De fiecare dată când scriu un text despre grași persoanele supraponderale sau doar fac câte un mișto lejer de vară pe acest subiect, îmi sare lumea în cap pe motiv ca nu mai poate cu grașii persoanele supraponderale. Mă rog, nu toată lumea, dar se găsesc destui care să-mi atragă atenția. Iar tonul este de la prietenesc “hai, bă, ne mai lași cu grașii tăi”, la agresiv-amenințător, până la înjurături care-mi pomenesc toate rudele decedate sau în viață. Nu că m-ar afecta în vreun fel, dar măcar mi-a venit o idee.

Ce voiam să vă rog. Dacă e cineva pe-aici pe care l-au influențat în vreun fel articolele mele pe tema asta, aș vrea să-mi scrie în comentarii cum și în ce fel. Și, da, vă rog cât se poate de serios. Pentru că eu consider că dacă am ajutat/influențat UN SINGUR OM să facă ceva în privința asta, am realizat o chestie mult mai importantă decât tot politicăl corectnesu’ celor care urlă la lună despre fat shaming și alte aberații de același gen.

Asta e tot ce vreau să vă rog azi. Dacă sunteți pe-aici și dacă ați luat vreo singură decizie în privința greutății datorită unui text de-al meu, please scrieți-mi cum și de ce. Vreau să rămână aici ca să am cu ce să le dau peste bot mâncătorilor de rahat atunci când voi mai scrie despre intensele suferințele provocate de glandă și despre cum ajungi să reții câte 40-50 de litri de apă de la o singura frunză de salată.

Vreau să am textul ăsta, însoțit de comentariile voastre, să-l folosesc de fiecare dată când mi se vor mai dedica articole sau postări în care se va vorbi despre dimensiunile microscopice ale penisului meu și despre cum am căpătat păgubosul obicei al autosatisfacerii. Toate astea, desigur, pentru ca am tupeul sa spun tare: grașilor, puneți bă mâna și slăbiți!

Please, help me!

mihai_vasilescu_comunitate_ajutor