Am râs cu lacrimi uitându-mă cum delirează fata asta. Pentru că, boșilor, mai jos aveți 17 minute de delir mindfulnesiano-aspirațional, în toată splendoarea lui. Chestie care m-ar fi lăsat complet rece, că până la urmă fiecare își mindfulnesiază creierul cum vrea și cum poate, după care mi-a sărit în ochi titlul, și mi-am zis că trebuie să fac ceva. Păi a descoperit femeia leacul pentru coronavirus și eu trec pe lângă mesajul ei ca un ignorant?

Unde mai pui că spre finalul delirului doamna mindfulnesăriță spune textual: „simt că ar fi benefic ca această informație să devină super-virală”. Or cu mesajul divinității nu te joci, așa că am zis că trebuie să pun serios umărul la această super-viralizare atât de necesară omenirii în acest moment delicat al ei. Că o singură dată îți transmite divinitatea cum te poți vindeca de coronavirus, ce naiba.

Iar dacă tot nu v-am convins să dați play, las aici niște extrase din clip care cu siguranță vă vor convinge să lăsați orice altceva:

👉 „Sunt foarte fericită c-am primit acest mesaj prin conversația mea cu divinitatea” – Hai, recunoașteți, de câte ori în viața asta ați mai fost martorii unei conversații cu divinitatea? Aud?

👉 „O să simți o reînviere celulară care te va face imbatabil în fața coronavirusului” – Cum să vă refuzați o reînviere celulară? Cum???

👉 „Nu ai cum să nu-ți vezi toate celulele zâmbind la venirea acestor fluturi” – Ok, înțeleg că nu vă interesează conversațiile cu divinitatea și că vă lasă reci o reînviere celulară, dar să nu vrei nici măcar să-ți vezi celulele zâmbind? Nțțț…

Hai, vizionare plăcută, ne auzim când terminați spectacolul.