7,214 cititori

Ce-ar trebui să știi înainte să coabitezi cu o actriță

Pe vremea când abia o cunoscusem de distinsa actriță care răspunde la numele de domnișoara Petrică, una dintre prietenele domniei sale a ținut să mă pună în gardă vizavi de ce mă așteaptă și mi-a trimis un articol intitulat „21 Secrets Anyone Dating An Actor Knows”. Articol pe care l-am devorat și l-am pus în aplicare cât ai zice „Hamlet”, crezând că, dacă respect cu sfințenie ce scrie acolo, toată lumea va fi fericită. Sărman naiv, habar n-aveam în ce m-am băgat. Articolul ăla e scris din auzite, pe sistemul mi-a zis un prieten care cunoaște pe cineva al cărui văr e combinat cu o actriță. Un an de zile mai târziu, vă spune fratele vostru cum stau lucrurile cu adevărat. Să le luăm pe rând, zic.

Înainte de premieră. Săptămâna dinainte de o premieră e sfântă. Și când zic „sfântă”, voi trebuie să înțelgeți că este exclusă orice activitate în doi care ar presupune relaxare. Tot ce ai de făcut este să-ți vezi de treaba ta, să-ți suni prieteni din copilărie pe care nu i-ai mai văzut de două decenii, să ieși singur la cumpărătur în mall, să-ți iei juma’ de normă ca tăietor de lemne în Covasna. Pe scurt, să întreprinzi orice fel de chestie vrea mușchiu’ tău, cu o singură condiție: să nu presupună și prezența ei.

Dacă se poate să treci cât mai puțin pe-acasă, cu atât mai bine. Oricum treci degeaba, singurele reacții pe care le vei obține vor fi niște ochi goi și tot soiul de cuvinte care pentru tine n-au niciun sens. Ați întrebat ceva despre sex? Mă faceți să râd. Ce n-ați înțeles din „orice activitate care să nu presupună și prezența ei”?

Ziua premierei. Ferească ăl de sus să n-ai cum să fii prezent în sală. Nu ține nicio scuză de pe lumea asta. Poți să ai trei decese în familie, plus o deplasare în interes de serviciu, în Alaska, exact în ziua spectacolului. Nu contează, astea sunt rahaturi, tu SĂ FACI BINE SĂ FII ÎN SALĂ! Ceee??? Ai uitat să iei cel mai șmecher buchet de flori pe care să i-l duci la scenă? Boss, crede-mă, mai bine pleci tu frumușel la pauză și te retragi vreo două luni pe Jepii Mici. Trăiești din ce vânezi și te rogi să uite. Dar nu uită.

După premieră. Nu contează cum a ieșit, nu contează nici măcar cât de mult te pricepi tu sau nu la teatru. Îți iei cea mai extaziată față pe care o ai în repertoriu și-o astepți afară. Când în sfârșit iese, singurele cuvinte pe care ai voie să le rostești sunt: „ai fost minunată, ai umplut scena de una singură, dacă n-ai fi fost tu acolo spectacolul ăsta era mort și îngropat”.

În acest moment, de regulă urmează și formularea capcană „spune-mi și ce nu ți-a plăcut la mine”. Amatorii pun botul. Nu și tu. Tu te uiți în ochii ei și rostești hotărât: „Nu există ceva ce să nu-mi placă la tine. Iar astăzi pur și simplu ai strălucit”. Ai grijă cum o pronunți, trebuie să-ți iasă fluent și natural, simte orice ezitare mai dihai decât simt rechinii o picătură de sânge.

Spectacolele obișnuite. Ideal ar fi să fii în sală la toate. Dar, pentru că ai și tu o viață, n-o să duci să vezi de douăzeci de ori același spectacol, dar de trei-patru ori e obligatoriu. Ei, în cele trei-patru dăți când te afli în sală, să nu te pună tatăl tâmplarului să caști sau să dai vreun semn de plictiseală, că e ca și cum te-ai așeza singur în fața plutonului de execuție și-ai mai da și comanda „foc”. Indicat ar fi să trimiți în timpul spectacolului un mesaj (sms, whatsapp, mess, oriunde vrei tu, doar să trimiți) cu textul „văd a treia oară spectacolul ăsta și mi se pare că ești din ce în ce mai bună” și scapi relativ ieftin. Dacă ai nefericitul ghinion să dea vreo bâlbă, să uite textul sau să facă altceva nasol pe scenă, ai o singură soluție: nu aduci vorba despre asta niciodată în viața ta, indiferent cât mai ai de trăit.

Probe și castinguri. A fost să dea un casting/probă pentru un rol pe care și-l dorea mult. Au trecut două săptămâni și n-ai mai auzit nimic despre subiectul ăsta? Nu te apuca să întrebi ca ultimul fraier: „Te-au anunțat dacă l-ai luat?”. Sau fă-o, dacă ai chef de scandal. Dar mai bine îti vezi de treabă, pen’că dacă l-ar fi luat, oricum ați fi aflat și tu și emisfera sudică a planetei Pământ.

Cariera ei. Dacă nu știai, o să afli foarte repede cum stau lucrurile cu chestia pe care o denumește generic „cariera mea”. De exemplu, într-o sâmbătă după-amiază când nimic nu părea sa se întâmple, brusc poți s-auzi ceva de genul: „În primăvară plec trei luni în China”. Sau „o să filmez jumătate de an în Noua Zeelandă”. Pentru binele tău ar fi indicat să nu-ți clintești nici măcar un mușchi pe față. Cel mult poți să întrebi relaxat, pe ton de conversație ocazională: de ce doar juma’ de an, e film cu buget redus cumva? Orice alt gest, chiar și o constatare nevinovată de genul „adică nu ne vedem șase luni?”, va fi considerat un atac brutal la adresa carierei ei și poate avea consecințe dezastruoase.

