Prieteni, am și eu o curiozitate. Există cineva pe-aici care citește ce mi-a plăcut pe budă? De fapt, nu doar lista de duminică, blogul, în general, îl citește cineva când se duce în locul unde până și regele merge pe jos?
Întreb pentru că ora la care public articolul de dimineață ar fi în deplină concordanță cu astfel de activități intelectuale. 😁
- Am râs;
- Ar trebui ca medicii să rămână un timp în țară?
- Aer occidental (nu știu ce să zic, chiar așa ușor se putea intra în Ambasada Marii Britanii înainte de ’89? Că eu cam am niște îndoieli);
- Ce melodii li se potrivesc cartierelor din București și mai ales de ce;
- Tot mai mulți angajați români stresați și furioși la locul de muncă;
- Un bărbat din Cluj a fost amendat cu 8.000 de lei pentru că și-a bătut șeful după o ceartă prin e-mail (continuarea firească a articolului anterior, nu?);
- Record de turiști în Croația, în primele 8 luni aproape 17 mil (vorbim despre o țară de cinci ori mai mică decât România și tot fostă comunistă, da?);
P.S. Am râs cu zgomot, dar mi-a fost și milă de bietul om (dați un play și vă lămuriți).
Da. Mereu. Și dacă n-am ce citi, trebuie să recurg la diverse sticle și produse din baie, ca sălbaticii. Ferească gigi…
Comentariu beton!20
2. sincer, pe striblea îl consider a fi unul dintre cei mai umflați cu pompa ziariști din românia. m-a pierdut de client când, mai ales în pandemie, a lăsat emisiunea drept platformă nestingherită tuturor conspiraționiștilor și antivacciniștilor. mai târziu, și tuturor putiniștilor… lipsa lui de pregătire pe subiectele sensibile e devastatoare.
bun, acum la temă:
e drăguț cum omul servește tocmai el argumentele plecării, deși el spune că face opusul:
„Pe măsură ce au trecut anii, mi-am dat seama că fiecare dintre noi are (și) o responsabilitate colectivă. Că suntem obligați să dăm înapoi ceva societății în care trăim, în care ne câștigăm salariile și ne educăm copiii. Cred că este nevoie de un sat ca să educi copii. Și de taxele tuturor ca să faci asta.”
exact: studiile copiilor noștri nu sunt din banii statului, ci din taxele noastre. dacă un copil școlarizat în românia pleacă, el o poate face, pentru că nu statul a inventat bani care să-i asigure educația, ci noi toți am plătit și plătim taxe care-i asigură școlarizarea.
mai mult, copiii școlarizați în românia nu mai pleacă de mulțișor din cauza banilor. mai ales mediciniștii, dar nu doar ei, pleacă pentru că în domeniile lor de activitate, condițiile de muncă sunt execrabile, pentru că nu sunt respectați, pentru că în spitale avem doar satrapii putrede de corupție, pentru că banii de investiții ajung în buzunarele mafiilor din fiecare clinică, pentru că întreg sistemul umilește pe tânărul dornic de performanță.
despre asta vorbim și despre asta striblea nu vorbește. iar ăsta e un alt motiv pentru care el e un ziarist foarte slab.
Comentariu beton!68
aceeași impresie și la mine; cu toată școala bibisi, Cătălin „această chestiune” Striblea nu mi se pare vreo lumină jurnalistic vorbind; mai mult, dacă vrei să vezi educație timpurie vs. self made asculți podcastul cu Radu Paraschivescu;
iar ca opinie, nu, în afară de absolvenții militarizați, nimănui din viața civilă nu ar trebui să i se limiteze dreptul la liberă circulație; e treaba statului să se facă atractiv pentru cetățenii săi
Comentariu beton!30
solutia clara: medici militari 🙂
La Iași este un doctor, profesor la universitatea de medicina, prorector, medic la spital, medic la clinica lui privata, director la un institut de medicina, membru in ceva consiliu medical. Ca domnul doctor mai sunt mulți. Normal ca tinerii nu au unde să lucreze si pleacă din țară dacă un nene la 60 de ani le face pe toate alea de mai sus in 24 de ore. Știți cât e timpul de așteptare ca să faci un rmn cu bilet de trimitere? Minim 4-5 luni de zile. Poate nu doar tinerii absolvenți ar trebui să plece, cred că și pacienții ar face bine să meargă tot spre vest.
