În urma unur mustrări de conștiintă care mai mult ca sigur nu-l lasă să doarmă noaptea, preotul Vasile Răducă a anunțat că-și dă demisia din funcția de prodecan al Facultății de Teologie.

Veste care ar putea să fie una bună, dacă n-ar fi una rea. Pentru că „sfinția sa” va rămâne în continuare profesor. Știți, ca prodecan mai avea câte o ședință în senatul facultătii, mai avea câte un congres, mai lipsea de pe la cursuri, dar de acum încolo va avea tot timpul din lume să se dedice doar profesoratului și educării viitoarelor generații de preoți.

De acum va putea să le explice „sfinția sa” pe îndelete cum e cu graviditatea, cum stă treaba cu violul consimțit și plin de plăceri nebănuite, cum sunt femeile considerate lighioane în alte religii, cum e cu celulele germinale și „extrogenii” sau cum vor arde în iad cei care folosesc prezervativele.

În naivitatea mea, mă așteptam să vuiască internetul pe motiv că dezaxatul ăsta va rămâne în continuare profesor și preot principal al bisericii Kretzulescu și că practic nu a pățit nimic. Well, doar nu ești nebun să mai vorbești pe internet despre un subiect care s-a fâsâit deja de alaltăieri.

Problema este că eu îmi doresc ca ipochimenul ăsta să nu mai aibă voie să predea vreodată. Cum facem să rezolvăm asta?

sursa foto: Adevărul