18,023 cititori

Prostia este cerință obligatorie în fișa postului de reporter?

Știți voi momentele alea în care reporterii aflați la “fața locului” simt în organism nevoia de nestăvilit de a pune întrebarea AIA care o să le aducă premiul Pulitzer? Well, în realitate, când încep să scoată cuvinte pe gură, lucrurile stau un picuț altfel, cam ca în exemplele pe care le-am strâns io mai jos.

Unu. Reportaj despre doi tineri al căror copil a murit la naştere.

Din studio se dă legatura la spital. Reporterul e acolo, pe fază, și aruncă degajat primele întrebări spre săracii părinți care nici nu mai știu cum îi cheamă: Cum vă simţiţi? Ce nume i-aţi fi pus copilului dacă trăia? Sunt curios cum ar fi reacționat dacă-i dădea tatăl un cap în gură și-i răpundea “ca pe mă-ta”. Dar n-o să aflu niciodată.

Doi. Mascații tocmai săltaseră un individ acuzat că a violat o femeie și-l cărau cu spor spre dubă.

Reporterița se repede ca rața la muci: De ce-ai violat-o pe femeie, nu ţi-a fost milă de ea?

Trei. Sezon estival pe litoralul românesc. Plaja plină de oameni. În mod evident, toate televiziunile și-au trimis cei mai destoinici oameni la fața locului. Întrebarea reporterului pentru un grup de turiști vine ca un fulger: Aţi venit la mare? De ce?

Patru. Sat românesc în care viitura a lovit năprasnic și-a luat toate casele. Peisajul este bacovian spre morbid, în sensul că în locul în care se aflase satul, acum totul este acoperit de nămol şi ape. Ghiciți ce-l întreabă reporterul pe unul dintre țărani. N-aveți cum, dar las’că vă zic io: Unde este casa dumneavoastră acum? Vă jur că în locul ăluia răspundeam: “în pulă, bată-te sa te bată de prostan”

Cinci. Operațiune DIICOT cu traficant de droguri prins în flagrant. Mascații îl încătușaseră pă nenea traficantu’ și-l duceau spre locul în care urma să-și trăiască următorii câțiva ani buni din viață.  Când, de nicăieri, apare Colombo cu microfon: Unde ai ascuns drogurile? Mi-e prea jenă să vă spun ce i-aș fi răspuns. Plus că o puneam pe mama reporterului în situația ingrată de a fi percheziționată în dos.

Șase. Subiect de interes național. Dar ce spun eu “national”, planetar am vrut să zic. Un beţiv fusese lovit cu o rangă în cap la birtul din sat. Reporterul aruncă o privire profundă spre drojdierul pocnit, după care: Ce-aţi simţit când aţi fost lovit?

Șapte. Adolescent mort în accident de mașină. Ajung la locul faptei și părinţii aproape leşinaţi de durere că şi-au pierdut unicul copil. Idiotul cu microfon și creier cât nuca lovește din nou: Cum vă simţiţi? Credeţi că ar trebui pedepsit autorul?

Opt. Simțiți-vă liberi să continuați. Sunt convins că aveți ce.

Nu, serios, îmi explică și mie cineva pe ce bază sunt angajați ăștia? Adică există vreo exlicație logică pentru care ai oferi un job unui cetățean fără creier?

mihai_vasilescu_reporter

102 de păreri la “Prostia este cerință obligatorie în fișa postului de reporter?

 1. Intrebarile sunt pur si simplu cretine, dar putini sunt cei care au tupeu sa le raspunda inapoi. Raman in istorie interviurile lui cheloo care nu tace in astfel de cazuri si interviul lui adi despot care de asemenea uraste intrebarile de genul.

  Comentariu beton! Thumb up 63 Thumb down 0

 2. Familie săracă. Pică casa pe ei. N-au gemuri, uși, dușumele iar din acoperiș a rămas doar o mică bucată.
   Întrebare: la iarnă unde veți dormi? Răspuns: cum unde? Ne mutăm înapoi în vilă. Acum ne învățăm copiii cu sărăcia ca să aprecieze banu’.

  Copii săraci. Manâncă doar pâine și cartofi fierți. Și foarte rar biscuiți. Întrebare: nu v-ați săturat să mancați doar asta? Răspuns… Aici n-am niciun răspuns oricât de bolnavă am mintea.

  Comentariu beton! Thumb up 64 Thumb down 1

  • @Elena P, cum n-ai? Răspuns: nu, noi suntem vegetarieni și fani cartofi, NU VREM să mâncăm altceva.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 3. Simplu, salariu minim pe economie. Drepturi de autor cu taxe platite cand au chef sau n-au chef.

