pe vremuri cand nu puteai sa deschizi gura la coada la faina, carne, lapte, ulei, etc, ca te arestau. Dar aveai apa rece ( calda era inexistenta) si traiai in intuneric pentru ca nu aveai curent decat daca deschideai usa si fereastra in acelasi timp. Dar era bine🙄.
5. Monk e serialul pe care il revedem acum a 3a oara.
6. Saptamana trecuta am citit pentru prima data de scandalul cu doctorii. Da, din cauza unui doctor dermatolog incompetent am intrat in soc anafilactic dupa ce mi-a dat penicilina. M-au salvat 2 asistente de cartier si tot ele mi-au recomandat un doctor bun de la Bucuresti.
7. Parazita Cristinutza de la HR mi-a zis ca daca am ajuns la 30 si tot asistenta de vanzari sunt, mi-am ratat viata. Ea fiind atunci asistenta HR si 28 de ani. Uite ca acum mai am putin pana la 50 si am o functie mai buna decat a ei.
La 40 de ani, una de 35 de la HR mi-a zis in fata ca sunt batrana. Eram la interviu. Intre timp firma a dat faliment. Ma intreb cine o fi angajat-o pe ea la 40 de ani asa batrana 🤔.
P.S. Nu am fost niciodata la all inclusive. Si daca o sa ajung vreodata, Sper sa nu ma numar printre sprințari.
Comentariu beton!21
5. Se pune daca eu nu revad seriale prea mult, in schimb recitesc?
Comentariu beton!11
@Chris06 si eu recitesc carti. Si cu ce placere le recitesc😊.
Rerererererererere cărți.
1. „De când erau bebeluși i-am învățat la băuturi carbogazoase fără zahăr, napolitane fără zahăr, batoane proteice fără zahăr, budinci fără zahăr, înghețată fără zahăr, ciocolată fără zahăr, orice fără zahăr” – daca nu au zahar, asta nu face aceste produse sanatoase.
Comentariu beton!38
1. Când am citit că aveau în coș doar un pachet de biscuiți, mă așteptam la comentarii despre oamenii răi care nu-i lasă în față pentru un singur articol. Sau despre nivelul de trai. Aproape aș fi preterat să fie așa. Și aș fi înțeles articolul dacă cei doi aveau coșul plin cu chips, biscuiți și CocaCola. Dar cred că este trist să duci regimul alimentar la extrem.
4. Mulți nostalgici ar fi mai cinstiți să scrie „atunci eram tânără, îndrăgostită și cu multe speranțe. Acum sunt o babă acră, singură și plină de reumatisme”. Am trăit acele vremuri. Nu le regret nici un milimetru. Dar da, eram tânără și eu.
5. The Good Wife, NCIS, Gilmore Girls
Comentariu beton!22
Bon dimanche, ca să zic aşa!
1. Îl urmăresc pe Bunea de mult, din păcate, are dreptate. Problema e că recomandările/metoda lui sunt foarte greu de urmat. Printre cele mai bune sunt culcatul devreme – până în ora 23:00 (cine poate să facă asta e tare, nene), lipsa totală a alcoolului şi mersul pe jos, cel puțin o oră – zilnic! Astea trei sunt reguli de aur ca să slăbeşti, pe lângă lipsa carbohidraților şi a zahărului… foarte greu!
2. Sportivii români medaliați sunt niște adevărați eroi, într-o țară care nu finanțează sportul, fără educație sportivă, cu o populație bolnavă şi bătrână. Zic io! Despre Olanda pot spune mai multe, dar altă dată.
3. –
4. Aproape toate manipulările de genul ăsta sunt create, finanțate şi întreținute de ruşi şi trebuie demontate permanent.
5. Aş revedea oricând „Black Sails”, „Twin Peaks”, „Seinfeld”, „MASH”, „Twilight Zone”, „X Files”, „Dexter” şi mai sunt…
6. Absolut halucinant ce se petrece în spitalele noastre. Am o prietenă foarte bună care a murit la ATI, la Pantelimon, sub ochii mei, în condiții cel puțin dubioase. Ce să zic mai mult? Cazul e complicat, dar ce iese la iveală… se sperie gândul!
