Dacă tot stăm în casă, ia fiți atenți aici:

1) S-a lansat școala pe net. Mi se pare foarte tare că oamenii ăștia au reușit să lanseze în doar 5 zile un instrument care s-ar putea să fie extrem de util zilele astea, atât pentru profesori, cât și pentru elevi.

2) Teatrul Țăndărică a anunțat că va transmite online, pe pagina de Facebook, spectacolele pentru copii. Mâine, marți, la 10.00 e primul: „Copacul cu jucării”. Așa că, dacă vreți să-i duceți la teatru p-ăia micii, fără să ieșiți din casă, aveți aici programul pe toată săptămâna.

3) O inițiativă mișto pentru susținut business-urile mici (care se bazau pe interacțiunea cu publicul și clienții) cu ajutorul cardurilor cadou (găsiți aici explicat mai pe larg). Cumpărați carduri cadou sau măcar dați mai departe, s-ar putea să conteze când ne vom întoarce la viața normală.

4) Și încă o inițativă care mi-a plăcut și de care era nevoie. Melania Medeleanu vrea să strângă 50.000 de euro pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Brasov. Cum? Simplu. Faci o donație de 4 euro pentru spital dacă trimiți un sms cu textul SUS la numărul 8862 (toate detaliile sunt aici). Eu am trimis.

5) Cumpărături la ușa ta este o rețea de voluntari care aprovizionează cu alimente de bază persoanele ce nu se pot aproviziona singure. Puteți ajuta și voi la toată trebușoara asta.

Cam atât pentru azi. O să încerc, pe cât posibil, să pun aici inițiative din astea mișto zilnic sau măcar o dată la câteva zile.