5,851 cititori

Banii vorbesc, dar nu tot timpul

Fratele vostru a văzut live, de la fața locului (adicătelea de pe stadion), cinci finale de Champions League. Da, invidiați-mă, că aveți de ce. Din punctul meu de vedere doar o finală de campionat mondial ar putea fi mai mișto decât una de UCL. Atmosfera de la fața locului este ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, trebuie s-o trăiești ca să poți înțelege.

Well, dar nu despre asta voiam să vă povestesc (doar m-am dat mare), ci că una dintre cele cinci a fost și Bayern Munchen – Chelsea în 2012. Finală desfășurată chiar la Munchen.

Chestia e că am aflat că voi ajunge s-o văd doar cu o zi înaintea meciului, cam pe la ora prânz așa. Moment în care am verificat rapid prețurile la biletele de avion, dar m-am lăsat păgubaș si mai rapid pentru că nu era nimic sub 1500 de euro. Așa că m-am suit frumușel în mașină și m-am mai dat jos la Munchen, a doua zi la 9.00 dimineață.

Și-am găsit un oraș care trăia doar pentru finala cu Chelsea. Nici nu știu cum să vă descriu ce era acolo. Absolut toată lumea era îmbrăcată în costumul tradițional bavarez, indiferent că mergeau la meci sau nu. Oamenii se plimbau pe străzi cântând și îmbrățișându-se unii cu alții fără să se cunoască între ei. În piața din fața primăriei se strânsese atâta lume încât mingea cu care se jucau, șutând-o cu putere în sus, n-a atins pământul niciodată în cele două ore pe care le-am stat pe-acolo. Să vă mai spun că celălalt stadion din Munchen, Olympiastadion, a fost și el plin la ora meciului. 70.000 de oameni care-și cumparaseră bilete doar ca să vadă meciul pe un stadion, chit că nu era cel al finalei. Ați prins-o, da? Cam astea se întâmpla la fața locului.

Mno, și în toată atmosfera asta absolut beton, existau cetățeni care se plimbau peste tot cu pancarte de carton la gât pe care scria mare: „need ticket”. Bref, un bilet la finală se dădea în dimineața meciului cu 3000 de euro, iar spre seară, prețul sărise la 5000. No joke, nu exagerez absolut deloc. Iar mie pur și simplu nu-mi venea să cred că există oameni care ar plăti banii ăștia pentru un bilet la meci.

Sper că vă imaginați cam cum m-am perpelit toată ziua întrebându-mă dacă să vând biletul sau nu. Iar lovitura de grație am primit-o la metrou. În stația unde se cobora pentru stadion se strânseseră zeci de cetățeni din ăștia care voiau bilete și se organizau mini licitații. Acolo se dădeau și cu 7000 de euro. Repet, nu glumesc și nu exagerez. Era pur și simplu NEBUNIE ce se întâmpla în orașul ăla.

Până la urmă nu l-am vândut, deși m-a bătut rău gândul s-o fac. Pur și simplu mi-am spus că o să cheltui toți banii ăia și-n final n-o să mă aleg cu nimic. Așa c-am intrat la meci și-am văzut una dintre cele mai mișto și dramatice finale ever. Iar la mormanul ăla de bani nu m-am mai gândit din secunda în care m-am așezat pe scaun.

Și-acum, ce voiam eu să vă-ntreb (mi-a venit ideea de la un comentariu al lui Ionuț la textul de ieri). Voi ce-ați fi făcut? Ați fi vândut biletul și v-ați fi întors frumușel acasă cu un plus de câteva mii de euro în buzunar? Și nu întreb ca să mă aflu în treabă. Puneți-vă o secundă în pielea mea, imaginați-vă cum ar fi să puteți face niște mii de euro în câteva secunde și abia apoi ziceți-mi ce-ar fi fost mai important: meciul sau banii?

238 de păreri la “Banii vorbesc, dar nu tot timpul

 1. Cred c-ai uitat că ai mai multe CITITOARE decât cititori..

  @fetelor, fuck io ceva mișto pentru voi.

  Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 2

  • Si asta-i chiar trist.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

  • @edelweiss, ce? Că suntem noi mai multe?! Muhahahaaaaaaa!!!!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Elena, @edelweiss chiar, eu am doar 6 oameni care i-au dat like lui @Mihai la blog. Fete toate. De ce oare?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @AKzen, pentru că e frumos și deștept. Așa a zis el într-un milion de comentarii. Cred că d-aia.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 2

  • @Elena, ăăă… EXACT. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • Voi oricum sunteţi mai multe si contrar tuturor legilor naturii privind durerile de cap repetate trăiti mai mult.Ma târăsc la agrointeligenta acolo unde singurele kikluri sunt alea de germinare,de creștere.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Elena, @Mihai știți că eu n-am citit comentariile până acum, nu contest că e și frumușel și inteligent omul, dar cred că e altceva, la care trebuie despicat firul în 4. Dar vouă nu vă place chestia asta, așa că o să studiez fenomenul singură. Dar @Mihai, îți promit că dacă duminică rezonez cu toate selecțiile tale îți dau share. Și sigur te va lăicui măcar un bărbat de la mine din listă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

  • @edelweiss eu credeam că sunteți bucuroși că trăim mai mult ca voi. Chiar zilele trecute îmi zicea soțul meu că ar cam trebui să învăț să fac colivă. Și i-am răspuns că prefer să dau prima colțul în loc să fac pomeni.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Edelweiss, mărturisesc cu mâna pe inimă că nu am avut/inventat dureri de cap când a fost vorba de tăvăleală. Pe de altă parte, mă vait ca o babă de spate, de inimă. Și da, femeile sunt mai bolnăvicioase, dar pentru că au mai multă grijă de ele și se exteriorizează mai mult (prin plâns și logoree), trăiesc mai mult decât bărbații!

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Logoreea,plânsu,ilogicitatea fix in timpul scurtei noastre vieti trebuie să le aveti.Nu puteti să faceți asta după ce noi ne odihnim asa cum merităm pe colinele verzi ale veșniciei?

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Blanche, subscriu la plâns și logoree când mă iau pandaliile. În cazul ăsta voi trăi minim 100 de ani. La naiba, tre’ să învăț să fac coliva aia.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @edelweiss ”trebuie să le aveți”. Ai pus punct, deci confirmi că trebuie. Poate o fi vreo legătură de cauzalitate între voi și crizele noastre. Se duce cauza, se duc și crizele, deci n-ar mai avea sens să le avem după. Iar dacă a fost iubire, probabil că le vom duce lipsa.
   PS eu personal nu cred că trebuie să avem aceste crize, cred că trebuie să găsim alte zone în care să defulăm, nu pe bărbatul din dotare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 7

 2. Bayern Munich fur das Leben.Nein.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 3. L-aş fi vândut, nu am niciun feeling pentru fotbal.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 0

 4. Realul a ieșit în semi-finală, deci vindeam! Dacă era echipa mea în finală nu vindeam nici moartă.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 8

  • @Vera, dezamăgitor…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Miguel Nu, ba, stateam ca otravita acolo si ma uitam cum castiga altii ce voiam pentru echipa mea de suflet. NOT! Eu nu pot sa ma bucur pentru altii chiar asa. Ma imbatam de o suta de coco, ma bateam cu un nemtalau (a se citi, incasam o scatoalca peste mutra) si cu restul imi luam masina.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • Real e echipa ????

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 13

  • @ionuthd Meet me outside! How ’bout that?!

   P.S. nu ti-am dat eu dislike, ci lachele ala al meu nu m-a nimerit pe mine si te-a capsat pe tine :))

   P.S.2 aaa nu, iata, ai suparat pe cineva. O incasezi, ahahaha.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 6

  • Cum invata cei care tin cu Real sa numere pana la 3 ? Barcelona – At. Madrid- Real ? glumesc ! ? Real e un brand ,o echipa cu zeci de milioane de simpatizanti. Greseala lor ? The Special One antrenor ,inlaturarea lui Raul,Guti, Cassilias…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

  • @ionuthd, un dislike ai luat de la mine fiindcă, deh, sunt (și) cu Realul și trebuia să dau cu mânuța roșie?. Dar,după ce ai zis de greșelile cu Mourinho, Raul, Guti și Cassilias, îmi iau dislike-ul înapoi. Într-adevăr, astea au fost niște tâmpenii de proporții făcute de cei de la Real. Nu i-au afectat pe parte de rezultate, dar la imagine……Eu nu-l suport pe CR7 tocmai pentru că din cauza lui l-au îndepărtat pe Raul. Iar Raul era….Real.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ioaneeeee, cry me a river! Muhahahahaha!

   Imi pun un Enter sandman si ma gandesc cum plangea @Ionut dupa Raul. :)))))

   @P.S. @Ionut, daca vrei sa ma coafezi, io-s inca afara , il astept pe Ionut de la Hd sa ne rafuim!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • de unde atata rautate pe fete de la fotbal nu pricep ! La capitulul fotbal ma simt ca in povestea lui Mihai ,
   http://mihaivasilescublog.ro/2015/09/25/decaderea-unui-tata-de-fata/ @Vera ai luat heitareala de la edelweiss ?:)) cat despre asteptat afara ,e cam urat,ploua si ma uita la meci ! ps : eu sunt pasnic rau ! De bataie nu mi-e frica,am mai luat :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 5. Eu aș fi vândut biletul, că nu-s pasionată de fotbal. Mi-aș fi făcut de cap prin insule.

