Mno, sper că aveți altceva mai bun de făcut azi. Dar, dacă nu, luați de citiți.
- Un om puternic își poate schimba lumea lui. Mulți oameni puternici… ar putea schimba lumea noastră.
- Insula Iubirii;
- Da, frate, am vrut să scriu și eu despre asta;
- Dacă corporațiile sunt cel mai rău lucru în țara asta;
- Best photos of 2018;
- Ia și șperaclul cu tine!
- Aici ar fi trebuit să fie un articol bunicel. Dar, pe când îl citeam, am observat că autorul scrie „repercuRsiuni”. Well… (am lăsat totuși link către articol, doar că va trebui să vă chinuiți un pic să-l găsiți);
- Nu contează efortul, durerea trece;
Citit 1/2/3&4.
Văzut 5, plăcut, e mișto.
Văzut tot 6. Rămas agățată la:
„Anor Gul, six, at left, and Gul Shira, seven, head out to join other children gathering wood, one of their many chores”
Mă duc la Mega să le cumpăr fetelor mele croissante și lapte, în timp ce ele stau în pat la desene animate. ^^
Mulțumesc, M!
Avec plaisir, V.
Mulțumesc pentru selecție.
1. și 7. sunt cam același lucru, dar cu alte cuvinte. Sau, poftim, la 7. găsim explicația pentru 1.😉
2. Eftimie se uită la Tv la chestii dubioase și mereu mă amuză modul cum le povestește.
3. Așa o fi, nu știu, nu cunosc, nu prea merg la sindrofii internaționale.
4. Încercați să explicați chestiile astea cu corporațiile unui spălat pe creier de către antene sau popi psdiști. O să aveți niște surprize și veți primi niște explicații pe care nu vi le dezvălui acum. 😜
5. Interesantă idee.
6. Nu sunt pasionat de fotografie, deci nu m-au dat pe spate pozele. Or fi frumoase, nu zic nu.
8. N-am găsit link-ul. E prea dimineață ca să gândesc și să rezolv mistere. 😜
9. Neinteresant. Spre deosebire de alte articile ale lui, ăsta prea sună a motivațional d-ăla slab.
La 8, uită-te cu atenție la semnele de punctuație.
@Ionut ăștia de la NG am observat că se axează mult pe impact social, tras semnale de alarmă etc.
Altfel, am văzut poze mai frumoase la @Ananas. 😍
P.S. linkul ascuns e pus pe punctul dintre ” si Well
Mulțumesc. Am citit și 8. Timp pierdut. Bate omul ăla câmpii într-un hal…..
Nu mi se pare ca bate campii, dimpotriva. Eu cred ca are sens ceea ce spune, mai ales in privinta „cuminteniei”. La romani cuminte = sa nu deranjeze, sa nu puna multe intrebari, sa fie respectuos cu toata lumea, sa stea locului, sa nu se „simta”. A, si sa ia note bune la toaaaate materiile. Cand devine adolescentul/ adultul obedient, dar nu cu parintii….ei bine, atunci sa te tii
1. Cabral e plin de esențe ale vieții?😜
2. Eu nu am înțeles niciodată ideea acestei emisiuni. Nici reală nu mi se pare.
3. Mâncarea. Pasiunea mea. Dar asta tradițională. Aș putea înșira câteva meniuri românești dacă vreți.
4. Păi da. Pericolul e că la corporațile astea, CEO e unu’ de afară cu mentalitate total diferită de cea românească. Și strică oamenii la creier.
5. Pas. N-am urmărit acest fenomen.
6. Mișto!
7. Eu am văzut un agent de la firma de pază furând. Pe principiul: oricum plătesc 20% din minusul de la inventar.
Dar de departe cea mai tare fază a fost când am prins o țigancă la furat în magazin. A sunat-o pe maică-sa că noi am chemat poliția. Până să vină poliția, îmi zice mă-sa: vă dau placa de păr înapoi, dați-mi banii pe ea și uităm incidentul. :)))))
8. Nu mă ajuți tu? Că eu cu găsitul nu-s prietenă.
9. E plin de sfaturi omul ăsta. Din punctul meu de vedere și după o experiența de o grămăjoară de ani, cel mai greu lucru de făcut este să-i faci pe oameni să vadă lucrurile global și nu individual. Și atunci când iau o decizie să se gândească la impactul asupra celorlalți și nu doar la binele lui.
@Elena P: cu orice nație de pe planeta asta se poate face ceea ce spui tu la punctul 9, exceptând românii. N-am reușit niciodată să înțeleg de ce.
@John, nici eu.
Felicitări pentru că ai găsit punctul. Vorbim de punctul care ascundea link-ul, da?😜
1. Fain. Nu putem pentru că nu vrem. De ce nu vrem? Pentru că suntem duși cu capu’. Ca nație.
2. Gizăs Fuckin’ Craist!
3. Prostia e-n floare.
4. După gustul meu, pesede&simpatizanții ar trebui împușcați de la cel cu barbă sură pân-la cel cu țâța-n gură, că doar ce naște din pisică șoareci mănâncă.
5. Fain.
6. Fain.
7. No comment.
8. Copiii nu vin cu manual de utilizare. Fiecare și-i crește cum îl duce capu’. Pe unii mai mult, pe alții mai puțin.
9. Asta-i traducerea unui „motivational speech” pe care-l găsiți pe youtube. Da-i mișto, oricum.
În engleză sună mai bine.
Cineva a găsit articolul de la 8. :))))
L-am găsit și io. Și m-a enervat. Articolul.
Băăii, atâta despicat firu-n 14, atâta frecuș cu ”să nu mințim” copiii cu moș ăla și ălălaltu’! De parcă poveștile pe care li le citim/spunem ar fi adevărate…
Parentingu’ ăsta a luat mințile multora.