Comentariu beton!33
@beb şi în vest cel mai adesea aştepți 2 luni. Excepțiile sunt când pe cale să fii operat.
Eu nu iau telefonul în baie. Punct.
In weekend citesc articolele la cafea. Cafeaua o beau in sufragerie sau pe terasă.
Comentariu beton!11
acum am ie shit…
Comentariu beton!40
🤣🤣🤣🤣
Vieri interesting apdeit, aferim!
păi nu vezi mai jos cum să enervează că nu i se răspunde punctual, la întrebare? cre’că vrea să-i facă concurență lu’ ăla cu „am întrebat 100 de români”…?
Da da, de acolo comentez acum
Eu, fără să țin în mână un Finnegans wake de Joyce sau Curcubeul gravitației a lui Pynchon, Zgomotul sau furia de Faulkner ori Spre far de Woolf, nici nu intru să mă cac.
Comentariu beton!37
Pentru ăia care chiar își făceau speranțe în ce mă privește, nici măcar coperțile cărților pomenite nu le’am văzut vreodată, toate titlurile sunt rezultatul unui search, cele mai grele cărți de citit.
Comentariu beton!57
🤣🤣🤣
Cred ca merge si oricare din romanele lui Proust. Pentru incepatori as recomanda Hortensia. Papadat. Bengescu 😉
Mie-mi place Hortensia Papadat-Bengescu!
Plm, s-a dat drumu pe uliță la culți.
Comentariu beton!31
Da de ce, tu, floare de colț, minune sub bolți, te-ai supărat pe amărâta de mine?? Chiar imi place!!
In primul rind jurnalistul ala nu a aflat ca o corespondenta personala nu poate deveni publica fara consintamintul autorului?
Acuma am verificat si, si in Ro ca si in tarile cu apa calda, divulgarea corespondentei private se pedepseste penal prin articolul 302.
Asa ca ar trebui sa se gindeasca intii la prostiile pe care le face el inainte de a judeca ce fac ceilalti. Stiti proverbul acela cu paiul si birna…. la el e cam stilp 😔
Dacă nu dai datele de identificare ale persoanei care ți-a trimis corespondența poți să publici ORICE. Poate că a inventat, poate că nu i-a trimis nimeni nimic. Problemele apar când expeditorul poate fi identificat. Deci nu, n-a divulgat nimic.
@Anca, art 302 vorbeşte despre corespondenţa altuia, nu a ta. „Deschiderea, sustragerea (…..) precum şi divulgarea fără drept a unei corespondenţe ADRESATE ALTUIA se pedepseşte (…)”. Nu corespondenţa ta. Corespondenţa ta poţi s-o divulgi, cât timp nu există, în acea corespondenţă, informaţii care ar aduce atingere dreptului la viaţă personală a unei persoane. De asemenea, alin 5 al art 302 reglementează 2 cazuri în care fapta de divulgare nu este infracţiune, deci când corespondenţa adresată altuia poate fi divulgată. Pe noi ne-ar interesa litera b dacă ar fi cazul, dar nu e. Nu a divulgat corespondenţa adresată altuia. Are alte bube articolul ăla, încălcarea art 302 nu e una dintre ele.
@Ligia, eu sunt speriat când văd oameni despre care n-ai crede că nu înțeleg lucruri simple, la mintea cocoșului.