  Nu îi înțeleg deloc pe cei care își vând concediul, nu știu dacă voi ați întâlnit asemenea oameni, eu cunosc câteva specimene care au renunțat la concediu și au încasat banii.

  Oricum, ca să fie treaba clară, tu ai primit biletul sau l-ai cumpărat? Că nu poți vinde un cadou, cel mult îl dai mai pe daparte, dar din dar se face raiul.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Mona, am primit biletul.
   Muhahahaaa, deci cum? Să-l fi făcut cadou? Am râs.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Mihai, am râs și eu. Tocmai ce mi-am dat seama că m-am contrazis singură, aș fi vândut un cadou fără remușcări 🙂
   Reanalizez lista de Crăciun!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 6. Mi-e foarte ușor să mă pun în pielea ta azi, meciul, clar. Pentru că experiențele memorabile și amintirile frumoase nu se pot cuantifica în bani.
  Pentru orice altceva, vorba lui @edelweiss zilele trecute, există Mastercard.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 5

  • @AKzen, hai că rămâi nescrisă și azi, dar eu ți-am dat like, că nu degeaba sunt una dintre personalitățile tale multiple și mirobolante. Și numai pentru că pot face acest lucru fără pic de remușcare, this blog rocks.
   Hai zi bună, fată, life’s good&we know it.
   PS vezi că te-ai întins cu vorbitul azi pe-aici, ai zis 1 comentariu pe zi. Avem 16. E mai bine decât 50+, but still…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Akzen & @Akzen am planat în zbor lin peste comentarii și am descoperit că povestea este de fapt despre a-ți vinde sau nu visurile. Și noi am crezut că e vorba despre a alege amintirile/experiența în locul profitului.
   Cu atât mai mult, normal că nu-ți vinzi un vis, mai ales că e atât de greu să-ți definești visurile și cu atât mai greu să ajungi să ți le și îndeplinești.
   Eu cred că trebuie să mergem s-o întrebăm și pe socratică ce părere are de treaba asta, dar aia e încă ofuscată c-au râs oamenii pe-aici de ea.
   PS cred că va ma dura puțin până să ne găsim parteneri de conversație, dar eu zic să mai rămânem, avem ce învăța, zic.
   În cel mai rău caz ajungem iar în colivie, sper doar să fie un pic mai mare, ne-am cam înghesuit data trecută.
   A, și mai lăsați-o moartă cu like-urile alea pe unde vă tună, dați și voi like doar la ce va place maxim. Și ignorați ce nu vă coafează, că ne pierdem zen-ul și nu merită.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 5

  • @AKzen x 2
   Nu vreau să mă bag în căsnicia voastră, dar totuși, ce naiba se întâmplă aici?
   Sunt 2 persoane care tastează cu același nume sau e o singură persoană care se crede cât două? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Laura, a doua variantă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Laura,
   …cât 3 chiar. Că in ultimul comentariu AKzen vorbeşte deja cu @Akzen & @Akzen.
   O mini-hidră deja.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Mihai vorbești serios? Puteam să jur că e o glumă proastă. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Ați zis destul de clar că prea răspunde și comentează tuturor. Acum comentează ea cu ea!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • ‘Ai de capu’ nostru!…

   Uneori am senzația că mi-a alunecat piciorul în zona crepusculară 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • AKzen rullzzzzzz.Nu te lasa fata,io-ti dau like din ala.
   Asteptam cu interes sa vorbesti cu AKdalailama.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Everybody, nu mai știu cine a zis, dar cred că a avut dreptate cu personalitatatea multiplă. Iar VictorR cu impulsul Dirac e posibil s-o fi nimerit și el. Azi aici doar 3 s-au manifestat, restul se odihnesc sau își alină orgoliul rănit.
   O să mă gândesc și o să încerc să le și definesc, sau să le dau numere ceva.
   @Mihai, terapie e blogul ăsta pentru mine, psihologizare gratuită.
   Glumesc, asta e bonus, motivul pentru care încă mai sunt aici este faptul că refuz să cred că sunt singura femeie din lumea aia a mea.
   M-am decis în final să nu ascult sfatul tău, nu pot să ochesc cine mă simpatizează, pentru că nu am ochi aici iar senzorii mi-au fost decalibrați. Așa că vreau să încerc să-mi fac prieteni noi. Asta dacă e ok cu tine, că-i casa ta.
   Likes/Dislikes eu nu mai dau, vă plac pe toți, dar eu rezonez doar la vorbe, nu la thumb-uri. Dislikes oricum nu dădeam, iar de cele primite mi se rupe maxim, atât timp cât nu sunt justificate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @AKzen,
   Da’ vreo personalitate mai concisă n-ai? Întreb pentru niște prieteni cu dureri de cap 🙂

   P.S. Mă macină o curiozitate: când te-ai măritat, la starea civilă, ai răspuns cu ”da” sau ai ținut un speech până au leșinat toți de foame și nervi?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @LauraG personalitatea mea e una complexă, ca a oricăruia dintre voi. Nu știu ce înseamnă personalitate concisă, va trebui să o definești cumva. Iar la starea civilă, altcineva a ținut un speech interminabil și n-am mai apucat eu. Era primarul, beat mangă, care-i ridica osanale tatălui meu. Iar eu eram gravidă în 7 luni și făceam pipi pe mine. Deci nu-mi stătea capul la discursuri, ci doar să zic da, să ma duc la baie și apoi la party.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @AKzen,
   Eu să definesc? Păi e deja definită!

   din DEX:
   CONCÍS, -Ă, conciși, -se, adj. (Despre stil, opere literare etc.) Expus pe scurt, în puține cuvinte, concentrat, succint, laconic.

   Asta e. Acum știi 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laura G nu cred că personalitatea unui om poate fi descrisă concis, dar o să încerc să-ți spun, pe scurt, câte ceva despre mine. Personal mă consider un om normal, chiar banal, dar cu o foarte mare disponibilitate de a relaționa cu alți oameni, de orice fel, atât timp cât nu sunt agresivi verbal sau fizic cu mine. Asta în viața reală. Până de foarte curând virtualul pentru mine nu exista, eram extrem de suspicioasă, nu interacționam aproape deloc în zona asta (iar cu persoane necunoscute cu atât mai mult) și mi-era foarte bine, viața mea era foarte plină cu toate activitățile de mamă, nevastă, angajată, prietenă, vecină etc. Doar că acum câteva luni s-a întâmplat ceva și mi-am dat seama că am trăit aproape toată viața într-o bulă foarte protejată (nu intru în detalii acum pentru că pvestea e foarte lungă) din care odată ieșită (pe motive de politică internă), am devenit tot mai curioasă să aflu mai multe, în foarte multe domenii, în ideea de a-mi descoperi cumva rostul în țara asta și-n propria viață, mai mult decât ipostazele menționate mai sus.
   Aici pe blog mi-am dat seama că am procedat complet nefiresc pentru voi și a fost prima experiență în afara bulei care m-a cam destabilizat și în urma căreia, în mod normal, aș fi închis ușa fără să mai privesc în urmă. În același timp, ceea ce m-a atras aici simt că este ceva ce merită în continuare explorat, pentru că pot spune cu siguranță cu nu este frumusețea sau deșteptăciunea lui Mihai. Sau nu doar asta, ca să nu-i rănesc orgoliul 🙂 Plus că e vorba și de gazda feminină a blogului, cu care rezonez de asemenea la foarte multe scrieri.
   Mi-aș dori să identific exact ce m-a atras la ambii, asta în timp ce poate cunosc și alți oameni cu aceeași disponibilitate de relaționare umană precum a mea.
   PS eu când zic relaționare umană, mă refer că pot vorbi cu oricine, despre orice, într-un mod sincer și uneori brutal de direct, atât timp cât nu mi se adresează jigniri sau aluzii sexuale fără motiv. Cele adresate deja am ales să le șterg cu buretele, tocmai pentru faptul că eu am procedat greșit în abordare. Țin foarte bine la glumă, ironii, sarcasm, sunt dispusă să învăț să mă adaptez motto-ului blogului, deși până acum nu am avut niște greutăți majore care să mă determine să spun că viața e mult prea serioasă . Cred însă că știu foarte bine să mă iau pe mine în râs și le permit și altora s-o facă, dar asta doar când sunt sigură că ne simpatizăm reciproc și, mai mult de atât, avem încredere unul în celălalt privind bunele intenții.
   Hai c-am încercat să scriu scurt și tot cârnaț a ieșit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 7. Bucuria de a vedea de pe stadion o finala UCL nu se poate cumpara. Pentru restul exista Mastercard.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 8. Ce este cu adevărat fără preț în viață nu este palpabil.

