3,747 cititori

Tipuri de comentatori de pe net

Hai că i-am strâns pe toţi la un loc ca să nu vă mai chinuiți voi. Desigur, nu mă refer la oamenii care chiar au ceva de spus și de cele mai multe ori reușesc s-o facă într-un mod pertinent sau amuzant. Și în niciun caz la comentatorii de-aici, da? 

Comentatorul profund superior care vrea să-ți demonstreze cât ești de limitat și prost. Indiferent despre ce scrii, el știe mai bine cum stau lucrurile și-o să te anunțe asta plin de scârbă. Va ignora suveran rugămințile tale de a-și muta considerațiile pe alte bloguri/walluri și o să continue să te anunțe periodic că ești un limbric nesemnificativ pe care el nu dă doi bani.

Comentatorul politically correct. Sunt cei din cauza cărora nu mai poți să te exprimi spunând simplu “grasa aia de la doi”, ci trebuie să vorbești delicat despre “persoana cu tulburări de ordin comportamental și dezechilibru de greutate de la etajul al doilea”. Sunt cei pentru care s-a inventat expresia “ce pana mea”. Sunt cei din cauza cărora cuvântul “țigan” a căpătat sens peiorativ, deși este vorba despre o etnie ca oricare alta. Indiferent de subiectul abordat, dacă le sună lor prost, îți vor trânti un comentariu din care o să rezulte clar că ești ultima scursură a societății, un individ profund imoral, lipsit de discernământ și de orice urmă de bun-simț. După care se vor repezi la sertarul cu dulciuri ca sa se calmeze. “Zahărul, știți… mă liniștește”. Abia apoi o să-l șteargă pe ăla mic de căcuță la funduleț.

Comentatorul postac politic. Sunt de două feluri. Ăia plătiți care se ascund în spatele unor conturi false, dar chiar și așa cei mai mulți dintre ei au verticalitatea unei râme scăpate într-un cazan cu muci și nu vor îndrăzni să măcăne decât în locuri unde știu că nu li se poate întâmpla nimic. Și proștii. Ăștia-s cei mai periculoși pentru că sunt idioți din convingere. Singura șansă să scapi de eructațiile lor verbale este să-i blochezi instant și pe ei și pe rudele lor lor, până la strănepoți și verișori de gradul opt.  

Comentatorul care n-a făcut sex din neolitic. Indiferent de gen (mascul sau femelă), lipsa de sex se simte la orice apăsare de taste. Dacă e bărbat, va menționa (fără nicio legătură cu tema discuției) cât o are de mare și cum înșiră femeile precum mărgelele pe ață. Dacă este femeie, tot fără nicio legătură cu tema discuției, îți va aduce la cunoștință că ești impotent sau că ai pwla mica. Sau ambele, depinde în ce dispoziție o prinzi.

Comentatorul onanist. Este, de fapt, un subsidiar al celui de mai sus, doar că este mai relaxat în limbaj. Dezinvoltură care-i este asigurată de certitudinea că oricând are la dispoziție o labă de zile mari pentru calmare și autoliniștire. Trăiește într-o tensiune permanentă din cauza gândului ca odată și odată va orbi sau o să se trezească cu o pădure de păr în palma stângă. Sau dreaptă.

Comentatorul care-și face advertising. Are o mică afacere online (de obicei vinde sau închiriază ceva, orice). Nu citește ce scrii, nu-l interesează si nici n-are timp să facă asta, pentru că zi lumină intră pe toate blogurile care au cât de cât trafic ca să lase câte un comentariu de genul: “Ce bine ai spus, tare de tot!”, însoțit de link către site-ul lui. Nu ai ce să-i faci, îl lași în boii lui că se lămurește singur cum e cu penalizarile google. Poți, cel mult, să-i sugerezi să-și schimbe nick-ul sub care comentează, din “aspiratoare și filtre de cafea”, în ceva mai uman, gen Gelu, Titi sau Dorel.

Comentatorul heităr. În nouă cazuri din zece nu citește ce ai scris, intră doar ca să te înjure si apoi pleacă fericit. Dacă ai proasta inspirație să-i răspunzi la invective, va avea o erecție uriașă. Iar dacă mai simte că te-ai și enervat, va fi urmată de un orgasm apocaliptic. Singurele lui momente dificile sunt alea când e maică-sa acasă și nu-l lasă pe net.

