Ca un hater respectabil și-un nesimțit de prima mână care râde de suferințele oamenilor (am încheiat citatul), mă gândeam că poate facem și noi o faptă bună azi.

Mno, ca să n-o lungim, una dintre cititoarele acestui blog (Georgiana, pe numele ei, mai și comentează pe aici) și-a început email-ul către mine așa: Scuze că îndrăznesc să scriu rândurile de mai jos, dar am văzut că pe blogul tău sunt foarte mulţi oameni în adevăratul sens al cuvântului şi, cel mai important, oameni cărora le pasă. Introducere care a avut darul să mă înmoaie instant așa c-am continuat să citesc.

Bref, Georgiana a dat peste o familie din Fundeni care n-are de niciunele, în schimb are patru copii. Care copii, evident, n-au haine pentru iarna care taman vine. Ce voiam să zic, e imposibil să nu aveți pe-acasă chestii de îmbrăcat numai bune de donat în situații de genul ăsta. Ce-ar fi să trimitem câte ceva și către oamenii ăștia?

Ca să vă orientați mai ușor, vorbim despre:

  • O fetiță de un an
  • Un băiețel de doi ani și șase luni
  • O fată de 10 ani
  • O fată de 12 ani

Înțeleg că fetele de 10 și 12 ani sunt micuțe de înălțime (sub 1,50 m) și foarte slabe. 🙁

Așadar, dacă vreți să vă băgați, vă las mai jos toate datele de contact ale Georgianei. Ea este cea care s-a angajat să coordoneze operatiunea „hai să facem fericiți patru omuleți”. Deci:

Aici aveți adrese de email (unu și doi)

Aici aveți număr de telefon: 0754.050.581

Aici aveți profil de Facebook

Mno, ce ziceți nesimțiților (doar nu credeați că voi nu sunteți încadrați tot la aceeași categorie? blog de nesimțit, cititori nesimțiți, ca să fie clar), ne băgăm la o heităreală d-asta de ajutat oameni pe bune? Dacă da, știți ce aveți de făcut, Georgiana așteaptă ordonanțele dumneavoastră.

P.S. Promit c-o pun pe Georgiana să ne trimită niscaiva poze cu ăia micii DUPĂ ce au primit hainuțele.

mihai_vasilescu_haine_copii