  În rest, discutăm doar de sumă. Părerea mea.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @catalin, și-a mea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Cătălin, @Mihai aveți chef să dezvoltăm ce este cu adevărat fără preț în viață sau să mă rezum doar la a vă da like afirmațiilor?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 7

  • @AKzen, io zic pas. Poate are @Cătalin chef.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 9. Acum stau sa ma gandesc cum as fi procedat eu cand am primit invitatie de tip “gold” pentru marele premiu de F1 din istanbul, acum ceva ani. Ma gandesc…ma gandesc, aaaa, nu 🙂 nu as fi renuntat in viata mea la asa ceva, poate si pentru ca era prima mea cursa de F1 live, poate pentru ca sunt atat de “bolnav” cu acest fenomen. Deci, tizule, te inteleg perfect 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @alt_mihai Iti dau un Like, verde ca mine acum. Ma duc sa zac de oftica. 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • de ce “oftica”? :O

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @alt_mihai Păi pentru acel GP de F1! F1 e viață! ❤️❤️❤️❤️❤️

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

  • Daca ti-as spune ca am avut si un set de invitatii “silver” si p-alea le-am vandut pe cateva sute de euro, ce ai spune? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @alt_mihai as spune ca niste oameni au fost foarte norocosi si tu mai bogat cu cateva sute de E. Eu raman cu ochii in tv si duc sticla de cidru de la mana la gura. E viata si asta 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

 10. Nu-s cu fotbalul, dar o așa ocazie, în colțul ăsta de lume, nu se ratează! Bani au avut și ăia de pe “Titanic”!

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 0

  • @VictorR, bună, bună de tot asta cu Titanicul. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @VictorR, corect. Iar pentru un exemplu mai nou, Steve Jobs mă gândesc. Știu că am citit acum ceva timp o declarație a lui de pe patul de moarte, Pe mine m-a marcat și mi-a confirmat că sunt pe drumul cel bun în ceea ce privește prioritățile în viață. Și m-a determinat să am mai multă grijă de mine, de sănătatea mea și a celor din jur.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 7

 11. Mihai, te înțeleg perfect. Am fost la MU – Barca, pe Wembley. Prețurile erau aceleași. N-am vândut biletul și nu îmi pare rău deloc.
  Mă gândeam să merg și anul ăsta, dar parcă nu mă lasă inima să merg la Kiev.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Relou, am fost și eu la finala de pe Wembley. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Erau in fata mea doi Marocani, cu steag MU. Au inceput sa planga si au plecat prin minutul 75….

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Relou,
   Când e aia de la Kiev? Că aș cumpăra din timp vreo 2-3 bilete și-aș pune de-o bișniță.
   În secunda 2 aș vizita Kiev-ul ca un turist cu mulți bani 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 12. Nu mai sunt fan fotbal, dar n-aș fi vândut biletul pentru nimic. Atmosfera aia e ceea ce-ți rămâne în suflet mult timp și pe aia nu mai ai cum s-o pierzi!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 13. Sunt atipic,nu ma omor dupa fotbal si bere.Le vindeam la 1000 euro.nu mai asteptam pana la 7000.Csf,nu toti suntem perfecti.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius M, la 1000 de euro le vindeai doar dacă erai fraier. Io am găsit direct prețul de 3000 la fața locului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Mihai,la ce talent am la afaceri nici pe mia aia de euro n as fi fost sigur.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius M,
   Adică ai vinde sub prețul pieței? Hmm, parca-i fi ”Doru” :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Laura ,nu am talent la afaceri.Si de multe ori muncesc degeaba sau pe bani putini pentru ca vad ca respectivii o duc greu.Compensez cu altele.Cateodata.
   Iar la partea cu ,,Doru” doar banuiesti.Ca n -ai de unde sa stii,era Ip de Olanda :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius eM,
   Nu IP-ul contează (că nu-l văd și doar n-o să-l întreb pe Mihai V. de chestii d’astea, glumețe).
   Ortografia te-a dat de gol. Crezi că dacă scrii cu tastatura n-ai ”amprentă caligrafică”? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 14. Ce să zic, nu sunt mare microbist, dar dacă îmi oferea cineva 7000€ pe un bilet la un meci de fotbal aș fi cerut 10000€ ca să văd cât de mare e disperarea! ? Muhahahaha! La o finală de baschet în NBA însă aș fi avut cumva aceleași trăiri ca și tine.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Marius U, dacă avea vreunul dintre disperații ăia atâția bani la ei, ți i-ar fi dat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 15. E un subiect bun ! Legat de cel de ieri ! Ți-ai vinde amintirile (ăstea înainte de a se fi produs ?).

  La 7000 de euroi unde aveai loc ? Pe banca de rezerve ?
  I-ai zis lui Lampard că româncele de la tine de pe blog sunt cele mai frumoase din lume ?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ananas, i-aș fi zis, dar cred că deja nu mai era la Chelsea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. Perfect de acord cu tine Mihai si cu majoritatea celor care au comentat, nu as fi vandut biletul, doar pentru asta muncim si facem bani, ca sa ne putem cumpara mici sau mari momente de fericire, ca e vorba de un meci, un concert, o calatorie…

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 17. Adică să conduc vreo 16 ore, cu un bilet nesperat în buzunar, iar când ajung să-l vând la licitaţie?
  (Înlocuiesc meciul de fotbal cu un concert pentru a mă putea îmbiba în sentimentul descris de articol.)
  Ştiţi ce aş fi făcut după vânzare? Aş fi licitat să cumpăr altul. În pierdere!
  Şi aş fi telefonat acasă să mi se trimită bani de benzină să mă întorc.

  Ca urmare, soluţia optimă pentru mine ar fi fost alta: să scap de bilet încă din momentul primirii.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Solandi, ha? Jur că n-am înțeles nimic. Momentul primirii a fost la București.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Adică nu aş fi luat deloc biletul, de la început, din Bucureşti.
   Să mă salvez de mine şi de deciziile neinspirate înşiruite mai sus.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Solandi, gizăs craist! Tu vorbești serios?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai,

   Trebuie să bată cineva câmpii dacă primăvara nu o face odată, nu ? Să spună verzi şi uscate înflorite cuvinte, etc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 18. E greu de spus. Depinde de multi factori. Si acum imi smulg ce mi-a mai ramas din pleata, ca nu am putut sa ajung la primul concert Lake of Tears din Bucuresti de la Agronomie. ABSOLUT TOTI care au fost prezenti si cu care am vorbit mi-au confirmat a fost best of the best. Iar King Diamond a fost la o zi dupa ce s- a nascut fiimea. ?Dar nu am putut lipsi la acest concert.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Adi B, păi și atunci de ce e greu de spus???

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Vindeam biletul fără remușcări și cu 7.000 euro mă duceam în cel mai tare și prelungit concediu.
  Nu aș fi cheltuit banii pe diverse ci intram într-o agenție de turism să văd cum stă treaba prin locuri de care doar am auzit..

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Xenopol, un meci de fotbal cu stadionul plin….e o feerie !
   Dar…și cu niște muguri de cânepă uscată iese ceva feeric….și ne mai rămâne și 6900 !

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Xenopol, nu ești microbist, este?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai Vasilescu Nu sunt microbist. Pot spune că sunt paralel cu fotbalul. Dacă aș câștiga la Loto, vre-o 2-3 ani aș umbla din oraș în oraș prin toată lumea..

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ananas Ai dreptate. Și după mugurii ăia și meciul FC Scornicești – FC Dămăroaia poate părea o finală de nota 10

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 20. Hmmmm l-as fi vandut! Bineinteles ca sunt subiectiva si as fi vandut doar pentru ca pe mine fotbalul nu ma pasioneaza deloc. Daca ar fi fost vb despre tenis, de ex. probabil ca nu as fi transformat in bani experienta. Asa ca iti inteleg decizia 🙂 tu ai ales experienta.
  Off topic: vede cineva primavara sau tb sa-mi schimb ochelarii ? :))

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Care primăvară? Nu vezi că-i sfărșit de noiembrie??

