10,901 cititori

Cei mai stupizi români de pe internet și nu numai

Certurile și diferendele referitoare la religie, la familie tradițională, la politică, la veganism, la grași sau la eutanasierea câinilor sunt apă de ploaie atâta vreme cât pe internet poți să întâlnești indivizi care n-o suportă pe madam Firea, dar nu pentru că nu e în stare de nimic, ci pentru că-s ferm convinși că duamna primar este un reptilian sub acoperire. Și ăsta e doar așa, un exemplu minor. De-aia ziceam să vă las mai jos cele patru tipuri de concetățeni care la o primă vedere par sănătoși la căpuț, dar care vă vor surprinde când vă e lumea mai dragă.

Românii care cred că Pământul este plat. Știu, o să râdeți și-o să-mi spuneți că ăștia nu există cu adevărat sunt doar la nivel de zvon. Well, o să vă contrazic. Am (mă rog, aveam) un prieten foarte bun care era absolut convins de chestia asta. Și nu doar ca să mă enerveze pe mine. Omul pur și simplu studiase “fenomenul” (dați un search pe google după “Pământul este plat”, o să vă speriați) și în cele din urmă s-a convins că da, Pământul chiar e plat. Practic stăm pe o farfurie imensă acoperită cu un clopot de gheață și suntem doar niște șoricei pe care-i manevrează EI. Nu mă întrebați care “EI”, amănuntul ăsta este lipsit de importanță în fața oricărui cetățean serios care crede că Pământul este plat.

Românii care cred că dacii liberi sunt întemeietorii lumii moderne și în general miezul din dodoașca universală. P-ăștia nu știu de unde să-i apuc. Serios, chiar sunt curios în ce moment al vieții lor se trezesc dimineața și se dau jos din pat convinși fiind că dacii (acești traci extraordinar de viteji care se războiau mai mult cu vița de vie) aveau niște excavatoare micuțe cu care săpau tunele pe sub Bucegi, de la Sarmizegetusa până pe plajă la Mamaia, cu trei benzi pe sens. Lucru care n-ar fi neapărat rău dacă ne găndim cât am așteptat după pârlita asta de Autostrada Soarelui. Treaba se împute abia când dai de câte unu care ține musai să-ți demonstreze că Atlantida s-a scufundat într-o seară când s-a încordat Burebista mai tare. Înainte să ardă viile, desigur.

Românii care cred că medicina alopată (adică asta care presupune mersul la doctor, rețete, operații etc) și big-pharma sunt un complot mondial a cărui unică menire e să-i omoare pe ei. Ăștia sunt de două feluri. Cei care cred asta doar la nivel teoretic, dar mai bagă din când în când câte un paractetamol sau triferment. Și cei fanatici, adică cei care țin morțiș să demonstreze că au dreptate și medicina modernă vrea să ne extermine, uneori chiar cu pretul înmormântării vreunui membru al familiei. Victime colaterale, csf, ncsf.

Și, da, și ăștia există. Acum niște ani buni am cunoscut o familie din asta extremisto-fanatică, familie care era anti tot ce înseamnă medicină modernă. Aveau doi copii. Ghinonul naibii, unul dintre ei răcise și-i curgea nasul urât de tot. De vreo două luni așa. Vă dau cuvântul meu că ăla micu’ făcuse șanțuri între nas și buza de sus de la râurile de muci care se scurgeau pe acolo, dar mă-sa nici nu voia să audă de vreun medicament de sinteză. Îl trata cu zeamă de ferigă virgină și polen de albine crescute în libertate sau ceva. Încă mai sper că a supraviețuit. Scuze, că AU supraviețuit.

Totuși, știința n-a dovedit cum reacționează fanaticii în momentul în care, să zicem, și-ar tăia accidental piciorul cu o drujbă. Teoria spune c-ar trebi să se repeadă la bucătărie și să toarne repede o mămăligă vârtoasă pe care s-o aplice peste ciotul sângerând. Dar practica ne arată că nu știu cum să sune mai repede la Salvare. Da, da, din aia care vine cu un medic alopat.

Românii care umblă cu chakrele la vedere. Sincer să fiu, nu prea am dat de români, ci mai mult de românce convinse că există un fel de bețișoare de urechi (spirituale, desigur) cu ajutorul cărora din timp în timp îți cureți chakrele ca să nu umbi cu ele murdare pe stradă. Și asta n-ar fi din cale-afară de deranjant, până la urmă e treaba fiecăruia cum și cu ce își desfundă chakrele, chestia e că uneori și le curăță atât de adânc că-și ating și creierul. Ei bine, din momentul ăla vor vorbi/scrie numai în citate motivaționale despre regăsirea sinelui și puterea mobilizatoare a gândului. Abia de-aici încolo devine un calvar să-i spui unuia din ăsta că aberează voios. Pur și simplu nu va înțelege ce vrei de la el.

Bun, lista e deschisă, dacă e să fi uitat ceva.

 

162 de păreri la “Cei mai stupizi români de pe internet și nu numai

 1. Hăhăhă, mor la aia cu dacii și tracii! Am făcut și eu șanț de muci de râs. Again, there they go, pretendenții miei dân metrou! ??
  Ai uitat o dilemă existențială : cum se pune ruloul de hârtie igienică pe stativ?!

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 4

  • @Vera, pentru că se știe, cu partea mobilă lângă perete. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 6

  • @Mihai Dislike! Întotdeauna hârtia în faţă. Astfel, sulul face rotaţie în sensul acelor de ceasornic! Pfff, elementar, dragul meu Watson!

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 5

  • @Vera, ești amatoare.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Amatori amandoi… Nu conteaza directia, importanta e viteza cu care derulezi hartia…

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 0

  • @Cristian, să știi că nu zici rău.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai, doar daca ai pisica in casa, :-), s-ar putea sa functioneze si cu unii copii, nu sunt sigur, al meu arunca tot sulul in WC.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Cu mana:)))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 2. Aștept berea pentru inspirația post-ului de azi! :))

  Dacă aveți Twitter și vrei să vă amuzați cu tristețe căutați : #FlatEarth

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 3. Să știi că am cautat în Mamaia și n-a ajuns niciun dac liber, toți erau însurați.

  Comentariu beton! Thumb up 105 Thumb down 0

  • @Laura G., băi, cât ghinion poţi să ai.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • @LauraG, nu cauți unde trebuie. Încearca la ” fermier, caut nefasta”.☺

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • Ai încercat la Traci?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Băieți, 😂 😂 😂
   Apreciez sugestiile și că vreți sa-mi fiți de ajutor, dar nu i-am căutat ca să-i iau acasă – e cam aglomerat pe-aici, nu-s locuri.
   Am căutat așa, pentru statistică 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Laura G., aaa, păi zi mă așa.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Laura Mulţumesc, nu am ajuns la mare anul ăsta, dar nici că mă mai duc dacă zici că nu erau p-acolo nişte… uhmm, puncte de interes.
   Îmi iau notiţe, vă rog să mai postaţi diverse locaţii de pescuit. La undiţă, nu la năvod, vă rog!