Eu am trecut de faza aia, acum mă distrează. Şi mă mai distrează cum îşi aminteşte câte unul vag că a auzit el undeva, ceva, despre câte un articol de lege, şi zbaang, îţi trage peste ochi cu el! De înţeles, nu înţelege, că dacă ar înţelege, n-ar mai fi nevoie de facultăţile de drept, dar asta nu-i împiedică să fie siguri că ŞTIU EI BINE. Faptul că asta nu e corespondenţă în adevăratul sens al cuvântului, ci e un răspuns al cuiva care a citit un articol, la articolul respectiv, n-am mai zis. M-am contrat şi ieri cu o doamnă, la Corina pe pagină, care se răstise la mine după ce-i explicasem frumos că poliţia nu caută stăpânii animalelor care ţi-au creat un prejudiciu, pentru că e delict civil. Proastă meserie mi-am ales, toţi pot s-o facă :)))))
„Acuma am verificat” :)))))))))))) Adică a luat un pic Codul penal la frunzărit, aşa, ca pe o lectură uşoară, la cafea :))))))))))))))))
Comentariu beton!11
păi așa, ce, numa’ la traducători să le zică „ăăă, doamnî, păi io am stat doișpi ani în spanea! scriu io șî mata dicît pui ștampila! la juma’ di preț…”
@costică, românul e expert în tot. Eşti prost tu, că ai făcut atâta şcoală să poţi traduce şi tehnic, şi juridic, şi medical, când după 6 luni de Spanea sau Italea se descurcă nea Caisă mai bine ca tine.
@Ligia, tot românul se pricepe la fotbal și la politică. Mai nou, și la traduceri. Ți-o spune un traducător pe bune.
Costică, aia chiar se poate. Are și un nume, dar cică nu merită. Colationare parcă ii zice.
👀😂
În copilărie, citeam în timp ce mâncam. Sau îmi aduceam mâncarea pe covor în sufragerie să ascult povești la pick-up. Prilej de scandal cu părinții. Dacă nu aveam o carte la masă, citeam etichetele de la sticle și sticluțe. E bine că aflu că nu sunt singura ciudată.
Comentariu beton!19
dacă mă hipnotizează cineva sigur pot recita eticheta de Perlan Alb
Comentariu beton!29
Băi, eu n-am întrebat ce citiți sau ce citeați pe budă. Am întrebat PUNCTUAL dacă citiți acest blog.
Nu, serios, și ne mai plângem de analfabetismul funcțional. 🤷♂️
No way, si acum as prefera la fel, dar, ce sa vezi, nu mai merge sa imbalotez non-stop!!
Cand eram copil imi lasa mama te miri ce-coltunasi cu branza, salata orientala, chestii care se puteau manca reci, vara fructe-mai crude sau mai coapte, mamaliga cu zahar…
De unde a plecat mihai si unde am ajuns eu!!
@MV, am zis și mai sus, da! ce te-nervezi așa!? la cîți suntem poți pune liniștit sub-motto: „blog… de căkt”
disclaimăr, d’ăla: personal se aplică doar în uichend
Comentariu beton!11
Perlan, urzica, tix, tot ce se găsea prin baie…oare de acolo a început sa îmi placa chimia :))
Băi, eu n-am întrebat ce citiți sau ce citeați pe budă. Am întrebat PUNCTUAL dacă citiți acest blog.
Nu, serios, și ne mai plângem de analfabetismul funcțional. 🤷♂️
@Vasilescu: tu amu încerci să duci discuția către blog, dar noi suntem pierduți în amintiri, mai lasă-ne și pe noi un pic, apoi îți zicem cum e cu blogul și buda 😀
Comentariu beton!35
Ce-mi place cum se şterge Striblea la c*r cu Constituţia, cu CtEDO, cu acordul Schengen şi cu încă câteva legi de-astea naţionale şi internaţionale. Nu mai zic că a ajuns la a treia tinereţe, e oarecum formator de opinie (nu opinia mea sau a ta, dar oareşce opinii formează) şi n-a auzit că „statul” nu e cineva anume, o persoană care ne ţine pe noi în facultăţi şi ne plăteşte salariile (mie, lui nu ştiu cine i-l plăteşte), ci statul suntem toţi ăia care plătim impozite şi taxe, cu care ne ţinem copiii prin facultăţi.