Comentatorul total lipsit de umor. Pe ăsta poți să-l plesnești peste față cu o glumă, că tot ca vita la poarta nouă se uită. După ce va citi cel mai tare banc din lume, singurul lucru pe care îl va găsi de comentat va fi: “Chiar așa a spus? Hmm, n-aș fi crezut”. După care va urma recomandarea să te apuci de scris lucruri mai serioase.

Comentatorul habotnic. Atât îți trebuie, să scrii ceva nasol despre tatăl tâmplarului sau cohorta de sfinți care-l acompaniază. Te va informa oficial că o să arzi în flăcările iadului și că practic nu mai ai nicio scăpare pentru c-ai hulit. La un eventual răspuns al tau, nu va avea nicio problemă să te înjure cu real talent sau să te blesteme, că doar o face pentru o cauză bună, îi ia apărarea lui Dumnezeu. Convingerea lui secretă este că cineva acolo sus notează pe un catastif de câte ori a sarit el să apere credința adevărată și o să aibă rezervat un loc cât mai în față, lângă Sfântu Petru sau chiar de-a dreapta bărbosului suprem. 

Comentatorul căruia i se cuvine tot gratis și se simte trădat. Ai scris un articol publicitar în care îl mai pui să dea și click pe un link? Primele lui cuvinte vor fi întotdeauna: “asta e publicitate pe față (sau mascată, depinde cât îl duce capul), nu m-aș fi așteptat la așa ceva de la tine, te-ai mânjit și tu”. I se citește indignarea prin taste, dar n-apuci să-i răspunzi nimic și vine continuarea, lovitura de grație: “Nu credeam că o să faci vreodată așa ceva, pe mine m-ai pierdut, nu mai intru aici!”. Iar tu te uiți lung la monitor, în timp ce lacrimile ți se împreunează sub bărbie.

Cam ăștia mi-au trecut prin cap. Mai ziceți și voi că sigur v-ați lovit de ei.

mihai_vasilescu_internet_prosti

96 de păreri la “Tipuri de comentatori de pe net

 1. Comentatorul paranoic.
  Are tot timpul impresia ca nasoliile din viata sa sunt rezultatul unor profunde conspiratii sorosiste, antiromanesti iar martienii si ungurii vor sa-i fure contoarul electric ca sa se pise pe el si pe familia lui. Plus ca asa zice si domnu’ Gadea.
  Comentatorul de tipul “prostul de serviciu”.
  Asta are senzatia ca a contrazice pe oricine este in regula iar el chiar face un bine bloggului sau whatever. De multe ori ajunge sa isi contrazica propriile contradictii. Daca ii semnalezi asta ai belit-o. O sa te contrazica pana n-o sa mai ramana nimic de contrazis.

  Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 2

  • @Dilimache, să mai vii pe aici. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Sef da blog, multam de invitatie.
   Cu placere.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Mihai, o sa iti dau un cearsaf sa iti stergi lacrimile de crocodil.Mie chiar imi plac articolele publicitare pe care le-ai avut, mi s-au parut faine si cu informatii pertinente(cea cu otetul).
  Cand nu sunt de acord cu un articol de-al tau nu intru doua zile pe blog si dupa il vizitez din nou(nu mi s-a intamplat des).
  Sa ai o zi faina.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 2

 3. Comentatorul diaCRITIC . Un fel de grammar nazi, dar mai pe românește. Asta-s eu, slavă domnului că am învățat să ignor și știu că ă greși e omenește.
  Ps. Ai câteva lipsuri in text. Conținut și exprimare ?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 4. I-ai uitat p-ăia care se pricep la toate
  De la extratereștri la fundația unei case
  Cu o “cultură” formată din comentarii pe internet sau la șuetele de la cârciumă , îți arată-îți explică-îți demonstrează că tot habar n-ai
  Și când le spui că ai facut un lucru sau că lucrezi in domeniul respectiv :
  -haide boss, mă-nveți tu pă mine , păi așa se face ?
  Oameni care n-au bătut in viața lor un cui sau au schimbat o priză sunt specialiști in constructii sau in instalații , sau in orice
  Si când ii intrebi dacă vorbesc din.ce-au făcut, construit,montat, amenajat:
  -a, nu boss da așa am auzit că se face

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • La categoria asta poti include fara probleme si muuulti bloggeri. Cap de lista: zoso..