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Eliza, și eu a trebuit să-mi imaginez că nu e vorba despre fotbal, ci despre una dintre pasiunile mele. Cred că asta era și ideea, să ne punem în papucii lui, dar prin prisma propriei personalități. Și mai cred că e pasionat de fotbal, cum ești tu de tenis sau eu de muzica grecească. Și eu tot experiența aș fi ales-o.
   Acum am venit de-afară, în București e soare și miroase a noxe primăvăratice. 🙂
   Off topic și eu: că zisei de muzică grecească- știe cineva pe unde-a dispărut Habarnam?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Ionut, intre timp a iesit soarele, ca tot vb primavara ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Dacă primeam oferta cât eram în țară sau pe undeva pe drum, poate l-aș fi vândut. Un mare “poate” că nu-s prea sigur nici așa. Excepție dacă în finală erau Liverpool, Real sau Juve, caz în care nu se punea problema. Dar, odată ajuns acolo, nu-l dădeam nici mort. Atmosfera descrisă de tine m-ar fi băgat într-o transă pe care e greu s-o înțelegi dacă nu ești microbist, și nu aș fi dat biletul nici pentru de 10 ori suma scrisă de tine.
  Dar, na, eu sunt ăla care nu mânca câte o lună pe vremuri la școală doar ca să aibă bani de abonament în peluză în Ghencea. Sau care, în ziua meciului de tristă amintire cu Middlesborough, făcea cerere pentru avans din salariu și căuta cumpărători pentru telefon și PC doar ca să aibă bani pentru finală. Din păcate n-a mai fost cazul.?
  Acu’ trebuie știut că prima oară am fost pe un stadion prin ’86, la Brăila, prima oară în Ghencea în ’89 la Steaua-Galatasaray 4-0, apoi am “vizitat” cu tata toate stadioanele din București, iar din ’94, de la un Steaua-Rapid, și până în 2009, la un Steaua-Timișoara, am fost rezident în “Templu”, am mers cu echipa an de an prin multe orașe din țară, am văzut și alte meciuri de cupe europene ale altor echipe românești, am fost și la meciurile Naționalei, am atâtea meciuri văzute live câte fire de păr aveam în tinerețe pe cap. Cumva ciudat pentru un asemena background fotbalistic, dar n-am văzut nici un meci p-afară. Soarta!? Dar mai este timp. Am scris cele de mai sus ca să explic de ce părerea mea pe tema de azi nu prea contează. 1% aș fi dat biletul, 99% nu.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @Ionuț, așteptam comentariul ăsta. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Ionut sper ca v-am batut la Steaua-Rapid ala de care zici 😀
   Ma duceam si eu pe Rapid, aveam abonament la peluza, dar nu stateam in nucleul nebunilor, ci cu “batranii”, un pic mai feriti. Le ascundeam brichete in par, pe vremea aia aveam parul foarte lung. Eheee, ce amintiri <3

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • Am avut dilema asta in 2005 la Stambul cand oferta era mai mare ca salariul meu pe un an.
   Mi-a trecut rapid si nu mi-am mai pus problema de atunci.

   Elena spune de predominanta fetelor pe-aici si de probabila indiferenta vs subiect asa ca-s dispus la o provocare: doamnelor (si domnisoarelor) de vreti sa-ntelegeti “nevoia” de mers pe stadion si sa experimentati senzatia Anfield dati de veste.
   Nevasta din dotare a experimentat LFC – RM in 2009 si de atunci am aproape un deceniu de “liniste” cand vine vorba de fenomen.

   @Ionut: am bilet in plus la doua meciuri in perioada urmatoare, ambele amicale: Anglia – Italia pe Wembley (27/03) si LFC-Bayern (legends, pe 24/03) pe Anfield. Daca vrei sa spargi gheata, vb cu Misu sa-ti dea datele de contact.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Paul, chapeau! Pentru invitația făcută lui @Ionuț. Bă, io chiar am strâns niște oameni mișto aici.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Vera, a fost 0-0. Dar corectez: era în ’93. Deh, m-am senilit și am început să uit chestii. Oricum n-am fost tare niciodată la faza cu datele și anii. Țineam minte doar că a fost înainte de Campionatul Mondial din USA. Dar a bătut Rapidul în retur, în Giulești (am gugălit ca să fiu sigur ??). Mulțumită??
   @Mihai, de ce așteptai comentariul meu? Eu așteptam alte comentarii, ale oamenilor normali, nu al unor maniaci cu fotbalul și sportul ca mine.?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Când se juca și la noi fotbal cu pasiune, îmi plăcea și mă uitam la toate meciurile. În niciun caz nu mi-ar fi dat voie părinții să merg la vreun meci pe stadion.
   Acum nu-mi mai place fotbalul pentru că din punctul meu de vedere a ajuns doar o afacere. Dar competițiile internationale reușesc încă să facă să strălucească sportul ăsta și scoate ce-i mai frumos din cei care privesc.
   Pentru mine nu contează că e doar un meci de fotbal. Felul în care mulțimea aia de oameni respiră parcă în același timp și trăiesc la intensitate maximă fiecare secundă face să nu vreau să dau pe bani sansa de a face parte din asta.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Ionut sunt asa multumita ca voi lua desert azi la pranz. Hai mersi! 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @Paul (sau Paco care iar vorbește cu fosta), n-am putut să mă pun ÎN pielea unui bărbat.

   Am fost o singură dată la un meci pe Arena Natională. România cu nu știu cine. Am stat cu părul măciucă tot meciul din cauza emoțiilor. Si eu am pâr, nu glumă Cântecele alea ale galeriei noastre de pe stadion au făcut toți banii.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Paul, mulțumesc frumos pentru ofertă. M-ai surprins cu ea, fiindcă nu ne-am întâlnit niciodată, nu ne știm decât, probabil, de aici de pe blog, și, de obicei, eu nu prea mă aștept la asemenea gesturi dezinteresate de la, hai să zicem, necunoscuți.
   Dar, din motive pe care sub nici o formă nu am chef să le discut pe aici, nu prea mai dispun de timpul meu pentru următorii doi-trei ani (nu, nu sunt în pușcărie, nici în arest la domiciliu ?), așa că va trebui să te refuz. Poate într-un viitor mai îndepărtat vom vedea un meci împreună.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Ionut: intre ’99 si ’09 e posibil sa ne fi intersectat in “Templu”.

   @Elena: Anfield nu e de par maciuca ci de orgasm minim 90 de minute. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, nici sa asculti toate povestile cu foste …

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Paul, păi dacă-i de orgasm 90 DE MINUTE, de ce l-ai invitat pe @Ionuț?
   DE CE? DE CEEEEE?????

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Elena,
   Probabil din cauza pauzei de 15 minute care ar fi rupt 90 pe din două?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Solandi, nu știu ce zici tu acolo cu 15 și 90. Sunt prea nervoasă ca să fac socoteli/conexiuni acum.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena,
   Nu-ţi bate capul, azi nimeni nu înţelege ce vreau să spun. Dar să ştii că eu vă înţeleg pe toţi.
   În traducere: voiam doar să te consolez. :*

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena: te-ai luat cu fostele si ai ratat partea cu invitatia …

   @Solandi: aia e pauza de tigara intre “reprize”.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 22. Vindeam fara probleme. Daca nu esti de acord sa ai bani in buzunar, pentru ca oricum ii cheltui, poti sa mi-i dai mie.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @E.O., păi lasă și tu un IBAN sau ceva.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 23. Adică să conduc până în Munchen, așa la foc automat cu entuziasmul în vene și acolo să vând biletul? No way, José! În 2012 nu l-aș fi vândut, în 2018 l-aș da din țară și aș pleca cu puradeii într-o vacanță exotică.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Blanche, nu exista varianta să-l dau din țară. Puteam să-l vând ori la fata locului, ori deloc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 24. Meciul, fara indoiala. Dar asta pentru ca imi place fotbalul. Si o astfel de atmosfera nu poate fi traita prin banii din buzunar. Hai Forta Barca, respectiv Steaua 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Magda, cred că am fost ambiguu în exprimare pentru că nu era vorba musai despre meciul ăla, ci despre a-ți vinde un vis.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. Campionatul ăsta e în fiecare an, da? Și nu-i neapărat relevant ce echipe joacă finala, ci atmosfera care e fantastica indiferent cine joaca, da?
  Păi de 1000 de euro luam un citybreak în anul următor la finala cu pricina oriunde ar fi (posibil cu tot cu bilet, nu știu cât costă luat din timp, dar să zicem că ne încadrăm), iar de restul de 4-6.000 mergeam în mai multe concedii, inclusiv unul exotic.
  Of, de ce n-am știut de chestia asta până acum? Când și unde e următoarea finală de asta?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Rox, gizăs. N-ai văzut în viața ta un meci de fotbal, nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Rox, parcă ai fi nevastă-mea! Și ea gândește la fel de pragmatic, practic și calculat, și-mi dărâmă metodic (spre binele meu, recunosc) toți caii verzi pe care îi cocoț eu pe pereți. Ce nu poți înțelege (și nici ea?) este că fiecare finală e UNICĂ. ?? Locul exotic nu pleacă nicăieri, dar meciul respectiv live nu-l mai vezi a doua oară.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Mihai, nu, în realitate, pe stadion nu. Dar cred că nu am insistat asupra faptului că aș vinde doar biletul meu, nu și pe al soțului, nici nu l-aș lăsa să-l vândă. Am venit pentru o experiență unică pe care el sigur ar aprecia-o mult mai mult decât mine, așa că să se ducă să o trăiască. Și poate anul următor aș merge și eu pe stadion că pe asta n-am făcut-o încă și cred că mi-ar plăcea 🙂
   Iar banii de pe biletul meu i-aș vedea tot pentru o experiență pentru noi doi, nu m-aș duce să-i sparg în primul mall.

   @ Ionuț, de acord că fiecare meci e unic, dar aș putea aștepta până la următorul. În schimb ar fi perfect acceptabil să meargă doar soțul, chiar și în fiecare an dacă vrea 🙂
   Locul exotic nu pleacă nicăieri, dar oricum altfel nu avem bani de el. Exotic însemnând în afara Europei, dar nu nepărat plaje care dau bine în vederi. Roadtrip prin SUA. Pitumarca (Rainbow Mountain) în Peru. Cercul Polar.

