Astăzi e zi importantă, așa că facem și noi aici propriul nostru exit poll, în timp real. Da, știu că probabil n-o să fie relevant, dar tot ce pot să spun este că mi-aș dori să iasă și în realitate rezultatele pe care le vom avea aici. Și țineti cont de faptul că zic asta, fără să știu ce veți vota. Ca să vedeți câtă încredere am în voi.

Așadar, avem mai jos șapte sondaje. Unul pentru primăria generală și câte unul pentru fiecare primărie de sector în parte. Sunt extrem de curios ce iese și cât de departe vom fi de rezultatele adevărate.

Am și o rugăminte. Dacă ai fost la vot sau dacă știi SIGUR că vei ajunge, lasă și un comentariu cu „votat, sector X” (unde X este numărul sectorului din București în care votezi) sau „votat, localitatea Y” (bănuiesc că nu mai e cazul să-ți explic ce e Y). Vă rog asta pentru că sunt extrem de curios care va fi raportul București versus restul țării, aici pe blog.

Dacă nu ți-e foarte lene, când lași comentariul, spune-ne și dacă se respectă procedura de vot pe perioadă de pandemie, aia cu măștile și tot tacâmul.

Și acum, să purcedem.

Primăria Municipiului București

[ays_poll id=4]

Sectorul 1

[ays_poll id=5]

Sectorul 2

[ays_poll id=6]

Sectorul 3

[ays_poll id=7]

Sectorul 4

[ays_poll id=8]

Sectorul 5

[ays_poll id=9]

Sectorul 6

[ays_poll id=10]