  Crezi ca se duce vreo elita p-acolo?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius, well, și se miră că n-au audiență.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Când lucram în presă, administratorul ziarului ne scotea ochii de fiecare dată când plătea salariul: ”Ăia de la Digi se trezesc în miez de noapte și merg să filmeze în teren pentru 8 milioane pe lună.” ”Ăia de la Realitatea, pe lângă că s-au tăiat salariile, le primesc o dată la trei luni.” Majoritatea exemplelor de suflete chinuite la noi ”în provincie” erau de la televiziuni… Bine, nici în presa scrisă nu se plătea mare lucru, și contribuții sociale canci, așa că nu ne miram că în jurul nostru erau cam doar două feluri de oameni: martiri (sau press junkies, după caz) și analfabeți. Cei din urmă se înmulțesc exponențial deja.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • mai exista un animal de presa – ala de vine si cere bani tot timpul ca sa nu dea in vileag nu’s ce carne veche sau gunoaie aruncate de firma.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 4. Nu tot niste de-astia intrasera peste Jean Constantin in casa, cand era saracul batran, bolnav si speriat de sleahta care ii navalise fara permisiune pe usa? Despre genul asta de oameni nici nu poti sa faci o gluma… e prea trist faptul ca exista.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 5. :)))))) Cate adevaraciuni spui!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @GL, nici măcar. Doar mă uit la tv la știri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. e ei reporteri?! e. Din pacate cam asta e nivelul multora din cei ce privesc sau asculta porcariile emanate de acesti “corifei” ai audiovizualului. Viata e greu si multi nu poate.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius, încă nu-s corifei, dar apar ei pe post? Apar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, apar si se inmultesc in ritm alert.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. De ce nu se initiaza si aici un ANTIPULITZER, un fel de ZMEURA DE AUR? Oare am concura cu succes?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @gabriel, n-au cum, e aria de selecție prea largă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 8. Cea mai tare fază a fost cu un reporter care, în drect, anunța: FURTUNĂ DE NISIP PE LITORAL, iar cretinii ăia au trecut cu imaginea peste unul care dădea cu, copita în nisip: m-am căcat pe mine de răs. NU mai știu la ce televiziune era, dar, momentul a fost priceless.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @SorinB, nu te-ai prins tu, el stârnea nisipul ca să facă furtuna să înceteze. Punea contră.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Uite că, abia acum îmi dau seama: eu sunt prostuț, mă prind mai greu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. Radu Cătălin Tănase, tatăl şi mamăl lor. În manualul reporterului, la capitolul “celel mai inepte întrebări pe care le pui pe teren” şi la capitolul “cum să faci o relatare dintr-o suflare”, trebuie pus cu poză cel mai alambicat şi ineptoid personaj, doar el, unicul RTC.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @diabolic, man, Tănase e Einstein pe lângă ce-am povestit eu în text.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Frățică, el a inventat pusul întrebărilor stupide…..aaa, şi Sabbagh ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 10. Ăștia nu pot încadrați penal, cumva? Da’ nu cu amendă sau muncă în folosul comunității! Câte cuvinte a avut întrebarea ta stupidă? 10? Atunci ia d-acia 11 săptămâni de “întristare”, că socotim și semnul întrebării, ‘te dracului dă prost! Să vezi cum în 6 luni CNN joacă la pitici!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @VictorR, de ce să-i încadrezi penal când agricultura plânge după oameni?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Atunci să le normăm munca: n-ai săpat 25 de metri de strat la 40 cm adâncime în 8 ore? Stai până termini! Că dacă-i lași de capul lor….

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • astia nu pot deosebi patrunjelul de ceapa…ce dracu’ sa faca in agricultura? eventual umbra cand ii seceta :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 11. Sau Cristoiu întrebând pe post “De unde au avut românii vin şi mucenici?”

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @upprann, sper din toată inima că e banc. Zi-mi că banc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, e banc… chill

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @upprann, fiind vorba despre maestrul Cristoiu, o clipă m-am găndit că s-ar putea să NU fie banc.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 12. Una „caldă”, de azi-dimineață la Antena 3. Era o știre despre proiectul depus de „usere” pentru reducerea amenzilor date bicicliștilor care încalcă legea în trafic, iar „nea caisă” posesor de microfon ne explica cum că „bicicliștii vor fi sancționați cu „n” puncte de penalizare, valoarea unui punct amendă fiind 10% din salariul minim”. Posesorii ăștia de un singur neuron (aflat și ăla în pauză) n-au aflat încă faptul că punct de penalizare nu este totuna cu punct amendă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Florin, hai, mă, astea deja sunt subtilități.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Ştiu că nu are nicio legătură cu întrebările inepte puse de reporterii de teren, dar nu mă puteam abține să nu remarc şi profesionalismul reporterilor de evenimente ?