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Vera,
   Când apare ceva interesant te-anunț 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Vezi ca in perioada asta au inceput ‘cycle meetings’ si ‘ team bulding’-uri prin corporatii…
   In hoteluri mari din Bucuresti, Sinaia, Brasov, Predeal…
   Pescuitul la sedinte e cel mai spornic.
   Punct ochit punct lovit…sanse de peste 90%

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Miki aur imi dai! :))
   Dar, te rog, sa mai tii un ochi pe nenicu cu gemeni din germania, just in case 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ Vera
   Sambata ma duc la rara la cules via.
   Exista o sansa la un milion sa vina.
   Dar, exista si aia…
   Ii transmit ca-i dorit…poate vrea sa faca o lista de asteptare.
   Iti zic luni daca e pe acasa in Rromania.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @voi aCEstia care ati dat like la faza cu ‘ sambata ma duc la tara la cules via’… vreti sa va aduc must, sau ce?
   Sau doar va bucurati ca poate se combina @Vera?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Miki,
   Dacă se combină Vera cu raritatea aia de bărbat, să dați amandouă de băut la tot blogu’. Că noi facem galerie aici 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Stați așa, doamnelor, că va pripiți. De unde combinație? Marus “făcătorul de gemeni băieți” e însurat și așa rămâne. Io-l aștept pe Făt Frumos, cu emfază pe aștept! ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 4. N-ai dat de români care își curăță chakrele pentru că:
  – dacă sunt căsătoriți le curăță și pe-ale lor româncele cu care sunt;
  – dacă nu sunt căsătoriți, nu le au înfundate. Și atunci ei intră în categoria “bețișoare de urechi”.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Elena P., dar nu e timpul pierdut.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Mihai, dacă vrei să fii “bețisor de ureche” mă îndoiesc (de la coloană pe spate) că nu e timpul pierdut. Dacă vrei doar să stai să ți se “desfunde chakrele” atunci s-ar putea să mai fie timp.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 5. Știți cu cine NU trebuie să vă bateți capul nici măcar o secundă? Cu ăia convinși că bicarbonatul de sodiu și “ruccola” te vindecă de cancer. O muiere din străinătate pe la 30-32 de ani, încerca să îmi explice în toate felurile posibile și imposibile că tot ce înseamnă holistic e bun de aruncat la gunoi deci să mă îndrept spre naturist, homeopatie.
  Avea facultate și nu era absolut deloc proastă dar luați un loc, acum vine fatala : se vindecase cu un an înainte de cancer în fază incipientă STRICT cu medici din ăștia de studiază ca proștii 7 ani sau Dumnezeu știe cât. A recunoscut. Mi-a spus că are o prietenă în România și îmi explică ea de ce. Zic hai, să văd apogeul prostiei. Românca era incultă și doar cu liceu, am fost dezarmat dar compensa cu ceva. Era foarte vocală și neapărat îi dădeai dreptate altfel se tinea scai de tine.
  Prea proaste și multe. Și isterice.
  #burlacforlife

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Comisare, chestia e că toţi ăștia sunt foarte vocali.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Comisaru’ Dar nu cedezi, domne! Cum să-i dai dreptate, e nevastă-ta? Îi dai două după ceafă dacă e proastă şi isterică şi te hărţuieşte cu aberaţii. Dar nah, când ţi-o cauti, o şi găsesti! 😛

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Pe aia din România eu am căutat-o așa că nu mi-am permis prea multe dar dacă e vorba de străineză…..nu eram departe de ce spui tu acolo. Parcă mă lua de prost dar mi-am dat seama că era pe bune și era prea drăguță pentru un ” fuck off” scurt și la obiect. Da’ nici c-am mai vorbit.
   ” Cum să-i dai dreptate, e nevastă-ta?”
   Păi de aia îmi iau eu năpastă, să-i dau dreptate?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Comisare E simplu, îţi iei nevastă pentru că e “prea draguţă” şi, pentru că vrei să rămână “prea drăguţă”, înveţi să zici “yes, dear” 😀
   Mult succes! 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • ” Năpastă” ????
   Singura dată în viață când corectorul chiar și-a făcut treaba.
   @vera, nu mai vorbesc cu tine, îmi strici educația cu ideile tale progresist-egalitariste.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Comisare, deja nu mai vorbești cu mine?! Și nici nu am vorbit de relații încă. ?
   Fricos… csf ncsf ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 6. Pe toți ăștia enumerați în articol eu îi consider oameni cu prea mult timp liber. Nu știu când dracu’ ar avea cineva timp de tâmpenii d-astea cu chakre, daci și Pământ plat, dacă ar trebui să muncească vreo 9-10 ore pe zi, plus vreo 2 ore în trafic, să mai facă și ceva cumpărături, eventual ceva mâncare. Bonus, dacă mai e și vreun copil sau doi în peisaj, nu mai e timp nici să gândești, dar să mai și aprofundezi tot felul de idioțenii, să intri pe tot felul de forumuri și să dezbați probleme d-astea existențiale.
  Pe bune, eu încerc să ajung la frizer de vreo 2 săptămâni. Și tot încerc.?
  P-ăia cu medicina alternativă îi susțin. Cum am mai spus p-aici, consider că ne-am cam înmulțit, așa că nu am nimic împotrivă dacă unii se “sacrifică” pentru creșterea PIB-ului pe cap de locuitor, prin reducerea numărului de locuitori.?
  Nu știu ce sunt chakrele, n-am acasă, sau le-o fi aruncat nevastă-mea astă-primăvară, când am făcut curățenie generală. O s-o întreb.
  La partea cu dacii și Pământul, eu aș mai avea o nelămurire: cu ce mă ajută pe mine? Adică, ok, Pământul e plat, ok, dacii au întemeiat lumea. Bun, și? Găsesc mai ușor loc de parcare dacă sunt convins de chestiile astea? Nu mai aruncă vecinul de deasupra gunoiul pe geam la mine în balcon? Curge lapte și miere pe străzi? Înțeleg fanatismul doar atunci când fanaticul are ceva de câștigat din asta. Altfel, cum am zis mai sus, timp pierdut care ar putea fi folosit mai bine.

  Comentariu beton! Thumb up 85 Thumb down 0

  • @Ionut, fostul meu prieten care crede că pământul e plat muncește și are doi copii. Nu timpul liber e problema, ci ce vrei să faci cu el.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Mihai, cred că ai dreptate. Clar, dacă ai puțin timp liber, bănuiesc că sunt mult mai importante dacopatia, forma Pământului, medicina strămoșească și chakrele (tot nu știu ce sunt, dar mă interesez la mine în piață, am eu pe unul care aduce chestii din Bulgaria, tre’ să aibă și d-astea), decât o joacă pe PS, o ieșire în parc, un spectacol sau o băută cruntă. Sau o vizită la frizer.??? Aia e, nu-mi cunosc prioritățile!

