5,599 cititori

Tipuri de comentatori de pe internet

Hai că i-am strâns pe toţi la un loc ca să nu vă mai chinuiți voi. Desigur, nu mă refer la oamenii care chiar au ceva de spus și de cele mai multe ori reușesc s-o facă într-un mod pertinent sau amuzant. Și în niciun caz la comentatorii de-aici, da?

Comentatorul profund superior care vrea să-ți demonstreze cât ești de limitat și prost. Indiferent despre ce scrii, el știe mai bine cum stau lucrurile și-o să te anunțe asta plin de scârbă. Va ignora suveran rugămințile tale de a-și muta considerațiile pe alte bloguri/walluri și o să continue să te anunțe periodic că ești un limbric nesemnificativ pe care el nu dă doi bani.

Comentatorul politically correct. Sunt cei din cauza cărora nu mai poți să te exprimi spunând simplu “grasa aia de la doi”, ci trebuie să vorbești delicat despre “persoana cu tulburări de ordin comportamental și dezechilibru de greutate de la etajul al doilea”. Sunt cei pentru care s-a inventat expresia “ce pana mea”. Sunt cei din cauza cărora cuvântul “țigan” a căpătat sens peiorativ, deși este vorba despre o etnie ca oricare alta. Indiferent de subiectul abordat, dacă le sună lor prost, îți vor trânti un comentariu din care o să rezulte clar că ești ultima scursură a societății, un individ profund imoral, lipsit de discernământ și de orice urmă de bun-simț. După care se vor repezi la sertarul cu dulciuri ca să se calmeze. “Zahărul, știți, mă liniștește”. Abia apoi o să-l șteargă pe ăla mic de căcuță la funduleț.

Comentatorul fără identitate. Se ascunde în spatele unor conturi false, dar chiar și așa are verticalitatea unei râme scăpată într-un cazan cu muci și nu va îndrăzni să măcăne decât în locuri unde știe că nu i se poate întâmpla nimic. De multe ori este și postac politic.

Comentatorul adept al teoriei conspirației pe care o extinde la orice, de la aselenizare, la banii plătiți de Soros protestatarilor din Piață. Ăsta e cel mai periculos pentru că e idiot din convingere. Are tot timpul impresia că eșecurile din propria-i viață sunt rezultatul unor profunde conspirații soroșiste, antiromânești, iar marțienii și ungurii vor să-i fure contoarul electric ca să se pișe pe el și pe familia lui. Plus că așa zice și domnu’ Gâdea. Singura șansă să scapi de eructațiile lui verbale este să-l blochezi instant și pe el și pe rudele lui, până la strănepoți și verișori de gradul opt.

Comentatorul care se pricepe la orice. De la extratereștri până la fundația unei case, absolut tot intră în aria lui de acoperire. Cu un bagaj de cunoștințe imens, format din comentarii de pe internet sau la șuetele din cârciumi, îți arată, îți explică, îți demonstrează că habar nu ai despre ce vorbești. Iar dacă ai proasta inspitație să-i spui că vorbești din experiență sau, doamne ferește, că lucrezi în domeniul respectiv, vor pufni superiori din taste:

– Haide, boss, mă-nveți tu pă mine?

Comentatorul care n-a făcut sex din neolitic. Indiferent de gen (mascul sau femelă), lipsa de sex se simte la orice apăsare de taste. Dacă e bărbat, va menționa (fără nicio legătură cu tema discuției) cât o are de mare și cum înșiră femeile precum mărgelele pe ață. Dacă este femeie, tot fără nicio legătură cu tema discuției, îți va aduce la cunoștință că ești impotent sau că ai pwla mica. Sau ambele, depinde în ce dispoziție o prinzi.

Comentatorul onanist. Este, de fapt, un subsidiar al celui de mai sus, doar că este mai relaxat în limbaj. Dezinvoltură care-i este asigurată de certitudinea că oricând are la dispoziție o labă de zile mari pentru calmare și autoliniștire. Trăiește într-o tensiune permanentă din cauza gândului ca odată și odată va orbi sau o să se trezească cu o pădure de păr în palma stângă. Sau dreaptă.