  https://m.youtube.com/watch?v=-RqozbIgnag

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Adevărul este că îţi vine să le tragi un cap în gură, dar întrebările lor sunt atât de idioate şi produc atâta stupefacţie, că până să te dezmeticeşti, ei şi-au strâns jucăriile şi au fugit. Cred că aşa reuşesc să scape cu viaţă.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @GabiI, iată o ipoteză viabilă. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 15. Era un caz într-o zi: o femeie toată plânsă și cu un tremur nervos, soțul ei își ucisese nepoata la beție, o copilă de 2-3 ani. Mă rog, cazul dădea fiori. Și vine o deșteaptă de la nu știu ce televiziune și întreabă “regretați gestul soțului dumneavoastră?”. Nu știu ce a crezut acea tuta, că acea femeie era fan al filmelor thriller și că regretă ca nu a fost prezenta, eventual și cu o punga de semințe…

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @MIRABELA, pe ce lume trăiești? Popcorn, nu semințe!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 16. Reportaj pe partie, reporterita intreaba un pusti ce tocmai cobora pe partie:”Si ce faci?” Pustulica: “Skiez?!”. Pam pam, fazan. Parca il intelegi cand vezi astfel de intrebari stupide pe Adi Despot:).

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 17. Sunt altele mult mai grave. In plus… limba romana e aproape necunoscuta.
  Lucrez in domeniu de 25 de ani. Si pot sa va spun cum se facea selectia pe vremuri. Dar veti spune ca sunt un pic “martziana” versus ce este acum. Un lucru va spun. Si acum lucrez in domeniu. Dar nu accept sa lucrez cu oameni de-astia descrisi de tine, Mihai. Chiar daca asta inseamna sa nu mai lucrez.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @DOINA, hai că ăia de la voi macar sunt mai răsăriți. Printre puținii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Am primit odata o intrebare d-asta. Meci al Romaniei pe Ghencea (sunt ceva ani de atunci?). Ajunsesem mai devreme, aveam steag tricolor, tricou al Nationalei, biletul in mana si ma indreptam spre primele porti de acces. Ma opreste o maimuta (nu mai stiu de la ce televiziune) si urmeaza intrebarea “de Pulitzer”: “Ati venit la meci?” Nu i s-o fi parut destul de evident, in ciuda outfit-ului. Ma mir ca nu m-a intrebat cu cine tin. Mi-a fost mila si jena de ea, asa ca nu i-am raspuns cum as fi dorit. Am zis doar: “Nuuuu, am pierdut tramvaiul si ma duc spre casa pe scurtatura, prin spatele stadionului”. N-a stiut ce sa mai zica, asa ca am plecat de langa ea, in timp ce cameramanul se inrosise de ras. Eu cred ca e distractiv sa fii cameraman si sa ai drept colegi de reportaj asemenea specimene.

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 1

  • @Ionut, și pănă la urmă unde te duceai? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 19. Destul de aproape de mine,s-a descoperit o imensa punga de gaze.Este vorba de comuna Padina,oamenii le-au zis ca le dau foc la utilaje ca se contamineaza panza freatica.Au venit reporterii si o sugatoa,scz don’soara,il intreaba intrigata pe un nene:
  – De ce nu vreti sa aveti gaze in casa?
  -Ca murim sufocati sau explodeaza casa,de ai nu vrem.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @edelweiss, ahahahahaha. De ce nu vreți să muriți?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 20. Discuție între nevastă-mea şi o prietenă:

  – Ieri am făcut supă de broccoli…
  – Cu ce? întreabă prietena…
  – Cu broccoli.

  Jur că timp de 15 minute nu am fost capabil de sunete articulate ??? Evident şi ele şi-au dat seama de ridicol și au râs cu lacrimi… Şi nu, nu lucrează nici una în presă ?

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Ies ieri din toaletă. O colega aștepta să intre. Ii zic:
   – nu intra ca nu mai e hârtie?
   – nu mai e hârtie?
   – nu, nu mai e hârtie.
   – deci nu mai e hârtie?!
   – …
   Cred că s-a pișat pe ea până la urmă că sigur nu știa de ce a venit la toaletă.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Vyo, dar ar putea…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. > cu ce va spalati pe cap ?
  > cu otzet
  > de ce ?
  > de mere

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Shoric, oldies but goldies. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 22. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 12

 23. Asta e a 2-a oara cand postez in aceeasi zi un articol pe un subiect asemanator cu al tau. Eu am scris azi despre analfabetism v3.0. Se pare ca prostia ne ofera surse infinite de inspiratie :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Carmen, ăștia-s proști, mă, nu analfabeți.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ai dreptate. Doar că, în timp ce proștii nu sunt neapărat analfabeți, analfabeții sunt neapărat proști :)).

