Prieteni, în ritmul ăsta prevăd că foarte curând o să am duminica zi liberă. Cam asta e tot ce mi-a plăcut săptămâna asta și văd că se întâmplă din ce în ce mai des să nu am ce pune la păstrare pentru „Ce mi-a plăcut”;
Da, internetul e plin de articole pe teme politice / alegeri sau pe teme de război, dar nu am niciun chef să vi le las aici. Bănuiesc că nici voi să le citiți.
4. Hipercorect. Într-un fel se pupă cu comentariul de la Anul Nou care n-a fost. Nu pot să uit când îi povestesc copchilului de cozile la lapte sau de programul TVR (ăla cu … între două telejurnale) și face niște ochi cât roțile de tractor…
Chestia e că noi am fost lăsați să ne dăm cu capul de pragul de sus (și ne-a prins bine), dar noi pe ei… nu. Mare greșeală.
Comentariu beton!18
Puține dar măcar azi se deschid corect cele de pe feisbuk. Pe pc.
Săptămâna trecută nu s-au deschis? Că nu s-a plâns nimeni. 🤷♂️
Nope. Am verificat două duminici în urmă și acum se deschid corect și alea.
Eu nu le-am făcut nimic, deci ceva a fost greșit la Facebook.
La mine nu se deschid corect. Săptămâna trecută s-au deschis…
@Lumi, în ce browser le deschizi?
dincolo de faptul că observ că, de o vreme, apuc să intru pe aici aproape doar duminica dimineață la cafea, am să fiu contra curentului și am să spun că articolul de la punctul 4 e o prostie, varianta „pe vremea mea” cu ștaif și ipocrizie.
știu să fac o mulțime de lucruri pe care le-am învățat în copilărie (am asistat singur prima vacă dând naștere unui vițel la 12 ani, fac un foc doar cu crengi ude și 2 bucăți de fier, pot face o casă de lemn de la zero – aș putea scrie un roman despre câte lucruri știu să fac), sunt adaptat binișor și la lumea contemporană, însă sunt absolut conștient că tineretul zilelor de astăzi ete mult mai adaptat contemporaneității decât un boșorog ca mine. sigur, în cazul unei catastrofe, a unui război, mulți dintre acești tineri ar muri aproape imediat, dar așa s-a întâmplat în orice moment din istoria omenirii. iar acum, toți moșnegii ăștia care clamează cât de înapoiați sunt tinerii în raport cu ei s-ar bloca în fața primului bancomat fără curent.
și mai ceva: tinerii ăștia pe care-i disprețuim nu au venit din neant. noi i-am crescut, noi suntem responsabili în mare parte de felul în care sunt ei! iar ce mă bucur e că, parcă, totuși, răutatea intrinsecă societății românești scade odată cu vârsta.
(aș avea mult de comentat și la textul lui bartic, dar asta va fi altădată. e o temă recurentă)
Comentariu beton!34
Să știi că nici eu nu sunt de acord cu doamna, dar se întâmplă frecvent să las aici și articole cu care nu sunt de acord, tocmai ca să văd ce zic oamenii.
oamenii zic că punctu’ 4 se rezolvă cu punctu’ 3; hai că-s bun de ministru la educație, dă-mă dreaq!
bună dimineața! bag a doua cafea, mă duc să iau capace „de 400” să înborcaniem zacusca terminată la 2 noaptea și revin cu alte sfaturi…
Comentariu beton!15
Cam asta zice și doamna în articol (cel puțin așa am înțeles): că e vina generației părinților cum sunt crescuți copiii. Nu mi s-a părut că dă vina pe ei sau că laudă generațiile mai vechi.
@nea costică ministru fără portofoliu.
Comentariu beton!12
`„toți moșnegii ăștia care clamează cât de înapoiați sunt tinerii în raport cu ei s-ar bloca în fața primului bancomat fără curent”
Cred că și tinerii la fel. Posibil chiar ca moșnegimea să mai aibă ceva cash pentru urgențe, deci în caz de ceva ar fi chiar în avantaj. Dacă doreai să dai un exemplu pe ideea susținută, ar fi fost mai relevant un automat de… ceva, cu meniul mai complicat, eventual în engleză. „Competențe” mai ușor de obținut decât făcut focul sau orientare fără GPS și busolă.
„ sunt absolut conștient că tineretul zilelor de astăzi ete mult mai adaptat contemporaneității decât un boșorog ca mine”
Nu băga mâna în foc. Deprinderi practice + cultură generală în domeniul utilizării tehnologiei > specializare în social media + ultimele meme lansate (sau diplomă în gender studies pentru unii). La modul general zic, dacă tot introducem „tineretul” în discuție.