Comentatorul care-și face advertising. Are o mică afacere online (de obicei vinde sau închiriază ceva, orice). Nu citește ce scrii, nu-l interesează si nici n-are timp să facă asta pentru că zi lumină intră pe toate blogurile care au cât de cât trafic ca să lase câte un comentariu de genul: “Ce bine ai spus, tare de tot!”, însoțit de link către site-ul lui. N-ai ce să-i faci, îl lași în boii lui că se lămurește el singur cum e cu penalizarile google. Poți, cel mult, să-i sugerezi să-și schimbe nick-ul sub care comentează, din “aspiratoare și filtre de cafea” sau”rent a car”, în ceva mai uman, gen Gelu, Titi sau Dorel.

Comentatorul heităr. De multe ori este lipsit de orice urmă de viață socială, toate trăirile lui depind de ce se întâmplă pe internet. În nouă cazuri din zece nici măcar nu citește ce ai scris, intră doar ca să te înjure si apoi pleacă fericit. Dacă ai proasta inspirație să-i răspunzi la invective, se va excita mai dihai ca după un preludiu de două ore. Iar dacă mai simte că te-ai și enervat, va fi urmată de un orgasm apocaliptic. Singurele lui momente dificile sunt alea când e maică-sa acasă și nu-l lasă pe net.

Comentatorul total lipsit de umor. Pe ăsta poți să-l plesnești peste față cu o glumă, că tot ca vita la poarta nouă se uită. După ce va citi cel mai tare banc din lume, singurul lucru pe care îl va găsi de comentat va fi: “Chiar așa a spus? Hmm, n-aș fi crezut”. După care va urma recomandarea să te apuci de scris lucruri mai serioase.

Comentatorul habotnic. Atât îți trebuie, să scrii ceva nasol despre tatăl tâmplarului sau cohorta de sfinți care-l acompaniază. Te va informa oficial că o să arzi în flăcările iadului și că practic nu mai ai nicio scăpare pentru c-ai hulit. La un eventual răspuns al tău, nu va avea nicio problemă să te înjure cu real talent sau să te blesteme, că doar o face pentru o cauză bună, îi ia apărarea lui Dumnezeu. Convingerea lui secretă este că cineva acolo sus notează pe un catastif de câte ori a sarit el să apere credința adevărată și o să aibă rezervat un loc cât mai în față, lângă Sfântu’ Petru sau chiar de-a dreapta Bărbosului suprem.

Comentatorul căruia i se cuvine totul gratis și se simte trădat. Ai scris un articol publicitar în care îl mai pui să dea și click pe un link? Primele lui cuvinte vor fi întotdeauna: “asta e publicitate pe față (sau mascată, depinde cât îl duce capul), nu m-aș fi așteptat la așa ceva de la tine, te-ai mânjit și tu”. I se citește indignarea prin taste, dar n-apuci să-i răspunzi nimic că vine continuarea, lovitura de grație: “Nu credeam c-o să faci vreodată așa ceva, pe mine m-ai pierdut, nu mai intru aici!”. Iar tu te uiți lung la monitor, în timp ce lacrimile ți se împreunează sub bărbie.

Comentatorul revoluționar de tastatură. Ăsta este miezu’ oricărui protest de pe net, dă share, se revoltă din spatele monitorului, postează despre cum o sa rupă el societatea în două, uneori plânge. Pe scurt, vrea o țară ca afară. După care îl găsești la coadă la liftul pentru persoane cu dizabilități, de la metrou, deși e sănătos tun. Când vede pe stradă pe cineva care chiar are nevoie de ajutor, trece pe partea ailaltă si se preface că vorbește la telefon.

Cam ăștia mi-au trecut prin cap. Mai ziceți și voi că sigur v-ați lovit de ei.

141 de păreri la “Tipuri de comentatori de pe internet

 1. După ce că faci reclamă la draperii și machiaje fullface cu poza aia… cum îți permiți dom’le dragă? Deci totul până la rent ă car, daaaa …
  Chiar așa ai scris ? Hmm, n-aș fi crezut!

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • Rentă s-a cam lăsat pe tânjală.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Normal, juma’ de an și-a atras clienți de pe bloguri și-acum nu mai face față cu munca 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 2. Comentatorul care nu stie să vorbească prin cuvinte ci doar prin semne.
  De obicei intalnit pe fb.
  Comentariile lui sunt formate din 1-2 emoticoane.
  Ăia mai experimentati folosesc gif-uri.
  Nu știi niciodată ce au vrut să zică.