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @Ionut, exact, man, ești într-o beznă vecină cu ignoranța.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ionut,
   Da’ și tu insiști cu frizerul ăsta! Du-te la el când ți-or intra copiii la liceu, că nu-i grabă 😁

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Laura G., nu poți să înțelegi. La cât păr mai am în cap, mersul la frizer e doar chestie de socializare, mai ales că freza mea e deosebit de complicată: numărul 2. Dar stăm la o țigare, dezbatem probleme politice și fotbalistice, mai bem ceva. Am o relație specială cu nea Bebe, frizerul meu. Nu-l pot lăsa așa, în stand-by, la nesfârșit. O să spună că-l înșel cu vreun hairstylist, ceva.??

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

  • @Ionut eu te înţeleg. Fostul meu se tundea la fiecare 2 sâmbete. Odată s-a nimerit să îl însoţesc şi am înţeles de ce mergea aşa des şi numai acolo. Îl tundea un nenic matusalemic de avea poza lui Ceaşcă la oglindă, dar îl bibilea şi-i făcea masaj cu nuş ce uleiuri pe la ceafă de-l scotea din toate boalele.
   Al naibii moş era sexist, femei nu trata.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Ionut, daca-ti aduce amicul chakre din Bulgaria, sa-i spui sa fie de-alea mov (au nuanta asta din cauza “flacarii violete”, bine-cunoscuta inca din vremea Basescului), ca cele rosii au interiorul cam cleios si li se cam infunda canalele energetice.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Florin, da, @Ionut, aprob, are dreptate. Am verificat, chakrele mov rulează fin de tot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Florin M.G., d-alea mov îi zic să aducă. Dacă or fi acceptabile ca preț, să iau mai multe? Îi zic lu’ @Mihai să întrebe aci pe blog cine mai vrea, și iau pentru mai mulți. Dar dacă or fi chakre d-alea mari la 2 kile, 2 kile jumate, care mai vrea, să mă ajute cu căratul, că am probleme cu genunchii.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 7. Se poate dom’le să uiți ce-i mai important?
  O grămadă de români neaoși care respiră și se cacă doar roșu, galben și albastru sunt convinși că Soros și multinaționalele (ce or fi alea, nu contează) țin România pe loc, nu ne lasă să mărim salariile și pensiile și în general nu vor să ne lase să ne dezvoltăm.
  Că de nu ar fi fost Soros&Co……. America ne cerea un împrumut, ceva, să repare ce a stricat uraganul.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Xenpol, cumva p-ăștia i-am asimilat la “politică”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 8. La prima categorie, principalul vinovat este Sir Terry Pratchett si a lui Lume disc. E bine, lumea citeste.
  La a doua, stiu ca pare greu de crezut, dar dacii chiar au fost coda prunii. Despre cum au aparut, am scris,http://e-redoo.ro/o-legenda-daca-episodul-1/ sper sa mai public si continuarile..
  La a treia, nu stiu ce sa zic, e si asta o forma de-a tine populatia sub control.
  Asta cu ceakrele e buna, am intalnit cateva femei ce credeau sus si tare in ceakrelibe si nu mi-a parut rau.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Redoo, nu cred că ăia care cred că Pământul e plat au auzit măcar de Sir Terry Prachett.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Redoo, ăăă… și eu, nici mie (mă refer la punctul trei).

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Redoo, sunt fan Terry Pratchett, aș emigra oricând în Discworld dacă ar fi posibil (sper să ajung acolo când oi muri), dar tot nu cred că pământul e plat. Probabil trebuie să ai și creierul plat pentru asta, să patineze musca…

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Sa-l saluti pe Moarte din partea mea.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • CU PLĂCERE. Și pe Terry, sigur e acolo, jucând șah cu Moarte…

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 9. Eu am sa ma iau de capitolul “antreprenori”. Toate tantitele care sunt memebre Avon/Oriflame/Mwaaaaay/Tramvai/insert MLM here au afacerea lor si te invita si pe tine la libertate financiara, independenta si castiguri fabuloase chiar, totul din sufrageria ta. Cand le explici frumos ca nu sunt antreprenori, sunt agenti de vanzari, ca aia nu e afacerea lor, e a unor baieti foarte destepti din varful piramidei, decreteaza scurt ca nu te pricepi tu la afaceri si o sa mori sarac si singur. Ca vedeti voi, asta nu e doar afacere, e si socializare.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @Syl, nu-mi aminti! 🙂
   În urma cu vreo 20 de ani, o amică mă aburea cu Amway. Ok, produse bune și frumoase, scumpe în draci și eu la vremea aia plăteam cu greu niște rate cu dobândă 120%… I-am zis că nu, eu vreau să-mi iau șamponul de la buticul din colț la 3 noaptea – e mica mea libertate.
   La final, ofticată că nu intru în jocul ăsta, mi-a zis că peste 20 de ani ea va fi bogată, eu săracă-lipită-pământului și să n-o caut să-mi împrumute bani.

   N-am cautat-o pentru că: a) n-am nevoie, b) n-ar avea să-mi dea – o întreține bărba-su. Acum cochetează un pic și cu alcoolul, supărată probabil că nu s-a îmbogățit.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Syl, n-am uitat de mlm-iști și nlp-iști, dar ăștia macar au interes financiar, nu sunt proști gratis.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 10. Eu urc doar munti, ca sa vad cu exactitate unde e marginea la pământ…Nu imi fac nici prieteni, sa nu dau peste vreun dac indoctrinat, ca stau prost cu nervii…De pastile nu am nevoie, ca la mine cursul de muci e by default…iar la vedere umblu doar cu ochelari, când voi fi asa bătrân ca Mișu V.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Ananas, bine că ești tu deștept. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 11. Si, i-ai uitat pe cei din urma (care vor fi cei dintai): Apple lovers vs. restul.
  De fapt, restul vs. Apple.
  A facut inclusiv tov. Mandruta un mare tam-tam pe la radio: cum dom’le sa coste atat de mult? Dar nu se poate, iti iei masina de banii aia!! And so on…
  Se vor gasi mereu aia care sa iti spuna ca e de kkt. Iar ceilalti care vor spune ca scula lor e cea mai tare/buna/mare etc

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Vick, nuș’ ce să zic, nu m-am mai izibit de acest “aspect”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Astia intra cu totii in categoria “oameni cu mintea odihnită”! ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius U, surprinzător, nu chiar toți.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. Aia cu Pamantul plat sunt, am observat, si fanatici religiosi, ca doar de acolo porneste treaba.

  Am totusi doua intrebari pt ei (pt care sigur gasesc “raspunsuri”, daca caut, dar zic sa nu ma enervez):

  1) De ce doar Pamantul e plat, restul sunt sfere?

