2,506 cititori

Ce mi-a plăcut (săptămâna 70)

Fratele vostru se delectează azi cu ceva teatru de calitate la Sibiu. Da’ nu vă lasă el fără articolele de la cafea. Luați de citiți:

 1. Unde mâncăm în 2 Mai;
 2. Ce a făcut romgleza din noi…;
 3. Războiul unor vegani români cu un restaurant;
 4. Invidia – marele cancer al sufletului;
 5. Iubește-te eficient la “servici”;
 6. Cleștele de pâine, un semn de civilizație;
 7. Cade și casa lui Marin Preda;
 8. Românul care a lovit un terorist la Londra, riscă să fie arestat pentru rasism!
 9. UEFA Champions League, faza pe gazon. real madrid – juventus 4-1: profil real;
 10. Pune-ți naibii telefonul pe silent (faceți abstracție de greșeala grosolană din titlu);

mihai_vasilesci_hipster_citind

22 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 70)

 1. Veganii au demonstrat un lucru clar: consumul de carne are un rol determinant în dezvoltarea inteligenței.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 2. Neața!
  În primul rând, locurile în care se mănâncă cu adevărat extraordinar in 2 Mai nu sunt publice.
  În al doilea rând……lumea a luat-o cu adevărat razna! (cred că mai aveam o speranță ascunsă pe undeva, dar după treaba cu veganii și cu românul “rasist” cred că am pierdut-o si pe aia).

  Zi faină tuturor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 2

 3. Mă bucur că nu ai uitat de noi, Mihai. Aia cu veganii e tare. Dar i-aș întreba eu pe vegani dacă nu le e milă de plantele alea nevinovate, că și ele suferă cînd sunt omorâte?! 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 4. 2. Am râs să mor. Doamne şi câți d-ăştia sunt. Pune-i să scrie! O să rămâi şocat. Am câteva exemple care te duc în pragul leşinului. De râs.
  4. Invidia. N-ai cum să te schimbi dintr-un om “mic şi prost” într-un OM mare şi frumos.
  5. Iubeşte-te la serviciu. Unde, în baie? Hahahhaaaaa. Acu’ lăsând gluma la o parte am fost cu echipa de management a companiei la un laif căucior. Ne-a pus unul în fața altuia şi unul dintre noi, pe rând, trebuia să ghicească la ce se gândeşte celălalt în funcție de grimase. Bă, sincer, nu-s vreo inteligentă, dar mi-am dat seama că ăla din fața mea se gândea la ceva trist. Exact! Pentru că se încrunta. Am fost felicitată. Plm, am primit şi diplomă la plecare. P.S. Toți!

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

 5. Multam hipstere.Iti trebuie multa inteligenta sa paști si multa ingeniozitate sa vânezi o papadie,cand o rupi daca iti sare sucu ala in ochi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 2

  • Dacă sucul ăla sare pe o ceafă de porc la grătar, tu ştii ce gust bun îi dă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 6. Si Morariu e la fel de ridicol,

  Descarci filmul pe net fara a blura tot ce-ti poate deconspira identitatea, apoi dai interviuri la toate marile ziare fara a-ti lua minime masuri de protectie, si te plangi ca … vaaai ca ce ti se poate intampla ? ca de ce nu te cauta nimeni sa-ti ofere protectie ? Zau, e copilaresc, ca sa nu spun altcumva !

  Vorbim de Anglia, de MI6, de servicii militare cu cel mai dur stagiu de pregatire, de autoritati uneori avizate chiar de parintii atentatorului ca fiul lor s-a radicalizat (ca la penultimul atac) si totusi vedeti ca le e aproape imposibil sa le opreasca, iar el isi inchipuie ca mai e inca suficient loc pentru joaca ?! Scuza-ma, dar e un ……….. ! (completati voi linia punctata)

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

 7. Veganii extremiști sunt emanația aceleiași doctrine care a dus la apariția ateilor fanatici, a LGBT iștilor fanatici, în general a așa zișilor toleranți, care de fapt sunt cei mai mari intoleranți. Trăim în minunata lume nouă tovarăși. E drept că satana de la casa alba ne tulbura visele pufoase (în care camioane și cuțite răspândesc love pe străzi, iar noi vrem love, cât mai mult love).