7. Hehe… dear old HR! Am avut experiențe crunte, directe, cu asemenea individe, categoria 1 şi 2 chiar mi-au schimbat viața, pot spune. Oribilă specie!
Mulțumesc pentru recomandări, foarte bune!
Multumim si pentru azi!
1. E interesant, il iau ca pe un warning, are o colectie de linkuri folositoare in susținerea ideii de moderație.
2. Mi-ar plǎcea sǎ facem si noi cumva ca cei care vor sǎ meargǎ cu bicicleta sau pe jos sǎ aibǎ si condiții bune, nu sǎ trebuiascǎ sǎ lupte sǎ ajunga vii la destinație.
3. Citind comentariile se pare cǎ nici autorul nostru nu e mult mai presus. I-a sugerat cineva sǎ caute sǎ adopte metode de antrenament mai evoluate, vezi Olanda, dar el nu percuteaza, o ține sus cu regina.
4. Multi vad copilaria ca pe ceva perfect, luminos, pentru ca parinții noştri, sǎracii, se strǎduiau chiar şi in acele timpuri sǎ facǎ din rahat, bici. Nasol e sǎ rǎmâi blocat in acele timpuri.
5. Sunt prea multe filme, cǎrți, destinații noi de vǎzut, senzații noi de trǎit, incât sǎ repet ceva. E şi asta panǎ la urmǎ un fel de nostalgie.
6. Tot nu-mi pot inchipui cǎ existǎ asemenea oameni, care justificǎ dreptul la viațǎ prin prisma meseriei.
7. Greu cu HR-ul, alții care se cred nişte mici dumnezei.
Cât despre filmuleț, am fost la all inclusive, e mai comod când copiii sunt mici, dar m-am asigurat cǎ avem acces la plaja adevaratǎ de mare/ocean. Nu aş fi suportat sǎ stau la un aşa lighean aglomerat.
1. Sigur are dreptate… la el acasă. Ce-mi plac mie extremiștii 😊
2. Băi, în Olanda n-ar avea loc pe stradă dacă pleacă toți cu mașinile. E o țară mică, scoasă din mare, orașele nu au infrastructură să se circule cu mașina pe distanțe scurte.
Dar nu știu dacă ai fost vreodată pe autostradă la ei la ora 6 dimineața. Se circulă pe 3 benzi pline, toți se grăbesc la treabă. E o chestie de eficiență să nu circuli cu mașina în oraș.
3. Un punct de vedere obiectiv al unei victime colaterale dintr-un război politic.
4. C’est la vie… toujours parșive. Ușor exagerat tabloul în ambele sensuri ale comparației est-vest. Până în anii 70 nici vestul nu a trăit cu lapte și miere, după război.
Am trăit acele vremuri, uneori sunt și eu nostalgic după ce s-a distrus.
Acum vreo 15 ani am fost la o nuntă la Constanța, avea loc la fostul Melody din Mamaia. Doamne ferește, era împărțit în două entități distincte, cam cum sunt trasate statele în Australia… Iar superbul bufet Zorile unde stăteam când eram copil cu ai mei, să bea o excelentă cafea la nisip, era o chestie închisă acum cu niște temopane.
5. Nice!
6. Probabil adevărat, dar lupta asta mediatică ne face extrem de rău. Toți au devenit apostolii adevărului, iar idioții ăia de și-au pierdut 24 de ani din viață să încerce să salveze vieți, sunt reduși la tăcere de niște reporteri sau procurori. Trist. Să vedeți cum o să fie după ce se vor accepta spre cerecetare denunțurile anonime…
7. Mă abțin, așa cum m-am ținut toată viața departe de organizațiile astea.
1. Nu e extrem, dar fiecare face cum crede. Nu învinuiesc oamenii cărora le place să mănânce, așa sunt ei.
Și eu am crescut așa, am făcut sport din copilărie și mă țineam cu sfințenie de regim.
Am învățat că mâncarea e combustibil și că nu-i musai să-ți placă, important e să funcționeze.