„în cazul unei catastrofe, a unui război, mulți dintre acești tineri ar muri aproape imediat, dar așa s-a întâmplat în orice moment din istoria omenirii.”
Da și nu. Până de curând exista o pregătire în rândul populației pentru situații problematice, dar în ultima jumătate de secol lumea bună s-a cam culcat pe o ureche. Rușii și prietenii nu, au rămas cu prioritățile de acum 100 de ani, noroc că nu-s foarte străluciți în a utiliza capitalul uman. Contraexemple foarte bune legate de nivelul de pregătire care ar trebui să existe și într-o societate democratică sunt Israel sau Finlanda.
Comentariu beton!16
Să nu uit, bag decedații „neamului”, „norodului”, „adunăturii finite de suflete circumscrisă unui teritoriu specific”, „mulțimii cetățenilor aparținând unui stat”, „gloatei” (ca să vorbim pe limba politicienilor), în filtrul ce blochează substantivul (cel mai) comun sinonim cu acestea, care mă determină de fiecare dată să mă gândesc ce naiba am zis de am intrat în moderare, că nu mă duce memoria să-mi amintesc de asta.
1. Îl cunosc. Dar nu știam că-l cheamă Gicu. Toată lumea îl strigă Bosulică. E bronzat cu maiou și ochelari de soare și are un lanț de aur gros la gât. Motto-ul lui e „L-am ars pe fraier”.
2. Am văzut interviul. Predoiu nu are soluții la problemă și, tipic românesc, aruncă pisica (să mă ierte Vasile și Suzana) în curtea altora…
3. Dacă erau români sigur aveau cu ei punga cu pungi și o bucată de sârmă. Ca să fie, că nu se știe niciodată când ai nevoie.
4. E greu să tai cordonul ombilical. Dar e o operație absolut necesară.
Comentariu beton!12
Predoiu e un imbecil. Punct.
4. Bănene, găsesc incredibil ca cineva din generația mea, aia cu cheia de gât dar și aia care a permis USL fără număr, care a luat bătaie ca la concursul, Bătaia este ruptă din rai sau ar fi câștigat olimpiada, Unde dă părintele, crește, cea care a băgat sub preș, Revoluția, Colectiv și altele nasoale de tot, să vorbim de ce fulgi de nea sunt ăia de după noi. Crescuți de noi. Ai dracu ce Rambo și Chuck Norris care am fost noi și cum am rezolvat noi tot.
Comentariu beton!34
2. E atât de stupid ce zice Predoiu, încât ești tentat să crezi că e banc. Stupid, dar totuși banc.
4. Probabil părinții sunt încredințați că ai lor copii vor avea mereu pe cineva în preajmă, care să le curețe și felieze portocalele.
Comentariu beton!13
pun pariu că, în cazul unei astfel de reglementări, n-ar avea nimic împotriva unei aplicări gen „închidem valea oltului”…
4. Nu cred in ruptul capului ca un adolescent din Bucuresti, nu din Cuca Macaii, aflat lânga Parcul Izvor, nu-i in stare sa spuna unde se afla. Ca n-o sti coordonatele GPS-ului foarte probabil, dar din locul ala nu se poate sa nu vezi Casa Poporului. Cel mai probabil voia sa-i faca o gluma maica-si, lasând-o sa creada ca e pierdut baietelul in natura ostila a patriei.
Acestea fiind spuse, imi amintesc cum in clasa a VI-a, ne-a trimis diriginta, pe mine si pe o colega, sa-i ducem un buchet de flori profesoarei de rusa care tocmai iesise la pensie. Scoala noastra era in centrul orasului, in ceea ce se numeste acuma cartierul evreiesc. Iar profesoara locuia pe Magheru. Ei bine, nu stiam unde e! Dar cum eram fete descurcarete am gasit pâna la urma. La iesirea din lift, dupa ce-am dat florile si am fost tratate cu bomboane, am dat nas in nas cu actorul Mircea Albulescu. Insa astea sunt povesti din preistorie, ca eu ca parinte, as fi ingrozita ca unul din copiii mei, pe care i-am trimis la scoala, sa fie gasit bântuind orasul
De curiozitate:
Scoala 74 sau 73 (actual colegiu matei basarab)? Pana in ’82 am locuit in zona, pe Mircea Voda, cateva case mai sus de fostul Spital Sahia si m-am mutat in nord odata cu inceperea liceului. Era o zona extrem de pestrita si interesanta pe vremea aia. Imi aduc aminte ca acolo s-a filmat „Mihail, caine de circ” si timp de cateva luni am trecut prin sau pe langa platoul de filmare in drumul spre scoala.
