Ce, credeați că n-am citit dacă am fost plecat? Ei, uite că v-ați înșelat. Normal că stăteam noaptea să citesc, în Olanda. Că m-au ținut oamenii ăia fără Netflix, fără HBO, ca pe animale. 😛 Practic, îmi dădeau să mănânc tot felul de bunătățuri, după care mă trimiteau la somn. Păi viață e asta?
- Supeb, absolut superb! (dacă nu vedeți postarea din cauză că n-aveți cont de Facebook, merită să vă faceți doar ca s-o citiți, după care vi-l ștergeți)
- Pentru cine bat clopotele, HoReCa?
- “De ce HR-ul în România e o meserie prea puțin respectată”
- Avem un eșec. Cine și-l asumă și ce facem cu el?
- O lactază care funcționează excelent (pentru intoleranța la lactoză) (Pentru mine aceste probleme sunt inexistente. Când e vorba despre mâncare, toată lactoza și tot glutenul să vină la mine. Dar cum în ultima vreme văd tot mai mulți oameni care au intoleranțe la așa ceva, am zis să că poate mai ajut vreun suflet nevinovat să ajungă în raiul lactozei)
Ce să zic? Nu sunt alergică la nimic.
1. Fain scris. N-am mâncat la restaurantul său, așa că nu pot să mă pronunț. Are dreptate referitor la melteni și nesimțiți. Bine, ăia-s cam peste tot, nu doar în restauratul lui.
2. A fost măcel la Vali pe subiectul ăsta. 😀
3. HR-ul în România e un fel de bordel al conducerii companiei. Pipițe proaste, dar cu cracii calzi pentru directorii firmei.
4. România este un eșec. De 31 ani. Care este pe stilul Johnnie Walker.
5. Io nu mă împac cu laptele (bine, nici nu-mi place), dar cu brânzeturile de orice fel, smântână și kefir n-am probleme.
Se dezbate încă. Ce zici?20
Horeca…n-au trait f bine de pe urma mea nici inainte , asa ca nu prea am ce sa comentez, sunt multe alte profesii care sunt in kkt in urma pandemiei. Pe aia nu-i baga nimeni in seama. Doar ca sa dau un exemplu , ciorba de burta-32 lei , ceafa de porc la gratar-70 lei, Sinaia, la o terasa la trei m de sosea. Nu poti fi bagati toti in aceeasi oala , bineinteles.
Comentariu beton!22
Aia era ciorbă de 2 burți ?🤪 N-aș da banii ăia pe o ciorbă la șosea … mai bine un covrig cinstit la 5 lei cu gaura dulce 🤪
@domnumariusmî care ești tu un heităr mic (vaccinat, că tot ai zis că nu spui, ie-te c-am zis eu); lîngă brașov, afacere veche, acum 2 săptămîni, joi seara, după o zi doar cu 4 cafele: ciorbă de fasole și ciolan cu varză călită; ciorba… mult tarhon, mîncat; varza călită aducea mai mult a dulceață, luat 3 furculițe; ciolanul, un semipreparat încălzit în cuptor, nește chimicale, o nebunie; luat vreo 4-5 guri pen’că urla foamea; total 61ron net (neplătitori de TVA); partea cu adevărat bună a fost că a doua zi, vineri, cu gustul ăla de chimicale-n bolta palatină, am fost un ortodox prima-lux, că am ținut post negru (eh, cafea și tutun); acuma, zi-mi tu, nu-s cîștigat? 2 zile cu 61 de lei și slăbit, nu-i bine?
Comentariu beton!19
O fi fost burta de la o specie pe cale de disparitie, habar nu am. E o luna-doua de atunci.
Adevărul e că nici eu n-aș da banii ăia pe o ciorbă la șosea. Cred că găsesc o shaorma cinstită și la Sinaia.
