6,845 cititori

Balul Bobocilor fără banane

Dacă e sâmbătă, e Elena.

Aveam 15 ani. Proaspăt intrată la liceu așteptam cu nerăbdare începerea anului școlar. Simțeam că aici voi întâlni dragostea care mă cam ocolise până la vârsta aia pe motiv de lipsă estetic. Teoretic, după spusele tatei, eram un boboc de trandafir ce urma să înflorească. Practic, eram cel mai urât băiat din fața blocului.

N-aveam în cap decât Balul Bobocilor. Aflasem io că acolo se infiripă toate idilele. Sincer, eu nu de idilă aveam nevoie, ci de o “victimă”. Imaginea de “călău” mi-o asigurase mama. Eram tunsă ca tata și-mi făcuse si o rochie roșie din rochia ei de nașă. Eram o încântare pentru orice ochi de băiat, ce să mai.

N-a fost greu să-l găsesc. L-am adulmecat de la distanță. Era înfrigurat. Ședea lângă calorifer și mă aștepta. Am simțit asta. Avea parul blond și ciufulit de părea că dormise cu capul în jos. Cravata de la gât era invers. Adică partea lată era scurtă și partea îngustă era atât de lungă că-i atârna între picioare. Cealapadiu așa cum era, i-am pus imaginar un punct roșu în frunte. Urma doar să țintesc.

M-am apropiat de el în ideea de a-i curma rapid suferința provocată de lipsa mea din viața lui. Și am reușit cu real talent, în sensul că m-am împiedicat și-am căzut lată pe jos. Nu, n-a venit să mă ridice. Dar sunt sigură că n-a făcut-o pentru că atingându-mă l-aș fi tulburat mai mult decât ar fi putut să suporte. M-a ridicat o colegă care avea să-mi devină cea mai bună prietenă. M-a dus la baie, m-a ajutat să-mi pudrez nasul și să-mi spăl genunchii juliți. Cu imaginea asta nouă și de-a dreptul tulburătoare m-am întors în sală. Era fix în aceeași poziție. M-am pitit după o perdea și am trecut la planul doi: urmărirea și recunoașterea victimei.

Până la finalul petrecerii amândoi am stat fix în aceleași locuri. Ca urmare, Cuplul Anului au fost declarați doi insipizi. La plecare am trecut pe lângă el și i-am transmis telepatic: vei fi al meu, prăduitorule!

Ei bine, universul, mânca-i-aș gurița lui, a pus umărul la realizarea planului meu. Uite așa, într-o zi, pitită după un coleg, am aflat că iubitul meu (da, da, IUBIT) își uitase pantalonii de trening acasă. Avea sportul și profu’ de sport era spaima liceului. Spaimă pe care i-am citit-o și lui pe față. Dacă ar fi știut ce avea să suporte sunt sigură că ar fi ales teroarea profesorului. M-am dus la el și i-am spus direct:

– Semeni cu fratele meu. Mă duc acasă să-ți aduc treningul lui.

Până să apuce să spună că nimeni niciodată n-a făcut nimic pentru el, mai ales un gest atât de tulburător si plin de încărcătură romantica, eu eram deja la semafor. Sunt convinsă că Fast&Furios s-a turnat după ce cineva m-a văzut demarând după pantalonii de trening. La întoarcere am belit și doi-trei porumbei din cauza vitezei. După ce i-am dat pantalonii nu mă mai puteam gândi  decât cum o să fie când îi voi primi înapoi și-i voi purta până la moarte. Urma să las vorbă să fiu și îngropată în ei dacă era să fie cazul.

Când în sfârșit mi i-a adus, erau rupți în genunchi. Căzuse pe terenul de fotbal. Am știu atunci că el e “împiedicatul” meu. Am dat dracului pantalonii în tomberonul de la bloc și m-am decis să-i spun că sunt de acord să fiu iubita lui. Ceea ce am și executat a doua zi. N-a înțeles el foarte clar ce vreau de fapt așa că am decis să-l iau cu binișorul. Cred că era timid sau ceva.

Timp de două săptămâni la rând, în fiecare pauză, am legat cu proaspătul meu viitor iubit câte o discuție despre pantaloni. Era legătura noastră secretă. Plus că amăndoi căzusem în genunchi. Mai semn decât ăsta nu se există. Ca să nu mai zic că descoperisem și că pot să ajung acasă dacă merg cu același autobuz cu care mergea el. Ce dacă mai schimbam încă trei mijloace de transport, dacă el își dorea să fie cu mine?

