Articol scris de un om.

Acum vreo 24 de ani, intram în învățământ și preluam plină de entuziasm o clasă a 4-a. Copiii de atunci au astăzi 34 de ani.

Așa l-am cunoscut. Îl cheamă George. Era „copilul problema”. Nedorit de nimeni, plimbat din clasă în clasă. Până la mine. Ce am făcut sau nu pentru el nici nu contează. O să vă spun doar atât: când era student în anul I la Medicină în București, George m-a sunat să-mi ceară să-l găzduiesc pentru că părinții îl dăduseră afară din casă. Aflaseră că e homosexual. A stat la mine două săptămâni, apoi s-a mutat la iubitul lui de atunci.

Astăzi, George este medic în Rotterdam. În august am fost la nunta lui. Prima nuntă între persoane de același sex la care am participat. În jur, toți necunoscuții cu care interacționam reacționau cu: „aaa, so you are Simona!!!”.

MC-ul a anunțat la microfon că urmează dansul mirelui cu mama lui, iar eu căscam ochii la scenă să o văd și eu pe mama lui George. Nu o văzusem niciodată! La nicio ședință cu părinții. Iar George s-a îndreptat spre mine…

Atât.

sursa foto: freepik.com