Blocul de pe Magheru este cumva blocul Eva? 😄
@Tom – scoala 74! Am fost cumva colegi? Am locuit pâna la demolarea din ’85 in apropiere de Cauzasi. Dupa aceea, am facut 2 ani naveta din Berceni, ca sa nu schimb scoala, alea aventuri cu troleibuze, metrouri, autobuze si descurcareala!
In zona s-a filmat si „Colierul de turcoaze” din seria Margelatu’, in piata aia unde era un restaurant si un parculet. Era mai târziu, prin ’86. Noi ieseam de la scoala si cascam gura pe acolo.
Si da, chiar despre blocul Eva e vorba.
Da, la 74 si eu! Dar in ’82 am terminat a8a si ne-am mutat la bloc in Cart. Pajura pentru ca urma demolarea in toata zona aia iar eu intrasem la un liceu din nordul orasului.
Nu tin minte prea multe de atunci.
Ar fi dintre invatatori Dna Antim, la muzica era un nebun buhait cu parul negru valvoi care obisnuia sa vaneze pe cei neatenti din fundul clasei aruncand dupa ei, direct de la catedra, cu diapazonul metalic.
Nu stiu daca am fost colegi dar cateva dintre numele pe care mi le aduc aminte din clasa mea sunt: Geicu, Balmau, Cuzmici, Duta, Lelia, Filip, Macovei. De cand am terminat scoala nu i-am revazut pe nici unul dintre fostii colegi sau profesori. Cu exceptia unui coleg care statea pe Logofat Udriste si a unei colege care statea pe la Hala Traian nu-mi amintesc alti colegi cunoscuti care sa fi locuit in proximitate.
Oricum, o surpriza placuta.
Iar de Mircea Albulescu si blocul Eva stiu pentru ca aveam un amic care locuia acolo, era vecin cu Albulescu si bun prieten cu baiatul lui.
Vorba lui Dinica in „Filantropica”: o tara mica, cateva mese…
Da, da, da! Doamna Antin a fost invatatoarea mea. Pe profu de muzica il chema Georgescu Nicolae zis si, cum altfel, Muzicuta sau Cheliuta, ca nu mai avea par :-)). Eu am terminat in 87 si din iarna am fost mutati in Liceul Matei Basarab, ca scoala incepea sa se demoleze (noroc ca nu s-a ajuns la cladirea principala, au fost demolate doar cladirea din fata, atelierul si semi internatul. Stii ce se afla acuma acolo, nu?).
Alti profesori ai mei, din câti imi amintesc: doamna Ochiulet (Pârlea) de matematica si diriginta, foarte buna profesoara, dar severa, inghetam toti când se uita la noi (ceea ce nu ne-a impiedicat s-o cautam de câte ori ne-am intâlnit dupa terminarea scolii). Doamna Iatan de româna (din pacate n-am avut-o decât in clasa a V-a, era o blonda superba, de asemenea excelenta profesoara, cea mai mare nota era 9), doamna Aritina Georgescu (?) de geografie, doamna Ida Berenthal de engleza, doamna Blanaru de rusa (pai, cred ca ai avut-o si tu profesoara, este cea care locuia in blocul Eva), domnul Dorin Stefan de istorie (a plecat in 87 la Magazinul Istoric, adoram orele lui), Soke de sport si comandanta UTC pe scoala (a fost mare campioana de handbal, dar nu-mi placea deloc, in fine, nici ea pe mine).
Pe FB este un grup „Scoala 74”, cei de acolo sunt, in marea majoritate, colegii mei de clasa, am ramas uniti.
@MV, scuze pentru off topic!
Da, sper sa ne ierte MV pentru sueta asta imbibata de melancolie…
Cand ai terminat tu generala eu eram deja in armata, deci nici vorba sa ne fi suprapus.
Da, ai dreptate ala de muzica avea parul negru valvoi in jurul unei chelii lucioase ca un patinoar, nu i-am retinut niciodata numele. Imaginea lui de tiran scrutandu-ne din dosul catedrei imi e la fel de vie si azi.
Dna Antim era o DOAMNA adevarata, atat cat puteam eu aprecia adultii la varsta aceea si un dascal incredibil de bland si rabdator.