Exact în ziua în care urma să împlinim trei săptămâni de relație, într-o marți, mă trezesc că vine un coleg și-mi spune:

– Te caută unu’ Cătălin afară.

După ce mi-am adunat rotulele din pantofi și mi-am băgat ochii la loc în orbite, am ieșit afară. Avea o pungă în mână. Îmi adusese in cadou, iubitul meu îmi adusese primul lui cadou. Cu lacrimi în ochi l-am întrebat suav:

– E ceva pentru mine?

Iubitul meu a clipit scurt și dezorientat:

– Nu. Dă-i ăștia fratelui tău. I-am luat pantaloni noi. Și dacă nu mă lași în pace te spun lu’ mama.

L-am lăsat. Sunt absolut convinsă ca de fapt voia să-și facă un rost în viață înainte de a mă cere. Și încă nu și l-a făcut. Cred.

mihai_vasilescu_adolescenti

108 de păreri la “Balul Bobocilor fără banane

 1. Hahahah. Nu știu cum e cu rostul in viața dar sigur postează cu #mituu… Acum înțeleg de unde vine Elena P.(rădător sIEcsual). Cică diavolul te îmbracă că o pradă ?. Sărmanul băiat…

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, hahahaaaaaaaaaaaa.
   #Metoo, ha? I-am lăsat cele mai frumoase amintiri. Cred?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 2. Ahhh, practic am auzit zdrăngănitul cioburilor inimii tale… Fmm de lache, Cătălineee!
  Nu știu de ce tot articolul am avut imaginea mentală a unui Predator în rochie roșie ?
  Eu am fost băiețoasă până hăăăt dincolo de liceu. Și geek d-ăla convins. Doar faptul că eram amuzantă mă ținea în Cool kids club. În rest, eram îngropată în friendzone 🙁
  Nu s-au schimbat multe de atunci, dacă mă gândesc bine. Ah well ?

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

 3. @ElenaP, stiu sentimentul!
  Si am fost in stalker-zone. Friendzone-ul era prea light pt mine :)))))

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ana, exaccttt stalker eram. L-am hărțuit efectiv???

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 4. Vezi daca nu ai lucrat “banana” la bal? Altfel stătea treaba acum, probabil. ? Puteai fi încă alaturi de prințul tau. ?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius, pă vremea mea banana era un cadou neprețuit de Craciun.

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

  • Da, da…și era și necoapta! ?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 5. Deci…ca să îi dai papucii cuiva, de fapt, îi dai treningul…

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Ananas, ca să-ți dea cineva papucii îi dai treningul?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 6. Hai ca m-am hlizit de dimineata, mersi, Elena 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 7. Știi unde l-ai pierdut? Cânda ai spus că seamnă cu fratele tău! Poate dacă ziceai că au aceleși dimensiuni, mai aveai o șanasă… ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Diabolic, gândul meu a fost să afle că-s o fată plină de iubire. Dacă îl iubeam pe frate-miu, care mă chinuia ca pe hoții de cai, puteam iubi pe orcine. Dar el n-a înteles asta, iar eu am suferit….

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 8. Și iaca cum din rățușca cea urâtă … Fiecare episod de.al tau imi trezește amintiri mai mult sau mai putin faine! Elena daca s.ar putea, ai putea sa trăiesti o viața cu tine!?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @oviwan, să trăiesc o viața cu mine?
   Oh, da. Aș putea??

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 9. Te împiedicai de mică! :))

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Anouk, da. Împiedicată rău. Și doar în momentele de maximă importanță pentru mine.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 10. Am prins si eu momente d’astea parfumate, da mai pe twisted asa.
  Vedeti voi, cand o ardeai elev de-al oricarui liceu militar era complicat cu baluri si alte serate.
  Hainele erau la fel, despre freze ce sa mai zic….
  Sincer, nu stiam daca sa ne imbatam sau sa vrajim vreuna dintre gagicile care se visau profe.
  Caci septelul era asigurat de liceul pedagogic.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Dilimache, toți bărbații visează la o profesoară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Sincer, eu visam la o doctorita ?.
   Da m-am ales cu o economista.
   Nu as putea sa spun ca regret…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Dilimache, ia partea bună a lucrurilor. Cu doctorița n-ai fi fost niciodată bolnav. Cu economista nu vei fi niciodată sărac. Be happy!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 11. Vai Elena?ce vremuri, în care de la o simplă privire aruncată de EL se formau adevărate scenarii amestecate cu pasaje din cărțile citite, ce mai, prințesa din castel eram si eu!
  Bine realitatea nu avea nici o legătură cu sentimentele mele. Aveam relații de luni intregi în care urmăream anumiți băieți care se intersectau săracii cu traiectoria mea!
  Realitatea de azi, fimiu în clasa XII a refuzat categoric să meargă la balul bobocilor iar pe vremea mea eu mergeam putin spre deloc ca nu eram lăsată!
  Imi vine sa schimb locul cu el in aceasta viața?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Mary M, pe mine mă lăsau. N-aveam restricții. Durerea cea mai mare era că mama îmi pregătea ținuta.??