  2) Ce motiv ar avea cineva, de pe Pamantul asta plat, sa minta pe toata lumea ca defapt e rotund? Ai zice ca na, transporturile, dar poti calcula usor distanta parcursa de o nava, stiind cat consuma si timpul pe care l-a facut din Americi pana la noi.

  De ceilalti, nici nu mai zic. Ieri am vazut un share pe FB de la care am crezut ca fac un AVC: “MEDICII GERMANI DAU VESTEA BOMBA: VIRUSUL RUJEOLIC NU EXISTA”.

  Si mi-a mai povestit un coleg, ca are (sau avea) niste prieteni cu 4 copii. Din astia, anti-vaccin, natura ne iubeste pe toti etc. Pe al 4-lea au decis sa-l nasca acasa, in cada. Natural.

  Daca stie careva numarul lui Musk, sa-mi rezerve si mie un loc pe naveta aia care duce primii colonisti pe Marte, sa mi-l dea si mie :))

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Mihai. și a născut femeia aia în cadă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Da. Acasa, in cada. Ca norocul, copilul e ok. Iti dai seama cum crestea ala cu vreun handicap, si toti cei 3 frati sanatosi, doar pt ca pe ma-sa nu a colectat-o Selectia Naturala la timp? :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Mihai, eu încă mă întreb ce-i face să devină așa? Ce mecanisme se inversează în creierul lor?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • E doar naivitate dusa la extrem, combinata cu prostie eventual. Au impresia ca “natural” e automat sinonim cu bun. Nu isi dai seama ca, in natura, nu exista termenii “bun” si “rau”. Treaba e cum e, Universului i se rupe de ce ti se intampla tie etc :))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Mihai Păi după 3 naşteri deja se credeau experţi. La al patrulea au intrat în McGyver mode :))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • a nascut singura in cada sau cu moasa? In Olanda e regula sa nasti acasa daca nu prezinti risc medical si esti tanara. Dar ai o moasa care are cam tot atata scoala cat ginecologul in RO si dotari medicale mobile mai multe decat un spital in RO; si-n caz de ghinion de nesansa, orice spital e la 10-15min cu masina.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai, da’ cine-a zis că restul sunt sfere? Așa vor EI să te facă să crezi, e o conspirație.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Pe restul le vedem, nu? Inclusiv in ilustratiile lor, Soarele si Luna sunt sfere deasupra farfuriei :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, sper că te-ai prins că glumeam, nu pe mine trebuie să mă convingi. Oricum, pentru cei care cred că pământul e plat, explicațiile tale intră pe o ureche, ies pe alta, la sfârșit el/ei sunt în continuare convinși că au dreptate și că tu de fapt faci parte din conspirație.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Normal ca m-am prins :))
   Evident, toti suntem conspirationisti aici. Pe Vasilescu il plateste direct Rothschield, pt fiecare post cu care perpetueaza umbra asta in care traim toti! :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @ Mihai

   Geneza contine unele neeadevaruri, insa pe acela ca pamantul ar fi plat sigur NU ! Te invit, daca binevoiesti, desigur, sa ma contrazici.

   https://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/25/Facerea

   P.S. Sunt in totalitate 31 de fraze simple, niciuna referitoare la sfericitatea sau planeitatea pamantului, care nu-ti fura mai mult de 1 – 2 minute, in schimb te ajuta sa scapi de o prejudecata pentru totdeauna,

   P.P.S. Pamantul nu e rotund, ca nu traim intr-un univers 2D, iar in 3D nu e nici cf. mitului sferic, ci … http://www.bbc.com/news/science-environment-12911806

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Haha, mai auzisem undeva de contradictia asta misto, dar acum o citesc prima data.

   3,4,5; Dumnezeu creaza lumina, o numaste “zi” etc

   13: Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a treia.

   Dupa care 14:

   Şi a zis Dumnezeu: “Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte şi să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele şi anii,

   Da, eu am crescut fericit si armonios pana in clasa a 1-a, cand am dat de profesorul de Religie, saracul, care a inceput sa ne explice cum sta treaba. Iti zic sincer, n-am inteles nimic, credeam ca e nebun, nu-l mai lasam in pace cu intrebarile.

   Pana la punctul respectiv, nu calcasem in viata mea in biserica, de Craciun stiam ca vine Mosu si de Pasti, iepurasul. Atat.

   Asa ca, eu nu servesc, multumesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ Mihai

   ???

   Nu te-am imbiat pe nicaieri sa “servesti” chestii necomestibile !

   Dupa cum am scris Geneza contine neadevaruri si in mod evident cel care a scris-o n-avea nici o notiune despre structura atmosferica (credintand-o cu o densitate, “tarie”, pe care poti infileta beculete, “luminatori”), nici despre supernova acelor “mini-luminatori indicatori” si formarea sistemelor solare, nici cunostinta despre oceane (“adunarii apelor le-a spus mari”), nici macar de faptul ca lumina naturala diurna provine de la soare s.a.m.d. Pe unele dintre ele le-ai sesizat si tu, pe altele nu. Insa acel neeadevar imputat in text, pe care l-ai preluat si tu, si anume ca sta scris ca pamantul ar fi plat, nu exista. Asta am scris si nimic altceva. Eu n-am nimic impotriva ca tu sau oricine altcineva recuza din vari motive religiile, desi nu recomand nimanui sa renunte dupa acelasi model la beneficiile stiintei pentru aberatiile pe care le-a formulat de-a lungul timpului (n.b. ditamai academia franceza sustinea vehement nu cu mult timp in urma, pe la inceputul sec. trecut, ca trenurile nu pot circula cu o viteza mai mare de 30 km/h), doar zic ca acuzatiile sa fie macar formulate in cunostinta de cauza.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Aaa, acum am inteles.

   Am scris ca porneste treaba de la fanatism religios, insa n-am idee unde ar scrie ca Pamantul e plat, daca scrie in Biblie, sau stiu eu pe unde.