   O să-i dau și lui să citească articolul să vedem ce zice că ar face în situația asta, ținând cont că e microbist, și revin mai încolo.

   PS Dacă am fi primit biletele cadou, nu aș fi putut să le vând, doar dacă le-am fi cumpărat tot noi din timp. Am o chestie împotriva vânzării cadourilor.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Rox, acum nu știu ce înțelegi tu prin “cadou”. Ok, am primit biletele, dar nu erau chiar un cadou. Firma în care lucram le primea pentru că vindea (bine) produsele unuia dintre sponsorii UCL.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Rox, cât pe ce să plec și să nu citesc comentariul tău. Chiar te-aștept să revii și să ne spui ce-a zis soțul tău. Al meu a zis că n-ar (mai) da acum atâția bani pentru un meci de fotbal, oricât de important ar fi, ar prefera să-i investim într-o tură la mare, doar noi doi, fără copii.
   Dar eu personal, dacă ar avea un astfel de vis- fie el un meci de fotbal, sau orice altceva cu care eu nu rezonez în mod special, mi-ar plăcea să fiu cu el când și-l îndeplinește. Asta în situația în care nu e vreo treabă organizată doar cu prietenii lui, caz în care îi trimit bucuroasă să se ”destrăbăleze”. Dar le-aș cere să facă măcar ceva poze.
   PS Și eu detest vânzarea cadourilor, ba chiar și re-gifting-ul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 4

 26. Stiu si eu daca-i bine sa te bagi la chestii dintr-astea organizate-n strada ? Hai insa de dragul vorbei sa zicem ca n-ar fi fost nici un risc la mijloc, da, l-as fi vandut.

  Tot ce fac sau aproape tot, o fac din obligatie, nu pentru ca vreau. Un singur fel de mancare fara nici un gust pe care-l ingurgitez ca trebuie, nu pentru ca-mi place. Chestia asta n-ar fi fost decat o privare in plus, nici n-as fi simtit-o. Se subintelege ca vorbim de situatia in care traiesti necontenit in lipsa de bani, nu si daca ii ai, atunci nu, fireste. Sunt constient ca n-o sa-mi cresc popularitatea pe aici astfel (vorba vine, oricum n-am vreuna 🙂 ), dar crede-ma ca-i mult mai onorabil sa te abtii, sa mai negociezi cu tine, decat sa faci altora rau pentru bani. Asta la mine nu mai e negociabil. Cunosc, Mihaie, lume cu diverse venituri, inclusiv pana la foarte avuti. Niciunul nu s-ar da inapoi, stai, nu se da inapoi, sa faca rau pentru ei. Le e atat de firesc ca respiratul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Faiantaru’, șerif, ești bine?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Zen, de ce ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Faiantaru’, păi pentru că m-ai cam pierdut pe parcursul comentariului…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai eu nu i-am inteles comentariul, deci este foarte bine, e… el 😛

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Mihai, @Vera, adică vindeai biletul la suprapreț, implicit îi făceai rău cumpărătorului, îl lăsai fără haleală.
   Ahahhaa, Mihai, vezi, nu se vinde un cadou! Știam eu! Bine ai făcut că nu l-ai vândut! Sh**t, la naiba, tocmai ce mi-am dat seama că eu ajung în iad 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @ Vera

   Un Astell & Kern AK320 luat la reducere e aprox. 850 GBP, un amplificator de casti Burson Soloist mk II aprox. 550 euro, niste casti Beyerdynamic T5k 2. Gen. aprox. 1000 euro, un abonament pe viata pe ROON e 500 USD. Prin urmare cu cca. 3.000 – 3500 de euro ai beneficia de ani buni de muzica in inalta rezolutie. Intre ei si o finala de CL (una in care nici macar nu joaca Messi :->) ce-ai alege ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @ Mona @ Mihai @ Vera

   Doar am scris ca eu l-as fi vandut la suprapret. Prefer asta, renuntarea la o placere, decat spre ex. sa torn pe altii pentru bani. Era asa greu de inteles ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Faiantare, joci murdar, nu se pune. Daca nu stii, atunci afli acum ca sunt disperata dupa muzica, ascult oricand oricum orice. Imi ingreunezi decizia rau.
   Daca joaca Messi finala, aleg banii, sa i-o dau sus la Soricar, da-l in plm.
   Daca joaca Realu’, ma duc la meci si doamne ajuta sa am loc langa banca de rezerve a lu’ Real, sa respir aerul lui Zizou. ❤️
   Ahh, si sa sar gardul, topless si sa ma lipesc cu pieptu’ de Isco. Mvaaaiii! ❤️

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Faiantaru’ bleaaacs Grey, nu imi place. Nici Nacho. Isco e bun, merge tavalit un pic, ca doar nu-l iau acasa.
   Nu-mi place James, e otravit de gelozie si plangacios. Daca e baiat valabil, face treaba la BM si ne arata ca a gresit ZZ. Dar ZZ e Dumnezeu, nu greseste!

   Oricum, eu am gusturi atipice la fotbalisti (si barbati, in general). Azi imi place un papusel ca Isco, maine animalul de Ibra si ieri Freddie Ljunberg (sau cum s-o scrie). Uhh, sau Clarence Seedorf, da da, bun bun.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Mai, Zizu mi se pare pe fata. Sa-l tii pe Bale pe bara de dragul lui Benzema (n.b. fratele lui intru credinta) ?! De-ar putea cred ca l-ar vinde si pe Ronaldo, da’ sa ramana ala. Asa ca nu ma surpinde ca a inceput sa-i caute lui James, sa scape de el, asta fiind bun si de atacant si de mijlocas. Norocul lui a fost ca Isco e cel putin la fel de bun ca James, cu care l-a si comparat constant ca s-o indeparteze de Benzema.

   P.S. La BM n-are ce sa faca. Sunt foarte anoste meciurile lor, nici nu se compara cu La Liga.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Faiantaru’ daca as avea un euro de cate ori am auzit teoria cu ZZ si Benzema… Bale sta pe banca pentru ca are picioare de sticla.

   Iar CR… CR e un cocalar, cel mai mare cocalar. Nu, mint, Neymar Jr. e cel mai mare cocalar pe crampoane. Dar CR e un cocalar cu 4 Ballon d’Or, stii cum zic? In decembrie, sper sa bifeze o mana de Baloane. Si tot nu astupa gura lumii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @ Vera

   Nu caut sa agasez lungind-o la nesfarsit, dar uite, atunci de ce nu-l baga pe Asensio de la bun inceput, ca de fiecare data cand intra e implicat la fazele de gol. Golul de 1 – 0 cu PSG-ul a jumate a lui. Toti au cate ceva, numai Benzema nu …

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Cine dracu’ ii CR asta si ZZ si papuselu si …

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 27. “Microbul ” asta face ravagii la buget,in viata de familie si la corason ! Am vazut meciurile echipei ,,dă suflet” in toate competitiile (inclusiv in CL ). Dupa multi ani de mers pe stadioane (faceam si 500 de km pt un meci) am renuntat ! NU mai am bucuria din urma cu 10-15 ani ! Sa rasound la intrebarea ta : IL VINDEAM DE LA GRANITA !

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ionuthd, adică de ce să mai bați drumul până la graniță?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • pai in tara cine da atatia bani pe un bilet ? nici daca e bilet castigator de loto 6/49 nu iti da lumea atatia bani :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Mihai…totusi am batut mii de km degeaba? Adică am sofat o noapte întreagă să ajung la un meci pentru a vinde apoi biletul? Bine, firea mea practică și faptul că nu mă atrage fotbalul îmi spun “Vinde…ăluia care da mai mult”. Dar trec peste și îmi imaginez un concert sau un eveniment la care îmi doream mult să particip. Si atunci m-am dus degeaba până acolo? Bine ca nu l-ai vândut ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Simona, păi despre asta era vorba, nu neapărat despre meciul ăla.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 29. Obișnuiam să merg la meciuri cu taică-miu și cu colegii lui, spre disperarea mamei. Tata e rapidist, eu țineam cu Steaua și ne ciondăneam mereu pe tema asta. Atmosfera de pe stadion pur și simplu n-ai cu ce s-o înlocuiești, e la fel ca la concerte, iar răgușeala de a doua zi e de neprețuit. 🙂

  De când sunt aici am prins două evenimente sportive mari: Campionatul Mondial din 2014 și startul Turului Franței (2015), când au fost 1 mil turiști în Utrecht. Din fericire, ăștia de pe-aici sunt bolnavi cu sporturile (în special cu fotbalul), orice eveniment e sărbătorit cum se cuvine, pe străzi, cu gălăgie, bere și multă veselie.