Comunicarea. Tocmai vorbiți la telefon o chestie relativ importantă. Sau foarte importantă. Sau cea mai importantă. Dacă brusc o auzi „stai că mă mai sună cineva, te sun înapoi imediat”, așteaptă-te ca „imediat” ăla să însemne orice de la trei ore, la patru zile. Dacă te mânâncă în fund, apucă-te să întrebi de ce n-a sunat înapoi și să-i explici că în accepțiunea ta de novice în ale artei teatrale „imediat” înseamnă altceva. O să auzi pe loc pomenindu-se numele a doi-trei monștri sacri din domeniu, plus un reproș de genul „voiai să-i închid lui Carmitru/De Niro/Scorsese/Piersic/Barîșnikov pentru că n-ai tu răbdare să termin ce-am de făcut”? Nu, nu voiai, desigur.

Concedii și vacanțe. Nu-ți face planuri pe termen lung, mediu, scurt și foarte scurt. Mai bine zis, nu-ți face planuri. Deloc. Te pregătești să pleci în concediul pe care-l aștepți de un an întreg? Știi ce-a zis Lineker despre echipa națională a Germaniei? Pe nemți ești sigur că i-ai bătut abia după ce i-ai văzut urcați în autocar. Ei, tot așa și cu concediul tău. Poți să începi să te bucuri abia când avionul a ieșit din spațiul aerian al României. Până atunci, fii pregătit pentru ORICE.

Oricând îi poate suna telefonul/veni un mesaj/primi un email care o anunță despre niște activități total incompatibile cu concediul vostru planificat cu grijă din timp. Moment în care, naiv fiind, poți să vii cu argumente de genul „dar aveam biletele de avion cumpărate și cazarea plătită”. Mda, ai putea, dacă ai chef să auzi o prelegere de jumătate de zi pe tema „ești un egoist care nu vrea să mă susțină în carieră”. Așa că mai bine îți faci cruce cu limba-n cerul gurii și astepți să vezi avionul ăla decolând.

Iar în cazul în care te simți în dispoziție de făcut surprize și te pregătești sa cumperi vreun citybreak ieftin prin vreo capitală europeană, mai bine îți vezi de treaba ta. Ai șanse fifty-fifty să fie bani aruncați pe fereastră. Și să ți se mai scoată și ochii pe sistemul „doar ți-am spus că s-ar putea să joc la festivalul de la… [insert here orice nume de oraș vă trece prin cap]”. Nu, nu ți-a spus, dar asta nu e o scuză, ar fi trebuit să știi și singur.

Bărbații. Ești un tip paranoic și gelos? În cazul ăsta ai mai multe șanse să rămâi întreg la cap dacă tocmai ai fost internat într-un ospiciu. Ai mai multe șanse să n-o iei razna urmărind un video cu familia ta răpită de niște jihadiști care cer răscumpărare câteva miliarde de euro. Ce, nu mă credeți? Păi atunci aș cam vrea să vă imaginați că tocmai sunteți martori la un sărut lung și pasional între femeia de lângă voi și un tip care arată cam cu v-ați fi dorit voi să arătați dacă nu v-ar fi plăcut ceafa de porc cu cartofi prăjiți și bere. Sau imaginați-vă că asistați la cea mai intensă partidă de sex ever. Evident, tot între partenera ta și un tip pe genul prințul din povești. Sau că ți-ai chemat prietenii să vedeți împreună ultimul ei film și tocmai asistați la mai multe scene de full nudity care „erau prevăzute în contract”. La toate astea se mai adaugă și tot felul de cetățeni mai mult sau mai puțin celebri, mai mult sau mai puțini arătoși, cu care o s-o vezi/auzi interacționând în fiecare zi vieții tale. Pentru că „în meseria mea e obligatoriu să cunosc oameni noi și să socializez”. Dap, de-asta ziceam, dacă nu ești tare pe creieraș, mai deveme sau mai târziu o să ajungi să vorbești cu prieteni imaginari prin metrou.

Mno, cam astea ar fi așa la prima mână. Pe cele mai multe dintre ele deja le-am trăit sau le trăiesc în fiecare zi a existenței mele. Pentru celelalte mă pregătesc psihic. Ziceți voi, n-aș merita să fiu sanctificat sau ceva încă din timpul vieții?

Poza e ciordită chiar de pe wall-ul divei despre care facem vorbire.

