Azi sunt în semi-depresie. De când mă știu am urât ziua de azi.

Acum e mai bine, că totuși am o vârstă, dar când eram în școală vă jur că pe 31 august mă retrăgeam într-un colț și plângeam. Nu știu cum era pentru voi, dar pentru mine era de departe cea mai urâtă zi din an. Chiar dacă mai aveam două săptămâni, faptul că dintr-o dată nu mai era vară, nu mai era august, mă făcea să conștientizez la dimensiunea reală apropierea dezastrului: începe școala.

Apropo, n-am să înțeleg niciodată de ce stupizii ăștia le-au furat copiilor două săptămâni din vacanța de vară, dar asta este o cu totul altă discuție.

Ziceam c-am urât dintotdeauna ziua asta, o urăsc și în zilele noastre. Nu mă interesează că în ultimii ani luna septembrie a fost aproape ca o lună de vară, că e tot cald și bine. Pentru mine asta nu e decât o prelungire a agoniei la capătul căreia se află întotdeauna cel mai negru coșmar al meu: iarna.

Da, prieteni, urăsc ziua de 31 august pentru că mă face să înțeleg că iarna e la doi pași. De-aia azi sunt în semi-depresie, prin urmare ne mai auzim noi de mâine încolo. ☹

Să ne ajute Bărbosul să trecem cu bine și de festivalul postărilor pe Facebook.