Comentariu beton!21
În altă ordine de idei, am avut tentative să citesc acest blog pe budă, dar mi le-am stăvilit, pentru că vreau să-l citesc liniştită, cu cafeaua în mână.
😁
@ligia: asta pentru că nu ți s-au întâmplat niciodată să îți bei cafeaua în timp ce stai pe buda…:) și cu vedere către Alpi.
Regească senzație!
@Claudiu, nu mi s-a întâmplat, din păcate :((((((((((
În week-end am locul meu, la geam, cu cafeaua și țigara aferentă. În timpul săptămânii, în mașină pe drum spre scârbiciu sau la birou, dacă am ajuns deja (deh, dacă postezi la 8:00…). Dacă ai posta la 6:00 nu aș avea o problemă să citesc pe budă. Contracțiile de la râs ar ajuta procesul…Mai puțin la articolele despre mâncare. Acolo aș avea un conflict olfactiv…
Duminica, da, sunt deseori pe budă când încep cu cititul. În timpul săptămânii, nu, aș ajunge cam târziu la serviciu.
Eu in copilărie citeam pe budă tot felul de cărțulii, de aia am început să joc mai mult tenis de masă. Și chimia.
Aaa, despre blogul tău întrebai?
Exact.
Comentariu beton!19
Nu citesc ăst blog pe budă.
1. Casele self proaspăt instalate la Profi de la colț sunt blocate de multe ori de persoane care strigă help, „eu unde bag banii” deși scrie cu litere de le pot citi fără ochelari că sunt doar pentru plata cu cardul.
2. Mie articolul îmi miroase a nostalgie comunistoidă. Toți am muncit pentru că acești oameni să facă studii și ei nu vor să rămână „cetățeni de nădejde ai patriei noastre”.
5+6 Nu mă simțeam foarte stresată la muncă, deși odată la 5 săptămâni trebuia să stau sâmbătă-duminică in standbye la telefon. Nu șefii i-aș fi bătut, ci pe fetele de la HR.
1. Self checkout-ul e cea mai bună chestie evăr. Dar e și exemplul de Read the fucking manual, nu te iartă și te umilește rău rău 😀
2. Ce bullshit. Țara trebuie să fie atractivă, altfel nu îi păstrezi pe cei educați nici cu arcanul. La medici ar trebui să faci altceva: să interzici dubla practică. Ori la stat, ori la privat, nu figuri de genul ne programăm la tanti orelistă la privat, că altfel are interdicție asistenta la programări la spitalul unde unde ia 15 mii pe lună din taxele noastre, ca apoi toate operațiile să fie la spital, este?
3. Huh? Chiar că. Se putea intra doar așa?
4. Cum să facem un articol din 20 de mutări.
5. Normal că sunt stresați și furioși. Pentru că nu au învățat o chestie elementară, nici patronii, nici angajații: relația nu e valabilă decât 8 ore pe zi. Nu aduci de acasă, nu duci acasă. Treaba ta e să îndeplinești fișa postului, nimic altceva.
6. Ziceți voi de nu ați avut veci un șef pe care să doriți să îl bateți animalic 😀 Pe pariu că menajerul ăsta nu o să mai refuze concedii? Eh? Este?
–
Wrong EX 😀 Na, scapă de asta amu dacă poți.
Cred ca ar fi foarte buna masura cu dubla practica. Stiu ca in Croatia era valabila, prin 2007
Cred ca la croați a fost şi treaba cu asumarea obiectivelor de țară. Zona nu mustește de resurse naturale, aşa că era turism sau… „Balcani”. La fel a fost şi cu Estonia şi digitalizarea. Oamenii au vazut ce ar fi putut deveni țara şi ce risca să devină şi au acționat din timp.
croația îi țara aia unde președinta a vîndut avionul (parcă? nu stau să verific, că mă întorc la sport și lista lu’ Satană) și limuzinele (sigur) guvernului, țara unde s-a făcut ce face Bolojan la bihor? aha…
țara aia stîncoasă unde am văzut io autostrăzi agățate de parcă le-ar fi construit caprele negre?
aha…
înțeleg că au o juma’ de litoral sub latitudinea noastră, da’ asta nu le prelungește sezonul de litoral cu 2 luni, nu? da’ ei n-are (probabil) tichete de vacanță care să le facă p.la mare horecarilor indiferent de mizeriile lor…
Comentariu beton!15
Păi na, aia e: un proiect asumat. Vrei turism? Îți trebuie și autostrăzi. Vrei servicii de calitate? Atunci verifici și HoReCa mai îndeaproape.