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 6

  • Uneori e mai bine că nu ştii.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • În 20 de ani n-o să mai vorbească nimeni prin cuvinte. Ne întoarcem la cuneiforme, boss.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 3. Comentatorul care abia așteaptă să o înjure pe Simona Halep (peste vreo 2-3 ore) sau orice sportiv sau echipă din România (în general), fiindcă, nu-i așa, l-au dezamăgit profund prin rezultatele lor, “dom’le, și eu îi băteam pe ăia”, “n-are față de campion/campioană/numărul 1 etc.”, deși el face preinfarct dacă urcă un etaj pe jos, și a contribuit la performanțele sportive și la promovarea sportului cam cât contribuie BOR la bugetul de stat.

  Comentariu beton! Thumb up 65 Thumb down 2

  • @Ionuț,
   hai că exagerezi, umpic!
   Are trening și adidași, da? E în domeniu, clar!

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 3

  • Asta cu injuratul cu lui Halep se cam generalizeaza. In loc sa o aclamam pentru victorii o injuram pentru infrangeri. WTF. si in plus cele mai multe comentarii auzite sunt de ia oameni care nu fac deloc sport, ne mai vorbind de tenis.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Exact. Îmbuibata naibii că nu se mai satură de bani.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Eu zic altfel: singura priză pe care o ştiu aştia care o urăsc pe Halep e aceea de la propria sculă, dar, din păcate pentru ei, o ştiu mult prea bine!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 4. Comentatoru’ Bobu.Bobu Emil.Gen:Ovis,Specie: Ovis aries.Poreclă: Limbă.
  Ala care aplauda pe detinatorul de tarla,ca Bobu,Bobu Emil, pe academiciana Leana la fiecare congres.Cu lacrimi în ochi.Cu laicu în ochi în acest caz.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 8

  • Ăla era Bobu sau Dincă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai Vasilescu

   Unul din ei.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Bună Florina. Sau bună, Florina ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Buna Florina 😋 și bunelu’ Paco 🤪

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @HM, tre să te bagi, așa-i, piază rea ce ești ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Senor Paco s-o umflat vrăjeala și-n dumneavoastră, a ?
   Vezi că io când eram la grădiniță amenințam cu ” te spun lu’ Doamna”.
   Dacă ai știi cât mă abțin să le recomand privitorilor și alte canale decât travel. Să mai dea și dânșii pă un film prono, să mai stick dick in creizi, d’astea de telecomandă.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @HM, la mine vrăjeala nu se umflă, doar se metamorfozează în bune intenții. Și zic să-ți dai drumu, fă cu boltă sau desenează cu pipi pe zid un make love odată not war, ceva. Sau fă și tu curat în casă și lasă cheia la un vecin, na…stick dick in creizi, pe caiet.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 5. O categorie aparte, derivată din ‘ comentatorul care se pricepe la orice’ este ‘ ‘ mămica-atotștiutoare-care-se-pricepe-la-orice’.
  Răspunde de obicei detaliat, înșiră inepții cu grămada și ea știe întotdeauna ce e mai bine. Dai peste ea in grupuri de mamici, in grupuri de vânzări, travel, gastronomie, vaccinisti, antivacciniști, etc. Expertă în tot și în nimic.
  Eu mă intreb când au timp și de copii. N-au.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 4

  • N-ai voie să te legi de mămici. Faptul c-au născut le pune din start deasupra oricărui alt muritor de rând.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • @ MV – deci asta imi lipsea? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 11

  • @Jamilla, clar. Io zic să nu mai pierzi timpu’ și să te apuci de… ăăă… exersat.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @ MV – ma subestimezi. uiti ca mie imi ies toate din prima? exersat sa vreau sau? :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 7

  • @Jamilla, nu, nu, exersat să-l faci. Că cu vrutu’ nuș ce să zic. Ce ziceai că-ți iese din prima?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @ MV – orice. numa’ sa-mi propun 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • @Jamilla, ai un typo la “propui’. Ai scris cu “n” în loc de “i”.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @ Mihaie… mai faci o corectura d’asta, dispare toata lumea de pe blog.
   plus ca… ce sa inteleg? tu ai nevoie sa exersezi? nu-ti iese din prima? are v’o legatura cu varsta? :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