128 de păreri la “Ce-ar trebui să știi înainte să coabitezi cu o actriță

 1. Domnișoarei Petrică i-ai tăiat netu’ azi, este?

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 2

  • @Relou, și i-am ascuns laptopul și telefonul când am plecat de-acas.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 2

 2. Poate că ești tu prințul ei, dar dacă erai prințul Harry toate astea ar fi dispărut. În favoarea ta 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 3

 3. Statuie Mihai, statuie pt tine. Una mica, sa nu cumva sa o depaseasca ca marime pe cea primita de domnisoara Petrica, ca nu se face!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Ana, bronz, mărime naturală.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 2

 4. Am citit cu un zâmbet satisfăcut. 😀

  Auzi, da’ parcă ai așa un ușor habar de reversul premierei când, la sfârșit de icefest, vine actrița să și-l vadă pe scenă pe bloagărul ei. Fu drăguț, nu? Păi vezi? Hai cu suta de trandafiri la următoarea premieră a ei! 😛

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 4

  • @Vera, mmm… nu-i plac trandafirii. Vezi? Nimic nu e ușor. Nici măcar cu florile.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

 5. Da, da, după articolul ăsta sigur o să fii sanctificat. Cu formol, în loc de mir. 😂

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 2

  • @didina, mie-mi place cum sună, i-auzi: Sfântul Bazilesco.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Mihăiță șezi blând, Bazilesco sună prea masculin, nu-i pentru tine. Sfântu’ Vasîlie cel Roz, mai degrabă. Umbla vorba că se vor organiza curând pelerinaje la stâlpul pe care ți-ai mulat scăfârlia.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @didino, tu pregătește o saltea d-aia gonflabilă. Bani de-un bilet până la Utrecht oi mai găsi dacă e.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Vasilescule, saltea avem, nu-i bai. Da’ să știi că primim numa’ musafiri vii, livrați într-o singură bucată. În locul tău, n-aș fi atât de optimistă. După povestea de azi…

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

 6. 1.Esti foarte bine dresat.Felicitări doamnei.
  2.Si-a dat ocheiul pentru scriitura matale,cu mici corecturi,deci esti iarăși ok.
  3.Ca unu’ care are sotia cu aproape doispe ani mai tânără,iti dau un sfat:este prea scurtă funia care ne leaga de par,ca să te dai peste cap să îi mai faci pe plac cuiva.Fii egoist,viată la vârsta asta nu-i ca o excursie de doispe zile este ca traversarea unei străzi.
  4.Am avut un simulacru de relație cu una care facea teatru modern.S-a terminat când am scos pe plisc,după un căcat de spectacol,ca eram mai câștigat dacă petreceam două ore la zoo.Sunt un om simplu si direct.Am rămas cu o handbalista.Măcar asta era pe felia mea.Fără pretenții academice.Era si unguroaica.Visul românului verde,să fwta unguri.

  Comentariu beton! Thumb up 78 Thumb down 5

  • @edelweiss, ce e aia teatru modern?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 4

  • .Era si unguroaica…si, n-a vrut pentru copii un nume cu greutate, romanesc? gen..#IstvanTheGreat

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • Pe mine m-a tarat o gagică,fată de mare popa,la o expoziție de arta abstractă,să împingă pe scara evoluției sociale si singuru lucru bun din partea mea a fost că le-am halit toate aperitivele.Era o casă de nebuni eliberata pe scenă,aia mi-a spus ca e teatru modern,eu nu m-am prefăcut nici măcar interesat.Urlau ca posedatii,îmbrăcați in cearşafuri,a apărut si unu într-o fusta,da juca rol de bărbat,arta ce plm.Am plecat dupa nici cinspe minute.Sanatatea mea mintala era mai importantă ca curu unei doamne de cultură.

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

  • @edelweiss, doamne ferește, man, până acum pe domnișoara Petrică am văzut-o jucând numai în spectacole de la decent în sus. Cred c-aș fi intrat în depresie dacă descopeream că face teatru d-ășta modern descris de tine.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Redoo, m-a ferit Marele Manitou de așa ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • Eu prefer filmu’,iti dai seama cât de taran mă face asta in ochii transcedentali ai creatorilor de cultură vie si palpabila.Mă plictisesc la teatru,la balet mor,la opera agonizez si mor acasă.Om simplu,ce plm.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @edelweiss, n-ai ajuns tu la spectacolul de teatru potrivit. Te trimit io dacă vrei. Și-o să-mi zici după dacă mai preferi filmul.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Tu chiar nu înțelegi ca detest teatrul,baletul,opera si mâncarea de cartofi.Teatrul poate trăi bine merci si fără un rednec ca mine.Am fost la destule spectacole jucate cu casa ferecata,cu nume mari.Nu am rezistat până la final.Prefer să citesc o piesă de teatru.Sunt foarte defect si ma simt minunat asa.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 4

  • @edelweiss Ca unul care are nevasta mai tânără cu aproape 19 (nouăsprezece) ani, îți dau dreptate în toate punctele enumerate de tine! Spor!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @edelweiss: nu mai pot, tre sa iti fac o marturisire/ declaratie before 6AM: io-s in lãv, da ashe cu nabadai; de cele mai multe ori tot vreau sa iti dau cate-un dumnezo la cate un (strikethrough majoritatea) comentariu, da si cand ma trazneste si dai cate unu asa de corason, ii gata, uit si trec toate.
   @ Mihai: vorbind acuma serios, multumesc ca te-ai dat cu curu de pamant si ti-ai mancat nervii cand au defecat aia de la hosting pe muncutza ta si ai readus toate comentariile inapoi. Sar’mna!

   @Vera, vreau sa iti cer prietenia – pe facebook, pt inceput, daca vrei si tu. Zici ca-s la matrimoniale :))
   Cum fac, @Mihai? Asking for a friend cam handicapat dpdv tehnic.

   @ALL minus tru heitari – multumesc mult, asa fain ma hahaiesc singura in noptile fara somn… as vrea sa va cunosc pe toti personal si sa ma dau mare ca-s bogata. Cum spuneam, as dori sa incep cu Vera.
   Multumesc!

