Ce? Să nu-mi spuneți că nu știați că în noaptea asta care a trecut trebuia să vă visați ursitul. Hai, mă, fetelor, cum sa nu știți? E ditmai tradiția poporului român, rămasă încă de pe vremea agatârșilor, ce naiba. În noaptea de Sfântul Andrei, fetele care vor să-și afle ursitul trebuie să doarmă cu un fir de busuioc sub pernă, iar dimineață, când se trezesc, să-și șteargă de pe Facebook, dar mai ales de pe Instagram, toate pozele photoshopate, editate și filtrate.

Altfel, pot să-l aștepte ele mult și bine, că n-are bietul om nicio șansă să le recunoască. Pe sistemul: „N-are cum, boss, fata aia care-mi era ursită avea tenul luminos ca soarele și-i lucea privirea ca farul din Alexandria în nopțile cu lună plină. N-are cum să fie fata asta, că doar i-am văzut io pozele pe Insta, ce dracu’.”.

😇

Acum, foarte serios vorbind, fetelor, v-ați pus vreodată busuioc sub pernă? Și dacă da, s-a întâmplat ceva seminificativ? În afară de faptul că mai mult ca sigur v-ați trezit din somn cu poftă de caprese? Băieții, alooo, lăsați hăhăiala că „caprese” n-are nicio legătură cu „capra” și cu alte porcării la care vă mai gândiți voi.

Deci, fetele, busuioc sub pernă vreuna?