  Ca să răspund la întrebare: nu, nu l-aș fi vândut. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @didina, mașina mea e botezată “portocala mecanică”! 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Anouk, sper că “portocala” ta se descurcă mai bine decât cea a olandezilor, care a ratat calificarea. A fost jale mare pe-aici. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Si-ale noastre toate sunt ZZU – mari fani barbatii!
   Io l-as fi vandut in secunda doi si de banii aia plecam in vacante, vreo 2-3, ca nu-s pretentioasa
   Da’ nu asta voiam neaparat sa zic, ci ca apreciez ca n-a aparut vreunu’ sa zica ca vinde biletul si de banii aia ajuta copiii orfani/balene albastre sau ii da la Catedrala vietii.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @didina, păi nu prind io ceva meci prin Olanda? Măcar știu că am unde dormi. 😀
   P.S. Mergeti la meciurile lui Utrecht?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, îți păstrez un ghiveci liber. 🙂

   Sunt prea multe de văzut și descoperit, tot timpul se ivește câte ceva: concerte, festivaluri, competiții sportive de tot felul. Au și un festival al zmeielor. La meciuri încă n-am apucat să merg aici, poate apuc la Euro 2020, 4 dintre meciuri se vor juca pe Amsterdam Arena. Și tot în 2020 este și Sail Amsterdam. Până atunci aș vrea să bifez o plimbare cu balonul cu aer cald, să văd câmpurile de lalele de sus.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @didina, păi și ce te oprește? Am o presimțire că nu tre’ să dai trei salarii medii pe așa ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, 160 euro de căciulă. Nu mă oprește nimeni, dar n-au înflorit încă lalelele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @didina, da’ nu mai e mult. A venit primăvara. Uuups…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Nu te poti abtine,mama ei de treaba!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Păpușe te mănâncă spinarea? Sau ai văzut că azi nu m-am luat de tine și-ai zis să bagi nițel bățul prin gard?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 30. Intrebarea este aparent foarte usoara, repet: aparent. Cine nu iubeste fotbalul , ca mine asa, lejer si cu inima bucuroasa ar vinde biletul caci atatea mii de euro sunt banet, nu gluma. Cate nu se pot face cu 7 mii euro?
  Dar…sa ai sansa unui bilet dorit, tanjit, sa faci atata drum si mai apoi sa-l vinzi, sa-ti vinzi un vis, un proiect, un drum facut deja …e tradare, tradare si iar tradare!!! Te vinzi , te tradezi! Pentru ce, pentru cine? Adica ce sa faci cu banii? Daca sa-ti ajuti copiii in dificultate, mai zic ca da, merita…altfel nu stiu. Depinde mult de care este situatia financiara a omului, de problemele lui, de felul lui de a fi, de a se sacrifica…de multe.
  Eu as alege banii, totusi. As rezolva din probleme si m-as simti mai linistita. Da, dar nu ma intereseaza fotbalul. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @GMT, deci ți-ai vinde un vis?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Mihai, acum am văzut că nu am răspuns la întrebarea ta care este una foarte importantă. Probabil că m-a pus pe gânduri și că acolo am rămas mult și bine.
   Nu cred că se pot vinde visele ori cumpăra! Nu! Se pot sau ba realiza.
   Răspunsul dat atunci l-aș da și azi. depinde mult de situație. Ai o problemă importantă de rezolvat, problemă gravă chiar, și o poți rezolva cu acei bani? Da, eu m-aș sacrifica. Dar nu aș crede că aș vinde visul ci biletul…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Categoric NU vindeam biletul!
  Și îți spun ca sunt femeie, cu fotbalul…nu mă dau in vânt dupa el, dar piticul meu de 10 ani joacă fotbal din pasiune, e portar și destul de implicat, activ.
  Știi de ce nu l-aș fi vândut ? Pentru ca a trăi emoțiile alea de pe stadion, de la un concert, de oriunde, nu se compară cu nimic.
  Emoțiile si trăirile, bucuria de a fi acolo nu poate fi vândută .
  Luai mulți bani pe bilet, îi cheltuiai,insa ramaneai cu regretul că puteai să vezi meciul.
  Părerea mea!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @ritzi-bitzi, exact. Să vezi aproape 50.000 de oameni pângănd când s-a terminat. Doamne, mi s-a făcut sufletul mic-mic-mic…

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 32. Cu fotbalul nu am treaba, dar considerand orice alt eveniment care sa ma intereseze la fel de mult, nu vindeam. banii se fac si se duc, ramanem doar cu momentele alea care ne fac fericiti

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 33. Primul meci de fotabl la care am fost afara a fost Ajax Amsterdam – Poli Timisoara in Europa League. Atmosfera super, Amsterdamul super, deci cu siguranta nu as fi vandut biletul la finala nici daca ar fi jucat Avantul Prabusirea cu Viitorul Clopotari.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Alin, nu mai știu ce-a făcut Poli. Scor?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Misu scorul a fost 0-0. 17 sept 2009. Am plecat cat de cat fericit de la meci, desi puteam sa le bagam mortul in groapa pe final. In poarta era Costel Pantilimon. Ii exasperase asta pe olandezii din tribuna. Ajax jucau numai pe benzi cu centrari in careu, si tot ce era in jurul “careului” mic iesea lunganul si culegea tot. Cei din tribune se enervau si parca din gesturi (ridicau mainile in aer) le spuneau jucatorilor : “bah voi nu vedeti ca iese ala si culege tot!”. Pacat ca la Timisoara au batut astia cu 2-1. Asta este fotbalul!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 34. Dacă te-ai dus pentru meci atâta drum, normal că vezi meciul. Ai fi regretat toată viața dacă ai fi vândut biletul. Și liniștea aia pierdută n-ai fi cumpărat-o cu 7000 de euro.

  Bine, eu care nu înțeleg nimic din fotbal l-aș fi vândut cu 9000 și un sfert din bani i-aș fi dat maică-mii. Restul excursii cu copilul si căăărți. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Miki, da’ ia înlocuiește meciul cu un concert sau ceva ce ți-ar plăcea ție să vezi în mod deosebit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Sunt una dintre fetele care prin ’94 -‘ 95 aveam un steag roș-albastru cu “Wild Girls”, deci clar nu l-aș fi vândut pentru nimic! Energia pe care o simți când te afli pe un stadion plin care cântă și se bucură la unison nu am mai trăit-o nicăieri în alta parte! Fina mea, fostă colegă de liceu, s-a căsătorit cu un băiat cunoscut în Ghencea, dragostea pentru fotbal e o tradiție în familia noastră! Dar, din păcate, în ultima vreme n-am mai simțit asta la fel! O fi doar faptul ca nu mai am 17 ani, nu știu ce să zic!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mari G, dacă vii în Ghencea, la meciurile Stelei, o să te simți ca la 17 ani. Nu fac lobby, dar cam așa m-am simțit eu în toamnă când am reînceput mersul pe stadion (și cu unul dintre pitici atârnache după mine). Încă nu s-a instalat mizeria din liga 1. E liga a 4-a, atmosferă de iarbă verde, voie bună, prietenie, cântece, fără mizele alea de doi lei și fără personajele abjecte care au urâțit fotbalul de la noi. Da, nu e stadion, e doar un amărât de teren de antrenament, dar….e fotbal (nu știu cum să explic).

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Ionut mulțumesc, voi tine cont de recomandare! Dar vezi, tu ai băieți, eu am fata, și parcă nu-mi vine deloc s-o duc pe stadion! Cu toate că o moștenește pe maica-sa, preferă oricand un Minecraft in loc să îmbrace păpuși!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Mari G., n-are legătură cu vârsta ta. Are legătură cu ciobanul șef care ne-a furat visul. Nici eu nu mai calc pe stadion și n-o să mai calc până nu se lămuresc lucrurile cu Steaua și FCSB.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Așa este, Mihai! Ciobanul este motivul principal pentru care mulți cunoscuți nu mai merg pe stadion, nici soțul meu și nici eu! A reușit să strice multe pe acolo!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 36. Tu, @Elena, vrei sa te mariti?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 37. Nu vindeam biletul indiferent de pretul oferit. Si nu le am cu sportul deloc.
  In mai 1989 am fost in excursie in URSS, cum era atunci. Ajunsi la Kiev, ghidul de la BTT(Biroul de Turism pentru Tineret, pentu cei care sunt mai mici) ne-a zis ca e un meci de handbal intre Steaua si Dinamo Kiev si sa mergem pana la sala, macar sa-i vedm pe ai nostri cand intra, ca bilete ioc. Eram 40 si ne-am dus toti. Cand a ajuns autocarul cu ai nostri, da-i strigate, agitatie etc. Ne-a vazut un oficial de la Steaua si, nu stiu cum a reusit, dar ne-a bagat pe toti in sala, fara bilete si foarte aproape de teren. Atmosfera a fost ceva de vis, cred ca doua ore am urlat non-stop. Nu va spun ce era cand marcau stelistii sau reuseau sa apere. Nici jumatate dintre noi nu stiau regulile jocului, dar nu conta. Culmea e ca stateam printre cei din Kiev, ca acolo cred ca gasise loc. Nici prin cap nu ne-a dat sa ne abtinem. E singurul meci pe care l-am vazut ,,pe viu”, dar nu am uitat ce grozav a fost, desi doua zile ne-am inteles prin semne, ca sonorul er taiat.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Marna nici eu nu le am cu sportul, în sensul că nu-l vizionez deloc, doar practic de hobby diverse. Dar la un meci cu atmosfera descrisă de Mihai mai sus sau de tine aici, m-aș duce. Mie cel mai tare mi-a placut în articol faza cu oamenii care se îmbrățișau între ei fără să se cunoască. Aceeași atmosferă a fost și în București acum ceva ani când a câștigat Grecia campionatul mondial la fotbal și au ieșit grecii pe străzi. Soțul meu e grec, pe vremea aia eram doar iubiți, îmi pare rău și acum că n-am ieșit cu el, mi-era somn și nu mi se părea mare brânză 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @Marna scuze, campionatul european. Deci și mai mică brânza :-))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 38. Biiiiiileteeeeee viiiiindeeeem! Bileeeete vindeeeemmmm! Care mai dorește , care mai poftește…ultimul bilet, mai mulți doritori……5000….care dă 5000…domnul acela din colț cu barbă și ochelari cu ramă fuchsia oferă 5500……..cine dă 6000,…6000…dă domnișoara “picioare lungi”,….6500,…7000,…..7000 oferă mister fuchsia,….8999 strigă surescitată domnișoara “picioare lungi”….cu o mișcare scurtă și vocea tremurând oferă 10101 domnul cu ochelari și barbă…..ceilalți fac un pas înapoi,….10101 …10101 odată….10101 de două ori….12000 strigă domnișoara “picioare lungi”……..12000…12….12999 din colțul fuchsia-turcoaz…..12999 odată….de două ori…aaaaadjudecat!!!!
  Cu 12999 de euro vânzătorul de bilete zis și @fey, plecă mulțumit de afacere spre terasa “Mad Paco” patronată de un renumit spaniol, unde îl așteptau două doamne …distinsa Helen von Textnburg și la fel de distinsa Vera von Kätzchen să urmărească împreună finala.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @fey, da’ ești nevorbit(ă) de-ai scris atât de mult?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ardei stai ca m-ai pierdut. Am crezut ca eu sunt « domnișoara “picioare lungi” », dar apoi apare pe final si “Vera von Kätzchen”. Clarifiez, por favor 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Fey-Helen-Vera în filmul: ‘How to rob a fucsia-microbist-man ‘.