Multe eșecuri mai sunt prin țara asta și toate pleacă de la lipsa minimului bun-simț și a minimei educații … și când te gândești că toate astea pleacă de la niște amărâte de linii ce nu sunt trasate în clar
mda, de nici un folos selecția de săptămîna asta; primele 4 le citisem laiv iar ultimul îmi este util precum o plapumă la Mamaia, în august; sau în oricare altă lună, că la Mamaia o să merg doar cînd se va anunța sfîrșitul lumii și ăla o să fie singurul loc unde se va supraviețui; să nu mai zic că-s și umpic supărat de vineri, cînd ai explicat gluma cu claxonul… anfa…
Cismaru are dreptate (băga-mi-aș) deși cred că mai util ar fi să mergem la alesul local (aka primaru’), căruia să-i cerem să facă lucruri pentru comunitate; dacă se agregă o mulțime importantă de aleși locali care fac, poate se vor schimba lucrurile și „la partid”;
la aia cu hașeru’ rîdeți ca niște proști, pentru că doamna scrie foarte clar că oamenii din domeniu lucrează acolo pentru că „drag de oameni”, da? heitărilor;
pe Hădean îl ascultasem, anterior postării, la Striblea; unde probabil a provocat niște AVC-uri colegilor de breaslă cînd a afirmat că prețurile din restaurante sunt „cît nu face”; unde greșește el este că ceea ce dorește să ofere, nu are public; o „experiență culinară” trebuie oferită unui gourmet (nu gurmand) sau unuia cu bani care a trecut deja de minim o generație de faza „familia mea are bani”, care nu-și postează bistecca pe FB și care nu-și umple farfuria cu vîrf la olinclusiv sau suidișbufet… în rest, cum scrie și el, ăia 10% dintre clienții OK care îi trec pragul, nu-i asigură, concomitent, supraviețuirea afacerii și liniștea mintală; așa că, pentru binele business-ului, a ales să „facă cu nervii”;
am mai scris pe aici, de aproape 20 de ani, în arealul unde-mi desfășor activitatea (sudul țării), mă cazez la aceleași 3-4 unități și mănînc la aceleași 3-4 restaurante, cam 90% aceleași preparate; pentru că horeca românească; încă dinainte de a avea copila, în vacanțe am folosit aparthoteluri, pentru că-s un moromete zgîrcit care vreau să am libertatea să cheltui banii mei cum vreau; vara asta, la bulgari, am avut același tip de cazare și cum copilului (4,5 ani) nu-i poți da mereu mîncare de restaurant, i-a (și) gătit maică-sa; ba o supă, ba niște chiftele, ba un orez; ce vreau să spun este că am mers la supermarket sau o carmangerie oarecare și am luat pui, vită, și (lucru pe care acasă îl fac dintr-un singur loc), carne tocată; urmarea? mai la iarnă am sarcină de la mama copilului să-i cumpăr de la bulgari, carne; că are gust; și n-are antibiotice ca la noi; și e și mai ieftină…
Comentariu beton!18
Musulmane, cred că nici nu ai respirat cât timp ai scris acest comentariu !