   Ba, Mihai, nu pot sa dorm ca-s ciuruita de tantari si de oboseala aberez… nu pui de un articol despre ceva gen – ce te transforma din delicata faptura in birjarul cu cele mai colorate si atragatoare injuraturi (plus injuraturile, of course).
   Ok, da-i cu rosu, ca is daltonista.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ioana Ruxandra, hai că nu e greu s-o găsești pe Vera la mine pe Facebook. Dă un semn dacă nu reușești și-o rog să lase link către profilul ei aici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ioana Ruxandra
   Nu pot decât să mă bucur că nu îți împărtășesc chinul. Se pare că sunt atât de grețoasă, că nici țânțarii nu mă ciupesc. Muhahahahahahah.

   Mă găsești ușor la Mihai la prieteni sau la noua pagina “Suzana și Vasile”! Hellooooo, lume! Suzana și Vasile au pagină de facebook, nu ratați update-uri cu twinșii, multe poze și clipuri pe care le încarcă sârguincios valetul lor personal @Mihai Vasilescu!

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Mihai: da crezi ca nu am cautat-o pe Vera pe acolo deja pana am capiat? Deja mi-era ca insistam prea mult si mno…
   @ Vera, done, saru’mainile, m-au salvat Suzana si Vasile

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 7. Doamne, da’ ce chinuit eşti! Mai să-mi dea o lacrimă. Da’ ai grijă să nu citească donşoara Petrică pe aici că ai încurcat-o, e cam critic articolul. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @GabiI, neah, nu mă citește decât de sărbătorile importante.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 3

  • Gabi,

   stie de text, cum altfel ? Mihai stia ca n-a luat-o de fata de popa, stia in ce se baga, asa ca lamentarile merg cel mult asa, la ‘sto. Eu nici nu l-am auzit pana acum plangandu-se pana ca nu-i genul Penelopa sa tese 7 ani la gherghef dupa el.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Probabil este săptămâna înainte de premieră, așa că a scăpat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

 8. Nu iti mai place ciorba ticule, cauti sa iti dai foc la valiza?:))

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @Alexandru, adică tu, în naivitatea ta, ai impresia că o actriță are timp de făcut ciorbă? Pfff… amator.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

  • Asta e vorba ramasa de la tata cu ciorba!:)) e un fel de a zice ca ti s-a urat cu binele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Alexandru, lasă că mă prinsesem. Treaba e că io vorbeam serios. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 3

  • Nu am zis ca nu te cred. Nu subestimez niciodata o femeie. Nu am curaj.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

 9. Eu deja trăiesc toate astea și am doar o vecină și prietenă actriță! Te felicit pentru că reziști! Cât mai reziști.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Anouk, nu știu, sunt un tip căpos. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 10. Prezenta in sala se face pe bani sau pe invitatie? Adica, ma gandesc ca, culturalizare, culturalizare da de unde atatia bani?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Redoo, ar fi culmea să nu facă rost de invitații măcar la spectacolele în care joacă ea.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 11. Mai am 3 zile până când plec în concediu. Și cum nu sunt căsătorit cu o actriță (deși toate sunt actrițe la nevoie), șansele sș plec sunt aproape de 100%. Știu că mă așteaptă berea aia rece pe plajă pentru ca-i este dor de mine.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

 12. Greu, greu de tot…dar o să crești tu mare. 😋
  Ce statuie, ce sanctificare?…propun să te mumificăm, în felul ăsta te păstrăm așa cum te știm. 😂
  Ar trebui să faci un film despre viața ta și în rolul lui Mihai Vasilescu să fie domnișoara Petrică! 😏

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • @Marius U, hai c-am grohăit de râs. :)))))))))))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Marius U, eu propun o impaiere cinstita, cred c-ar arata mai bine.

   @Coane, am incredere in tine, sunt sigura ca te descurci cu napasta…aaa, nevasta voiam sa zic.
   Dar daca totusi ai nevoie de ajutor, ma ofer ptr partea cu concediul. Am mai fost la Barcelona, da’ un mic ajutor dat unui prieten aflat la nevoie e un gest crestinesc pe care sunt pregatita sa-l fac.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @moatza, vrei să-mi plătesti cazarea și nu știi cum să spui? :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 13. Mare norocos ești!
  Să îi mai spui că în albastru arată ca zeița mării 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 2

 14. Şi cuvintele cheie sunt: ‘Un an de zile mai târziu…’. Acum îmi explic senzaţia de destindere pe care o percepeam citind. 🙂
  La cât mai mulţi ani împreună!
  Eşti călit acum. Ce-ar mai putea să se întâmple? 😛

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

  • @Solandi, crede-mă, n-aș vrea să aflu “ce-ar mai putea să se întâmple”.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 2

 15. De fapt,cuvântul cheie e ” coabitezi ” . Dar pt. chipul acela angelic…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 4

  • @oviwan, este că te-a făcut și pe tine?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 4

 16. Vasilescule, vezi ca Domnisoara Petrica nu-i multumita de reactiile noastre…ne da cu degetele rosii.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Redoo, să știi că și eu tot pe ea o bănuiam. Până mi-am dat seama că nu se trezește la ore matinale.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 3

 17. Ce-ți mai place să te plângi! Crezi că pentru ea e simplu să umble cu un asemenea influensăr de talie mondială care, pe lângă faptul că preferă trotineta (parcă ziceai că ea e cu auto), îi mai face și concurență la țoale în culori cu nume complicate? 😜