Vezi la greci: au autostrăzi construite de alții și mai multe plaje decât România urși. Turismul merge bine de tot, dar corupția blochează reinvestirea banilor sau colectarea corectă a taxelor din turism.
stai, bre, că acu’ am înțeles; mă uit pe NG cum se plîng spaniolii de supraturism; păi nu ne păzește pe noi guvernu’ de belele…?
mai ții minte cum a găsit Shinzo Abe închis la Victoria? de aia, că ce ne făceam noi cu hoarde dă japo prin Grădină!?
O să fim surprinși când Catedrala Mântuirii Neamului o să-și scoată în 5 ani banii din turism (chit că nu vor ajunge la noi). BOR chiar știe să facă management de fonduri și proiect, spre deosebire de unii (nici nu cred că sunt sarcastic).
Croatia cred ca a iesit cel mai bine dintre fostele „iugoslave”, cu Slovenia foarte aproape de ei. Dar croatii au rupt malul. Am fost anul asta a 9-a oara acolo (dupa o pauza de 6 ani). Am facut tot litoralul de sus in jos cu masina, impecabil. Poti sa scapi inghetata pe asfalt si sa o lingi de pe jos, atat de curat este.
Muntenegrenii au si ei litoral beton (ca tot ala ii), dar sunt jegosi. Am fost in Kotor, am urcat pe un fost drum militar (de care nici Apple Maps nu stie), pe care l-am descoperit acum 15 ani din intamplare (ca am luat-o amboulea la vale, in loc de drumul oficial). Ajungi sus pe munte, vezi Kotor-ul frumos jos si apoi GUNOI aruncat de localnici. In Risan gunoi si in apa. Le-a dat ‘mnezo, dar nu le-a bagat in traista.
Croatii au mers pe preturi mari (aproape dublu, daca nu mai mult), au facut Jadranska magistrala ca in palma (dracu’ stie ce asfalt au, ca nu are nicio groapa), au pus limite la constructii si acum fac bani cu ghiotura. Ne zicea gazdoiul de anul asta ca au limita o casa pe copil, el, care are 2, poate construi 2 case. Si are 14 loturi, ca e om harnic.
Sezonul e mult mai lung decat la noi (eu merg in septembrie de pilda), si iarna e blanda (am prins 10-16 grade cu plus in ianuarie).
In FIECARE zi se ia gunoiul, e curat ca in palma (dar asta am mai zis).
Acum am si planul de „retirement”: sa iau o casa in Croatia (desi is mai scumpe decat la mine). Decat sa lopatez zapada si la 70 de ani, probabil invat limba lor imposibila si ma retrag la Adriatica 😀
Bună dimineața!
Am dormit prost așa că m-am enervat și mai tare la punctul 2.
Nu mai suport placa asta cu „dat ceva înapoi societății”. Numai medicii trebuie să dea înapoi ceva, restul sunt exceptați.
Iar când aduci argumente emoționale (că nu este ATI-st în spitalul X să-ți opereze copilul) e de-a dreptul grețos. Dl jurnalist nu se gândește prea mult de ce nu este ATI-st în spitalul X, a găsit repede răspunsul: nu e obligat de stat să vină și atunci s-a dus unde a văzut cu ochii, a dracului pielea pe el. Nu se gândește că spitalul X e moșia primarului, prefectului, politicianului Y și de aia nu vrea să vină nici dracu acolo. Primar, prefect aleși de bietul părinte al cărui copil nu poate fi operat, dar pe care l-a durut în cur la vot, ori n-a fost ori a votat aceleași lepre și acum plânge. Dar medicul e de vină!!