Ție nu-ți sunt de folos, pentru ații .. poate că da. Să nu generalizăm zic
@Geo, mi s-a mai spus că am o minte încîlcită, da’ am crezut că autoironia din deschidere e suficient de grosieră ca să mai fie nevoie de alte „semnalizări”… ma bad;
altfel, nu sunt în nici un caz musafirul căruia îi pute totul sau, mai rău, ăla care se (nu găsesc eufemismul) în sufrageria gazdei; pentru că, nu-i așa, Vasilescu e gazda iar ceilalți, musafiri; bine, unii mai vechi au loc la masă, alții pe foteluri iar ultimii, ca mine, în picioare pe lîngă pereți… da’ cînd nu mi-o mai plăcea statutul, i’ll see myself out
Bre nea Costică… Ce masă, ce fotolii visezi? Blogăru’ nost e pe bula lui rotundă că doar e pisicar, e pe stilul bufet din țările josnice 😜 E pisicar și pepsicar, trotinist și meganist, e hacăr vâlcean transformat în copyraităr bucureștean … dăci …murir ma’ mer dacă io am văzut om mai tolerant decât dânsul … și io o ard prin comunități internautice de când n-veam boletin și cam bat spre 40 ☺
Ha? Aici este o sufragerie, nu un blog???!!! Și-acum aflăm? Păi, în acest caz, degrabă să luăm măsuri. Vedeți că gazda la ora 8 fix așază masa. Până la 8.15 (sfertul academic cât de cât acceptabil) să facem bine să ne ocupăm fiecare locul. Cine ajunge după, e un ghiolban/o ghiolbancă. În plus, realizez că e de porc major cum am intrat majoritatea până acum, fără măcar o floare, o bobiță pentru pisici, o ciocolată pentru copii. De obligatoriul ”bună ziua” nici nu mai zic, că deja mă oripilez. Nu-i nimic, acum că știm, vom lua măsurile ce se impun. Eu o singură neclaritate mai am: la masă nu se vorbește sau putem să? Eu aș merge pe Cod. Cel al bunelor maniere, ca să fim toți pe aceeași lungime de undă. A, și încă o neclaritate: vreți să aplicăm de azi regulile ospitalității în context de gazdă-musafiri cu mulți invitați sau de mâine?
Nu știu prin alte părți cum e, aici mâncarea la restaurant a devenit foarte proastă. Am avut niște musafiri și oamenii au vrut să mergem să mâncăm în oraș, ca să nu gătesc eu. Dezamăgire totală.
N au mâncat gătit de tine, altfel apreciau mâncarea de la restaurant. Șah și mat.
Au mâncat cu alte ocazii, tocmai de aceea au fost dezamăgiți de mâncarea de la restaurant. Nu e bine să te arunci dacă nu ai toate datele.
E șah, totuși. Deseori am văzut câte un nebun glisând fulgerător de-a lungul tablei, doar pentru a avea posibilitatea să dea șah mat. Fără să observe că regina e fix in spatele său. :))
Comentariu beton!16
@Anduța 😂
Întâi cutiuța cu lacrimi, acum nebunul altoit de regină. 😀 Nu știu la care am râs mai mult. You outran yourself today.
Solandi, tu râzi cu lacrimi și cu gura până la urechi la masă, pe fotolii sau la perete? Că de la mine, de pe lustră, nu se vede prea bine. 😁
Mulțumesc pentru selecție!
1. Face restaurant pe litoral, în buricul litoralului românesc mai exact, unde vara e cea mai mare concentrație de ghiolbani din țara asta, și apoi se plânge. Minigrătare la mese, fițe, figuri, și se miră că nu primește la fel. Că doar cine a mai văzut clienți care să facă poze cu el și grătarul lui faimos (că, dacă nu era VIP, nu-i călca nici dracu’ pragul), cine a mai văzut mâncare poștită sau copii care să alerge?
Se plânge că nervi, că familie, că nu știu ce, dar are restaurantul acolo de ceva timp și zice că la fel și la anu’. Păi, dacă și la anu’, coa’, înseamnă că merită și că-ți place. Și ce plm înseamnă „cut”? Gătim românește, cu costum popular, grătar strămoșesc și alte prostii d-astea tricolore și ne murdărim la gură de engleză ca să fim cool la publicul de FB. Ghinion! Ăia care îl citesc nu sunt și ăia care-l frecventează.
2. Lacătul pe ușă și gata. Aia cu ploaia a pus capac. Da’ cum ar fi dacă, atunci când ți se defectează sistemul cu casă de marcat și touch screen și ce mai ai p-acolo să-ți zic să vii și tu la mine cu ele, că, da, scrie că-ți asigur service la domiciliu ,dar
..nu vezi că afară plouă? Sau dacă-ți pică curentul, cum ar fi să zică enelu’ că „mwie, bă, cu mixerele și plitele tale electrice, că afară plouă”!