Parca, parca imi spune ceva si numele Blanaru la rusa, dar extrem de nedefinit.
Blonde superbe sau ma rog, profesoare atragatoare in general, stiu sigur ca n-am avut (un baiat la 8-10-12 ani nu ar scapa „detalii” de astea).
Da, pe Dna Soke mi-o aduc aminte acum distinct. Tot timpul intr-un trening albastru mult prea mulat pe formele generoasa de gospodina in etate, cu niste tenesi albi si fardata grosier in jurul ochilor. Avea o voce care te trezea din somn. Mai ales in unele dimineti in careu. Am fost comandant de grupa vreo 2 ani, era nasol sa iesi in fata cu ea la comanda festivitatilor.
M-ai ajutat sa imi aduc aminte ca la engleza aveam profesor un tip scrobit, mereu la costum impecabil, ca un lord. Cu o voce baritonala, usor gajaita.
Numele Parlea nu suna strain dar nici nu asociez cu fizionomia, la fel ceilalti pe care i-ai mentionat.
Ce mai tin minte, insa:
copacul (stejarul) gros, semet, din spatele curtii: era un reper fix esential in viata noastra de scolari in ciclul primar, in jurul lui ne petreceam pauzele, in timpul orelor (mai ales la lucrari de control) il priveam pe geamul din stanga clasei cautand inspiratie sau raspuns la intrebarile profesorilor sau cand pur si simplu eram plictisit de moarte.
Am aflat indirect ca unii dintre colegi au plecat din tara inainte sau la scurt timp dupa 1989, cativa ar fi decedat, vreo cativa au devenit deja bunici. Dar de vazut nu ne-am revazut si nici nu am tinut in vreun fel legatura, nici vorba de revederi organizate.
Au trecut 42 ani…o viata de om.
Multa bafta, colega!
Multumesc, multa bafta si tie!
Daca vrei sa vezi profesorii, intra pe grupul FB, sunt multe poze!
4. Nu cred. Copiii sunt in general dornici să experimenteze. Sigur s-ar fi găsit unul care să descopere secretul de a curăța portocala. Sau un curajos care să mănânce un măr cu coajă. Și ceilalți l-ar fi imitat. Chiar nici măcar unul dintre ei n-a văzut cum desface mama, tata, bunica sau bona portocala in felii? Acel proces se desfășura pe ascuns, pentru a menaja ochiul inocent ? Adică eu zic că articolul e bulșit.
Comentariu beton!11
Eu nu prea iau portocale, nu știu cum dar dacă le cumpăr eu le nimeresc acre. Dar am totală încredere că, pe baza vastei experiențe se prind copiii. Că pe logica asta, dacă aveau și nuci le băgau ăia întregi în ei, no
În plus, cine pune tipul ăsta de fructe la un eveniment, de care o fi el? Fac mizerie, nu prea poți sta în picioare să mănânci, curge suc peste tot.
Și dacă le mănânci ca mine îți ia o oră, că dau jos pielița aia albă 😂😂, așa că și eu și pruncii din postare părem la fel de bătuți în cap
Deci votez bulshit
1. Am avut curiozitatea sa citesc si comentariile. E acolo o *duamna care e in cu totul alt film. Bine, are idei puține, dar fixe.
2. Aștept cu nerăbdare emisiunea „Miniștrii spun lucruri trăsnite”. La ce miniștri sunt pe acolo, cred ca o sa aibă mai multe episoade decât „Tânăr si neliniștit”.
3. Dumnezeul bricegelor! Bine, e si acolo, in comentarii, un Gica-contra.
4. Cred ca e un trend. De ceva timp, îmi tot apar in feed, postări din astea nostalgice, tot felul de ciudați care plâng după viata in Evul Mediu. Din ăștia care erau niște sfinți in adolescența, de te miri ca nu-s in calendarul bisericesc.
Primul articol e Aur curat. Știți ce zic?
Semnat
Captain obvious.
1. 🤷♂️
2. Un cretin. I-aș sparge fața cu bocancii de armată. Apoi i-aș da foc.
3. Interesant.
4. –
O duminică faină la tătă lumea.
Știu din inside destule despre Predoiu, iar ceea ce am aflat/aflu, mi-a confirmat și despre el faptul că, în ciuda aparențelor, este tot o combinație de ticăloșie cu prostie. Nu este diferit față de alți politicieni, iar tâmpenia asta nu face decât să confirme.