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @Ionuț, ai să râzi dar donșoara tocmai și-a scos bicicleta de la naftalină pe motiv că nu mai suportă traficul din București. De urmărit, zic.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Neah, e un capriciu trecător. Am mai auzit eu de temerari d-ăștia. Nu i-a ținut prea mult. De bicicletă prin București te saturi mai repede decât de mașină.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ionuț, și io zic. Dar tot sper.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 18. Frățică, bine că ne-ai zis, pt că tocmai vroiam să mă combin cu Oana Pellea 😁😂😎

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

  • @diabolic, ți s-a făcut de adormit pe citate filozofice?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Frățică, am adormit de la înțepăturile de albine, așa că mă las păgubaș de Pellea🙃

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 19. Era să îmi treacă și mie glonțul pe la cap cu una bucată actriță, dar am plecat eu într-o deplasare în Siberia… și pe urmă când m-am întors a plecat ea în turneu și apoi am plecat din nou eu … așa că am rămas amici 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Alin, putem să detaliem un pic treaba cu deplasarea în Siberia???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 2

  • De ce, cauți loc îndepărtat în care să te refugiezi pe când va citi d-ra Petrică textul astay?

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Mișu am ajuns pe acolo trimis de firma la care lucram :). Apropo… am fost trimis și iarna… unde erau cam minus 40 de grade. Rusii de acolo spuneau totuși că este o iarna … blândă.
   Cine a citit romanele lui Sven Hassel, în Legiunea Blestemaților acesta aduce aminte de o localitate numită Tobolsk. Aceasta localitate a fost până nu demult capitala Siberiei și este locul unde a fost asasinat ultimul țar al Rusiei. Am avut ocazia să ajung pe acolo, prin 2012 și am fost acolo când a picat acel meteorit în Rusia la Celiabinsk care era la vreo 500 de km de localitatea despre care vorbesc.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @Alin, băejnebun, cât de tare!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Mișule vrei sa îți mai spun ceva tare… în Tobolsk am ajuns pentru prima oară pe 12 ianuarie 2012. Pe 18 ianuarie au fost -40 de grade. Cu o lună jumate înainte am fost în Algeria în Sahara… și am plecat din Algeria cu 3 zile înainte de atacul ăla terorist, în care au murit 3 români. Am revenit în țară fix pe 1 decembrie 2011. Nu am fost în rafinăria respectivă unde a avut loc atacul, dar locul unde eram eu era la 60 de km nord de respectiva rafinărie. Deci în 2 luni am fost atât la căldură în Sahara, cât și la frig în Siberia 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • PS am cam incurcat anii a fost 2013 Tobolsk si 2012 Algeria. Am imbatranit!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • PS2… Daca nu plecam acum cateva luni din firma in care am lucrat vreo 11 ani, eram din nou in Siberia. Cred ca eram primul care era trimis deoarece am mai fost pe acolo si aveam experienta si bangheam si oleak de rusa. Si dupa ce am plecat m-au sunat sa plec ca si contractor pana la sfarsitul anului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 20. Mulțumesc de sfaturi. Dar NU! E suficient unul dintre noi care trăiește iadul lumea asta nu ailaltă! 😈

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Si mai trebuie si să-l aplaude.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Victore, de parcă ai fi putut să-ți alegi o (altă) actriță… 😂😂😂😂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 2

  • Măi Elena! Nu știu alții cum sunt dar Diva mea face spectacol doar acasă! 😂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Victore, deocamdată. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 21. -Poblema e daca ajungeti sa auziti “iar a avut Vasilescu premiera” in cercul de prieteni/cunostinte/colegi/subordonati. Des.
  -Mersul de n ori la acelasi spectacol seamana a pregatire pentru casnicie.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 22. Pentru mine noțiunea de satisfacție totală avea altă conotație. N-aș fi crezut că pot trăi asta doar citind niște rânduri.
  Boss, lasă tronul liber! 😂😂

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • Scriu ca orice om de vasta cultură proțapit pe câmp.Peste două săptămâni o să infaptuiesc un act monumental:treier rapița.
   Dacă mai ai o urmă de compasiune pentru un nene nepastuit si blogher,reia scriitura de sâmbătă.Va zâmbi si el,sincer.O să si aplaude,tot sincer.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @Elena P, tu ca tu, da’ io mă întreb cam ce orgasme trăiește cetățeanul care dă cu thumbs down-urile în populație pe-aici încă de la prima oră.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 3

  • @edelweiss, dacă până acum n-am avut niciun fel de compasiune, după textul ăsta am atins apogeul.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Mihai, nu-mi mai bat capul cu orgasmele altora și ce le generează aceste trăiri de mult timp. În plus, o bună perioadă am crezut sincer că-i vreo româncă geloasă. Pentru că la comentariile tale nu dădea trumbs down. Azi nu mai cred asta, pentru că dacă era așa, teoretic ar fi trebuit să se bucure azi. Pe principul “am fost răzbunată!”.😜😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 2

 23. Nu am avut vreo experiență cu vreun actor activ pe scenă până acum, dar țin minte că primul meu prieten era pasionat de scenetele lui și de filmele pe care le făceam cu o gașcă de liceeni filmo-maniaci. Îi plăcea să îmi prezinte câte un text la care lucrase el sau l-a găsit pe Internet și învăța ce și cum. Uneori mă plictiseam groaznic și dădeam din cap. O vreme mi-a mers, până s-a prins că atenția mea era atrasă de pernă. :)) Nici nu a mai dat la facultate, era oricum student la Arhi. Dar greu cu entuziasmul ăsta al meu, sau mai bine zis lipsa lui? De atunci am mai dat peste artiști, cântăreți sau fotografi. Bre, e greu cu ei, dacă îi prinzi în momentul creației, trebuie să-i lași acolo, în colțișorul lor și să nu dea ăl` cu coarne s[-i deranjezi, dacă nu se întâmplă să-ți ceară părerea legat de ceva ce a făcut. Dar sunt simpatici, au farmecul lor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 24. E urâtă… Dar vă potriviți. 👍

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 18 Thumb down 17

  • @Vio, csf, ncsf.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Vio stiu ca gusturile nu se discuta, da’ totusi, daca si Petrica e urata… ^^

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 15 Thumb down 5

  • V.I.O. vine cumva de la ‘Vulpe Invidioasă (şi) Obtuză’?