Atât plâns și jale pe HORECA, dar, să moară mă-sa dacă am mai mâncat ceva cât de cât onorabil anul acesta. Toți își scot pârleala cu mizerii de două ori mai scumpe. Dar se plâng că ce greu le e. Închideți, bă, dacă nu mai puteți! Să nu deschid vorba despre fiscalitate, muncă la negru sau prețuri de achiziție versus prețuri de vânzare.
3. Pas.
4. Întrebarea asta mi-am pus-o acu’ 6 ani. Acum mă întreb doar de ce continui să trăiesc în și cu acest eșec.
5. Nu știu, nu cunosc, dar e bine de știut.
Comentariu beton!30
Nr. 2: serios? Un client care-și comandă mâncare cu livrare e ”psihopat”, în accepțiunea dânsei? Pentru că începuse să plouă? Da, întâmplarea e ”de catalog”, cum zice ea, doar că nu în sensul pe care-l atribuie.
Doamna ar trebui să se reprofileze și-n general, să nu mai lucreze cu oameni. De exemplu, s-ar putea apuca de dresat viermi de mătase.
Comentariu beton!30
Doamnă, nu știu dacă aveți copii, dar în mod cert, aveți un tată. Majoritatea livratorilor cu care am avut de interacționat primăvara asta s-ar încadra în cele 2 categorii, fie băieți și fete, fie nenici pe care nu-i mai angajează nimeni. Dumneavoastră v-ați încuraja tatăl, trecut de 60 de ani, să iasă prin ploi torențiale, să stea în încălțări ude timp de 7-8 ore, doar pentru că cuiva îi e „fomică” la ora 14.35? Era o discuție despre empatie pe care mulți au ratat-o. E ok, tata a fost director de fabrică, n-are asemenea probleme.
Ps. „doamna” n-o să se reprofileze, că dacă 11 ani în HORECA n-au omorât-o, sigur un comentariu pe un blog n-o s-o facă
Ca pe animale zici, @Vasilescule? Mbineeee, las’ că mai vii tu p-aci, mănânci Netflix pe pâine. 🤭
Nu știu cine e tanti aia de la 2 și nici nu-mi pasă, da-i razna complet. Iar când vine vorba despre HoReCa… Șerif, nicăieri nu am avut parte de servicii mai proaste decât în România și efectiv nu-mi pasă care sunt motivele. Plătesc prețul pe care ei l-au stabilit, nu negociez niciun cent, mă aștept să primesc ceea ce mi se promite. Sunt prețurile prea mici? Crește-le. E greu să stai în fum de grătar? Schimbă meseria, fă altceva. Plouă torențial? Oprește opțiunea de livrare până-și revine vremea și poți fi din nou în parametri. Putem continua așa până mâine, dar nu are sens.
Comentariu beton!30
Auz’? Da’ nu se poate și Netflix și haleu bun? Se exclud sau cum? 😛
Păi și io cum te țin de vorbă dacă tu stai cu ochiu’ în pixeli?
@MV: animale, animale, dar de lux: pere-n vin și cine știe ce alte bunătăți. 😛
@didina: data viitoare măsoară-l ochiometric la colăcel (mai pui de la tine 5 kile, ca să arăți că ești darnică) și-l ții pe Netflix și cafea. 🤣
Superb, a mai tras bucătarul hădean o bășină în media. În vară se plângea de trafic și de ghiolbanii de pe autostradă, acum de cei care i-au trecut pragul. La anul poate îi vine și lui o idee salvatoare și își mută restaurantul la Monte Carlo. Că am auzit că acolo nu se fac poze cu ursul lângă grătar.
Comentariu beton!26
Chestia e că nici mie nu-mi place Hădean absolut deloc. Doar că asta nu înseamnă că nu are dreptate cu ce-a zis în postarea asta.
