LATER EDIT

Au fost multe comentarii care mi-au plăcut, dar la unul singur am grohăit de râs: la cel al lui Constantin. La aia cu Anna Lesko mi-au dat lacrimile. Așa că, Constantine, dacă ești pe aici, trimite-mi un email cu adresa unde să trimit rucsacul. 

Întrerupem programul obișnuit pentru că avem două vești azi.

Prima. Oamenii de la Telekom au o ofertă deosebită luna asta. În sensul că dacă te portezi la ei până la 31 octombrie, la abonamentul Mobil 5 sau la Mobil Nelimitat, primești automat și un rucsac exact cum e cel din imaginea de mai jos.

Bine, eu cred că e un pic mai important că, pe lângă rucsac, ai primele trei luni din contract cadou sau că nu există perioadă minimă contractuală, dar, na, voi știți ce vă coafează, dacă e. Mie, personal, mi se pare mult mai tare decât orice rucsac că poți avea net 4G, nelimitat, la doar 5 sau 6 euro pe lună, dar eu sunt mai ciudățel așa, nu trebuie să vă luați după mine.

Și a doua. Ca să vedeți cât țin la voi, tocmai am primit un rucsac din ăsta la birou și, deși de vreo jumătate de an umblu cu o răpciugă de rucsac pe care își ascute Vasile ghearele din două în două zile, m-am gândit c-ar fi mult mai mișto să nu-l păstrez și să vi-l dau vouă.

Așadar, cine vrea una bucată rucasc Electronic Beats x Aevor în ediție limitată care, după cum spuneam, arată fix ca în fotografia de mai jos, să facă bine să lase aici o povestioară legată de telefonia mobilă. Dacă se poate, una pe pozitiv așa, că de negativ mi s-a luat ca de mere pădurețe. Habar nu am ce, cum v-ați cucerit soția pe vremea când puteai să vorbești trei secunde gratis sau cum v-ați uitat telefonul în tren și vi l-a recuperat un călugăr tibetan care vi l-a trimis acasă cu porumbei călători, d-astea, ați înteles voi. Până miercuri voi hotărî, ca un despot absolut, care e cel mai mișto comentariu și fac later edit să anunț câstigătorul. Ce ziceți, vă băgați să ne distrăm azi și mâine?

Ah, să nu uit, un singur lucru vreau să mai precizez. Pentru că rucsacul va fi trimis pe cheltuiala mea, n-aș prea vrea să plătesc transport pentru țările pe unde adăstați, așa că, dacă e să câștigați, să faceți bine să aveți la îndemână și o adresă de România. Altfel, o să vedeți rucsacul când o să veniți în Bucuresti să dați berea aia pe care o tot promiteți. 😀