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 12. Daca la judecata aia mare si amănunțită arunca nea Petru un ochi pe lista femeilor care mă urăsc ca le-am dezamăgit de-a lungul netrebnicei mele existente,practic am be.lit pwla pân’ la osu’ pubia.n.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @edelweiss, sper să-i ții un loc lângă tine și lui Cătălin.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Elena,dacă nu este fericitul beneficiar al unor râuri de ura si nu este urât cu ardoare pe viata de cel putin cinci femei nu are ce căuta in clubul meu.Bun text doamna de la Altex/Flanco,ca am uitat cu succes locu’ de muncă al dvs.Nu îl spune,ca sa nu mai am încă ceva cu care să-mi încarc hardu’.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @edelweiss, nu mai ştiu nimic de el. Sper doar că a trecut peste şi nu se scoală din somn în spasme.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 13. Trebuia să refuzi pantalonii, cu demnitate, așa cum refuză regele grațierea unui condamnat la moarte. Ar fi înțeles că nu mai are scăpare.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Xenopol, cea mai tare faza a fost când m-a văzut în autobuz cu el. M-a întrebat:
   – te-ai mutat la mine în cartier?
   – nu. Dar îmi place să mă plimb ca să admir peisajul.

   Băi, nici cu asta nu l-am impresionat.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Elena can you say “gay”?! Ie clar, e #teamMielu’ ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 14. Eu aveam atat de multe cosuri in clasa a noua de n-am cuvinte. Efectiv n-aveai loc de un varf de ac pe fata mea pana pe gat in jos. Acnee de-aia cum trebe, sa fie bine :).
  Tin minte ca umblau aia de-a doispea prin clase sa caute boboci pentru miss&mister. Si eu eram aplecata sa iau ceva de pe jos. Si din spate cred ca aratam bine ca unul m-a intrebat ceva legat de bal, si cand m-am ridicat si m-am intors a zis ‘Vai Doamne’:) cred ca i-a scapat involuntar:)))).
  Pretendenti am mai avut, ca aveam…aaaa… alte dotari:), si cred ca-si imaginau cum arat cu o punga pe fata:)).
  Noroc ca s-au dus cosurile intre timp. Dar tata si acum mai gaseste motiv de glume din cauza aia:).

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @Maria, eram într-o zi în parc cu copilul. Fumam. Din spate aud o voce de fată care mă întreabă:
   – ne dai și nouă o brichetă?
   Mă întorc să le văd și…
   – ăuuu, mă scutați, săru-mâna, ne dați și nouă o brichetă?

   Nu le-am dat nimic. Că erau minore?

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Am parul scurt de multi ani, si am cateva povesti legate si de treaba asta :).
   Bine ai facut ca nu le-ai dat bricheta, dar din pacate o sa-si cumpere sau o sa le dea altcineva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 15. Super tare text, ca toate de altfel! Delectarea mea de sâmbătă dumineata! Mulțumesc, Elena!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. Elena, trebuia sa mai insisti nu sa renunti asa repede.Iti dai seama ca daca venea maica-sa la scoala era ca si cum te-ar fi prezentat parintilor si intr-un an erai maritata…poate si un copil, cine stie?!
  De-aia nu trebuie sa renunti din prima.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mihaela M, și să-mi facă mama rochia de mireasă? No way!!!!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 17. Doamne ce amintiri emoționante mi-ai trezit cu Balul Bobocilor!Două săptămâni după mă prepeleam noaptea în somn.Plus ampicilină.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Paco, te trăgea curentul sau cum??