   Pentru unii, strugurii nu se coc niciodată…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 2

  • Vera,

   tare ma facusi curios ! Trecand peste ‘stourile inocente obisnuite, Mihai nu este urat, nu este insa nici Brad Pitt in Legends of the Fall, la fel de bine cum 98% dintre noi nu suntem. Daca pentru unii a nu fi o zeitate nordica e totuna cu a fi urat/a, nu reusesti sa le satisfaci pretentiile, asta e, n-ai ce-i face. Dupa recomandarea ta de la ICEE Fest, ala de seamana cu Roch Voisine in zilele lui bune (v. linkul de mai jos) si-n plus lipsit de strabism, in privinta gusturilor la barbati m-ai convins, sunt insa teribil de curios ce intelege o femeie prin o femeie frumoasa ? Vreau si eu cinci nume sa le pot cauta pe google, dar nu gen Angelina Jolie, ca aia e clar pentru toti ca-i frumoasa, insa, obligatoriu, frumuseti naturale, nu genul nebunelor plachetate care se cred prapad (ca nebunele care-i iau lui Mihai interviu, Sorina si mai nu stiu cum). Te bagi ?

   (Roch Voisine)
   http://www.youtube.com/watch?v=s5329TpD-qY

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Faiantaru’, boss, ce rost are? Frumusețea chair e relativă. Uite, ai zis de Angelina, iar eu știu oameni care n-o plac.
   Din punctul meu de vedere, Petrică e cea mai frumoasă femeie. Punct. Nimic altceva nu contează. Sunt convins că dacă aș vedea-o pe stradå pe fata asta care a zis că e urâtă, m-aș căca pe mine de râs. Și? N-are importanță ce cref eu. Alții poate o văd frumoasă.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Mihai,

   nu-i totuna si stii bine. Din egoism, spre a ne mari propria satisfactia, intotdeuna infrumusetam persoana de langa noi. Ca doar n-o sa „iubesti” pe cineva care „pute” rau ? Nu-i vorba numai de atractia sexuala pe care incercam s-o amplificam spre a ne stimula si mai si, ci de toate calitatile celor pe care cica li iubim. Proprii copii o sa fie intotdeauna niste ingerasi, cum altfel, si uite, chiar daca nu e un exemplu pe placul tau, ceea mai celebra vorba de gen „Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac ?”. De unde atata inocenta pe oameni ??? Oamenii sunt de departe cele mai perfide fiinte, cea mai parsiva specie existenta, dar altfel, dar altfel … daca nu-i edulcorezi, te-ai mai sacrifica pentru niste bestii ? Prin urmare sa nu amestecam in poveste asa-zisele persoane iubite, ca-i cu totul altceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 25. Încă nu m-am prins,tu te plângi sau te lauzi?

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • Merge la două capete, doar-doar prinde un număr de consolare!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Marius M, nici, nici. S-a-mpiedicat și el puțin.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Mariuse, e cum a zis @Victor. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 26. Bă,oameni frumosi si aproximativ liberi,voi vă dati seama că pe om îl dor palmele de atâta aplaudat?După fiecare partidă de sexut,trebuie să aplaude că aia de la al paispelea congres psd,în picioare si să tipe până la sufocare,bis?Si să se citească extazul în ochii lui umezi de emoție.Altfel nema bilete la următorul spectacol.Numai spun de acces la premiere,ca nici la recuzită nu intră.Cum să mai ai chef de scris sâmbăta, cum?
  Mai bine pe câmp sa te bată vântul,să pleci cu ciulini înfipti intre omoplați.
  De parastas are nevoie,nu de compasiune.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @edelweiss, noroc că s-a terminat stagiunea. Până la toamnă uită.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

  • Ești dinglău rău de tot (sonat) :)))) Parcă îl văd …dragă, zeița mea uite ce text am scos azi despre tine, ca un umil supus ce-ți sunt. Și toate astea în speranța vreunui număr ce implică și peșteri umede și alte alea…altfel îl paște vreun monolog de mâna stângă sau dreaptă, că tot suntem la domeniul teatru!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • Când freci problema in baie ca marinarii puntea bricului Mircea,îmbrăcat în colanti si declamand :a fi sau a nu fi..,se numește act cultural.Si după,puterea obișnuinței,te aplauzi.Singur.
   Gata,m-am distrat destul azi.
   Rămâi in viata,Vasili.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 2

 27. Foarte tare! Daca scriai acest articol acum 3 ani , nu mai divorțăm de soțul meu – actor. Oricum, el a uitat pentru totdeauna să coboare de pe scândură.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Olive, well, cred că asta e principala problemă în lumea lor. Din fericire Petrică mai coboară.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 2

 28. @Mihai – aș plăti bani mulți sa vad un “replay” al muzei tale la acest articol…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Dan M, ăăă… și eu. :)))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