Comentariu beton!16
@Laura, acelasi feeling si eu, de enervare.
Teoriile lui peste, ce sa-ti povestesc. Acuma o fi gresit sa-ti indemni copilul sa fie cuminte, te pomenesti. Pai ia, s-o las sa faca cum o taie capul si garantez ca la 13 ani o taie capul in cele mai ciudate moduri. Sau cand era mica, trebuia sa o las sa joace fotbal cu televizorul. WTF, man. Sau te pomeni ca i-am produs vreo trauma cand i-am zis ca nu-i duce Mosul nimic pt ca a facut nu stiu ce magarie. Evident ca Mosul i-a adus intotdeauna si stim cu totii ca astea sunt amenintari pe care le folosim des dar nu le punem in practica niciodata, decat daca chiar esti un idiot de parinte.
Vad ca gresala primordiala e aia ca ii lasam sa creada in Mos(i), dupa capul unora. Pai daca nici copiii nu mai au voie sa viseze frumos, in ce kkat de lume traim? Parca nu ar avea timp sa le dea peste bot realitatea toata viata.
Fii-mea, de ex, e si acum ofticata ca i-am zis pe la 9 ani adevarul, dupa ce a gasit scrisoarea ei catre Mos Craciun ascunsa in baie, in loc sa fie deja la Mosul. M-a prins la stramtoare si mi-a cerut sa-i spun adevarul. Pe care i l-am spus, doar ca sa se oftice pe mine si sa-mi spuna ca trebuia sa o mint, sa o mai las sa creada in Mosul vreun an pt ca pt ea a fost cel mai frumos sa creada, sa-l astepte, sa creada in magia cu Mos Craciun. Chestie care nu se mai intoarce ever.
Copilaria cu imaginatia ei, cu magia ei e unica. De ce tin unii sa le rapeasca copiilor si asta, nu reusesc sa inteleg.
Comentariu beton!16
@singlemum,
Fix așa. Cred că un copil prețuiește infinit mai mult magia decât adevărul 🙂
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 17893.
Online-ul mioritc este echivalentul unei ciurde de vaci pe care ecologiștii o blamează că distrug mediul cu producția de gaze nocive din bălegar. Dacă îi atenționezi, bagă rapid argumentul că ,da boss, dar din balegă se obține un material de construcție numit chirpici, care ține loc de cărămidă la construirea caselor. Deci am idei căcăcioase, dar iată, ,nu e așa, ele sunt constructive. Da, maestre, sunt, dar tot rahat e.
Cam asta e fenta. Lipsește opinia fermă, părerea la obiect, atitudinea tranșantă. Ideea de bază e insignifianta și băltește într-o zeamă lungă de informație inutilă.
Se iau opt articole , se ascunde identitatea autorilor. Ai obținut o cantitate notabilă de nimic. Nema amprentă personală, canci zvăc creativ.
Bășini cu logo.
@Paco, man, balega e doar liantul la chirpici. Din balega amestecata cu paie ies tezâci, combustibil eco 😉 Si crede-ma , nici chirpicii, nici tezâcii nu put ca emisiunile de genul ” insula iubirii” 😂😂😂
Mulțam din nou pentru mențiune.
Legat de corporații, am mai scris și eu pe tema asta, însă voiam să mai scriu ceva despre legătura dintre corporații și modul în care arată un oraș.
Pe de o parte știm că terenurile pe care sunt construite multe sedii de bănci, firme de IT, gestiune etc. sunt date prin tot felul de învârteli… pe de altă parte, uitați-vă ce fac ăia cu ele! Aproape de blocul meu era un teren viran unde s-a construit o clădire imensă de birouri. Locul ărata oribil. Acum e evident plin de mici cafenele, buticuri și așa mai departe.
Consumerim? Poate, dar nu-mi garantează nimeni că statul român ar fi construit vreodată un parc acolo. Starbucks e oricând mai bun decât o groapă cu buruieni.
Comentariu beton!15
@krossfire .Nu știu cum am dat de tine,dar am pierdut o noapte întreaga la tine pe tarla, citind toate articolele .
Pentru mine faci parte din ,da, se poate.
Apreciez, dar nu sunt nici pe departe singurul. Poti gasi multe locuri cu scriere faina (incepand cu locul de fata), doar ca sansele sa ajungi undeva cu scriitura sunt mici. Din scris se poate trai (asta si fac in afara blogului), dar din scriitura… nu prea. Vorbim inca de o piata tanara, imatura.
In Galati, vis-a-vis de Shopping City, este o ruina a unei fabrici. Sa mor daca n-as prefera sa vina o corporatie sa faca ceva in locul ala, whatever what, decat sa vad ruina aia sinistra😉 Si primaria nu poate face nimic, pentru ca „proprietate privata”
Multumesc. Misto scrieri, mai bine ca ai ascuns articolul respectiv. N-am rezistat sa-l citesc pe tot.
Merçi, @Mihăiță 🙂
@krossfire.Am avute perioade în care urmăream și 40 de bloguri zilnic. Apoi s-a terminat ajutorul dat de stat pentru putori și a trebuit să îmi caut ceva de muncă. Foarte mulți au confundat o sclipire de moment, cu dă-mă dracu ce deștept a ieșit din mama, focile au aplaudat , sunt lucs.
Și au ajuns apoi să livreze conținut zero, cu semnătură.
Da , pricep chiar și eu ce greu e să livrezi zilnic conținut, dar nu asta era ideea.
Intr-adevar – acum mai e si mania ”vloggerilor” si starurilor ”Instagram”. Cand lucram in publicitate si aveam acces la statistici ma distram sa cer de la client rezultate si sa vad 10-15 000 de euro bagate in ”staruri” si vreo 3-4 intentii de cumparare drept rezultat.