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Colonele, cred c-am scris un articol separat despre ăștia. Sau două.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 5. Eu mă feresc să pun etichete. Dar când ești prezent zilnic pe net cu teme diverse cu siguranță scoți la iveală toate tipurile de caractere. Eu mă bucur de diversitate.

  PS- mie mi-a trebuit destul de mult timp să mă hotărăsc să comentez și eu pe aici. Mi-era teamă să nu ajung să fac parte din vreuna din categoriile descrise.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 6. Grasa (Grasu),asta la fiecare postare despre kile,o da in genetica,in glandă,vietile trecute,ca frigideru’ se deschide prea usor sau ca lacatele si lanturile sunt prea scumpe.Posteaza plina de ură fata de aia slabi,daca postează din Iași o auzi din Bucuresti cum loveste cu caltabosii care ii tin loc de deste tastatura.
  Feminista:asta de obicei este divorțată,urăște din rărunchi orice poarta penix si face lucrurile perfect.Mai putin viata ei.
  Feministu’:astă a trecut ultima frontieră a libidinoseniei in speranța sa ii pice si lui o bu.ca de Eva.
  Misoginu’:pe ala destept si asumat îl doare in pl de categoriile de mai sus.
  Revolutionaru’:asta este miezu’ oricărui protest de pe net,da share,plânge in spatele monitorului,postează cum o sa rupă el societatea.De obicei când vede pe stradă pe cineva care chiar are nevoie de ajutor,trece pe partea ailaltă si se preface ca vorbeste la telefon.
  Ateul prost si fanatic:este la fel de bou ca aia care se duc si fac târăș la oase.
  Colonelul:astă are tot timpul un laic asigurat.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • @edelweiss Feminista aia pare groaznic de familiară, nush de unde, zău… 😀

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

  • @edelweiss, nu știu tu, dar io am râs cu muci.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Mihai,ce am scris eu pe blogul matale vorbesc in juma’ de an.Râd doar cu copiii mei,in rest doar câte un zâmbet anemic.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Boss, faci lumea invidioasă
   Și nu-i bine
   Urmează să mă urc pe casă să repar ceva la coș și n-am chef să-mi rup gâtul
   Mai bine mă injuri. Sunt mai obișnuit cu asta

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 7. Comentatorul haotic (uneori zis şi Vera): azi are o părere, mâine alta, dar în toate crede cu convingere.

  Comentatorul pueril (unerori zis şi Vera): se bosumflă/face clăbuci dacă nu eşti de acord cu el, nu-şi mai găseşte argumentele pentru că e ocupat să-l ţină în braţe pe NU/Fuckyou!

  Comentatorul TMI (too much information; uneori zis şi gură-spartă, uneori zis şi Vera): dacă se înflăcărează, în 5 minute afli cât poartă la picior, când a facut ultima oară sex şi când şi-a programat detartrajul.

  Comentatorul patetic (zis şi Vera): în strânsă legătură cu cel de mai sus, are întotdeauna de adăugat un detaliu trist şi demn de milă, te face să te simţi prost, deşi tu nici măcar nu-l cunoşti.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • @Vera, mi-e cunoscută tipa asta, Vera…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • 1. Ţi se pare c-o ştii, nu ştii nimic, eşti un ignorant penibil!
   2. Nu pot să cred că în zilele noastre te poţi referi la o entitate de gen feminin ca fiind “tipă”
   3. Serios, v-a facut Soroş cunoştinţă sau cum?
   4. Oh please, ai vrea tu s-o cunoşti, dar nu poţi cu jucărica aia a ta cât un plantain.
   5. Asl pls + jpg!
   6. Comentatorii sunt ca culorile curcubeului. (recunoaşteţi personajul!)
   7. Băăăă, aragaz cu patru ochiuri, scrii şi tu, mă?!
   8. Cum adică “Altă intrebare?” Nu se răspunde la o intrebare cu alta, este total neproductiv pentru managementul discuţiei.
   9. Ai să arzi în flăcările iadului, cum să “cunoşti” altă tipă decat soţia ta? Posteşte până in 2022 şi donează-ţi averea catedralei, păcătosule!
   10. În primul rand că e de c.ăcat să mă pui să sterg gheaţa aia de pe monitor! Şi nici măcar n-ai dat o nirvana cu praline, scârţarule!