Mihai, dar astea nu sunt de ieri, sunt de treizeci de ani. Și le vedem și noi, că doar nu e el singurul care iese din casă. Ducându-se pe litoral, știa la ce se înhamă.
Mi se pare că este prea mult băgat în seamă pentru opiniile sale neadiacente gastronomiei.
”Dacă știți cine poate să-i învețe pe români să vină la timp la o rezervare, vă rog să-mi spuneți.” Oricine poate să-i învețe. Ce-i așa greu? ”Ați întârziat, să ne vedem cu bine data viitoare, dacă e. Deși mai bine nu. ” Că tot zice că întârziatul e pe locul doi la calitățile indezirabile ale unui oaspete. Iar pentru cei care ajung mai devreme ”Ați venit prea devreme, trebuie să așteptați.” Și uite-așa, soup nazi style, îți alegi fix oaspeții pe care ți-i dorești. Am murit de râs la aia cu ”oaspeții”. După care mi-am dat seama că și mie-mi place mai mult ”industria ospitalității” în loc de ”Horeca”. Ca atare, dacă m-aș duce la restaurantul ăsta, la final i-aș da lui Adi o cutiuță. ”Ce-i înăuntru?”, m-ar întreba el. „Lacrimile mele. Le-am lăcrimat în timp ce-mi intra fumul de la grătar în ochi. Să te dai cu ele pe arsurile de pe mâini, să nu-ți rămână cicatrici.”
Or fi oaspeții nu știu cum, dar parcă nici cu gazdele nu mi-e rușine.
Comentariu beton!34
1-5. ”Achiesez” cu Ionut.
6. Mulțumesc ție pentru gestul periodic.
7. Mulțumesc aici @didinei pentru comentariul de aseară 😀 !!! Chiar doamnă?! În afară de găzduit trotinetiști cu ce vă ocupați? De unde vă vin ideile astea GENIALE??? Am râs cum n-am mai râs de ceva vreme. Știu eu de ce intru zilnic pe-aicI 😉
Sănptate tuturor, chiar și heitărilor mei!
@Victore, în afară de găzduit trotinetiști, mă ocup cam cu de toate, nu prea fac nazuri. 😁 Mă bucur că te-ai amuzat.
Ă … :p)
Ps. Doamna didina cum trebuie să fie astrele ca să băgați faimoasele pere la export, a? Hai că mai sunt câteva zile și așteptăm … cinstea … că de rușine… io duc lipsă 😋😜
4. De ce a ajuns un psihiatru să explice frumos, ca la proşti, ce este de fapt „noul coronavirus” şi de ce este important să ne vaccinăm ?.
https://www.facebook.com/gdiaconu1704/posts/10165741065505361
Așteaptă articolul meu de mâine. O să conțină cea mai bună explicație pe care am citit-o vreodată despre eficiența vaccinurilor. Scrisă de o poate înțelege și o maimuță.
@MV: păcat că maimuțele nu citesc p-acilea. Tare mă tem că strici orzul pe gâște, adică maimuțe, am vrut să zic.
@JT, depinde cum „pleacă” pe Facebook.
@MV: scuze, am uitat că ești și șef la zoo. 😁
JT, nu este chiar aşa. Sunt convins că mulţi oameni nu s-au vaccinat de frica necunoscutului pentru că am în familie astfel de cazuri care nu s-au vaccinat pentru că le-a lipsit asigurarea aia a unui medic care să le zică că vaccinul este sigur 100% şi au aşteptat să vadă câţi din vaccinaţi mor din cauza lui. Temere perfect normală în condiţiile că şi la o operaţie banală de apendicită dacă ceri asigurări chirurgului că operaţia va avea avea 100% şanse de reuşită nu le vei avea niciodată.
Toată campania provaccinare din România a fost făcută pe genunchi de nişte idioţi ticăloşi care au fost interesaţi mai mult de sinecurile lor.
