11 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 192)

 1. 1 – din cauza unor asemenea bestii, e bine să folosești telefonu, acum toți se grăbesc la dracu să’i cheptene
  2 – cam ce spuneam eu vineri de duduia cu alfa, zdrențele astea o să se mărească până la criza economică
  3 – monstru ăla trebuie arestat IMEDIAT, bătut și violat non stop, e inuman ce la face unor copile
  4 – 🤣
  5 – să admiți că ai greșit la muncă e considerat o slăbiciune, pe noi în academia de poliție la începutu anului 1 ne’a învățat comandantu de batalion PETROV să fim siguri pe noi, chiar când știm că am greșit sau nu avem dreptate

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

 2. 1. Sunt așa mulți cei care se opresc la taifas în mijlocul străzii, încât n-ai cum să știi care-i cu durere și care-i cu bârfulițe. Oricum, înjurăturile n-au nicio scuză.

  2. E demențial Andrei Pleșu! 🙂 Indiferent despre ce ar scrie, stilul și limbajul sunt amuzante și mușcătoare.

  3. Un nemernic! A scăpat atâția ani cu complicitatea cursantelor și a părinților. Vanitatea (de a fi ”artistă”) e mai puternică decât integritatea (fizică, morală, psihică).

  4. Puteau fi și 3 pași, tot pierdute sunt. USR e corijent, să mai învețe câte ceva și apoi să vină la reexaminare 🙂

  5. – nu citesc, e subiect răs-răs-discutat.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 8

 3. Azi îmi adun energia să fiu zen. Nu pot să mi pierd gândurile cu toate țoapele, “politicoșii din trafic”, aroganții politici sau adevărul corporatist.

  Merci, Mihai! Zi faină!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

 4. O serie de articole care însumează societatea în care trăim. Dacă era şi un articol despre creşterea cu 25 % a cumpărăturilor de blecfraidei faţă de anu’ trecut era…cum să zic, realitatea adevărată pe care mulţi nu vor să o vadă din cauza mizeriilor din politică şi mass mediei implicate în campania electorală.
  Cam asta este România acum cu bune şi rele şi eu cred că mergem spre mai bine. Mai greuţ, târâş, da’ eu zic că merge. Cine vrea schimbare totală peste noapte sunt idealiştii şi în ăştia nu prea ma încredere.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 5. 1. Crud. Real. Din păcate. 2. Parvenitul de rit nou își permite niște bășini pe care le-ar vrea cu ștaif, reușind doar niște pârțuri anemice, de constipat notoriu dar pupinbasist feroce. 3. Pare incredibil, mi se pare dubios, zici Libertatea, zici dezinformare, vedem pe viitor, e pe modelul răsuflat Me too! 4. Interesant. Foarte cu miez. 5. Ipocrit. La milioane de ani lumină de realitatea actuală. Ăsta visează că vreun managerul de zonă europeană, corporatist notoriu să spună: am greșit, dragi uvrieri pe salariul minim, am să returnez toate bonusurile de milioane de iepuroi câștigate pe nedrept in ultimii cinci ani. Hare Krishna-n plm!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

 6. Doar la 1 zic ceva. Cred c-am mai povestit cum m-a luat la urlete și înjurături un nene ce a blocat bariera de intrare în parcarea bloclui unde locuiesc. Fără alarme pornite, fără vreo mișcare, stătea pur și simplu. După o scurtă așteptare, cobor din mașină cu bunul gând să văd ce se întâmplă, pentru a afla că sunt o idioată și o nesimțită, că el voia să dea cu spatele și să parcheze în locul în care oprisem eu. Nu born, dar raised în Vaslui, în fața înjurăturilor sunt mai zen ca o floare de lotus în roua dimineții. Mă rog, nu chiar, dar reușesc să nu mă inflamez. Și cu cel mai calm și cald ton din dotare încerc să-i explic că, în ciuda faptului că toți ne auzim clar și răspicat propriile gânduri, ceilalți nu o fac și că e mult mai bine să scoatem cuvinte pe gură pentru a ne face înțeleși. Îl ating din plin aceste vorbe, lasă ochii rușinat în jos și-și cere scuze pentru ieșire. Glumesc, desigur, se enervează și mai tare, așa că-mi bag picioarele în orice altă încercare de comunicare omenoasă și-i transmit pe cel mai calm, dar rece și miserupist ton din dotare să facă bine și să-mi elibereze imediat drumul. Ceea ce se și întâmplat, spre surprinderea mea.
  Nu știu cum să zic, dar suspectez că e mult mai simplu, rapid și eficient să-l calci pe celălat în picioare și mult mai preferabil reversului.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Scuze dă dizlaic … iemoții 🤭

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • E ok, numa’ bine se echilibrează cu like-ul.😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.