Oamenii au luat-o razna, jur. Am văzut o grămadă de cetățeni și cetățence care se întreabă uimiți ce-au greșit atât de rău ăia de la Târgu-Jiu. „Ăia” fiind doctorul și asistenta care au făcut sex, în gardă, în plină secție de reanimare covid.

Că ce atâta tevatură? Se mai relaxau și ei, doar toți știm ce greu e să lucrezi în spital când secția de covid e plină, mai au și cadrele medicale nevoie să defuleze, ce naiba. Ce vă tot luați atât de ei?

Băbăieți, serios, voi sunteți sănătoși la cap? Da’ dacă erau distinsele voastre mame printre bolnavii ăia intubați de la ATI, sau dacă erați chiar voi, o mai ardeați așa superior și înțelegător cu făcutul sexuțului în timpul orelor de gardă? Nu de alta, dar la terapie intensivă viața ta depinde uneori de câteva secunde, cum ar fi să fie exact secundele în care domn’ doctor defula sălbatic pe (sau în) doamna asistentă?

Și-am mai văzut încă o motivație la fel de halucinantă. Oricum toți doctorii și toate asistentele fac sex în spitale, trebuie să fie mult prea fraieri ca să nu facă, hă, hă, hă. Așa că ce mai contează încă doi în plus? Ăștia au fost doar mai fraieri, că s-au lăsat prinși.

Boșilor, să mă iertați că v-o spun așa de la obraz, dar sunteți imbecili. Fix pe același principiu funcționează toți ăia care nu respectă nicio regulă în țara asta: fac și eu ce fac și ceilalți, că doar nu sunt mai fraier. De ce să nu fur? De ce să nu trec pe roșu? De ce să nu depășesc coloana pe linia de tramvai? De ce să nu mă bag în față la coadă? De ce să port mască? De ce, de ce, de ce, dacă și alții fac la fel?

O să vă zic eu acum de ce. Pentru că, dacă faci și tu la fel, nu înseamnă că ești la fel de deștept ca ei, ci la fel de nesimțit și de idiot.

DE-AIA!