@Shoricule, cu tot respectul, dar aia nu e temere, e prostie. Ce naiba de asigurări să-ți mai dea un medic? De ce asigurări e nevoie când vezi că ieri (sau alaltăieri) au murit 170 de oameni de covid, TOȚI NEVCACCINAȚI? De ce asigirări mai ai nevoie când vezi că TOATĂ Europa civilizată s-a vaccinat? Crezi că olandezii, nemții sau portughezii au făcut coadă la medicii de familie ca să primească asigurări că nu vor păți nimic dacă se vaccinează? Nu, șerif, astea nu sunt temeri, asta e prostie. Să te mai întreb câte dintre rudele tale, care nu s-au vaccinat, fumează? Sau beau alcool? sau mănâncă tot felul de căcaturi procesate? Pentru alea nu mai au nevoie de asigurări de la medici?
@Shoric: nici un doctor nu-ți poate garanta un act medical 100%. Pentru că, deși procedurile sunt standardizate, intervine factorul pacient.
Mă dau exemplu pe mine: internat la Cluj în 2019 cu litiază biliară multiplă, cu malformație biliară. Operația standard de colecistectomie durează aproximativ o oră cu anestezie cu tot. Ei, la mine a durat 3 ore. Am plecat spre sala de operație la 17.30 și am ajuns înapoi în salon în jur de ora 21.00.
Alt pacient a fost internat vineri, la 12.00 a intrat în operație, la ora 13.00 era-n salon. Duminică a fost externat. Io am stat în spital 2 săptămâni.
Mi-o zis chirurgul că putea face o lucrare de doctorat pe ce-o văzut la mine. A început laparoscopic și a terminat clasic, adică am o cicatrice mișto ce începe la 2 degete de sub stern și se termină-n ombilic.
Colegii de salon credeau c-am rămas lat pe masa de operație.
Cam așa stă treaba și cu vaccinarea.
MV, eu vorbeam de o persoană care are un AVC la activ şi care mănâncă pastile în fiecare zi şi efectiv îi este frică să facă vaccinul pentru că Astra-Zeneca, trombi… , mă rog, cred că am reuşit azi să o conving măcar 30% că vaccinul o poate apăra pe viitor de eventuale neplăceri în condiţiile în care trăieşte cu nişte idioţi în casă care sunt antivaccin.
A, că la asta vroiam să ajung. Persoana în cauză are foarte mare încredere în „doamna doctor” care-i prescrie reţetele, lună de lună, dar nu a sfătuit-o vreodată să se vaccineze pentru binele ei, pentru că riscă să facă buba dacă-i moare pacientu şi află rudele că a recomandat vaccinul. Io cred că sunt milioane de oameni care nu se vaccinează pentru că nu dă nimeni asigurare 101% că vaccinurile sunt ok şi sunt mulţi care, pentru ei, medicul de familie sau medicul curant, este Dumnezeu.
@Shoric, asta este cu totul și cu totul altceva. Dar n-ai explicat așa.
@Shoric: tratamentul post-AVC include și medicamente antitrombotice, așa că frica persoanei respective față de vaccin e nejustificată. Medicul de familie ar fi trebuit să fie capabil să-i spună asta.
Nu sunt specialist în medicină dar io cred că România a eşuat dpdvdr medical în ultimii 30 de ani pentru că nu s-a axat pe informare şi prevenire a bolilor şi a mers în proporţie mare pe tratarea lor în spitale jegoase cu medicamente din ce în ce mai scumpe administrate de personal la fel de infect. Conspiraţiile BigFarma au şi ele partea lor de adevăr şi cred că de aia suntem codaşii Europei la vaccinarea împotriva virusului vieţii noastre.
@Shoric: îți dau dreptate, din păcate. România a construit peste 15000 biserici din 1990 încoace, spitale, nu prea.
Rezidenta anul 6 care a fost mâna a doua-n operația mea a zis că are doar două opțiuni după luarea examenului de specialist: emigrarea sau începerea unui nou rezidențiat în chirurgie plastică, iar apoi să-și deschidă un cabinet de „buze, țâțe” că locuri în spitalele din Cluj, mai la vară.