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

  • ( din nou ) ma incadrez aici

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @MAS păi la tine mă refeream :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 8. Mai bine ii imparti in doua cete: in smimtiti si in miseii…vb poetului cu parfum de tei ?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Eliza, nu, că nu pot să pun mâna pe ei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mihai, pai esti la un clic distanta…block/ignora, tot cu mana virtuala, zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. …nasolule, de mine n’ ai zis nimic…nu m-am regasit

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Redoo, îmi cer iertare. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Tu ai stupi,nu poti sa spui nimic de rău de cineva care are stupi.Miere,daci si alte chestii.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @edelweiss, CORECT.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Bine boss, ai un borcan de miere de la mine 🙂 Cat despre daci…pff..mi-a ajuns, doua weekend-uri in care am avut parte de bauta cu niste dacopati, oameni misto pana au dat de vin…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 10. Acu’, să recunoaștem că fără aceste tipuri de comentatori viața pe net ar fi cam pustiu. Nu te-ai plictisi îngrozitor să ai doar comentatori ideali (așa, ca noi)???

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Câtă ironie…
   Ai înțeles și tu că in tipologizarea-incadrarea-categorisirea asta Vasilescul s-a inspirat cam 84,2% din blog ?
   Scuze, 84,5

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Colonele, sunt sigur de asta. Eu aș merge spre un 90% fără probleme.?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Mai puneți un 5 la sută!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. Pe langa cei enumerati de tine mai e o categorie care pur si simplu ma scoate din pepeni. Tie nu prea iti comenteaza dar i-am vazut foarte des pe la tatar. Sunt cei care comenteaza doar la articole unde pot sa foloseasca un limbaj tehnic…un limbaj de specialitate pe care il inteleg doar ei si inca 3-4 cititori. O sa-i numesc comentatorii”cornel dinu”

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 12. Comentatorul sportiv ! E ală care nu dă o pasă bună, frate, dar îmi urlă că de ce eu nu i-am pasat cand era el acolo, prins in fază..la pomană ?!

  Ah..nu scrie…că nu știe…

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 13. Io cu asta cu comentatorii pwlii aplic o zicală (tot pe net citită):
  Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics, even if you win you are still retarded.
  Așa că: Câinii latră, ursul trece.
  Cât despre blogul tău și felul în care scrii, dă-i înainte!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 14. Poetul, scriitorul de fb, vesnic visator, dar ca un BIG BROTHER fata de ceilalti manuitori ai condeiului, laudator pe fata, barfitor ca babele in fata blocului, prin spate!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 15. Din lista asta am și eu vreo 2-3 pe care (încă) nu i-am blocat. Unu-i postac politic din convingere (PSD) – un prost cu doctorat care nici de umor n-a auzit vreodată. Îl las în spumele lui, că-l văd rar.

  P.S. @Mihai, pe când o clasificare a comentatorilor tăi? Că doar n-om fi noi cei mai dăștepți, frumoși, gramaticali și corecți din lume 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Am asa o mica presimtire ca nu ar accepta toti un mic roast.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Radu sibiu, “nu ar accepta toti”? Dacă face asta rămâne singur p-aici. Garantat!?????

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Laura G.,
   Ce idee năstruşnică ai la P.S. 😀

   P.S. -ul meu: Eu una aş fi curioasă.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Io aș fi propus nu o clasificare ci o departajare vprin vot direct
   Adică ce postatori( postaci?) vă plac ? 1,2,3…..

   Dar fiind preponderent feminin blogu , mă abțiu

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 2

  • 😀 Colonele, colonele! Se vede că nu ți-e frică de bătaie! 😀

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Când e vorba de femei nu mi-e frică de nimic

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • Mai bine ne intreaba pe noi din ce categorie din cele enumerate mai sus facem parte. Sa vezi atunci halima!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Yes Maicăl, bagă! Ce nu ne omoară, ne-ntărește! Sau ne-o-ntărește? Nu mai știu. De la o vârstă încolo… 😀

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 16. Comentatorul prietenos.Gen fost coleg obscur sau vecin de la opta scară.Comentează toate postările,știe tot ce faci,își permite chiar să te perpulească :pui o postare cu ceva mașini,jap comentariul,,băh,mai știi când ai fost beat la volan și te-a fugărit poliția juma’ de oraș?”Ce tare!”
  Comentatorul sarcastic ,ăsta de obicei vine din rândurile falșilor prieteni care nu te-au prea avut în gât niciodată.Pui o poză cu plaja,jap comentariul,, pe cine interesează,ha,ha” pui o poză cu ploaie,,asta e viața nu toată ziua e duminică,ha,ha”pui o poză cu tine de undeva,,unii se plimbă,alții muncesc”