   @Vera, tu eşti. Licitaţia e câştigată de fuchsia man. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Vera, “picioare lungi” e porecla din timpul licitației. 😛
   @Elena, sunt cu mintea odihnită după somn :))
   @ Solandi…genial….ai sintetizat totul cum nu se poate mai bine :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @ardei Hai ca-i bine, noi cu banii, tucanu’ cu senzatii prin trupusor pe stadion. Win-win!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Vera, parcă îl și văd la tv în prim planul de la tribune, liniștit, cu privirea pierdută în gol.Toți ceilalți sunt în picioare, se bucură, scandează…doar fucsia-microbist-man aduce o pată de culoare în galeria adversă…

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Așa-i @Mihai…fiecare cu ale lui…vorba aceea:ii frumos ce-mi place mie

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • ,,Fiecare dintre noi avem nevoie de intelegere, rabdare si sa stim ca mereu exista cineva care ne poate asculta in diversele momente din viata, de aceea in noi vei gasi mereu un prieten. Suntem aici pentru tine. Ne face placere sa te cunoastem asa cum esti, fie ca esti barbat sau femeie.”
   Cu deosebită considerație,los empleados del,,Mad Paco”

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 39. L-aș vinde nu de nevoie, ci pentru satisfacerea altor pasiuni/capricii.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ardei gras zis și fey, păi și meciul ăsta era tot pasiune și capriciu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 40. Dacă e după cum îmi place mie fotbalul, cred că dădeam biletul din țară, cadou, sau pe bani de semințe.
  Dar dacă mi-ar fi plăcut fotbalul și ajungeam până acolo și banii ăia nu făceau o diferență de viață și moarte în viața mea (gen o operație chirurgicală sau o reparație capitală pt care îmi trebuiau 10 ani de economii sau ceva de genul) nu vindeam biletul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ady, și dacă înlocuiești meciul ăla cu ceva ce-ți place ție mult de tot?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 41. Am făcut o chestie de genul acesta în facultate, venise Metallica în București. Mi-am luat bilet încă de la punerea în vânzare, împreună cu câțiva prieteni. Înaintea concertului prețul se triplase față de cel de cumpărare.
  Student fiind cu datorii și restanțe la cămin, plus că se anunțase vreme ploiasă, am vândut biletul.
  Voi regreta această decizie toată viața pentru că, la câteva luni după concert unul din prieteni a murit într-un accident.
  Unul din momentele în care realizezi ca oamenii și clipele petrecute împreună valorează mult mai mult decât o sumă de bani, fie ea cât toate datoriile.
  Dar cred că dacă ai fi avut două bilete în loc de unul… 🙂

  PS: cum ai reușit să prinzi bilet la o finală UCL? De vreo 3 ani mă chinui și nu îmi iese.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @ionut, este că n-ai citit primul paragraf din text? Altfel întrebarea ta ar fi fost: “cum ai reușit să prinzi bilete la CINCI finale UCL”. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Cum are unii uameni noroc, dom„le!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai, așa-așa, mai rasucește puțin cuțitul. Am văzut că sunt CINCI, dar din toate cele CINCI ocazii, măcar una, accesibilă nouă muritorilor 🙂
   Oricum, chapeu! Una ar fi fost noroc, a doua e coincidență, a treia e semn de întrebare. Dar deja a patra și a cincea nu sunt decât rezultatul muncii 🙂 La mai multe!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 42. M-aș fi dus la meci. Cu siguranță.
  Mi-aș dori enorm să văd o finală de Champions League.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Maria, dacă te organizezi bine, cred că o vezi și cu 1000 de euro. Hai că nu-s așa de mulți bani pentru un vis.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • As da banii aia. Si mai multi chiar. Că-s pentru sufletul meu :).
   Dar de cate ori am incercat sa cumpăr bilete, cred ca m-am trezit prea târziu.
   Sau nu stiu eu de unde sa le iau.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. Nu mă pasionează fotbalul. În cazul respectiv aș fi luat ăia 5-7k și mă urcam în mașină.
  Și acum la modul serios, dacă ai fi vândut biletul atunci, acum aveam o poveste despre cum fratele nostru s-a învârtit de o șapcă de bani. Contează enorm persoana, contextul și locația, dar repet, aș fi vândut biletul fără regrete.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Dr.Acula, cred că uitam de mult de banii ăia. Pe când povestea despre meci a rămas.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 44. Întrebarea ta de final,@Mishu,am tradus-o cu Paco Translate și mi-a ieșit ,,pentru ce sumă sunteți dispuși să vă vindeți visele?”.Gândesc eu,nu generalizez.Practic ăsta e rolul banilor ,să provoace emoții și trăiri.Tu ai primit biletul pe gratis ,ai fi putut să îl vinzi cu 7000.Nu l-ai vândut ,ai preferat să vezi meciul.Pentru tine satisfacția emoțională a fost mai puternică decăt cea materială.Eu spre exemplul,care nu sunt fan fotbal,aș fi vândut biletul și cu banii,aș fi mers în
  Teotihuacán în Mexic ,în Peru să văd desenele Nazca sau în jungla Amzoniană.Chiar dacă aș câștiga o excursie acolo,cu trei dopuri de Fanta,sub nici o formă nu aș vinde-o.Doar ideea de a vizita acele locuri îmi provoacă emoții,darămite concretizarea practică a ideii.Și ca revenim la întrebarea ta.Nu.Experiențele memorabile pozitive nu au preț.Nu sunt cuantificabile.Vorbim de noi,oameni normali ,nu plictisiții cu mulți bani,care contabilizează evenimente ,nu emoții.Când vă mai uitați la gale de box,o să vedeți primele rânduri populate de actori și faimoși,care au plătit căruțe de bani să se vadă în prim plan.Și asta nu că le place sportul respectiv.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Paco, da, man, fix asta era întrebarea: pe câți bani ți-ai vinde un vis.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 45. daca primeam bilet la meci, stiu sigur ca il faceam cadou la vreun amic microbist pt ca io nu am nicio treaba cu fotbalul, deci nici macar pe aproape nu ajungeam sa am ocazia de a-l vinde.
  Prin analogie, daca primeam bilet la vreun concert “de-alor mei”, nici vb sa-l fi vandut. Pt mine banii nu au prioritate si nici nu avem o relatie prea buna. Poate de aia ma cam ocolesc :))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 46. Mie nu imi place fotbalul. As fi vandut biletul, iar cu banii.. nu stiu, zau, ca-s mai zgarca asa, nu imi place sa cheltui ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @OK, mai aveai și-acum 2-3000 de euro din ei, nu?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 47. Io` vindeam beletu si dupa aia saream gardu stadionului sa vad meciu.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Shoric, uite că nu m-am gândit la asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Mihai, si din banii aia investeam 500 de euro in petarzi si fumigene pe care le vindeam galeriilor nemtalailor si englezoilor la suprapret pe stadion. Eu fara 10 000 de euro nu ma intorceam acasa. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Shoric, unde mai pui că puteai să furi și-o mașină bengoasă. Parcarea e chiar lângă stadion.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Sau, cu aia 10 000 de euro imi luam un subaru de la un medic german pe care il vindeam in Ro cu 15 000. Cu banii aia cumparam 200 de oi care, stiti voi, lapte, branza, miei…oi mai multe si in 5 ani cumparam Bayern Munchen.
   Hahaa, da, sau furam o masina si cumparam 400 de oi :))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 48. Un bilet la o finală in care joacă Real Madrid…nu l-aș vinde niciodată. La orice alta finala da. Mi as lua bilet de avion catre SUA si as baga două concerte Metallica acolo.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Bogdan, fă abstracție de echipe.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 49. Vindut pe 7k euro, iesit si cumparat din cele cu 3k, retur.
  Pai ce pana corbului salbatic, sa impusti in vreo ora sau doua 4-16k euro e putin? Poate pentru corporatistii aia care se strimba la salariul de 1500 de euro, ca-i plin de ei…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Marian, tu ai impresia că era un fel de târg de bilete la meci acolo, ha? Găseai bilete la 3000 lejer așa, la prima tarabă. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 50. M-am amuzat un pic citind comentariile și văzând ce spirit de antreprenori au unii.
  Țin, totuși, să vă aduc la cunoștință 2 chestii:
  1.când încerci să vinzi un bilet de meci la suprapreț, având în vedere fauna și flora din jurul stadioanelor, există riscul să rămâi și fără bilet, și fără bani și să mănânci și o mamă de bătaie de la potențialii cumpărători sau de la “.concurență”. Am văzut asta de multe ori în Pesedistan, n-am nici un motiv să cred că nu se poate întâmpla și prin alte părți.
  2.din ce îmi aduc eu aminte, specula se pedepsește. Și nu doar la noi. Așa că, dacă sunteți ghinioniști, puteți păți ca un cunoscut de-al meu care a încercat să vândă niște bilete de meci unui agent de poliție în civil pe undeva prin Germania sau Austria. E adevărat că el d-aia se dusese acolo, și e adevărat că nu prea îl ducea capul. De altfel, d-aia a scăpat doar cu amendă, fiindcă a făcut pe prostul, lucru care îi venea natural oarecum.
  Deci, dacă faceți rost de vreun bilet de acest gen și nu îl vreți, grijă mare cum scăpați de el. ???