Iar la faza cu condițiile din cămin și studentul medicinist să lupte pentru drepturile lui, deșteptul de jurnalist de ce nu îi îndeamnă și pe părinții ăia amărâți să lupte pentru drepturile lor? Aha, e greu. Nu mai bine huo medicii că nu vor să lucreze la mama dracului? Fi-mi-ar scârbă de jurnalistul lui pește și prostiile pe care le debitează..
Comentariu beton!31
Să trăiți, nu citesc in baie! Pardon, nu citesc pe wc-u!
Eu iti citesc blogul cand stau pe buda. Ba uneori mai si scriu. Acum nu e tot timpul, dar sigur o mare parte😁. E la schimb cu Edelweiss in ultima vreme. Si uneori in pat sau la masa in timp ce imi deschid calculatorul ca sa muncesc.
1. Eu o inteleg pe doamna perfect 🫣🤭.
2. Una peste alta statul român trebuie sa faca ceva ca sa opreasca oamenii in tara. Ca omul trebuie sa inteleaga ca in România e la fel de bine ca si in afara. Dar nu cred ca se poate🤷♀️.
3. Faina povestea.
4. Si eu am stat prin majoritatea cartierelor bucurestene si fiecare apartament avea stilul lui de muzica.
5. Pe mine m-a stresat rau dusul la birou dupa pandemie. Daca pot si acum lucrez mai mult de acasa. E mai multa liniste.
6. Bataia nu rezolva nimic.
7. Croatia e cu mult inaintea României la turism.
P.S. OMG 🙄🤣
La intrebarea zero: Nu! 😅
1. Si eu am ras si am ras si la comentarii: ” trebuia sa iei cu tine copilul la cumparaturi ca sa petreceti timp de calitate asteptand la coada!” 😅
3. Zice ca momentul ala in care a intrat a fost extaziant (asta inteleg) dar pe urma scrie ca doar ziua de 21 decembrie, 1989, a mai fost aproape la fel de emotionanta! Aproape!🙁
6. Ah, ce bine a facut. Pacat ca si-a luat amenda. Auzi ca nemernicul de manager a vrut sa-l dea afara ca si-a cerut omul dreptul la concediu! Angajatul ar trebui sa-l dea in judecata pe sef pentru abuz in serviciu sau cum s-o numi abuzul respectiv si sa-i mai traga o bataie dar fara public.
PS Haha, eu imi imaginez momentul in care ii spune fetei ca este Wrong Ex! Cred ca tipul isi ia o bataie ca la… Cluj! 😅
Ah, tot ceva amuzant. Articolul despre bataia la Cluj a dus la articolul cu cele trei caprite ce au spart o usa de sticla la o casa (apartament)? ca au poftit, se pare, la o planta decorativa de dinauntru. Si ca a fost chemata politia! Ce lucruri dragalase se mai pot intampla pe lumea asta!
Io din prolog am priceput ca autorul doreste sa afle procentul de cititori care pun semnul = intre blogul `mnealui si buda.
io-s pacifist, nu respund la provocari, scrie-ma in lista cu aia care se uita la poze. Pe buda.
De citit deloc.
😁
Nu citesc blogu’ pe clo’, ci întotdeauna la cafea.
Striblea e un semianalfabet care se crede deştept, nu a învățat nimic de la BBC şi mai bagă şi şopârle.
3 – Am trăit vremurile. Ca studentă la Filologie, eram abonată la Bibliotecile Britanică şi Franceză. Asta în ’85-’89, adică în cei mai crunți ani de ceauşism (comunismul a avut ani şi mai cumpliți, în stalinism). De intrat, intrai, îți puteai face şi abonament, dar… anumite cărți nu se găseau niciodată. Din clipa în care deveneai abonat, erai urmărit – nu aşa ca în filme, dar sigur ți se făcea un dosărel. Angajații români ai ambasadelor aveau toți ochi albaştri pe vremea aia…
2. Cred ca nu poti ingradi dreptul unora de a-si croi viitorul unde considera potrivit doar pentru ca au absolvit o anumita specializare de care statul are mai multa nevoie la un moment dat, dupa cum nu-ti poti bate joc de absolventii pentru care nu exista cerere pe piata fortei de munca sustinand si oferind mii de locuri de scolarizare inutile in invatamantul universitar. Statul poarta vina necorelarii ofertei cu cererea deci cu atat mai mult nu cred ca e justificata o restrictie discriminatorie.
