LATER EDIT

Azi e vineri și-am promis că-i trag la sorți pe cei cinci câștigători. Ceea ce am și executat. Prin urmare, în ordinea aleasă de random.org, avem așa:

  1. Olivia
  2. Abi
  3. Dyamisi
  4. John Temple
  5. Victor

Celorlați le foarte mulțumesc pentru participare. Nu disperați, or să tot fie concursuri.

Câștigătorilor le voi scrie câte un email să-i anunț c-au fost norocoși, Prin urmare, dacă una sau mai multe adrese de email nu sunt valide și nu voi primi niciun răspuns până duminică, îi voi lua la rând pe următorii, în ordinea extragerii, că alta nu mai fac. Bine, ar mai exista șansa să vadă aici că au câștigat și să-mi scrie pe adresa de email de la Contact. Dar toate astea trebuie să se întâmple până duminică la ora 18.00. 

Nu știu cum se defășoară la voi procesul de a comanda ceva online, dar la mine lucrurile stau extrem de simplu. În sensul că primul lucru pe care-l fac, când am nevoie de ceva, e să mă uit dacă există pe eMAG produsul de care am nevoie. Doar dacă nu-l găsesc acolo, trec la pasul doi, adică să dau un search pe google, dar în ultima vreme se întâmplă foarte rar.

Așa funcționez eu, prefer să cumpăr de pe site-uri de unde am mai luat și unde mă simt în siguranță. Așa că, indiferent ce-mi trece mie prin creieruț c-aș vrea să comand, prima dată deschid frumușel eMAG-ul și mă uit dacă găsesc la oamenii ăia aspirator pentru puf de rață, de exemplu, sau ce mi-o trebui mie în momentul ăla. Dacă au, doar mă mai asigur că e vândut chiar de ei, de emag, și aia a fost tot. Plasez comanda și aștept să vină.

Acestea fiind zise, am făcut această drăguță introducere doar ca sa vă anunț că începând de ieri, viața mea s-a mai simplificat un pic. În sensul că tocmai ce-am primit un email de la eMAG, prin care mă informează c-au introdus încă două categorii de produse la vânzare: mâncare și băuturi alcoolice.

Mă rog, pentru ”mâncare”, ei folosesc termenul de dry food, probabil ca să fie siguri că nu încep oamenii să caute pe site preparate d-astea fancy, gen ”pulpă de prepeliță în aspic, pe pat de muguri de boabab” și să strâmbe din nas când nu găsesc. Nu, frate, la mâncare au produsele pentru care ne ducem cu toții prin supermarket-uri. De la alimente de bază (făină, mălai, zahăr, ulei), până la conserve, gemuri, paste și cereale. D-astea de băcănie, cum s-ar zice. Dar cel mai simplu ar fi să băgați un ochi pe site și vedeți oferta completă, ca să nu vă bazați doar pe ce măcăn eu p-aici.

La băuturi, treaba stă și mai simplu. Gen, au cam tot ce vrei. Serios, dacă nu cauți vreun Chateau Lafitte din 1787, șansele să găsești exact ce ai nevoie și să nu mai trebuiască sa te duci până la vreun magazin, sunt foarte mari.

Și, ca să nu vorbim din auzite, mi-am făcut un pustiu de bine și, pentru liniștea familiei, am comandat o sticlă de vin roșu, sec. Care a venit ambalată exact cum vedeți în fotografie. Am zis că e important să vă spun și asta, nu de alta, dar e bine pentru căpuț să știi că o să-ți ajungă întregi sticlele comandate.

Ce mai vreau să vă spun, pentru că mi se pare important să știți.

➡ La orice comandă mai mare de 100 de lei, cu produse de la Băcănie sau de la Băuturi, dacă produsele sunt vândute de eMAG și scrii codul „Băcănie” înainte să finalizezi coșul cu comanda, jbam, primești automat reducere de 20 de lei. Ceea ce e tare, pentru că scoți transportul moca, cum ar veni. Hai că sunteți băieți deștepți, ce naiba, doar n-o să vă învăț io. 😀

➡ Există câteva produse care în perioada asta au niște reduceri de preț cel puțin interesante. Adică exact astea:

1️⃣ Bere Corona Extra, 24 sticle, 355 ml
Preț întreg: 116.99lei
Preț promo: 89.99lei
Reducere: 23% reducere

2️⃣ Vodca Beluga Noble, 40%, 0.7L
Preț întreg: 119.99 lei
Preț promo: 89.99 lei
Reducere: 25% reducere

3️⃣ Chipsuri Pringles, diverse sortimente, 165g
Preț întreg: 8.71 lei
Preț promo: 6.99 lei
Reducere: 20% reducere

➡ Bonus, c-așa îmi place mie, să vă știu fericiți. Are fratele vostru pentru voi cinci bucăți vouchere, fiecare în valoare de 100 de lei, pe care vi le dau după ce aruncați un ochi peste secțiunea Băuturi și-mi spuneți care e băutura aia pe care v-ați comanda-o în secunda doi. Pur și simplu v-o alegeți, mi-o lăsați într-un comentariu și vineri facem fain-frumos tragere la sorți, ca să-i aflăm pe cei cinci norocoși.

Mno, cam asta am avut pentru azi. Sper că v-am făcut un pustiu de bine, că pe mine m-a bucurat să aflu că acum pot comanda aproape orice din același loc.