  • @Jamilla, da, din păcate are legătură cu vârsta. Am început să uit și sunt nevoit să exersez foarte des, că uit când am exersat ultima oară.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Jamilla,
   Din contră!… ca să zic așa.
   Abia acum se-adună. Lumea 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @ Mihai – maine am doua ore libere la pranz. crezi ca te incadrezi in timp? de inalta, numa’ bine, musai imi propun fata, nu’s ce sa zic de culoare – crezi ca exista v’o sansa sa iasa mulatra? :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 7

  • @Jamilla, două ore? Hmmm, deci o să fie pe repede înainte. Mă rog, treacă de la mine.
   Iese mulatră sigur, că nu intră lumină, nici aer. :)))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @ MV – deci esti si lent, nu doar batran? 😉
   pies. diseara, in drum spre casa, nu uita sa iei doua eclere cu ciocolata.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 7

  • @Jamilla, frișcă ai tu?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @ MV – sper ca n-ai terminat-o deja si p’aia! o sa faci diabet inainte sa faci copil! :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

  • @Jamilla, păi tot eu vin și cu frișca? Eclerele eu, frișca eu, două ore eu, tu chiar nu pui nimic la bătaie? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @ Mihai – cum era cu typo-ul si “i” in loc de “n”? daca nu faci fata, da un semn subtil, cat sa ne intoarcem la “n” 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 6

  • @Jamilla, cum să nu fac fată? Am promis. Și-o să fie și mulatră.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @ MV – nu’s ce sa zic. ai avut totusi nevoie de ditai siru’ de comentarii ca sa ajungi la concluzia mea. esti sigur-sigur? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

  • @Jamilla, aptsolut, ce naiba.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @ Mihaie, io ce sa inteleg din degetelu’ ala rosu? ca cineva te aplauda pentru initiativa, dar e suparat ca i-am dat curs? :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

  • @Jamilla, neah, cred că de fapt se întreabă unde mai găsesc io eclere la ora asta sau dacă frișca e vegetală.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 6. Grammar nazi și dacii liberi. Foarte importanți. Fără ei viața e pustiu.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

  • Chiar, mi-e dor de un dac liber.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 7. Io ma regasesc in toate, deci tac.
  Bine, tac , dar ma antrenez cu scutul si coiful pe cap. Exersez lovitura cu copita si fandarea .

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

  • M&M iE Dumnezeul comentatorilor 😋 prezent în toate.
   De comentatorul stalcăr ai auzit ? Io’s ăla ☠

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • Purceii au copite? Întreb pentru o prietenă.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • Băăăăă

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • N-ai citit primul paragraf, este?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Pai ce, ai impresia ca citeste cineva ce scrii?
   Ahahaha, ma faci sa rad…

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • Exact!
   @Marius M are dreptate, noi de uităm direct la poză și ne prindem care este subiectul, că nu degeaba suntem deștepți!

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

  • Ah, voi dați scroll până la poză? Eu citesc doar titlul.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Eu nu dau scroll. Ţin apăsată tasta cu ‘săgeata în jos’. Într-o fracţiune de secundă văd şi titlul, şi textul, şi comentariile. Abia apoi îmi spun părerea. Despre ce-o fi. Dacă pic pe subiect – sunt raţională. Dacă nu pic – sunt misterioasă. Oricum ar fi, e de bine.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • Nu au copite, au adidasi.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 8. Dacă bifez mai mult de jumătate, se poate spune că sunt o comentatoare complexă? 😀

  Cam singurii cărora le spun pas sunt veninoșii. Nu am nici timpul, nici disponibilitatea necesară pentru meschinăriile lor.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 9. Adică ai încorporat cam 99,9(9)% din fauna online, acuma ce să facem, să nu mai mergem la nimeni in vizită in blog?:))

  Ca eu cred ca, in funție de cât de retrograd e Mercur într-o zi, oricine e cel puțin într-una dintre categoriile menționate. :))