 29. Noroc cu donșoara Petrică, că ai ajuns de te cunoaște lumea! hahahaha
  Te tot plângi atâta de parcă ai fi eroul de la Thermopylae … vrei statuie cumva? Acuma e de înțeles că dacă e mai tânar colegul de muncă ori colegul ei mai pune mâna pe tărâmuri pe care doar “propetaru” are acces, să intre în scurtcircuit neuronii, dar dacă stă de un an cu neica îmblânzitorul de mâțe și culori fuchsia, grena, turcoaz și corai, eu aș sta relax.
  Eu aș intra în transă de la ochii ăștia verzi, mari ….aș fi doar “Oui, ma chérie”! 😛

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

  • @ardei gras, chestia e că mai și ieși din transă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 3

 30. Acu’ muulți ani eram într-o vizită cu verișoara mea, intr-un sat din parțile Dornei. Cand ne-am apropiat de ușa cu pricina am auzit cu groază cum răzbateau cuvinte grele de partea cealaltă a ușii ,, grijania mătii, ti omor, auzi, ti omor, dacă mai scoți o vorbuliță ti calc în picioare, grijania ș-anafura mătii@#%”. La privirea mea panicată, vară-mea a facut un gest ferm de ,, don’t worry”. Cand am intrat in casa cu pricina, scena era următoarea: el răcnea de sub pat (la propriu), ea stătea și cosea liniștită la mașina de cusut fără să i se clintească vreun mușchi pe față.Cat am stat acolo nenea răul nu a ieșit de sub pat. Oare de ce am avut același sentiment cand am citit articolul de azi?😁😂

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @MAS, nu știu, boss, că n-am pat la muncă. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

 31. O întrebare cât se poate de obiectivă: mama ta ce părere are?,,Mamă,tu să fi fericit”.sau ,,Mamă ,e viața ,eu nu mă bag,,.Sau există și,,Mamă,ce noroc ai avut cu fata asta.Dacă nu o găseai,praful se alegea de tine”.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Paco, ăăă… toate trei la un loc. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 32. Mishu ,mama ta e o femeie deosebită ,după cum m-am tot exprimat pe aici.Nu că a a mea nu ar fi.Dar totuși parcă a mea a fost prea,,deosebită” când i-a zis amical Doamnei ,,Sper că ști cu ce pușlama te-ai legat la cap”.Mama..E numai una…

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 33. Ok, asta e prima parte din articol… nu? Urmează și partea a doua cu, ăăă, avantajele…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 1

  • @cataline, ăăă… aptsolut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

 34. Eu sunt mai nou, poate ai mai raspuns dar sunt curios ce parere aveai despre teatru inainte sa o cunosti pe doamna Petrica?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Alin, nicio părere. Dăcât îmi plăcea să merg la spectacole. A, și le ziceam “piesă de teatru”. Între timp am aflat că piesa e doar pe hârtie, ce e pe scenă se numește spectacol. 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 2

 35. @Vasilescule, voiam să fac o prăjitură cu ciocolată dar, după replica de pe FB a domnișoarei Petrică*, am să pun arpacașul la fiert. Să-mi spui, te rog, dacă ai niște bomboane preferate sau pun ce am prin dulap. :))))))

  *Pentru cei care nu știu la ce mă refer: “Alina Petrică: Femeia citește, tace și va face la timpul potrivit 😎”

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @didina, vasilescu nu e aici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

  • Poti să îi spui că este unu care urăște în egala măsura mâncarea de cartofi si teatrul.Ca i-ar placea sa fie aruncat in pielea goală pe un cactus dacă asta l-ar scapa de prezenta într-o sală de teatru.
   O să pari un înger nevinovat.Poti să folosești si caracterizări grele,înjurături birjaresti si o păpușă vodoo.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 3

  • 😂😂😂😂 Lasă vrăjeala, ieși de sub birou și vezi cum dregi busuiocul acasă. Dacă mai apuci, evident.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 36. Numa’ fiţe au în cap actorii ăştia. Mihai, fii bărbat ! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 37. Drăguță treabă,ce să zic.Cumva mă gândesc că și artiștii sunt oameni care supraviețuiesc,dar fără un program bine definit ,la un moment dat treaba asta îl cam încurcă pe cei învățați cu program la serviciu.Deci clar că meritați o statuie,nu mai sus decât a mea,și soțul meu, după serviciu,mai găsește câte un robinet/priză defecte la alții,și pentru că bani,se duce să repare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 38. Mda… sărmanu’ Vasilescu.
  Primul gând azi dimineață când am citit : bâzâi de veața lui, ce chin, ce jale… zici că-l pune la frigare 😁
  Al doilea gând pe la amiază – nu mă bag în veața omului 👅
  Al treilea gând după clarificările didinei :
  Tre’ să vorbesc cu mamaie să aprindă lumânări la M.V. 😉
  Wanted dead or alive … blogăr simpatic, fashionist, sufletist, puțin hipster și cu simț artistic! E clar : trotinetă te-o lăsat să îți iei că nu poți fugi prea departe 👅
  Mulți ani de dulce chin 😈😇!!! Primii șapte sunt mai grei până te înveți să ți-o iei cu impresia că o dai 😊
  Oricum bag seama că aveți ceva relație pe sistem turbo intensiv.
  Scuze… nu am putut să mă mai abțin.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @HabaRnaM, de ce crezi că nu vând mașina? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • Vorba englezului : You can run but you can’t hide. Lovite-ar fericirea 👅
   În ambele cazuri și necazuri să știi că îți suntem alături(me, myself and I). Cor de bocitoare facem repede rost, corul de domnișoare e mai greu de găsit dar facem un efort. Sunt sigur că există ceva masculi pe aici capabili să se epileze pentru fericitul eveniment și să alcătuiască Corul Vânătorilor 👅