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Ionut, hai ca deja ti-e ciuda ca am io mai multe oi 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Muahahahaaaa! M-ai prins!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Nu faci bișniță. Faci o tombolă cu biletul drept premiu . n bilete de tombola x 1000 €

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 51. Cu fotbalul nu am tresariri, deci sigur l-as fi vandut. Am si facut-o la un medic BCN – Real Madrid. Daaar pentru tenis nu. 2015, 2106 am fost la finala la RG si Simo a noastra n-a ajuns. Anul trecut am incurct borcanele in ziua in care s-au pus biletele la vanzare si n-am avut. cu 2 zile inainte, cu Simo calificata mi-a facut sefu cadou 6 bilete la finala. Dupa ce am lesinat si inviat, am organizat prietenii si ne-am dus. Si un prieten a zis ca are oferta pt nu stiu cati coco pentru bilet/e.–nu mai stiu exact. Ideea e ca n-am clintit si nu imi pare rau. Nu se compara atmosfera ca e alt fel publicul, etc, dar intensitatea traita…mai ales drama, trebuie sa o traiesti ca sa intelegi.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Geox, păi nu era vorba musai despre fotbal. Am folosit meciul ăla doar pentru comparație.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 52. La primul si singurul meci live am fost pe la 7-8 ani, pe vremea comunistilor.ma duc cu taica-meu sa cumparam pui.se bagase la alimentara, ca ne-a zis o vecina.luam 1-2 pui de gostat?( sau poate doar 1 ca nu stiu daca erau si ăia pe cartela?) si pe drum inapoi trecem pe langa stadion(norocul de a sta in zona).era un prieten de-a tatei pe acolo si ii zice ca daca vrem sa intram, ne baga el.habar nu am cine juca. Nu am stat tot meciul, dar dupa 30 de ani inca am in minte stadionul si atmosfera, chiar daca era frig si zapada!evident, maica-mea a fost super happy ca am venit tarziu(puiul era “inca intact” ca a rezistat bine cu frigul de afara, cred ca taica-meu s-a bazat mult pe asta de si-a permis sa intarzie?).a fost, cred, si prima oara cand am scuipat seminte pe jos fara sa ma simt vinovata(a se citi cu ochii maică-mii pe mine!)

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Camilla, stai așa, adică voi ați intrat cu puiul la meci?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 53. Cool, nici eu nu l-as fi vandut. Eu am fazut doar o semi-finala UCL in 2013 pe Camp nou unde Barça si-a luat-o grav, atmosfera a fost misto pe stadion! ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 54. Eu i-aș fi dat un test iubitei legat de ofsaid, nu-l trecea, deci ii vindeam biletul și mergeam singur la meci. După scandalul de rigoare, o duceam să vadă Lisabona și-mi salvam relația. Profit curat 5000 de euro.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 55. tui mama lui de microb…….baietii aia cei romani au inventat Coloseum si expresia “da-ti poporului circ si paine…… vor fii foarte fericiti”….si se pare ca asta functioneaza de ceva timp

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 56. @Mihai evident ca am luat si puiul…era congelat deja, deci frigul de afara i-a făcut doar un bine..iernile erau altfel pe vremuri?dar cred ca taica-meu lo fi controlat ca sa fie in limitele bunului simt de defrost .ca după aia, maica-mea a aflat de la mine de stadion ca mi-a scapat,taica-meu i-a zis ca era coada la alimentara

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 57. Cateodata mă simt bătrana cand imi dau seama că rămai doar cu amintirile, cu ceea ce ai trăit si simtit la un moment dat, banii nu au nici o valoare prin comparatie…
  Bravo tie, Mihaie pentru alegere!
  Bravo!
  Respectul meu!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 58. Misule, biletul no matter what. Acum putina vreme am trecut printr-o experienta de genul. Desigur nu era finala de champions. Mi-am achizitionat in ziua meciului un pachet la chelsea cu hull in fa cup. De cand am ajuns pe aceste meleaguri tineam sa ajung pe un stadion al unei echipe mari. Sper sa ajung cat mai curand pe Anfield –
  You’ll never walk alone rules. Pachetul a fost un fel de all inclusive (mancare si bautura nelimitat, inainte si dupa meci, meciul, nu am avut caprioare incluse in rest tot). In jurul stadionului o gramada de persoane doreau sa-mi achizitioneze pachetul. Comparand cu cat am platit puteam lua lejer o suma frumoasa si era doar un simplu meci de fotbal. Oricand prefer o experienta frumoasa si memorabila in locul banilor. Cand ai mai fi putut vedea acea finala?! Niciodata. E greu sa explic, dar in momentul cand o fi sa plec pe meleaguri relaxante (cam intr-o suta si ceva de ani), cu mine voi lua doar amintirile. Ma bucur pt tine, iar daca as avea ocazia as repeta de “n” ori ceea ce ai facut tu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Marius that lamb, tho…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Vera uaaat?!?!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Alin ii aminteam lui @Marius de cotletele alea de la felu’ doi, ca s-a plans de lipsa caprioarelor din meniu 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Vero, acum ocupat fiind cu papanasii, nici n-am vazut ca ai scris de caprioare si cotlete. Si caprioarele au cotlete, doar ca nu aveau caprioare. urat, foarte urat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Marius dă-i la sărăkia aia de Elisabeta să mânce și ea papanași. Neam dă neamu’ ei n-a halit așa ceva. A, ba da, clăpăugu’ de fii-so în vizitele lui p-aci 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Caprioare, cotlete, miei si un vin rosu mai lipseste ca sa fie festinul perfect. Deja visez la cai verzi pe pereti, asa ca mai bine trag pe dreapta. Noapte buna baieti, fete si … V a doresc o seara minunata!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Vera, aia batrana, lizabeta e suparata ca nu mai trec pe la ea, la ceai. papanasi nu ii dau ca nu merita.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 59. Am fost aseara la City – Basel in UCL pe Etihad, daca acum as avea un bilet la finala UCL, decizia este simpla, m-as duce la meci!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 60. Eu nu sunt asa de pasionat de fotbal. Asa ca as fi vandut biletul, si mi-as fi cumpărat alte experiențe. De ex, as fi avut multe conversatii profunde cu niște nemtoaice blonde cu tate mari si chicioare lungi. Despre Heidegger

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Marin, not bad, not bad. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 61. Interesantă programarea meciului la ora 14.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 62. Ptr mine ar fi fost mai importanti banii, din moment ce fotbalul ma lasa rece. Dar nici nu as fi avut cum sa fac alegerea asta, din moment ce nu as fi ajuns in situatia de a avea biletul in mana, avand in vedere ca nu as fi cumparat un bilet ptr un meci de fotbal in alta tara, indiferent cind joaca. Update. Ma lasa memoria. Am mai comentat la acest articol, cu un mesaj similar, dar intre timp am uitat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.