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Nu, boss, eu m-am referit la ăia care chiar nu au nimic de spus.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 10. Daca tot asociezi comentatorul politically corect cu grasii ( mancatorii de zahar) atunci hai sa le zicem si corporatisti, ca oricum in 90% din cazuri asa sunt.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Cum, mă, corporatiștii nu sunt ăia care mănâncă bio și-au renunțat la zahăr și gluten?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Te va surprinde ce mananca. Stiu din sursa sigura.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Aia’s hipsteri.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 11. La zidirea netului, se știeeeee,
  Comentatorii au muncit o veșnicieeeee,
  Noi comentând întocmai ne-am aleeeees cuuuu,
  Ne-am ales cu domnul Vasileeeeescu!😋

  ”Și în niciun caz la comentatorii de-aici, da?” Chiar, de ce nu? De ce nu faci și o împărțeală a tipurilor de comentatori de-aici, adică. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 3

  • Coaliția zice să nu dai în toată familia. Îi ia pe rând și pe sărite. Avem noroc că se mai inspiră și de pe la alte case străine … de marcat.
   Geniul poietic fie cu tine Anduța!!!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Habare, păi unde am spus eu să dea? Ziceam să ne împartă, gândindu-mă, desigur, la a scoate în evidență părțile pozitive. Că pe-alea negative avem grijă să ni le semnalăm între noi. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 12. Domnule Mihai, dumneavoastra stiti ca cuvantul “tigan” a fost considerat peiorativ inca din perioada interbelica de aceia dintre ei care s-au bagat in politica? Aveau si o revista.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 11

  • Și asta schimbă ce?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Pai, nu e din cauza comentatorilor de pe internet care vor sa fie corecti politic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 5

  • @E.O., mai termină în pwla mea cu troleala ta cu țiganii, că deja ai devenit obositor. Mai schimbă placa că subiecte sunt destule. De exemplu, zi-ne ceva de rromii din Anglia.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • @Paco,
   Lasă-l pe E.O. cu țiganii că altfel schimbă pe religie și păcate. Iar la păcate suntem vizați noi 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Laura G. Majoritatea rromilor de etnie romănă pe care îi cunosc, sunt pocăiți. Are astfel subiect 2 în 1. Domnul Iisus versus un euro por favor.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 12

  • @E.O., vezi că pe Iisus îl ma caută unii și-acum să plătească cina aia cea de taină. Tu de ce crezi ca nu se mai întoarce? Dacă-l prind ăștia s-a ars, trebuie să plătească și penalizări. Și unde-ai văzut tu evreu să piardă bani?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • @E.O.,
   Se spune (scrie) şi rrom. De fapt, rrom = bărbat în limba romani (limbă numită și rromani).
   Ambele variante sunt corecte. Înainte să afirmi imperativ ceva, poate te şi informezi în prealabil.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @E.O. Băi gogule, io nu sunt doar ateu, sunt și antisemit, homofob și rasist. Un fel de bolid de lux al comportamentelor critice și ostile. Totul culminănd cu un caracter infect și o lipsă crasă de bun simț. Alte nedumeriri mai ai ?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 13. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 14

  • Boss, confunzi habotnicia cu credința.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Credina Tudor, este o chestiune intima a fiecaruia si nu trebuie dovedita sau aratata. Faptul ca nu merge cineva la biserica nu il face mai putin credincios dupa cum nici mersul la biserica nu iti dovedeste credinta. Un ateu poate sa respecte esenta moralei crestine dupa cum unii credinciosi nu o respecta . Habotnicia ta pe net pare cam suspecta prin faptul ca toate sentintele date de tine incep cu ” credinciosii adevarati ….”. De ce crezi tu ca nu sunt si alti credinciosi adevarati pe aici ? . Sau mai bine zis cum definesti tu un credincios adevarat?

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 25

  • @Razvan,
   N-auzi, mă, credincioșii adevărați nu înjură. În rest nu contează ce faci, poți să furi, să omori, numa’ să nu înjuri 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • ok. asa sa fie. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 18

  • Depinde cum interpretezi, totul poate sa fie din vointa divinas totul poate sa fie rezultatul purei intamplari sau o combinatie de cele doua. Depinde de dispozitia fiecaruia .