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @ElenaP ,exact.Am băgat un cui în priză și m-am curentat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Paco, nu-mi spune ce înseamnă în limbajul tău “cui” şi “priză”, te rog???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Să îndrăznesc să întreb de ce ampicilină? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @corina,era defectă priza.A făcut scurtcircuit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 18. Elena, multumesc…
  cine se aseamana se aduna pe blogul lui M. Vasilescu…
  ps. acum esti o lebada !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Sile, asta cu adunatu’ așa este. Aia cu lebăda nuș’ ce să zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 19. Nu pot să cred că există așa ceva! @ElenaP, unde îi găseai p-ăștia? Cât ghinion să ai? “Te spun lu’ mama”??? În liceu, așa ceva era considerată tentativă de sinucidere!??
  Păi, măi, noi “alergam” ca disperații după fete în liceu. De fapt, fete e mult spus. “Alergam” după orice ființă care părea de sex opus. Hormonii, deh…..??
  Dacă eram băgați în seamă sau ni se făceau aluzii de genul celor povestite mai sus, eram deja în al 9-lea cer de fericire.
  Din primele săptamâni de clasa a 9-a se formaseră niște cupluri, balul bobocilor s-a lăsat cu oleacă de sex între diverși, la balul de absolvire toaletele au fost neîncăpătoare, prima excursie cu clasa la munte, tot în a 9-a, a fost prilej pentru niște “întâmplări” care nu se pot povesti aici (implică niște chestii gen threesome, “armonică” și altele din aceeași categorie ?), beții înainte sau după ore acasă la cei care aveau părinții la muncă (și unde, inevitabil, se lăsa cu….diverse?), concerte care se terminau mult mai târziu decât anunțasem acasă (de fapt, termenul corect este “se finalizau”?), “majoratele” unde tipele cu chiloți pe ele erau o raritate etc.
  E adevărat că printre noi se mai aflau și “dubioși”, ca cel din articol, care se gândeau și la altceva decât sex, băutură și țigări (n-aveam tehnologie pe vremea aia), dar erau puțini, iar fetele aveau de unde alege “victime”. Iar nouă ne plăcea să ne “victimizăm” ceva de speriat!
  Privind în urmă, la perioada liceului, și la câte am făcut p-atunci, împreună cu niște nebuni și niște nebune care îmi sunt și azi, după mai mult de 20 de ani, cei mai buni prieteni, îi plâng pe puștii cu bananele. Dacă ar fi existat tehnologia și fb-ul pe vremea noastră, eram mâncați.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Ionuț, uită-te la poza asta ca să vezi cum arătam în liceu. Și aici eram deja clasa a 11-a. Jură-te, să mor io, că voiai să te “hărțuiesc”.??
   https://imgur.com/gallery/z5cWu

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena, Gizăs Fucking Craist!!! Ahahahaaa, ahahahahaaaaaa, ahahahha.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, m-ai recunoscut?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Elena, prefer să uit. Repede.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai, n-ai cum, bă, să uiți așa ceva?????

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena, atât timp cât n-aveai între picioare aceeași “chestie” ca mine, erai perfectă!? Hai, mă, ce naiba, vorbim de liceu (’96 – 2000 în cazul meu). Crezi că fetele noastre arătau ca acum sau ca în poza ta??

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Ionuț, eu cred că nimeni nu arăta ca mine :)))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Vai di plm zici ca e adunare de colhoz.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @edelweiss, acum sper să-l întelegi pe Cătălin. S-a dus dreacu să-si facă un rost??.