Daca am de făcut un efort care trece de o ora, bag zahar (80g carbo pe oră). Daca nu, nu.
In vacanta închiriez apartament ca sa pot gati, in general nu mănânc mâncare de restaurant decât dacă e absolut nevoie, iar atunci comand ce vad mai simplu in meniu.
„Gătit” înseamnă ceva minimal, dacă trece de 30 de minute nu merge.
Mănânc fara probleme aceleași chestii zile la rand.
Am vrut sa comentez la articolul cu Belu & Co. dar m-am abținut, cred că s-ar fi înțeles că le luam apărarea.
Nu sunt de acord (nici n-aș avea cum) cu violența fizică sau cu tratamentul umilitor, dar pe de altă parte nici cu cei care le plâng de milă „bieților copilași care nu mănâncă ciocolata” nu pot fi in asentiment.
Copilașii sunt sportivi, au un program și un regim de respectat. Sigur, sportul nu e obligatoriu.
Comentariu beton!17
3.
„Dumneavoastră stiti ce neplacut este pentru mine, ca baiat, sa imi vad iubita ca ridica mai multe kg decat mine? ”
Păi… ar fi o soluție evidentă la această situație cu adevărat neplăcută :D. Care ține strict de el și implică sală.
Cred ca autorul era autoironic aici, sunt convinsa ca stie si el de sala…
Mulțumesc,domnule, pentru scrieri de duminică…tocmai ce am ajuns acasă după un grătar, mâncat așa,brunch ca și oră.
Că voiam să spun de punctul 1,cu 3 copii la masă,:cunosc îndeaproape idioți care nu numai că nu cumpără copiilor biscuiți din magazin și altele asemenea,dar sunt atât de duși la extrem încât nici nu au vaccinat copiii cu cele din copilărie…v-am mai povestit pe aici de ei, că îmi sunt vecini.Sunt convinși că băiatul meu are autism sever din cauza vaccinurilor din copilărie.Oameni cu studii,el popă,ea contabil.
De acord că marile fast food și cei ce produc dulciuri fac profituri serioase de pe urma consumului la copii,dar oamenii normali mai și gătesc în casă,mai trântesc o plăcintă,un chec;asta nu înseamnă să picăm in extremitatea celui care a scris articolul.
De restul ce să zic ,îl cred și pe cel ce are iubita sportivă de performanță,mai ales din perspectiva celui care e mai mult singur acasă.Dar asta e viața,n-o să dureze la infinit lipsa de timp împreună.
Ultimul e tare de tot :de servicii hr numai de ” bine”.
Am spus cuiva din domeniu că nu mă poate concedia legal ,acum 11 ani , că am copil cu handicap grav,și mi-a zis că ea nu e obligată să-mi crească copiii;în același an ,alt hr unde depusesem un CV îmi spunea că îmi face un favor că mă angajează, că am 40 de ani , să nu sper la mai mult salariu decât minim pe economie…i-am spus să-și bage hârtiile undeva, că nu sunt ieșită de pe băncile școlii ca să mă ia de nou.
Altfel spus,mai departe,am văzut all inclusive și filmulețul de aici: lăsați nebunii in pace, că se satură repede.
1. Săracii copii. Au șanse destul de mari ca peste vreo 10-15 ani, când vor scăpa de sub controlul strict, să înceapă să bage în ei chestii acum interzise și să devină obezi.
2. De voie sau de nevoie, mersul cu bicicleta, ca orice altă activitate fizică, aduce doar beneficii (mă rog, în condițiile în care ai o infrastructură bună și nu riști să te transformi în ținta regilor șoselelor).
6. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, poate că a fost malpraxis sau poate că nu. Dar un lucru mă deranjează foarte tare: modul în care presa relatează cazul, nu am văzut un singur articol echilibrat care să se limiteze la fapte verificate. Peste tot numai titluri senzaționale, goana după clickuri, interpretări și supoziții. Iar asta nu face decât să întrețină conflictul și starea de neîncredere dintre pacienți și corpul medical, ceea ce nu face bine nici unei părți.