   Pur si simplu am vazut in multe locuri ca astia, care cred in Pamantul plat, spun ca Dumnezeu ar fi creat Pamantul plat… de unde am tras concluzia ca asa o fii scriind pe undeva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 14. Eu tocmai am evadat inopinat câteva zile special ca să-mi curăț creierii (nu chakrele) de specimenele de care zici.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 15. Nu uita babele si mamicile de profesie…alea iti vor spune oricand, orice raspuns ai vrea a afli…de la cum se pun muraturile pana la cum sa tratezi sinuzita cu bicarbonat.
  Mai sunt unii barbati ‘ mesteri-buni-la-toate’ si care stiu tot si nimic.
  Iar ultima gaselnita prin plafare sunt niste conuri de ceara de ce-or fi ca nu stiu, pe care le bagi in ureche si le dai foc.
  Yep.
  Scot ceara, dopurile, vindeca otita si odata cu ea desfunda sinusurile, vindeca amigdalele inflamate, improspateaza respiratia, imbunatateste memoria, ba chiar ar avea efecte si la gastrita si reumatism.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Miki, e pe bune?
   Am un tendon expandat la genunchiul stâng. Dacă-mi așez (n-am vrut să zic ”să-mi bag”) conurile astea în urechi, oare mi-l rezolvă?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Tre’ sa le dai foc

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • De-aia unora le ies flăcări din urechi? parc-am văzut în desene animate 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Si cresc potenta, iar in unele cazuri s-a observat ca vindecacancerul in stadiul incipient.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Miki, de astea s-a ocupat deja @Elena.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Da, in week-end.. 🙂
   Da’ conurile?
   :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Miki, m-am ocupat și de conuri dar în tinerețe. Și nu le dădeam foc. Le încingeam și luau foc singure.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena P.
   Ahahaha nu creeeeed asa cevaaaaaa!!!!
   Asta-i de zis prin farmacii/ plafare
   ‘ Si cum le folosesc?’
   ‘ Va asezati pe ele si iau foc singure’
   :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Syl, eu încă nu m-am prins dacă socialistul ăștia sunt un fel de TNR sau doar proști.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Daca era caterinca era buuuna de tot, doar ca mi se pare ca asta e jurnalul de capatai al astora despre care vorbim azi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • astia de socialistul mai au un articol beton

   ceva legat de faptul ca au descoperit 2 schelete de ingeri in Hymalaia(probabil cand sapau dupa sare) si dupa 4 ani de teste la Vatican – au decis ca ADN-ul lor e identic cu al nostru

   e de asta ce mai zici ? :)))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • ‘Natural din Vrancea’
   Ahahahaha
   99,99% din vinul de Vrancea e pastilat.
   Cel putin pe zaharina imi fac planul in aug-sept-oct… cat pt tot anul.
   Da,da…eu sunt una din BigPharma…yes, am stricat si vinul de Vrancea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 16. Mai sunt și regaliștii de net care se jură pe coroană, în gura mare, evident, că regalitatea e salvarea României, chiar dacă, niciunul/una, nu a trăit în perioada respectivă, ceva de genul puțoilor de douăj’ dă ani, care spun ce bine era în comunism….

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @diabolic, ÎNCĂ mai sunt, dar se duc ușor-ușor. Au și ei o vârstă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Dar au adepti de toate varstele. Stiu eu un june prim de o seama cu mine (30), mare regalist. Am avut proasta inspiratie sa ma opresc intr-o zi cu el la o cafea prin urbea natala. Eu credeam ca o sa mai depanam amintiri, sa mai barfim pe alea care s-au ingrasat de viata buna si pe aia care au chelit de la rate. Da de unde, 1 ora lectie de istorie monarhista. Si bag mana in foc ca mai rezista o ora minim.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Frățică, sunt o grămadă născuți mult după perioada interbelică care au avut bunicii trăitori în anii de glorie ai regalității, ceva în genul ăstora de clamează bunăstarea comunismului, și care trăiesc din poveștile acelora.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 17. I-ati uitat pe aia care calca doar cu dreptul oriunde intra si se feresc de marti 13…am un sef pe aici pe la mine si e un adevarat spectacol sa-l vezi cand urca scarile (isi schimba pozitia picioarelor in aer astfel incat sa calce doar cu dreptul, asa ca parca topaie ca un drac). Si nu semneaza contracte niciodata intr-o zi de marti 13.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @MAS, nu, nu, superstițiile se tratează separat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 18. Mai bine pune mâna pe nește almanahe că vorbești nedocumentat. Mă duc să-mi curăț ceakrele că mă nervași rău de tăt. Acuma stau cu picioarele în apă cu bicarbonat și mintenaș trimit un mesaj dacilor să-i întreb pe ei și, numai pe ei, dacă pot să-mi dea lecții de limba dacă. Da, cum să nu fie plat pământul, omule primitiv în gânduri ?! Sunt în direct cu Șoroș și dacă infirmi cele scrise primești o remorcă de scoarță rară care-ți potențează umorul și, mă rog, ce mai știi tu și nu ne spui și nouă.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @francisca, atenție!!! Dacii trebuie să fie musai liberi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • C-așa-i vrea @Vera. Io i-am zis de ceilalți, da’ i-a refuzat 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laura Pai nu-mi place competitia. Imi plac aia liberi de angajament. Si nu prea morocanosi. Si rabdatori, ca e nevoie 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Vera,
   Dacă dacii ăia sapă tuneluri pe sub pământ, io zic că-s destul de răbdători. Da’ tot din pricina asta cred că-s și cam morocănoși 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 19. Am și eu o cunoștință care susține ca nu e posibil ca pământul sa fie rotund. Pai ce fac chinezii, stau cu capul în jos?
  …..şi o mulțime de alte cunoștințe care nu au același tip de religie.
  Unii dintre noi, (persoanele de fata se exclud), considera adevărat tot ce bântuie pe net, și dacă vrei sa le demonstrezi contrariul ești dușmanul lor.
  Era sa scriu “csf, ncsf”, dar e mult mai grav.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Gigi, și are dreptate. Păi ce, chinezii ăia sunt lilieci?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Chinezii nu, dar australienii cu siguranță 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 20. mda,si “batranetea ” dispare de la cataplasme cu baleguta de iepure salbatec .Ai uitat-o p’asta …mai…mai…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 21. Doar eu am gugalit ce inseamna “chakrele” si, chiar si asa, tot nu am inteles ce vor exact? 🙁
  Nu o sa am niciodata spiritul curat daca continui asa, nu? 😮

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 22. E problemă de fizică simplă. De pe vârful Omu vezi Dunărea, dar de pe Dunăre nu vezi vârful Omu. De ce? Pentru că pământul este rotund dinspre vârful Omu spre Dunăre, și privirea bate tangențial mai greu de jos în sus decât viceversa. Simplu ca bună ziua.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 23. Am ras si la articol si la comentarii.
  Probabil ca multi dintre cei “iluminati” au impresia ca bolile au ramas ca pe vremea bunicii. Ca nu au evoluat si ca poti sa tratezi totul cu coada de soarece si praf de stele imbibate in zeama de unicorni.
  Si eu sunt uimita cateodata de prostia unora.
  Astept ca Dacul Virusilor si al Pamantului plat sa-i ia pe toti astia ce cred in regres.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Kittygreeneyesbitch, problema e că-i fac și pe alții să creadă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 24. Ăia care cred că mâncarea din hypermarketuri e contaminată special ca să ne ucidă pe noi, urmașii dacilor liberi pentru că, se știe, în caz de Apocalipsă aici va fi safe, ”grădina Maicii Domnului”, și vor să ne ia locul. Pentru că România e centrul Universului, avem peste tot portaluri către alte lumi și toate bibliotecile pierdute ale antichității sunt în tunelurile alea secrete…