   Lucrezi la Politia Locala ? Sau de unde ai scos asta cu amenda de parcare?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • A scris pe blog.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Tudor,
   Hai că mi-ai făcut ziua 😂 😂 😂
   Amenzile alea le-am luat fix pentru că am parcat aiurea.

   Acum înțeleg io de ce @Paco preferă mersul pe jos. La cât înjură el, ar plăti amenzi și doar pentru că pune cheia în contact 🙂

   P.S. Ia zi tu aici cum îl pedepsește divinitatea pe Dragnea care fură de ani și umilește milioane d eoameni?

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @Laura G, io nu înjur. Sunt reprezentantul obscen al Atotputernicului, care le reaminteşte oameniloe că pwla este şi ea o creație divină.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 14. Să ridice mâna sus ăla care n-a asociat în mintea lui “comentatorii” cu oameni de pe aici.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

  • Serios. Cu totii avem cate ceva din fiecare, altfel de ce am fi aici?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena P Un picior sau altceva merge să ridic ? Am mâinile ocupate, comentez pă blog😏🤪👍

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Vezi de treabă, că nu s-a găndit nimeni…Vasilescu a ținut clar să precizeze, a bălmăjit el ceva acolo, ceva patetic, dar din suflet . Deci clar nu.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Paco, îhi! Direct din sufletul lui mare a scris textul ăsta. Tu ce crezi, l-o fi durut?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Razvan, recunosc că v’o două mi le-am asociat și io.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Habare, tu ridică în picioare😂.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Elena P, de durut nu, poate ceva disconfort. De durut o să îl doară sigur, dacă astăzi nu îl roagă nimeni să facă o listă cu tipologiile comentatorilor de aici de pe blog…(cu nominalizări, biensur).

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 15. -No comment!
  :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 16. Noncomentatorul – este un limbric căcăcios care nu știe să scrie/se consideră prea bun pentru a te scoate din bezna prostiei cu un comentariu, așa că apasă mânuțele roșii fără discernământ și fără vreun scop anume. Cunoscut și ca mwistul de serviciu.
  Te-aștept!

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 5

  • Amin!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Doctore, zi unde ai cabinet, că eu mă înscriu pe listă la matale.:))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Elena – se poate și pe Skype 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 17. Comentatorul ”claudia” 🙂

  Serios acum, majoritatea postărilor ei au mesaj, sunt cu conținut ok. Dar până la ea niciodată n-am citit texte lipsite de orice (de TOATE) semnele de punctuație – e de vis! un exercițiu mental interesant.

  P.S. @claudia, știu, ți-a zis și @singlemum ceva despre asta și i-ai replicat dur să te sară la citit. Io nu te sar, îmi antrenez neuronii 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Laura,
   Ți-i antrenezi?! Asta înseamnă că există viață după moarte. Wow!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • ComentatoareaLauraGtunuștiicanuefrumossaîicriticipealtiimaibinei-airugafrumossipoateasaaiaveamaimultsuccess!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @ Laura G – pentru antrenament intens – daca-ti doresti – ti-l recomand pe José Saramago. el a inventat stilul asta, fara v’un semn de punctuatie. a luat s’un Nobel pentru literatura. pan’ la urma, el a invatat toate regulile ca sa poata justifica mai tarziu de ce nu are nevoie de ele.
   si scrie si foarte fain. poate comentatoarea este fanu’ lui.
   pies. daca o sa fii tentata, iti recomand sa incepi cu Blindness – apoi, daca vrei, spune-mi si mie daca ai rezistat sa nu pui punctuatia pe carte. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 7

  • @Jamilla,
   Mersi de recomandare. Interesant ce spui, dar știu și eu dacă nu m-or lăsa nervii? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @ Laura G – mizez pe faptul ca o sa-mi spui. eu am mazgalit juma’ de carte 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • vor fi f zglobii ,garantat

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @claudia,
   Mersi pentru virgulă, apreciez efortul 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 18. Băi, ce răi sunteți! 😂

  Mă influențați profund negativ. Ce om bun eram io înainte să vin pă blogul ăsta… Mergeam chiar și duminica la biserică.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • Vrei sa spui ca datorita comentatorilor sau comentariilor de pe aici ai devenit mai buna

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • La biserică sau la geamie? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Nici nu contează, am aflat aici că Allah e totuna cu Dumnezeu 🙂

