În sfârșit, cineva s-a prins de ce politicienii și personalitățile care s-au vaccinat până acum erau îmbrăcați în negru: ăsta e codul lor.

Ba baieti, astia de va dati destepti, cum mama dracului explicati faptul ca toti astia care s-au vaccinat online poarta negru? Sa nu ma luati cu coincidenta ca va injur. Va rog, nu imi insulati inteligenta, ca nu e cazul! Asta este codul lor. Fiti atenti la detalii! Dacă aveți impresia că această culoare a fost aleasă întâmplător, atunci, va doresc somn ușor și spor la închinat in fata guvidului! Fericiți cei săraci cu duhul, că a lor va fi împărăția cerului! (doamna este autoarea aceste demascări senzaționale, păcat că între timp a șters postarea)

Vedeți voi, dincolo de absurdul situației, de buba asta suferă majoritatea teoriilor conspiraționiste care circulă acum. Respectiv, nu au o finalitate.

Ok, s-au îmbrăcat în negru pentru că ăsta e codul lor. Perfect, înțeleg, dar la ce folosește codul ăla? Gen, dacă nu venea Iohannis îmbrăcat în negru, nu-l recunoștea asistenta ca să-l vaccineze cu ser fiziologic sau cu vaccin d-ăla bunu, fără cip? Regina Angliei și Netanyahu, la fel, s-au dus în negru de frică să nu-i ia până și femeia de serviciu la trei păzește când intrau centrul de vaccinare:

– Alooo, atenție pe unde călcați, c-abia am dat cu mopu’. Da’ ce-i nesimțirea asta, credeți că m-ați câștigat la belciuge?

De le stătea naibii și vaccinul ăla in gât.

Întrebarea mea este cum naiba l-or fi recunoscut pe Papa? Că am mari îndoieli că s-a dus îmbrăcat în negru.

Despre premierul Cîțu nici nu mai zic, mai mult ca sigur și-a luat și-un mop pe cocoașă și i-au dat vaccin d-ăla nasol pentru pulime, cu cip, că nu l-a recunoscut nici dracu’.

’Te-n dinți, viață!