Pe de alta parte, poate oferta de studii universitare ar trebui restransa la un minim necesar, in acord cu nevoile pietei, crescuta substantial calitatea corpului didactic, a programelor si curriculei si facute cu plata, sume modice, 7-10,000€/an, cu cresterea simultana si a calitatii cazarii si mesei pentru caministi.
Studiile superioare nu ar trebui sa reprezinte obligatia statului de a fi oferite in regim de gratuitate.
Apoi, nu mai conteaza -asa cum e firesc- ce drum alege absolventul pentru viitorul sau.
Mai putina cantitate, mai multa calitate si competitivitate cu universitati din lume, sincronizare cu nevoile pietei interne si pe bani. Restul e gargara.
3. In Feb 1984 am devenit membru al Bibliotecii Americane. Acolo am vazut concertul usa for africa, lansarile navetelor spatiale, filme de craciun, inregistrari ale diverselor concerte, etc. Tot acolo citeam reviste de specialitate (aeronautica), de acolo imprumutam carti in lb engleza, etc. Dupa ce terminam orele de liceu, traversam tot orasul cu autobuzele aglomerate la ora aia si petreceam dupa amiezele pana seara la biblioteca cam de 3 ori pe saptamana pana in 1987 cand am inceput lucrul si ulterior armata si nu am mai avut timp. Apoi revolutia, etc, etc, etc. Amintiri faine.
Numai din auzite stiu de posibilitatea de a sta mai mult de 20 de secunde pe toaleta. Eu habar n-am cum vine asta.
Nu citesc blogul pe budă pentru că la ora 8 deja e incheiat programul meu de dimineață la baie.
Mulțam pentru selecție!
Io am o carte-n budă-ntotdeauna. Deseori iau și telefonul cu mine.
1. 🤣🤣🤣
2. Nu. Absolvenții de medicină din Austria pleacă 80%-n Elveția, Olanda, Norvegia, Finlanda, Suedia.
Statu’ român să facă mai întâi spitale și clinici la standarde europene și abia dup-aia s-aibă pretenția ca medicii să rămână-n țară.
3. Poveste de 3 lei, cu zero relevanță actuală.
4. 🤷♂️
5. –
6. Când prostia-i la butoane.
7. Așa cum românii merg pe litoral, așa merg și austriecii pe litoralul croat, în majoritate. Din comoditate.
O duminică faină la tătă lumea.
Nu am apucat să-ți scriu acum câteva zile când cu inundațiile. Îmi pare rău de toată povestea și mai ales atitudinea vecinilor. Sper că s-a mai rezolvat câte ceva între timp..
Sorry, pe budă nu mai citesc de mult. Dezleg cuvinte încrucișate. Rebus Flacăra și Divers Rebus.
Citesc in fiecare zi pe buda. Cand nu am bloguri citesc ca salbaticul articole. Dar nu comentez din pozitia aia :)).
#cumainilecurate
Eu citesc “Ce mi-a placut” cu sfințenie luni dimineata nu duminica. Am sa explic si de ce, in 99% din duminici pui cel putin un articol, filmulet care ma face sa rad. Cum lunea e cea mai naspa zi din saptamana, când nu sunt in concediu, las aceasta placere pe lunea dimineata ca sa am o saptamana bunǎ.
da. de cele mai multe ori acolo citesc chestii pe telefon.
Pe budă nu-mi amintesc dacă am citit pe blog. Seara nu mai are haz şi s-au adunat prea multe comentarii.
Mă duc la budă întotdeauna cu tabletul, asta acasā. La muncă aş ridica prea multe întrebări de ce se aud râsete când stau pe tron.