  Tot văd pe la diverși prieteni articole gen ”De ce nu mai cumpăr mâncare din supermarket” și cu toate astea, de fiecare dată când mă duc la cumpărături, e aglomerat de n-am aer.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @CrisS, aoleu! Tu chiar nu știai că mâncarea din hypermarket-uri e contaminată? Inclusiv cea cu etichete “bio” care sunt minciuni. Producătorii le pun intenționat ca să ne omoare.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Mihai, și de-abia acum îmi spui? Înțeleg acum de ce mi s-au înfundat chakrele! Are cineva un tirbușon?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Mihai, inseamna ca producatorii aia cu marfa din supermarket-uri sunt de o incompetenta strigatoare la cer. Ei tot vor sa ucida populatia planetei cu chimicalele lor din mancare, iar in loc sa se intample asta, oamenilor le creste speranta de viata. Valabil si pentru doctorii aia diabolici care ne ucid cu vaccinurile.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Florin, să știi că cam așa stau lucrurile. Proștii ăia de producători fac ceva greșit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Pe veganii care salveaza lumea unde-i incadram? Aia care nu se lasa neam.
  Aveam o amica si tot incerca sa ma convinga cacarnea e rele. Prin orice fel de mijloace. Pana i-am intins intr-o zi ceva coaste de porcut biiine fragezite si am rugat-o sa guste.
  Si i-am spus fara ocolisuri sa ma lase in pace cu veganismul ei. Daca io n-o bat la cap sa mance ce-mi place mie, sa faca la fel.
  Nu mai suntem amice ca eu is un om rau
  care mananca animale nevinovate 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Maria, n-ai pierdut nimic, crede-mă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Eu aveam în lista de facebook o vegană care periodic posta chestii despre cât de îngrozitor e să consumi nu doar carne, ci și orice alt produs de proveninență animală, de exemplu lactate. Mi-a pus capac într-o zi când era în concediu și se plângea cât e de greu să fii vegan în Franța, că e plin de brânză și unt peste tot. Mă mir că n-a și bătut-o vreun chelner francez pe undeva că ăștia nu știu de glumă când e vorba de mâncarea lor. I-am dat unfriend rapid, era prea mult negativism. Gurile rele ar spune că n-am vrut să văd adevăruri sau ceva de genul ăsta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Maria,
   Unde-i ființa asta? S-o întreb dacă e voie cu animale vinovate. Oare porcul ăla din ogradă n-o avea niciun păcat la viața lui? Întreb pentru un prieten cu gospodărie la țară 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Ea considera ca toate animalele lumii sunt nevinovate si cand mor de moarte buna merita sa alearge pe vesnicele plaiuri ale vanatorii sau pe norisori de puf roz.
   Nu mai suntem prietene pe feisbuc, dar cand eram posta aproape numai chestii legate de porci draguti si mielusei pufosi :).
   In alta ordine de idei, cand sacrifica pretenul tau porcul, m-as baga la o coasta si sa-i trimit o poza:). Acu’ is rea…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Maria,
   Am vrut să țin secret, dar m-ai prins. ”Prietenul de la țară” e nea Moraru – are o carmangerie peste drum de blocul meu. O să-i povestesc despre purceluși roz și nori pufoși. Sper să nu-mi trântească vreo fleică peste față 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 26. Nenea Misu, i-ai uitat pe “rouvagonii” care papa numai ce-i bun si hranitor si care stiu ca animalele au suflet si noi suntem niste criminali.

  Sunt aia, de au crapat in ei shaorma pana acum 2-3 ani si brusc s-au hotarat ca toata viata au mancat gresit si, mai rau, acum incearca sa ii convinga si pe altii ca mananca gresit si vor arde in iad ca ceafa de porc la gratar :))) !

  Am totusi un pic de compasiune pentru ei, cred ca nimeni nu le-a explicat ca iarba de fapt nu se mananca ci se fumeaza :))

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 27. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 10

 28. Nu-s pentru fanatism în general, dar de multe ori adevărul e pe la mijloc şi e al naibii de ușor să aluneci într-una dintre extreme. Toată stima pentru scrierile dumitale domnule Mihai, dar se pare cã în câteva privințe aţi “alunecat”. Teoria conspirației e un termen inventat tot de ăia care le pun la cale, tocmai pentru a dezinforma. Nu mă apuc acum să înșir o listă de chestii în care dumneata nu crezi (dar care chiar sînt reale) pentru că n-avem timp de polemici. E bine să ironizezi prostia, dar nu ironiza ceea ce nu ştii sau nu vrei să ştii. Vă doresc o zi bună.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 8

  • @Mitica, ia, boss, ia explică-ne tu unde era mijlocul adevărului din textul de azi. Să înțeleg ca dacii n-au sapat tunelul până la mare? Au ajuns doar până la Focșani? Sau cum stă treaba cu “mijlocul” ăsta că nu mă prind.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Daca amestecam mere cu pere poate ai dreptate. Dar ca sîntem vegetarieni prin constitutia intestinului si aparatului dentar sau ca medicamentele nu vindeca ci doar păcălesc durerea, sau că 90% din produsele din supermarket sunt contrafacute sau nocive, astea sunt documentate științific (depinde ce surse folosești). Nu mai spun de sarea iodata impusă prin lege sau fluorura din apa de băut. Dacă pe dumneata nu te-au vindecat vreodata leacurile bunicii din farmacia verde, asta nu înseamnă că nu există. Am 54+ de anișori și n-am mai luat pilule decand eram mic și prost. Acuma nu susțin că-s mare deștept și a-toate-știutor, dar unii susțin asta și mai și publică. Am fost de acord cu o mare parte din ce ați scris, Dv. dovedind o privire ageră și simțul umorului. Puteți avea ce opinie vreți, dar nu vă erijați în “Bă, eu le știu pe toate”, amestecând la grămadă ironia despre aberații laolaltă cu lucruri reale, în privința cărora poate mai aveți lacune. Tot o zi bună vă doresc!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 10

