Acum, când voi citiți articolele de mai jos, fratele vostru se află la Sibiu, adică acolo unde pentru weekend-ul ăsta s-au anunțat ploi și furtuni. Well, ce pot să zic, pentru mai multe sfaturi de călătorie, urmați-mă îndeaproape.
- Absolut toată educaţia sexuală;
- Un mediu scăpat de sub control;
- Fericirea de a găsi un prost mai mare ca tine;
- Studiu de caz: Consultantul vestimentar care îndeamnă românii să renunțe la mască se folosește de religie și bărbăție (am lăsat interviul ăsta aici pentru că este delirum tremens curat, aberații mai mari nu-mi amintesc sa fi citit de curând);
- De ce marea „bulgărească“ e altfel decît a noastră?
Curat delirium tremens la nr. 4, îți vine să râzi, să plângi și să te crucești în același timp.
Da de ce ai plecat la Sibiu dacă plouă? Mno, duminică faină. Poate totuși prinzi timp frumos.
Păi când am plecat io nu ploua. 😉
Ce întreabă Gabi și ce răspunzi tu…Cred că meriți să cari șifonierul ăla după tine.
Comentariu beton!18
Mulțumesc!
1. 🙂
2. Pentru cei născuți înainte de Internet (da, știu, o frază repetată la nesfârșit și devenită agasantă…dar reală) nu cred c-ar fi o problemă să trăiască fără on-line. Nu știu cât ar dura sevrajul. În schimb cred că cei tineri ar suferi mult.
3. Nu gândisem niciodată așa.
4. E legat de 2.
5. Foarte fain scris. Oare cât o costa o casă în zona aia?
1. Am râs de era să-mi dea cafeaua pe nas.
2. Încă o dată-mi pare bine că am decis că-i mai sănătos pentru mine să n-am facebook.
3. Bine zis.
4. Am citit primele rânduri, apoi am mai sărit peste, dar când n-ai cu cine, n-ai cu cine.
5. În Vama Veche și 2 Mai am fost o singură dată și a fost OK, interesantă Bulgaria. Comentariile sunt, însă, un deliciu: Andiamo, Costele… 😀 😀 😀
Dacă circuli ca familia Adams cu norul după tine, foarte bine. Dacă vreau ploi și furtuni te caut.
Merci pentru lectura de dimineață. M-a binedispus Utopia Balcanică și m-a enervat interviul lu’ pește. Așa că mă duc pe terasă cu un pahar de vin să-mi limpezesc ceacrele.
Zi faină!
e voie cu vin inainte de pranz? intreb pentru un prieten 🙂
@margot: e voie, dar vinul se bea în pielea goală (mai ales ăla roșu) că pătează! Și mai iese doar cu foarfeca.
@Victor, cine știe, știe! 😉
Articolul despre sistemul românesc de învățământ este la fix. As vrea sa îl cotească si sa internalizeze toti părinții și toți profesorii.
Și celelalte sunt foarte bune și te pun pe ganduri dar #3 este la tanc.
1. Pudibonderia in floare, in Romania. Parintii nu discuta asa ceva cu copiii, dar nici pe altii nu-i lasa. Am inteles ca orele de educatie sexuala, sanitara sau cum le-o mai zice se pot face NUMAI cu acordul scris al parintilor. In cazul asta, cand predam franceza in Romania, ar fi trebuit sa am si eu acordul parintilor. Date fiind blestematele de cuvinte frantuzesti la care chitaiau aia mici, in banci.
2. Inainte de aparitia internetului, era vorba aia: „hartia suporta orice”. Acum, in online, orice analfabet cu telefon poate sa scrie ce vrea muschii lui. Citesc, uneori, niste comentarii asa de agramate si idioate incat am nevoie de 4-5 lecturi ca sa pun cap la cap vreo idee…in caz ca exista.
3. Uraaaa!! A crapat a dracului capra din vecini!
4. Omu’ e dus rau, clar. Iar chestia aia cu „imputernicitul” ma scoate din minti. Chiar nu s-a gandit nimeni sa-l cadoriseasca cu un DEX sa afle boul ce inseamna „a imputernici”?
5. Il citisem deja si ma apucase nostalgia dupa Balcic. Am fost acolo, acum vreo 10 ani si chiar m-am intrebat de ce marea de la bulgari poate fi atat de frumoasa si aia de la noi nu. Ca nu-s decat vreo 60 de kilometri.
Articolul nr 3 descrie perfect mizeria din invatamantul acestei tari.mai ales ultima parte a articolului.atat de adevarata!
1. Faza de la ora de franceză mi-a adus aminte de melodia asta https://youtu.be/zFwaRmpzvjo Pun pariu că din cel 49 milioane de vizualizări, milioane bune sunt ale românilor care s-au hăhăit pe motiv de „cântecul labei”.
5. Ce gând trist la final- să te bucuri că porțiunea aia de mare nu aparține României, că cine știe în ce hal ar fi ajuns. Dar da, mă bucur și eu.
4. Pe lânga religie și bărbăție, omul se folosește și de slăbiciunile oamenilor. Nu-mi era clar dacă e conștient sau nu de răul ce-l poate provoca. În urma acestui interviu, tind să cred că e. Conștient și ticălos.
2. Așa o fi. Pe de altă parte, dacă te deranjează cu adevărat, e atât de simplu să selectezi mediul pe care-l vezi/frecventezi în online.
3. Acum ceva ani, la sală, un tip tânăr, frumușel, genul corporatist high paid, îi povestea antrenorului cum după ce ajunge acasă de la muncă, se delectează intrând pe net și râzând de cât de proști pot fi oamenii. Mi s-a părut ceva îngrozitor de trist și, deoarece ulterior m-am mai intâlnit cu această atitudine, m-am tot întrebat de ce (și-)ar face cineva așa ceva.
Ploi, furtuni și curcubeie. Sigur sunt foarte frumoase la Sibiu.
Am râs cu lacrimi la nr. 1!