Altfel, mi se pare halucinant să-ți bazezi acuzațiile pe raportul IML (care nu se poate pronunța în ceea ce privește evoluția și prognosticul cazurilor), precum și declarațiile asistentelor (dacă or fi reale) cum că modificau dozele după cum aveau ele chef și încredere în medicul de gardă!
6. de fapt, TOTI doctorii de ATI cu care au vorbit au explicat clar ca acolo nu a fost cazul de nimic.
Dar, de ce dracu ai asculta medicii de ATI cand poti sa ii asculti pe aia de la alta specializare, care isi dau cu parerea, putin mai destept decat noi, dar nu cu mult.
De ce ai asculta medicii de ATI cand ai opiniile asistentelor. Faptul ca alea schimbau medicamentatia dupa cum vroia pizda lor nu conteaza nene…”ele salvau vieti”. Fara sa inteleaga ce boala are pacientu ala, fara sa inteleaga care e planu de tratament, stiau ele ca de fapt doctoritele vor sa ii omoare. Bine, am vazut bolile a 6 dintre pacientii „omorati” de doctoritele astea. Noaptea mintii in plm.
Da plm, in Romania nu e nevoie sa stii ceva ca sa fii expert. Nici macar sa iti pui intrebarea „care e probabilitatea ca doua doctorite sa vina inapoi din Franta sa omoare pacienti la acelasi spital?”
Uite că am uitat să răspund la postarea inițială de pe Facebook, dar The Office, Arrested Development şi Blackadder erau plăcerile mele nevinovate și repetate în materiale de seriale – din păcare, aproape toate mă fac să mă simt bătrân acum, chiar şi Brooklyn 99 şi Parks & Recreation ;))
1. Mare-i gradina lui Dumnezeu si tare multi au sarit parleazul! Am niste cunostinte care ziceau ca gemenii lor nu papa dulciuri ca nu le plac, nu-s interesati, bla, bla. Cand veneau in vizita copilasii goleau farfuria de dulciuri si ar mai fi mancat! Ma uitam la parinti sa vad ce reactie au si se prefaceau ca ploua!
Alta individa mananca dulciuri pe ascuns, copii nu primesc. Au voie de cateva ori pe an sa manance prajituri dar fara crema ca o mananca mamica, lor le ramane blatul!
Comentariu beton!11
1. Inginerul a rezolvat inginereste o problema aparent simpla: ce poti manca intr-o zi pentru a-ti aduce maxim de nutrienti si sa ramai in deficit caloric (daca trebuie sa slabesti). Rezolvarea e 2-3 oua, 200 gr carne, 200 gr peste si 1,2 kg legume care cresc deasupra solului (au mai putine calorii decat cele care cresc in sol). In plus, o ora de mers pe jos zilnic. A eliminat din rezultate moderatia, considerand ca e greu si frustrant sa te abtii sau sa te ridici de la masa inca flamand. A observat prin calcule ca trebuie eliminate aproape complet: alcool, zahar, faina, cartofi, orez, ulei, carne grasa (in afara de pesti grasi). Impreuna cu un colaborator au multe sfaturi pentru o viata mai sanatoasa (sport, vitamine, suplimente, produse alimentare curate la raft, rezolvari/ameliorari pentru anumite boli, etc.) toate bazate pe multe studii de specialitate. Baieti buni, idei simple, ieftine si usor de pus in practica. Zahar la copii? – un debate fara sfarsit, sigur e ca nu e sanatos.
1. Sfaturile Body Engineering m-au ajutat ca la 60 de ani sa scap de 27 kg purtate cu greu timp de 30 ani, sa am analize din ce in ce mai bune, sa imi faca placere! sa merg pe jos zilnic minimum 7-8 km, sa dorm bine de la 22 la 5 si sa ma simt bine cu mine.
Sunt convinsa ca inginerul zice bine!
io, un cult citind 4: muie Ghita. Oare cum e bicla aia de la concept 2? Oare e multumita de ea?
Nu știu cine e autorul de la 1, dar clar are probleme mari, mari de tot la cap. Obsedat de obezitate și atâta tot.