  • @Mitica, eu te-am pierdut la “medicamentele nu vindeca ci doar păcălesc durerea”. Cu asta ai zis tot.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • Daca nu ai luat medicamente, brava tie…nici mama mea nu a facut-o vreo 60 de ani…iar cancerul ala care a venit nu l-a tratat cu buruieni pt ca nu am lasat-o eu, si nu pentru ca nu cred in puterea plantelor ci pentru ca trebuie sa fiu tampita sa nu vad ca speranta de viata a crescut constant in anisorii astia care s-au scurs si a crescut pentru ca ,,PROGRES”.Iar medicamentele nu pacalesc ci trateaza si tot datorita lor unele boli au fost eradicate, bolile alea nu au fost pacalite. Am fost tratata de cele mai multe ori alopat dar si homeopat (un alt domeniu pentru care am respect daca e recomandat de medici de aia cu diploma valabila). Veganii sunt viitori candidati ai diabetului din cauza consumului mare de carbohidrati, iar asta vine odata cu inaintarea in varsta, nu obligatoriu dar aproape sigur…si la naiba, m-am aprins da’ nu-i bai , fiecare traieste dupa cum simte.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @ mitică, te-aș ruga să detaliezi puțin partea asta cu sistemul digestiv și cel dentar. Din informațiile mele de la biologie ierbivorele au stomacul format din patru camere și dacă rețin bine, și enzimele digestive sunt diferite la ierbivore vs. carnivore sau omnivore. De asemenea, am mai învățat că avem canini (pe care ierbivorele nu-i au) pentru a putea sfâșia (ele nu au nevoie de sfâșiere). S-a schimbat ceva în ultimii 15 ani de când am fost eu la școală? Aș vrea să știu și sursele tale. Și nu întreb ironic, chiar vreau să știu de unde provin informațiile astea.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • @Rox, hai, mă, ce naiba, chiar crezi că o să vezi vreun răspuns corent de la cineva care zice că “medicamentele nu vindeca ci doar păcălesc durerea”. De parca am lua medicamente numai când ne doare ceva. Omu’ e în lumea lui și acolo o să rămână.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Mihai, da, în nebunia mea, aș vrea să știu ce argumente și surse are cineva care face niște afirmații atât de diferite față de ceea ce știam eu din surse științifice. N-am mai avut ocazia până acum să discut cu cineva pe tema asta pentru că nu cunosc personal pe nimeni din categoria acesta. Cunosc doar o anti-vaxxer-iță, dar cumva ăsta e un subiect tabu între noi după ce am avut un schimb de replici pe facebook, așa că ne limităm de obicei la chestii profesionale.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Rox, argumente n-are. Ca surse o să-ți dea niște site-uri obscure. Ceri prea mult de la un cetățean care e convins că a apucat 54 de ani pentru că n-a mai bagat medicamente în gură.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Domnul Mitică Nicora, am și eu o întrebare,dar să nu vă supărați pe mine,nu credeți că dacă ați fi continuat cu pilulele atunci când erați mic și prost,acum la 54+(plusul vine probabil de la RH-ul pozitiv al sângelui,bănuiesc)puteați fii mare și deștept?Adică cine v-a dat pilulele alea ,cred că nu le-a prescris aiurea?!?Eu ca sfat prietenesc vă recomand să reveniți pe pilule conform tratamentului.Să știți că și eu sunt sub tratament,nu e nici o rușine…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Pentru Rox: nu detaliez ca nu sunt “de meserie”. Citește te rog link-ul acesta: http://www.andreirosu.org/2014/01/suntem-sau-nu-facuti-pentru-a-consuma-carne/
   Din experiența proprie: Am avut o mătușă (sora mamei) născută, crescută și trăită la țară într-o perioadă cînd carnea era un lux. A venit la oraș după 25 de ani și a lucrat la abatorul din Iași. Plesnea de sănătate, nu bea, nu fuma, și nu făcea decît un singur exces (deformație profesională?). Consuma 80-90% din alimentație…carne. A murit de cancer la 50. Nu mai comentez. Părinții mei m-au hrănit cu de toate, dar m-au “păcălit” cu cel puțin 50-60% din alimente pe bază vegetală (vegetale DOC, nu ca acum în supermarket.) Beam lapte crud muls cu două ore în urmă, și trei sferturi din mîncarea din frigider era adusă la două-trei zile de țărani direct la poartă. Părinții posteau frecvent și i-am pierdut pe amîndoi la 90 de ani. Ce să mai spun…nu vreau polemici, iar ironiile lui Mihai cu privire la tema asta le iau ca pe o glumă și (în cazul acesta) merg pe principiul “cel mai deștept cedează”. Cît despre medicamente, aștept cu viu interes un medicament care să repare o măsea cariată doar prin simpla administrare. O să-mi fac “mea culpa” și-o să-mi cer scuze în genunchi și cu capul în nisip. Cam atît. O zi bună.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Mie asta cu “adevărul e undeva la mijloc” mi se pare mult mai grav. Adică, ne omoară medicina modernă sau nu? Păăăi….s-ar putea, dar nu-i sigur. E Pământul rotund sau plat? Hmm….io știu ce să zic? Da’ dacă n-o fi nici așa, nici așa? Dacă nu vor ĂȘTIA să ne zică ce formă are, maică? Pe copii îi aduce barza sau…? Și aș putea continua, pe modelul pornit de @Mihai cu tunelul până la Focșani. E un fel de “eu sunt mic, nu știu nimic, nu mă bag, că cine știe…”. Pe bune? Ce dracu’, formați-vă o părere pe baza chestiilor citite, văzute și auzite, schimbați-vă părerea dacă vi se pare că a venit altcineva cu argumente mai puternice și mai credibile, dar nu mai bâjbâiți dubios prin ape tulburi, că d-aia progresăm, ca nație, cu viteza racului. Fiindcă totul pleacă de la “mijlocul” ăla.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Ionut, medicina modernă te omoară uneori, dar numai dacă ai ghinion (din cauză de chakre înfundate, clar). Dacă reușești să nu te alegi cu câteva bacterii din spital, e posibil să mori de nervi așteptând pe holuri.
   Cu tunelul dacic încă nu se știe cât au reușit să sape. A pierdut Șova contractul și americanii nu vor să ne dea o copie, ziceau că a fost șpaga a fost prea mică și nu le-a ajuns și de cartuș pentru imprimantă.
   Nu prea avem cum să progresăm, pentru că “agenturili” nu ne lasă. Dacă nu crezi, întreabă un combatant ezoteric complet și corect definit.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @didina, asta doar dacă considerăm ce se întâmplă la noi ca fiind “medicină modernă”. Dar nu prea e. E pe la “mijloc”.??