   @Tudore, nu-mi sări în freză, oricum am ceva înclinații budiste…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 19. Eu cu cine votez? Comentatorul turmentat!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 20. cine a zis ca nu am voie sa comentez dupa ce am tras din punga ?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 21. Sunt capitanul Burci, am o pwla de 1 metru si …daca dai click vei castiga o…zdreanta penala, jigodie totalitara ce…pupi sfintele icoane cu multa smerenie si..mu** PSd, la revolutie fratilor!😂😂😂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

  • Boss, căpitane Burci, ești bine?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 22. Mihaie, io zic ca lipseste cel putin o categorie. Aia a fraierilor pe care, orice ar’ zice, ii uraste toata lumea. M-am simtit nebagata in seama si am zis sa-ti semnalez asta. Plus ca, orice zi in care-mi lipsesc degetele in jos, e o zi incompleta. Ma gandeam chiar sa-ti las tie niste comentarii sa le pui in locul meu cat sunt in Cuba 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 12

  • Păi ce, în Cuba nu e net?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @ MV – net o sa fie. chiar si limitat pe nu’s ce cartele. cu timpu’ o sa fie mai nasol. adica… ori Havana, ori marea Caraibelor, ori ocean, ori in plantatii de tutun sau cafea, ori pe blog? stii ce zic? daca nu vrei, nu-i bai. o sa-i rog pe cubanezi sa-si intoarca degetelele pentru mine, fac niste foto si ti le trimit sa vezi 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

  • @Jamilla, păi și ce-o să spună Allah când o să umbli despuiată prin locurile alea de pierzanie?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @ Mihai – cine a zis ceva de despuiata? abia acolo ma duc cu hijab. ca are cine sa-mi faca fotografii faine. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 5

 23. Comentatorul care nu se poate opri. Ala la care faci greseala să ii raspunzi, apoi iti raspunde si el, si tu ii raspunzi si el îți raspunde , si tu ii raspunzi si el la cat de perspicac e, iti tot raspunde. Si uite asa te trezesti ca esti pensionar la limita de varsta si incă nu ai terminat discutia. Iar ceilalți comentatori/cititori, sătui de dialogul nesfarșit pleaca pe alte planete.

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

 24. Mai sunteti si voi, tipul de comentatori care fac orice articol sa fie mai spumos!
  Mihai, le esti dator!

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • Așa, așa … că bine zice Raluca!
   Mihai ești dator niște spumante la doamnele comentatoare și niște spumoase la domnii comentatori. Pe mine m-ai umplut de spume, mă duc să prizez niște săruri de baie🤪
   #NoAlcoaleInAlcov@CitițiArticoleSpumoase

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 25. Există toate tipurile descrise mai sus și Edelweiss.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • Edelweiss e dizainăr dă comentarii, dânsul este dansul trendsetterului pur și simplu demențial 👍

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 26. daca postezi in mediul on line iti asumi si comentariile chiar daca iti convin sau nu daca nu ai chef de comentarii nu dai dreptul la replay sau pur si simplu nu citesti …..va complicati viata inutil sper ca nu am gresit mai mult de o data sa pun un semn de punctuatie