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 17. mai este si “craiul” care, orice ai posta pe wall, iti lasa comentarii gen “frumoas-o, de ce nu raspuzi la mesaje?” Ete, ca sa te blochez acu’ de tot, d-aia!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 18. Inainte de fb eram foarte activa pe niste forumuri cum ar fi cafeneaua.com sau eva.ro. Ei bine sau ei rau am intalnit comentatori de tot felul…ii regasesc in textuletul tau.
  De cand cu fb, nu ma mai simt deranjata de nimeni si nimic. Ori am imbatranit si am obosit ori pur si simplu folosesc bine acest fb, adica citesc strict ce vreau.
  In internet nu e nimic obligatoriu, slava Domnului!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 19. Sunt curios cate tipuri de comentatori vor posta astazi aici,la articolul acesta.

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 20. Lista este bună.

  Semnat: rent scurt la obiect și pe lângă subiect!

  ❤?????

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 21. Stai ca acum mi-a mai venit o tipologie. Este activ doar pe facebook si comenteaza la toate pozele cu “frumosilor” … Chiar daca cei din poza sunt urati cu spume…

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @Radulee, daaaaa :))))))))))))).

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • De obicei familia apropiata (poate si ceva amici din lista oricum limitata)….. da sunt mortiali genul asta 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 22. Băi Vasilescule, prietene, dacă tot ești INCORECT POLITIC, de ce scrii “pwla”?
  Spune frate, românește :”PULA”! ? ? ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Valentin, boss, pentru că google și pentru că vreau ca blogul ăsta să mai producă niște bani. Iar agențiile au prostul obicei să caute cuvinte precum “pula”. Știi ce zic?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Agenturiliii astea … pfff 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. Comentatorul ăla care are blogul lui pe care nu-l citeşte nimeni, da’ comentează pe la alţii, superior, of course, unde se încadrează?

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Foaaaaaarte interesant
   Uitasem de ăștia

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 24. Băejnebun! Adică, chiar dacă spun câte o prostie din când în când pe aici, am imunitate? Ce mişto!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 25. O tipologie care-mi place mie mult: postacul cosmopolit
  Este de regulă, femeie sau un cwaie-tăiete efeminat până-n vârfu’ manichiurii.
  E aia care-şi bea cafeaua la poalele lu’ Eiffel şi postează “Bonjour, mes sărăciilor”, face revelionul în Times Square şi se rujează pe un balcon din Capri (numai acolo e lumină naturală optimă pentru asemenea activitate de maxim interes pentru popor)

  În strânsă legătură cu asta, e postacul fashionist. Ăla care te învaţă cum să asortezi gumari de 100 de coco la colanţi animal print şi poncho magenta.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

 26. comentatorul “n in 1 ” ,ala de stie tot,tot,tot.Daca scrii de Halep,de unguri,de uleiuri vindecatoare,de freza lu’mamica ,murături etc …el stie de toate. 🙂 Oricum pt mine asta e cel mai de “temut”ca daca il trimit la plimbare (adica l -am blocat !!) ma luat la suturi ca sunt frustrată si nu accept…bla bla…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 27. Azi nu comentez, am intrat doar să mă bag în seamă și să vă salut. Gen’ eu îs prietenă cu Vasilescu, suntem la per tu, ne știm de-o viață. Să vă fie viața roz și să vibrați la unison cu universul. Apropo, ce zodii sunteți?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Mona,nu știu ce să zic Știu că să poți comenta aici ,Mihai cere în privat o poză nud în timp ce mânânci castraveți murați ,altfel nu îți aprobă comentariile.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @Paco, văăăălllleu! Eu încerc să mă dau zen și el e cu acriturile. Așa se explică de ce nu îmi apar comentariile inteligente că doar sunt citatele mele preferate din Coelho. Pffff, ce uameni … 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Paco aşa este! Primul meu comentariu a intrat în moderare şi mi-a răspuns MV “send nudes or else” şi multi smiley cu sprânceana ridicată. I-am trimis şi brusc a hotărât să rămânem amici. Acum nuş să zic ce i-a repugnat: mustăcioara mea gen Liviu Vasilică sau cracii mei păroşi de hobbit. Încerc să n-o iau personal, nu toţi au gusturi fine, csf…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Vera ,da’ n-ai găsit și tu o postură unde nu se observă mustața de castravete? Sau era mini cornichon?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Vera Eu cred că e o făcătură ordinară! Nu se poate sa ai cravata de pionier din prima zi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Paco, între timp am renunțat să mai cer castraveții. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai,îmi e și frică să cutez să întreb,oare care e noua cerință?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Paco, floarea soarelui. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Vera, aaa… păi asta e facută-n vară, vino și tu cu ceva mai actual.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai – Ţine cu dinţii de visele tale! Dacă visele mor, viaţa devine o pasăre cu aripile frânte, ce nu poate zbura!
   #acriturișimurături
   #trăiascămiciijoslobodașisămânța

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Vera, te-au dat de șapte ani, este?