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 5

 8. Articolul 3 (cu veganii) e demențial! Veganii ăștia îs un fel de jihadiști ai gastronomiei 🙂

  Ok, ești vegan, să-ți trăiască leușteanul (până-l mănînci).
  Dar cât de cretin să fii ca să te intereseze ce mănâncă alții, să te bagi în ciorba lor și să le impui meniul tău?

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

 9. Pe Vulpescu îl evit cât de mult pot.Am probleme cu ficatul și nu am voie dulciuri.Asta spus așa într-o formă digerabilă pentru public.Dar articolul ăsta mi-a plăcut.Mi-a plăcut pentru că a reușit să mă convingă că intenția de a îmi închide facebucul este un lucru extrem de benefic pentru mine.Îl țin doar să mai mesengiuesc cu hoaveri mei.Iar când mă pune Satana sâ mai intru,fac o ușoară formă de hepatită.O explozie de femei care își doresc să pară târfe,o adunătură de bărbați care au rămas marcați de Lupul de pe Wall Street,poze cu mâncare ,plaje și mașini ale altora.Băi oameni buni,ce se în tîmplă cu voi?Vă cunosc,că de aia suntem prieteni reali și virtuali.Cum dai mă check in din Tasos,sau cum dracu ii spune ,când tu acum o oră beai bere cu un prieten comun pe terasă la noi în cartier?Cum mă să pui poze toată plină de botox ,,feeling fabulos in Dubai”cînd eu știu că îți pute nioașca a brânză de nespălată ce ești și tu de fapt ești la produs?De ce distribui postări cu viața de lux de pe care o duci, cănd tu ești plin de datorii( mie 1500 de euro)și de două ori ți-am scăpat pielea să nu te rupă recuperatorii cu bătaia?De ce latri și împarți păreri despre terorism,cănd tu nu ai văzut în viața ta un musulman!
  Na,că m-am descărcat….

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Paco, acu’ poți să te pui liniștit la un ceai pe terasă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Elena P ,pe tine și pe Anouk ,o să vă sechestrez într-o zi.O să aveți parte de fifti cești of grey tea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Paco, :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. 10… N-oi fi eu cea mai rasarita cornuta din staul, da’ chiar nu sesisez greseala grosolana din titlu. Mai ales ca autorul se referea la persoana a 2-a singular.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Peredhil,
   da, așa e. uitasem de-asta. m-am strofocat și eu câteva secunde, n-am găsit greșeala și am abandonat. că-i duminică și să nu obosesc gândind 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Azi dimineață titlul articolului din link mai era încă:

   Pune-ți naibi telefonu pe silent…

   Între timp văd că au corectat titlul din “naibi” în “naibii” cu 2 de i, dar nu și textul. citez: <>

   Oricum, până mâine academia română va declara și prima versiune corectă…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 11. Stiam eu ca nu ma lasa fratele mai mare, Vasilescu. Nasoala treaba cu veganismul pe la noi. Vazusi cum e cu “laif coacingul”?! mai facem afacerea aia sau nu? trec gramezi de bani pe langa noi si noi pauza. Plus ca, aici, printre comentatorii tai avem tot ce ne trebuie de ii “coceim” pe ce domeniu doreste “castomerii”, facem “cocing teilor meid”. Multumesc de articole.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 12. Că tot se aduce vorba într-un link despre tensiune mai am un pic și cad de pe scaun de nervi, simt cum îmi pulsează venele.
  Deci casa lui Marin Preda mai are un pic și ajunge moloz, aia a lui Creangă e închisă fix de 1 iunie, casa lui Horea este aproape dărâmată în timp ce conacele grofilor maghiari care s-au dedat la crime și orori sunt renovate cu bani grei. ( http://adevaruldespredaci.ro/2016/02/revoltator-casa-lui-horea-o-ruina-conacele-grofilor-maghiari-refacute-cu-milioane-de-euro-din-banii-publici/)
  Ce se întâmplă la București în timpul ăsta? I se facr statuie lui rainier al treilea de Monaco! (http://mobile.hotnews.ro/stirecom/21528638)
  Un pluton de execuție urgent.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Comisaru’ Moldovan, da’ ne facem catedrală nouă……și acolo se iartă toate păcatele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.