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • De fapt, doar o dată ai folosit virgula pe acest blog. Azi, la postarea de la ora 19.04
   Trebuie semnalat cu roșu în calendar, nu cred că se va mai întâmpla 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 27. Eu mă simt un pic la grammar Goebbels. Dar numai un pic, schnell, schnell!
  Comentatorii la care mă aricesc îs ăia care le știu pe toate și ăia cu teoria conspirației, tunele dacice, dacii-s miezul din dodoașca lumii, Eminescu a fost dac, Traian a fost dac, Buddha mânca viezure cu varză și călărea pe mânz, ne-au furat la Olimpiadă, ”Cel mai prost om din lume e americanul!” (TM ”Balanța”), etc.
  Iaca și kriptonita mea: antivacciniștii, ăia care iau antibiotice la viroze, părinții care nu-și lasă copiii sănătoși să interacționeze cu animalele, amibele alt-right și fanaticii.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 28. Comentatorul patriot care apara romanasii analfabeti si tiganizati. Mi-am permis sa vorbesc de grupurile de pe facebook cu romanii din Anglia unde „miam” „scri” si „ieste” sunt la putere. Oleleu, m-am trezit cu apostrofari tip „sarmanii cauta sa puna o paine pe masa” si „sarmanii sunt pierduti ca nu stiu engleza si cauta ajutor”.
  In conditiile in care eu ziceam despre analfabetismul lor..nu ca nu stiu engleza (ma rog, nu stiu nici engleza da’ treaca, e normal sa pleci in alta tara si sa nu stii sa vorbesti nici macar elementarul…). Despre aia de pun live-uri cu manele si unde 5-6-7 romanasi tatuati, cu maieuri si burti ca pepenasii, draaagiiii de ei, se zbenguie ametitor cu bratele pe sus, intr-o camera de 3/2, bineinteles utilizand „se stieee” din trei in trei secunde, alaturi de sticle de diverse pe masa. Dar sarmaaaniiii de eeei, cum imi permit eu sa ii jignesc facandu-i analfabeti tocmai crema societatii. Toate comentariile erau venite de la 3 cucoane, una avea numai citate si share-uri pe pagina, ca sa scrii tu e greu, alta scria in limba materna italiana, ca na, si ailalta avea poze peste poze cu telul maxim din viata cuiva, respectiv cu copilul. Ba chiar mi-am primit apostrofari cum ca de ce nu accept orice job, ce, eu vreau direct cireasa de pe tort…

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 29. Să comentez? Să nu comentez? Aceaste e o întrebare? Și restul e tăcere? Pacea blogurilor fie cu voi, fiilor și ficelor întrupați acilea din neantul digital!
  Gata! Am comentat! Acum – vorba comentatorului turmentat de mai sus – io unde mă-ncadrez?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Nici tu n-ai citit primul paragraf, este?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Am citit, maeste, am citit. Dar – ca în multe alte dăți – nu prea (mai) știu ce să scriu. Am citit și comentariile, am vrut să dau și roșii….Dar mi-am adus aminte de două lucruri, unul știut de la bunica americanului (”Dacă n-ai ceva frumos de spus mai bine taci!”) și unul învățat de la edelweiss, cel mai înainte luat în bâză, cum că nu dă roșii că n-are de ce…Și atunci am renunțat la penalizări.Dar tot plictisit aflându-mă am zis că , român adevărat aflându-mă, spiță de dac liber căruia încă-i mai fluieră lupul cu cap de șarpe pe la urechi, TREBUIE să mă bag în seamă! și-am dat-o-n englezisme ieftine. M-am scos? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @VictorR, noi, suntem excluși!
   Ne mâncăm degetele pe taste, zi de zi, și poftim, răsplată. Suntem … excluși! Pffff, viața mea!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Noi? Excluși? Exclus! Doar dacă ne banează! Și-aunci schimbăm adresa de e-mail. Dacă nici așa nu merge schimbăm IP-ul. Și dacă nici așa nu merge schimbăm MAC-ul dispozitivului. Dacă nici așa nu merge schimbăm blogul! Jos tiranul! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 30. Mei Vasilescule, tu tii blogu’ asta de zece ani, da’ cumva ai reusit sa ramii tot la fel de banal, marginit, obosit si neinteresant.

  Tie nu-ti ridica nici o incretire situatia, treci prin viata ca rata prin apa asa, degeaba ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 4

  • @Mircea Popescu, știi ce-mi place mie la comentariul ăsta? Că urlă frustrarea-n el. Urlă atât de tare că nici nu sesizezi eroarea de logică. Boss, dacă ții un blog zece ani și reușesti să-l ȚII, adică să ai trafic, engagement și tot tacâmul, înseamnă că ceva faci bine. Iar dacă mai vin și fustrații să-și lase link-uri către propriile bloguri (pe care nu le citește nimeni), înseamnă că ceva faci foarte bine. Părerea mea.
   A, să nu uit, sunt doar cinci ani de când îl am, nu zece. Deci ceva fac extraordinar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Mircea Popescu, de fapt tu vrei să zici că Mihai a bloggerit într-un an cât alții în doi. E un compliment chiar drăguț. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. Pingback: Ce mi-a mai plăcut pe internet (16) – Alina Valentina Mihai

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.