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Vera,
   Unde găsești ororile astea de poze? :)))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Laura, la un search distanță. Am ceva veleități de gugălitoare ?
   Cu mențiunea ca poza pusă pentru Ananas zilele trecute este auto-portret. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Vera,
   Și eu gugălesc la greu, dar gugăl îți cere niște cuvinte cheie. Nu-mi dau seama ce cuvinte-cheie poți pune ca să rezulte caricaturile astea :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Laura Boss, tu vrei să furi meserie de la google-girl. Nu pot să divulg cuvintele cheie, dar inițial m-am delectat cu ceva porn în lanu’ cu soroaică. ??

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 28. Comentatorul homofob: “bai esti bulangiu?”; “bă, te freci in cwr cu articolul ăsta?”.
  Comentatorul “neînțeles”: “asa și? ce ai vrut sa spui cu asta?”.
  Comentatorul scurt, clar si concis: “bv, bn sps”.
  Comentatorul arogant proaspat desteptat: “bine ca esti tu destept, mah! Daca nu erai tu ramaneam prosti!”.
  Si cel pe care il iubesc cel mai mult – fanul literei k: “ke bn ziki boss”.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 29. Comentatorul undercover : tace si face (unlike la toți si toate)

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 30. Comentatorul dacopat, orice ai spune are legatura cu Burebista in izmene fie ca vorbesti despre teatrul japonez sau despre Egiptul antic el face legatura cu dacii, cea mai veche civilizatie care isi are originile in Big Bang direct, bum explozia si pac si dacii liberi printre astre.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Pai au portalul secret din Bugegi care te teleporteaza oriunde vrei in Universul cunoscut si in orice alt Univers necunoscut 😀

   PS N-a ca azi am fost tot spectrul de comentatori (sau macar mare parte) 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 31. cei mai toxici sunt cei care raspandesc pseudostiinta mai abitir ca papadiile puful. Antivaxxeri convinsi(ei vaccinati de stat in scoala), ferm convinsi ca big pharma ne omoara iar singura salvare e ceaiul de cucul-calului si terapia cu raze de luna; tuneluri in Bucegi, DACII=miezul din dodoasca, moonhoaxeri, flat-earth-isti si convinsi ca bicarbonatul e sf graal.
  Seruiesc in draci articole de pe cele mai dubioase surse (ex caplimpede, bucovinaprofunda etc) si daca indraznesti sa ii contrazici esti platit fie de big pharma, fie de Soros, fie de oculta mondiala. dupa caz.
  Sa nu uitam de tablitele magice de la Tartaria, Tesla era roman, insuline si alte relativitati eminesciene care le bat pe alea ensteiniene.
  Si homeopatia. Astia ma termina cu totul.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 32. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 7

 33. Comentatorii sportivi. Cei dupa care Simona Halep nu face destul pt Ro. Iar Nastase e un semizeu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 34. Categoria tinerilor frumoși și liberi, care, categoria, știe ea cum e mai bine cu orice, chiar dacă experiența lor de viață abia a trecut de 0,5 și, când spui ceva ce nu le convine, te catalogheză imediat ca fiind retrograd și criptocomunist, chiar dacă nu ai nici măcar un 50 de ani și ești încă activ pe piața muncii, în condițiile în care unii dintre ei încă nu știu ce înseamnă să ai un loc de muncă mai mult de 2-3 săptămâni sau, mai rău, nu au avut vreodată un loc de muncă.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 35. Cu toate scuzele de rigoare, nu sunt in totalitate de acord. O zi buna in continuare sa aveti !

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Petre,
   De fapt, nimeni de aici nu e în totalitate de acord cu nimic.
   Iar tu semeni bine cu RenT.

   Nu știi cine e RenT? Nici noi 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Laura, :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.