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ Ionut, adevărul e la mijloc înseamnă că Pământul nu e nici rotund, nici plat. Are formă alungită, puțin aplatizat pe alocuri, cu zone colțuroase pe margini.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 29. Mi- ai distrus ziua: madam firea nu e reptilian, ieri m- am taiat la deget si nu imi mai pot pune mamaliga pe el. Dar mai ai o sansa, eu stiam ca dacii si tracii inca sunt printre noi si pun la cale o mare “betie”. Cica va fi doar vin bio-dinamic si intrarea libera. Astept cu nerabdare sa anunte locatia. Acolo se pare ca vor iesi la suprafata ptca cei mai multi dintre ei traiesc in subteran si doar cativa sunt printre noi. Te rog, daca afli ceva sa ma anunti si pe mine. Pune acilea, pe site un anunt ceva. se stie si soros cu ei si vine la ” betie”. acum am aflat ca synt din acelasi neam. iti dai seama, dacul soros.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Marius, să știi că la asta cu “madam Firea nu e reptilian” n-aș băga mâna în foc. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, hai ca m- am mai linistit. Banuiam ca e ceva aparte cu ea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. M-ai bagat un pic in ceatza cu chakrele alea, eu ma gandeam la discu ala pe care il avea Xena, da se pare ca ala se cheama chakram.
  Sa te citez “romanii care umblau cu chacrele la vedere”, ar fi fost interesant sa ii vezi pe strada, Xena mode on 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @MuciFICATorU, MIE-mi spui? Aș da bani să văd asta. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • ‘aidi breee, că pă Csena o văzurăm în “țuțulica” goală pă “eigibio” în “Spartacus”, dă ierea matroana lu’ Batiatus ăla!!! 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @VictorR, da, bre, dar eu ziceam să-i vedem în chakrele goale. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Acum câțiva ani dupa ce se întunecase am scos în curtea blocului luneta și trepiedul. O luneta suficient de puternica că sa se poată observa cu ea 4 sateliți ai planetei Jupiter și inelele lui Saturn. Despre Luna ce sa mai zic. Se vedeau munții, craterele iar în câteva cratere se vedea și meteoritul care l-am făcut. Scopul era culturalizarea maselor (in special a pustimii din zona). Senzație mare. Stăteau aia mici la rând că să poată vedea luna prin luneta. Aia mai bătrâni se dădeau mari că ei le știu pe toate. Asta până când unu care avusese și o funcție de stat destul de înaltă întreabă la modul serios care e mai mare Soarele sau Luna și care se învârte mai aproape de Pământ. Râsete in jurul lui ca la ospiciu. S-a dus in casă și câteva zile nu a scos capul
  După aceea nu a vorbit cu mine câteva luni.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 32. Nu știu alții cum sunt cu daci, traci, plați șamd, dar porcu-i legumă, să fie clar. De ce-i legumă? Pentru că-i leguma mea preferată. 😀 😀 😀
  Ăstora ce-o dau cu veganu’-n sus și-n jos le spun că și plantele „simte”. Ele „simte” când „ie” mâncate, deeeeeci…??? Și apoi…s-aude musca. I-am blocat.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 33. Porcul este cea mai buna si sanatoasa leguma.
  Si porcul ne da noua lapte carne branza oua.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Expresia asta: ‘porcul ne dă carne..’ îmi aminteşte de o întâmplare cu fiică-mea când era la grădiniţă.
   Întrebare: Ce ne dă porcul?
   Fiică-mea: Porcul ne dă carne, o aşează pe masă în farfurie. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Mi-am amintit un banc
   O baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unul tocmai de la etajul zece, se
   ridica de jos si da se plece. Baba, speriata il intreba :
   – Maica, da’ nu ai patit nimic ?
   – Mamaie, eu sunt parasutist profesionist, sunt antrenat !
   – Pai, si unde iti este parasuta ?!?
   – E sus, o bate barbata-su…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 34. Pi cei care susțin că alunecam ireversibil pe panta decăderii spiritului și a trupului consumând cărniță și luind medicamente atunci când ne doare pe ici se colo ii informez că speranța medie de viață în România în 1913 era de 43 de ani.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 35. Mai sunt aia, mutulici in realitate, cu voce puternica pe online, care te contrazic la orice postezi, numai sa iti arate ei ca sunt vocali in spatial unde ei sunt “stapani”. Te jignesc in felul ala ca nu vrei sa le raspunzi cu aceeasi moneda ca nu te caracterizeaza sa gandesti/faci ca ei. Jeez, am redescoperit in acest fel cateva zeci de oameni pe care ii stiam altfel in lumea reala.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 36. Mna, eu am avut un fibrom uterin gigant si dupa trei ani si patru interventii chirurgicale am scapat de el. In tot acest timp, socrul meu imi povestea cum stia el de la o cunostinta, careia o coafeza ii spusese reteta de a scapa de asa ceva: un amestec de miere, lamaie, alcool. Eu innebuneam ca nu puteam avea copii, el ma lua cu reteta. Imi venea sa il strang de gat. Da, se uita la Antena 3.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 37. Ca sa par mai interesanta, eu scriu dupa o zi (bine: am lucrat ieri 12 ore si nu am avut timp sa citesc tot ieri seara. In plus, sunt mai inspirată dimineata?). Deci, ca sa incep: vreau niste elucidari! Cine imi descrie ca sa inteleg faza cu dacii si cu limba romana sora cu latina si nu asa cum ni s-a zis la scoala ca romana se trage din latina?! Nu vreau polologhii, ca am citit, vreau răspuns la subiect, fara sa fiu trimisa la biblioteca vaticana ca nu am timp sa trag o fuga pan’ la Roma si nici nu stiu daca ma primesc ca-s de alta religie ?. Apoi Bio ce inseamna? Eu nu prea mananc porc ca nu prea imi vine, dar cred ca ma cam fac de porc daca cer la restaurant nu stiu ce fitze de legume facute la abur de apa demineralinizata etc. La medicina traditionala nu m-as baga ca e cam domeniul meu si mi-e ca-mi iau numai ???. Deja day by day intalnesc o gramada de prostovani care-si fac cultura de pe net. Dar sunt deschisa cand o sa scrii ceva de gen…o sa fiu pe faza si o sa comentez…ca si la partea cu donarea de organe care e, de fapt, un furt din partea alora din spitale pe spatele saracilor?. Totusi, i-as invita pe unii la mine la munca ca sa vada ce face de fapt medicina aia alopata cu vietile oamenilor, unii dintre ei “reziduuri “din medicina homeopata ?..Pamantul era plat cand am venit eu aseara de la munca ca drumul era drept spre casa..as fi zis altfel daca o luam la vale sau la deal?…eu propun ca intai sa ne documentam si apoi sa deschidem gura…in fiecare zi , toleranta mea scade!! Chakrele cum or fi?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 38. Se pare că io-s kiar primul dac ne-liber sau însurat trimis înapoi în timp, în 2017, și nu știu nici măcar cum sau de ce. Dar asta e, noi dacii îndurăm, am săpat noi tuneluri pân-la piramide și nu ne-am plâns, noi tot haștag resistăm ceva…Despre caninii veganilor nu vorbesc, nu mă pricep, dar la prima proteză o să-mi comand unii de Dracula, în caz că vreo ceapă verde opune rezistentă. Dar cu Pământul- farfurie kiar am o problema, ce-i asa greu de priceput? The Dark Side of the Moon- Pink Floyd, ceva. Si Luna e o farfurie, si Soarele e tot o farfurie mai flambata, si planetele-s farfurii care se-nvart cu toatele in jurul lui flat Earth…Am văzut o chinezoaica care jongla cu 12, nu cu doar 9 farfurii…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 39. Am avut si eu un prieten cu creierul plat ( pardon , ce susținea că pământul e plat ) . Culmea e că făcuse parasutism. Noroc că m-a blocat când i-am zis că o să treacă statia spațială internațională fix pe deasupra creierului lui neted.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 40. Pingback: Ce mi-a mai plăcut pe internet (15) – Alina Valentina Mihai

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.