   Dar între timp m-am transformat in om.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • De curiozitate, liceul ăsta a fost înainte sau după 1989?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Corina, inainte. De ce?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Scuze, Elena, la tine am înțeles că a fost înainte de 1989, de fapt întrebarea mea îi era adresată lui Ionuț, că el are cele mai ”palpitante întâmplări” din liceu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mda, parca e vorba în articol de vârsta de 15 ani, nu majorat, şi tot în articol parca miroase a iubire platonică, nicidecum a orgii…. Tot mai mişto sunt comentariile lui @Paco. Dar poate sunt eu prea pudica!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Delicioasa Elena!
  Ai cumva si tu un blog?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Bibi, ăsta-i blogul meu!
   De suflet, desigur.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 21. Fara banane erau pe vremea noastra balurile, acum sunt cu banane si in clasa nu numai la balul bobocilor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Inchirieri, lipsa bananei crează isterie. Folosirea ei, dependență.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Ah, indeed, ce vremuri, când se închiriau brontozauri și pterodactili cu câte un snop de ferigi și-un drob de sare… phiii, picai pă panta melancoliei, măi Renuțule!
   P.S. Azi ești tare vorbăreț, ai scris mult.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Vera, hahaaaaaaaaaaaaaa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 22. Mai, nus ce povestiti voi pe aicea, ca acu’ o suta de ani la mine la liceu nema balul bobocilor, la noi era intampinarea cu babaciuni si nu tin minte de nici un bal, ca ne-ar fi arestat pe toti, in schimb pe babaciunea care ne-a intampinat la prima ora de mate de se facu frig precum in preajma dementorilor nu o uit never ever. In fine, faina povestire, ne-ai aruncat pe toti in spate taaare, acolo la primele iubiri sau posibile iubiri, acolo unde in mintea noastra se intampla precum in Ciresarii.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @MAS, nu stiu ce ai cu suta aia de ani că eu mă declar brontozaur. Am facut liceul în comunism.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • …pai si yo… T Rex, da, sa se-nteleaga?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. Ce amintiri! La balul bobocilor aveam 14 ani, m-am prezentat si la concursul de Miss! Fratele meu era clasa a XII și erau ei cei care organizau balul. Când m-a văzut la Miss m-a certat și mi-a zis sa plec acasă dar m-au văzut colegele lui “vaaai, ce drăguța este, las-o draga sa se prezinte”. N-am câștigat nimic , evident, dar concursul era prezentat de Cătălin Botezatu (coleg cu fratele meu) așa ca a fost suficientă recompensa pentru tot anul. Eram toate leșinate după el, iar eu puteam sa mă dau pe lângă grupul lor cu pretextul ca vorbeam cu fratele meu. Pana când m-a amenințat ca-mi rupe picioarele dacă mai vorbesc cu el in pauze, așa ca ne uitam de la distanță ….
  Ce vremuri….

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @ilevin, deci tot un Cătălin şi la tine. Diferența e că al tău are linie de chiloți?.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @ElenaP nuuuu, ne uitam la ei ca la zei, nu puteai sa te apropii de cei din clasa a XII. Pe al meu îl chema Gianni ? și in final am fost prieteni aproape tot liceul ???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena și asemănarea că era tot fetiță ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Vera, cică e și băiețel căteodată. Dacă vorbim de CB.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 24. Eu mă tot gândesc ce coșmaruri o fi trăit omulețul și cum s-a decis să convoace consiliul de familie, să cumpere treningul ăla odată ?
  Maică-mea tot pe mine își testa talentele de creatoare. La balul bobocilor m-a trimis în pantaloni cadrilați, un material gros și pufos, gen molton. Ghezbani. Nu m-au primit în concursul de miss că le-a fost teamă. Sherlock Holmes în viu eram. Praștie i-aș fi făcut dacă aș fi vrut dar mi-a fost milă de ei ???

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Mona, sunt convinsă că-i dădeai pe spate. Și tata mă vedea frumoasă rău?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena, lasă că am văzut pozele, erai artistă, bre! Ce zâmbet!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mona, care poze??

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Erau doar pentru Ionut? Că nu m-am putut abține! Bine … e decât o poză, dar m-am uitat de mai multe ori ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mona, nu ți-a venit să crezi? D-aia ai intrat de câteva ori???

   Vezi că eu sunt aia din stânga.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. O cafea buna si textul Elenei sunt cel mai bun inceput de zi…mai ales de weekend.
  Am avut o revelatie. Nu cred ca am fost la balul bobocilor in clasa a 9a. Sau daca totusi am fost, tre’ sa fi fost traumatizant si subconstientul meu blocheaza orice amintire din ziua aceea?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 26. :)))) Elena P impiedicata mica care esti. made my day (again). Sa ia aminte fatucile ce lupta era inainte pt o banana adevarata, nu se gaseau asea pe oriunde. Acum se gasesc pe toate drumurile banane si pe urma peste cativa ani le vezi la “mitu”. “iutu, iutu” dar munceste draga mea pt acea banana. uitati, se faceau planuri, se juleau genunchi, se dadea haina de pe rude si mormolocul tot mormoloc. vai si amar de zilele noastre.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius, eu am zis mereu că nu m-am născut când trebuia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Elena P, clar. am fost aruncati prada unor vremuri tulburi, netrebnice. Pt orice lucru faceai o oda. Chiar si pt o banana. Pt o savarina dadeai si acatiste

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 27. Elena, sunt în dilemă, nu știu ce m-a impresionat mai tare: povestea sau poza. Sunt foarte amuzante ambele.

