Vineri, o4 martie, 2022. Andi Moisescu este invitat în studioul știrilor pro tv, unde își dă ipocrit cu părerea despre săracii acrobați din Ucraina care au ajuns de-a lungul timpului la show-ul Românii Au talent. Show unde Moisescu face parte din juriu.

Sau poate nu e ipocrit, poate chiar le plânge de milă în mod real acrobaților ucraineni. Dar asta înseamnă că e ipocrit în momentul în care vede imbecilitațile debitate de nevastă-sa și îi dă dreptate. Știți, doamna Olivia Steer, adică soția distinsului membru al juriului, nu prea crede că în Ucraina e război. Crede că e o mascaradă orchestrată de actorul Zelenski.

Pe scurt, că nu vreau s-o mai lungesc pe un subiect despre care m-am pronunțat deja de multe ori: până nu dispare Andi Moisescu din juriu, eu nu mă voi mai uita la Românii Au Talent. Sau până când nu dispare doamna Steer din viața lui Moisescu.

Nu mă voi mai uiat niciodată, sub nicio formă. Lucru pe care vi-l recomand cu căldură și vouă. Poate daca le scad cifrele de audiență, încep și cei de la protv să vadă elefantul din cameră.

Puteți încerca chiar și un share, poate ajungem la mai multă lume. Mai ales că tocmai urmează să înceapă Românii Au Talent la protv.