Acum vreo două săptămâni vă rugam să mă ajutați să aleg între cele două provocări pe care le faci #odatainviata. Și m-ați ajutat. După cum mergeau lucrurile, eram convins c-o să văd și eu cum e să mergi la birou cu elicopterul. Dar, la final, când am numărat voturile, am constatat c-o să mă cam dau cu mașina de raliu. Chestie care la momentul ăla m-a cam ofticat. Până am ajuns pe circuit și-am uitat pe loc de orice elicopter de pe lumea asta.

Ce voiam să spun, îi știți pe băieții ăia care merg tare pe autostradă sau îi dau blană între două semafoare și au impresia că sunt piloți? Nu de alta, dar trăiam și eu cu aceeași impresie, că dacă știu să ies tare din curbe sunt pe undeva pe la nivelul lui Carlos Sainz. Well, m-au liniștit băieții de la Academia Titi Aur cât ai zice „calcă frâna cât poți de tare, ia viraj maxim stânga, dă-i gazul la fund și ține exteriorul, ȚINE EXTERIORUUUL”.

Nu știu cum să vă explic, dar nu numai că n-am niciun regret că n-ați ales elicopterul, dar acum dacă m-ați pune să aleg eu, aș alege fără să stau pe gânduri aceleași lucru.

Lasă c-am condus, lasă c-am mers pe două roți, lasă că una e să te crezi tu pilot și alta e să ai unul adevărat în dreapta, care-ți spune exact ce ai de făcut ca să scoți tot ce poate mașina aia, dar o să vedeți în video un logan cu roți care se mișcă liber pe puntea spate. Să încerci să conduci mașina aia e ca și cum ai conduce o mașină care se află într-un derapaj continuu și tu trebuie s-o faci să te asculte. Nu vreți să știți cam care a fost gradul meu de satisfacție când am reușit să fac loganul ăla să mă asculte ca un cățeluș (era să scriu o pisicuță, dar mi-am revenit repede).

Iar finalul, pe macadam, cu Mitsubishi Evo 9 și pilot de raliu la volan, a fost ceva ce nu vă pot descrie în cuvinte. N-am simțit atâta adrenalină de când sunt eu. Păcat că din video nu vă puteți da seama care erau senzațiile reale din mașină și cât de rapid se petreceau toate lucrurile. Dar dacă știți clipul cu „Tăurete”, vă puteți imagina cam ce-am simțit și eu.

Mno, în concluzie, vă mulțumesc și vouă, c-ați ales ce trebuie, și celor de la Veka România, c-au pus la cale toată tărășenia. A, și lui Mariciu, c-a avut inspirația să propună asta.