JT, fix asta i-a explicat fiică-mea, care a făcut o facultate de medicină şi nu are chiar multă experienţă în domeniu. I-a şi zis: Buni, du-te fă vaccinul pentru că tu oricum iei tratament pentru trombi. Nu ai cu cine. A zis cu jumate de gură că „poate” o să meargă să se vaccinze.
Vorbesc despre soacră şi cea mai brutală a fost nevastă-mea. : – Mamă, dacă nu te vaccinezi, în caz de ceva, eu nu o să pot face nimic şi o să mă doară-n cur de tine. Io am fost mai gentil şi i-am explicat că dacă ajunge pe secţie Covid nu o să pot să-i aduc flori pentru că odată ajuns acolo eşti ca intrat în puşcărie şi de acolo scapă doar cei mai tari.
Revin târziu, dar mai devreme ca ieri. Ca replică la întețitele luări de cuvânt ale celor de dincolo de tejgheaua ”HoReCa”. Aștept (ca și când) un dialog pertinent între un client și un proprietar de stabiliment. O scriere cu subiect și predicat. Pentru că atâta timp cât povestea asta e doar o luptă descrisă 90% doar dintr-un punct de vedere, nimic nu e corect! Scrisesem un potop de cuvinte dar – ca orice potop – nu mi s-a părut că aduce nimic bun deocamdată. Mă rezum doar la suta asta de cuvinte.
Vă urez tuturor, chiar și heitărilor mei, sănătate de la Brașov (un oraș frumos de altfel! 😛 ).
P.S.: Nu sunt eu ”clientul” azi fiindcă-s proapăt pățit. Aștept o altă ocazie, după ce-mi trec bâzdâcii pe tema asta.
1-2. M-au luat puțin nervii! Când îi aud pe ăștia din HoReCa că se plâng îmi crește puțin tensiunea. Văd că nu sunt singurul… plm avem prețuri mult mai mari ca afară, dar când vine vorba de servicii… o luăm în brațe pe „las-o bă că merge așa!”. La hotel de 3 stele, la mare, nu face nimeni curățenie în cameră, prosoapele nu le schimbă. La restaurant, prioritar sunt comenzile glovo, food panda, tazz etc. Am asteptat o oră comanda ultima oară, dar comenzile mergeau ca unse. La fel ca ceilalți spun și eu: Nu vă convine, faceți nene altceva!
3. Am lucrat cu forme legale până acum în trei firme, una foarte mare si două mai mici. În toate trei, HR-ul a fost o glumă… Mă așteptam ca în firma aia mare HR-ul să fie ceva super ok, dar din păcate acolo a fost cel mai rău.
4. Sper ca eșecul acesta… să nu ducă la o catastrofă!
5. Skip, am noroc nu am probleme.
PS. Pe lângă faptul că HR este o glumă bună într-o firmă și se poartă cu tine de parcă ei sunt niște zei și tu ești pielea lupii, încă un departament dintr-o firmă tinde să devină un fel de paria și aici mă refer la cel financiar. Și acolo doamnele se comportă ca niște mini zei!
Aici în toate cele 3 firme doamnele de la financiar aveau niste fițe pe ele de parcă ziceai că ele conduc firmele respective.
scuze, dar ce din pledoaria mea te-a facut sa simti ca ”e ok, merge si asa”???
0 0
scuze, dar ce din pledoaria mea te-a facut sa simti ca ”e ok, merge si asa”???
se pare că domnișoara Hădean și-a sters cam repede postul de pe facebook, la cât love probabil că și-a luat :))
…sau poate l-o fi tras de mânecuță ăla care ii semnează statul de plată?
Eu văd postarea, e la locul ei. Și-am verificat cu click de pe blogul meu, ca să fiu sigur că nu s-a schimbat link-ul sau ceva. So…