Gândiți-vă la faptul că noi auzim/citim undeva la 5% din ceea ce ei vorbesc și 0% din ceea ce găsesc. Dacă acel puțin pe care îl aflăm este atât de hidos, nu știu cum am reacționa dacă am auzi restul 🤦
1. Gicu/Mirel sau oricum s-ar numi sunt aur curat, gicu ăsta vine de la george, nu?
2. Avem conducători/șefi top de prostie și incompetență 🤬 dacă nu reușesc să emită idei coerente sau legale atunci modificăm legea că este cea mai simplă cale care ridică prostia la rang de lege.
3. Chiar și eu posed un briceag elvețian și un set de minichei pentru orice eventualitate, asta din timpurile în care mergeam în parc cu copiii și se stricau rolele, bicicleta, skate board ul sau alte chestii importante.
4. Aici nu mă convinge deloc, autorul a uitat că există google iar puștimea asta face în milisecunda 2 în situații neprevăzute: intră pe google și caută soluții, pam pam, sunt inteligenți dar nu își „consumă energia inutil” citat din puștimea cu care interacționez eu.
Să știi că nici eu nu am putut deschide azi articolele decât după ce am umblat la setările telefonului, vina era pe la update uri.
1. Cred ca toti cunoastem cate un Gicu din asta.
2. Fara a citi comentariul tau dat lui Adorian, am gandit fix acelasi lucru: Predoiu e un imbecil.
3. Pai si eu am vreo 2 Victorinox pe care le luam cu noi in vacanta. Ca l-au luat si pe Luna, nu stiam.
4. E vina parintilor. Pe fi-miu il pun sa ma ajute cand ii pregatesc sandwich-urile pentru la scoala sau sa isi pregateasca fructele. Ba chiar sa curete cartofi si alte legume pentru mancare. Tocmai a facut 11 ani asa ca eu cred ca se descurca bine pentru varsta lui.
1. La prima vedere am citit Fatalau dar cred ca merge si varianta asta.
2. Din nefericire sistemul politic actual produce doar politicieni de tipul asta – cum zice Cristi „o combinatie de ticalosie cu prostie”.
3. Am mai aflat ceva interesant.
4. Si eu ii curat portocala fetei dar pentru ca nu reuseste singura deocamdata dar cel putin stie cum se face si cum se mananca. Fiecare generatie are punctele ei de forta, cea de azi stie sa se foloseasca foarte bine de tehnologie. Pentru chestii mai practice trebuie sa intervina familia, scoala dar si societatea.
1, 2, 3…
Dar cu 4 nu-s nici eu de acord…
Iubesc aceste generatii care vin dupa noi, ma rog sa fim iertati de catre ele, dar le considee mai curate decat noi. Cateodata imi zic ca altceva nici nu conteaza, viata merge inainte, cu sau fara lupi moralisti.
Mi se pare exagerata faza cu portocala, citisem articolul pe Republican dar nu mai stiu daca era mentionata varsta copiilor. In orice caz, in ultimul timp csm multe opinii pe acolo, subiective sau trase de par…
faza cu portocala e reală, mi-a povestit-o tata, doamna în cauză fiind îngrijorată că fiică-sa n-o să știe s-o desfacă; la 19 ani! doar că se întîmpla la vaslui în ’72-’73…
altfel, de acord cu tine, ăștia mici par mai descurcăreți, mai puțin încrîncenați/violenți, mai orientați spre rezolvarea problemelor decît să se victimizeze…
Gen, Portocala lui Ilișoi…
Imi ami tesc cât de încântata descopeream toleranța și înțelegerea cu care îmi replica uneori băiatul meu, pe la 12-13 ani, poate mai mic, prin diverse conversații cu iz de bârfa pe care le mai auzea, pe la noi, pe la bunici…
Fiecare generație oferă ce consideră ea mai bun, fiecărei generații ii lipseste ceva esențial…
Orice am oferi, nu e de ajuns, ființa umană se va zbate si va suferi…
Multa vreme nu am inteles zicala cu parinții care mănânca aguridă…
1.Sa nu uitam Gicu este crestin ortodox convins de aceea merge in fiecare duminica sa se spovedeasca la casinoul cu pacanele de la parterul blocului unde are discutii deep cu alti Gici despre mersul lumii si de forțele care incearca sa ne asupreasca.
2.Predoiu e un imbecil
3.Nu stiam ca l-au luat pe luna!