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 2

 39. @Faianțaru punctual, că mi-am luat trigger
  1. Melodia este sublimă, îți mulțumesc că mi-ai reamintit-o! ❤️
  2. Gusturile mele sunt atipice. De exemplu, mie îmi plac Monica Belucci și Vincent Cassel. El e teribil de sexy, miaaauuuuu
  3. Aishwarya Rai pentru că e cea mai frumoasă dintre frumoase, Gigi Hadid pentru că e un înger, Jennifer Lawrence pentru că e amuzantă și simpatică, Kaia Gerber (fata lui Cindy Crawford) este o frumusețe izbitoare. Astea sunt la capitolul frumuseți categorice. Și faimoase.
  4. Prietenele mele sunt frumoase. Eu sunt frumoasă. Nu azi, dar joi da. Joi voi fi trăznet. Sau foarte foarte nașpa. Ahahahahahha!
  5. Alex Kahn nu e frumos, dar are un magnetism deosebit. O persoană tonică, zâmbitoare, senină, sigură pe ea și foarte dezinvoltă nu are cum să nu polarizeze atenția. De aia l-am plăcut.
  Altfel, nu am un tip de bărbat agreat. Îmi plac Freddie Ljunberg & Ibra & Nesta & Zidanne; Chris Hemsworth, dar și Tom Hiddleston, Tom Hardy si Jack Black; Maluma și Maître Gims. Ah, și mai e un tip, actor amator de filme porno, nu știu cum îl cheamă, dar are un zâmbet leșinător. DA, i-am remarcat (și) zâmbetul!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • 1. Siiiroop ! … bleacs, bleacs, bleacs …
   2. El, da, le saavage ! Ea, hmm, mai, nu prea. N-a prins la mine poate pentru c-a incercat sa monopolizeze in filme arhetipul ispititoarei. Eu mai degraba i-as ceda psihic Emmanuellei Beart, fizic Laetitiei Casta (n.b. desi nu s-a vrut mai mult de o ironie de prost un regizor a intrebat-o cum de o cheama Casta cand ea n-are nimic cast ? Totusi, avea dreptate.)
   3. Aishwarya, serios ? Hai, poate merge o data, de doua ori cel mult. Glumesc ! 😀 E sau a fost cea mai frumoasa si e cel mai bun exemplu pentru ce-i care insista copilareste ca frumusetea fizica e de ordin subiectiv. Sa fii nebun sa zici ca aia nu-i frumoasa ! Totusi, cum nu suportam perfectiunea, zic si eu ca a fost atata timp cat n-a incercat sa treaca drept altceva, pana n-a inceput sa se americanizeze.
   3 b) Kaia Gerber imi aminteste de Dylan Brosnan (fiul lui 007). Tot un chip angelic, dar … dar ! Google it si ai sa intelegi de ce.
   4. Da, biiiinenteles ca sunteti ! 🙂
   5. Alex Kahn e un tip frumos ! Exista si o concurenta la frumusete intersexe, poate d-aia … E cumva metis ?
   5 a) Sa-l fi vazut pe Ljunberg inainte, cand nu era tuns la 1 mm. Ce fatza de papagalez avea ! 🙂
   5. b) Ar fi prea multi ca sa-i insir. Totusi pentru ca-i cea mai recenta descoperire a mea, unul tot o sa dau de ex. … Renne Castrucci ! Poate mai ales entru ca ochii verzi (verde intens, nu hazel !) par a fi „iesiti din uz”, nu s-ar mai „fabrica” pentru barbati (n.b. la fel ca barbiile despicate a la Cameron, Pierre Brice etc.), frumusetea lui … pare diabolica ! In reply la comtariul meu mai las inca o poza din care cred ca se observa mai bine.

   /www.theluxechronicles.com/photos/uncategorized/2008/09/05/guerlainhomme.jpg

   P.S. In reply la comentariul meu mai las o poza

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 40. Mi-a plăcut enorm articolul de azi (mă rog, e trecut de 12)! Petrică e frumoasă ca o zână. Mihai, nu te compătimesc deloc pentru că eu cred că ai tras lozul cel mare! :d
  În cele trei luni idilice m-am iubit cu actorul meu doar de patru ori. Dar mă duceam la toate spectacolele în care juca. Nu îndrăzneam să îl deranjez la final, mai ales că nu eram “actrița” principală din viața lui. Deși l-am iubit, știu că nu aș fi fost fericită cu el, mă simțeam infimă în preajma lui. Ne mai salutăm prin oraș, mă arde cu privirea! Doamne, actorii ăștia care îți spun o mie de cuvinte doar dintr-o privire!

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Blanche, să revenim la ălea patru dăti, zic. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Pai ce să zic, mai am flash-uri și acum! 😂 La doi ani după aceea când eram în tratative cu viitorul soț, se trezește actorul să mă bage în seamă pe internet. Eu îi spun că l-am găsit pe Făt-Frumos și mă concentrez să îl cuceresc. El că până atunci să trec pe la el pentru un reminder. Că îi e dor să mă vadă dansând în kimono-ul mov. M-a lăsat mască, eu credeam că de-abia își mai amintește cum mă cheamă, iar el își amintea și culoarea kimono-ului! Dar tot nu m-am dus!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.