  Eu aveam un talent deosebit și, înainte de orice eveniment important, găseam ceva memorabil de făcut. Desigur, memorabil doar până la următoarea tâmpenie, se știe că adolescenții au memoria volatilă. Apoi ori eram pedepsită, ori defilam mândră cu noile semne de bună-purtare.

  La balul bobocilor nu am ajuns, s-au aliniat greșit astrele. Cu o zi înainte de eveniment, ne-am dus pe maidan să ne testăm cunoștințele de dinamică și de cinematică, eu fiind hotărâtă să îmi exersez corzile vocale de pe margine. După aproape două ore de calculat traiectoria, viteza și accelerația mingii, decidem că e cazul să mergem să înlocuim caloriile pierdute. Foarte mândră de mine că am rezistat tentațiilor și că am ajuns teafără și nevătămată la colțul blocului, mă reped să spulber mormanul mare de frunze din fața mea. Pot spune, cu certitudine, că prietenia dintre pietroiul de dedesubt și piciorul meu drept a fost intensă, iar durerea pe măsură. În urma evaluării daunelor și a garderobei, am decis că nu voi putea merge la petrecere, pentru că șlapii nu se asortau deloc cu rochia. Mă rog… privind în urmă cred că a fost un lucru bun, pentru că și pe maică-mea o chinuia talentul de creatoare de modă, iar rochia pregătită de ea era vag mai sexi decât halatul bunică-mii.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Didina, m-am transformat în femeie între timp să ştii.
   Amuzantă până la lacrimi şi povestea ta. Şi dureroasă rău :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena, te cred pe cuvânt, că pari femeie serioasă. Dar dacă ai drum prin Olanda, te-aștept cu o blondă belgiană, ca să verific personal 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Didina, cu o blondă? Are gleznele subtiri??

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena, găsim sigur una pe gustul tău. Mie-mi plac alea nefiltrate, asortate cu pulled pork :p

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 28. Nu știu alții cum sunt dar eu râd mai mult la textele Elenei. ?
  Deși, cumva, nu e de râs. Oferă răspunsuri la câteva probleme existențiale textul ăsta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Simona, nu m-am gândit niciodată să ofer răspunsuri cuiva. Prietena mea îmi spune mereu că eu sunt exemplul ei în viață de AȘA NU!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 29. @Elena P, ? ? ? ?

  Și uite-așa râd cu lacrimi la 2 noaptea… că mai devreme n-am ajuns pe-aici. Demențial textul! 🙂

  La liceu n-am avut bal al bobocilor, iar la ăla de la facultate am zis pass – eram complexată că-s cea mai înaltă din an. La vremea aia eram convinsă că ăsta-i un defect. Fraieră…

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Laura, uite, îți zic ceva ca de la femeie la femeie: pune o poză de profil cu tine. Întreagă sau doar fața. Arăți într-un mare fel! A se citi: demențial.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Subscriu. Laura, arăți într-un mare fel!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Doamnelor, vă mulțumesc!

   Poză mi-e jenă să pun aici și-apoi balul bobocilor a trecut demult 🙂
   Însă părerea voastră contează pentru mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Laura, nu aici, fată. La profilul de facebook.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Ca sa ma bag si eu in seama, ca pe vremea mea nu se purta istoria cu “Balul Bobocilor”, am doua intrebari.
  1.Elena, tu scrii cum vorbesti? (Sau invers). Aceeasi sinceritate si umor debordant? Acelasi “caragialeism” (na, c-o comisei) in a privi si intelege?
  2. Tu si Mihai Vasilescu sunteti frati? Ca prea semanati! Sau v-ati intalnit pe principiul “a tunat si i-a adunat”?
  Ei, acu’ scuza si tu: intr-adevar nu-s numai doua intrebari!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @ Adriana,
   1. vorbesc exact așa cum scriu. Sunt o ironică și auto-ironică.
   2. Nu suntem frați da’ cin’ se-aseamănă se-adună. Uită-te și tu la toți cei care comentează frecvent aici.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 31. eram in clasa a 9-a, balul bobocilor la liceul traian,cel mai prost famat in oras,o fata cu cosuri,i-mi da da numarul ei de telefon(fix) 2 zile m am uitat la el,de sunat n am avut curajul. si chiar o vedeam fumoasa.mare prost eu

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 32. ? ? ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 33. Frumos cum povestești tu evenimentele astea. Și mai frumos este că ai o imaginație bogată.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 34. HARTUITOARE CE ESTI !!!! :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.