4. Hmm nu stiu ce sa zic nu prea cred ca nu stiau sa curete o portocala, sa pustiul de 16 ani nu știa ca e la Izvor. La cat de ușor folosesc copiii de azi orice app si cauta orice pe youtube ma indoiesc ca nu ar putea afla. Faptul ca unii parinti tind sa faca pentru ei e alta poveste dar ca sunt limitați nu cred. Lenesi poate ca da insa nici generatia mea nu mergea la prășit sau la practica agricola de vrednici sau dorință arzatoare sa ne ftem timpul liber prin păpușoi ci pentru ca eram obligati. Nu aia ne-a facut resilienti ci schimbarea brusca si nevoia de adaptare. Erau si atunci tineri care cedau sau nu se adaptau insa nu vorbea nimeni despre asta si nu existau rețele pe care sa posteze nimeni.Work smart not hard !
Gen, Portocala lui Ilișoi…
Imi ami tesc cât de încântata descopeream toleranța și înțelegerea cu care îmi replica uneori băiatul meu, pe la 12-13 ani, poate mai mic, prin diverse conversații cu iz de bârfa pe care le mai auzea, pe la noi, pe la bunici…
Fiecare generație oferă ce consideră ea mai bun, fiecărei generații ii lipseste ceva esențial…
Orice am oferi, nu e de ajuns, ființa umană se va zbate si va suferi…
Multa vreme nu am inteles zicala cu parinții care mănânca aguridă…
Articolul de la 4 e chiar exagerat, in primul rand nu stiu daca ati remarcat, dar lumea nu mai este ca atunci cand umblam noi cu cheia de gat.
Sunt mult mai multe masini care trec in viteza pe orice amarata strada de cartier, sunt mai putine locuri de joaca, o partea a societatii care inainte era tinuta cat de cat in frau si faceau bisnita, acum se uita cum pot profita si dupa invarteli.
Ma refer la multe fete luate de pe strada, vandute pe cateva sute de euro la proxeneti, trecute vama cu spaga sau tinute prin apartamente cateodata in cardasie cu politia.
Copii omorati pe strada, pe trotuar cu masina, pe trecerea de pietoni si nimeni nu pateste nimic daca are relatii.
In aceste conditii normal ca parintii cate au posibilitatea isi iau copii cu masina, ii duc si ii aduc de la activitati si prieteni, etc.
In afara mai e si altceva, e caz de puscarie daca lasi copilul minor singur pe strada, au fost parinti efectiv arestati pentru asta, eu am citit un caz in care copilul avea 10 ani si mama a fos arestata.
Ce inseamna, ca o sa fie toate generatiile prin Europa niste papa lapte care nu se descurca la fel ca romanii darzi nascuti in 1970-90, n-as crede.
Pe mine mă îngrijorează mai mult faptul că nu știu să se urce in copaci sau să bea apă din căușul palmelor.
Ați pus acum două săptămâni la această rubrică un articol despre o femeie din Iași care a obținut acordul instanței pentru a intra în locuința unei vecine să facă curățenie și scriați că v-ar plăcea să existe o continuare la articol.
Am găsit zilele trecute știrea de mai jos și mi-am amintit. Cred că e continuarea.
https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/o-femeie-din-iasi-a-facut-curatenie-cu-forta-in-2390474.html
Scuze pentru off topic.
4.
Asta le spun eu părinților de fiecare dată, lăsați copiii sa devină independenți, de când ii preiau, de la 11 ani. Unii înțeleg, unii nu…dar eu fac tot ce ține de mine.
Gicu e majoritatea Romaniei. Si va ramane majoritar timp de multe generatii de-acum incolo pentru ca se inmulteste si isi perpetueaza specia.
Victorinox, producatorul Swiss army knives vor ramane in curand doar o amintire.
Leatherman si inca vreo doua marci au detronat deja marca elvetiana si au luat partea leului in spatiile de expunere din magazinele specializate precum si in recomandarile vanzatorilor. E o poveste interesanta despre un brand care a inventat o piata dar a uitat sa se reinventeze odata cu vremurile si acum e pe cale de disparitie. Goodbye Victorinox!
Predoiu acest prost incurabil folosit pe post de leucoplast in orice minister care sta sa se destrame, aflat permanent in razboi cu competenta, munca, adecvarea, logica si bunul simt.
Copiii de azi sunt rodul educatiei parintilor si a social media. Iar parintii recurg la FB pentru a vedea si se minuna de ce mai fac odraslele lor. Shit in, shit out!.
Iar bucatele de vina purtam fiecare dintre noi, generatia parintilor decretei abuzati.