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Carmen, exact. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 24. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 20

  • @A, am râs. Azi faci teren sau stai în redacție?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 25. Ei săracii atâta pot,dar ce fel de angajatori au dacă nu sunt interesați de IQ-ul angajaților?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @9, o să mor și n-o să aflu misterul ăsta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 26. Ma bucur sa constat ca nu sunt singura care are o problema cu astfel de specimene. S-ar putea spune ca poate din cauza emoțiilor, sau in căutare de senzațional, devin prea euforici si li se blochează creierul, dar când vezi ca persista in prostie si este ceva obișnuit, te întrebi cat de deștept tre’ sa fie cel care le-a pus microfonul in mana.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Scorpya, suntem mai mulți care ne întrebăm.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Pentru că jumatatea mea mai sedentară s-a săturat de politică și ”divertisment” cretin, stă foarte mult pe programele de sport (iar sonorul mă perturbă).

  Ei, bine, nici reporterii sportivi nu-s mai breji. Mai ales când iau interviu fotbaliștilor înainte de competiții.
  ”Cu ce gânduri intrați în acest meci?” – stupid!

  Pe de altă parte, o așa întrebare e un real compliment pentru unul care are 8 clase făcute la seral. Gânduri? Ce-s astea?!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Laura G, exaaaaaaact. Omu’ a intrebat bine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 28. Din aceeasi gama…am un nepot care il vede pe barbatul meu intrand in casa:
  – Ce faci Radu, ai venit?!

  …cred ca si-a ratat cariera…

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Anouk, de ce zici așa. Se poate reorienta oricând.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. normal ca este. ce altceva? ca doar nu o fi obligatorie facultatea de jurnalism sau comunicare. cati dintre ei au studii in domeniu sau calificare? de ce le-ar trebui? cei mai “misto” reporteri sunt la antena scoliti de grupul lor si kanal d scoliti de sabbagh. ati auzit de horatiu de la antena 1? nu trebuie sa raspundeti pentru ca am rezistat doar 1 min sa ma uit.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @mada, Horațiu? Da’ văd că ești mai în temă decât mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Pingback: De citit în drum spre casă - 108 - Georgeisme

 31. Acum multi ani,la o televiziune oarecare,se “relata” aterizarea fortata a unui avion…in Timisoara parca.Culmea,nu stiu cum,aveau filmata aterizarea si o aratau.
  Comentariul repoteritei:stimati spectatori,ACUM vedeti cum avionul pune botul.Da.A pus botul.Se vede clar cum avionul a pus botul.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @chris, avionul e de sex masculni. Ăștia pun botul mereu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai.Nu chiar.Unii nu recunosc

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 32. Salut,

  Am observat de la un timp întrebările idioate, unele mult prea idioate. Si da si eu îmi pun întrebarea cum de cetatea ca asta a ajuns sa lucreze acolo. Ai observat că majoritatea femeilor care pun întrebări deștepte sunt blonde sau o tendință spre a fi blonde??
  Adică uite-o pe aia din poza naiba are o privire mai tâmpă ca un screlotic orb si amărât.

  Seară faină!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Dani, asta din poză e parfum, man. N-am găsit eu ce poză îmi doream.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Vă răspund eu. Nu ei sunt de vină. Asta li se cere. Primul meu post a fost de ziarist, la ziarul Ministerului Transporturilor. Când mi s-a cerut să mă duc la locul unei catastrofe feroviare (deraierea trenului de la Dragoş-Vodă din 1995), am căpătat la întoarcere un perdaf de la secretarul de redacţie: “Bine, mă, chiar la 100 de metri de locul unde a deraiat locuia familia uneia din victime şi tu nu te-ai dus să le iei o declaraţie?” “Şi ce doreaţi, să le spun : – Sunt de la ziarul Ministerului Transporturilor şi am venit să văd cum vă simţiţi după ce v-a murit un om drag în urma deraierii unui tren?”…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 34. ba, dar vocile alea groase de unde le au, tin microfonul in gura toata noaptea, ca nu e una care sa nu vorbeasca de parca-ti da cu bata in cap? de prostie nu mai zic, crasa! am pe una care se lauda ca ea nu consuma tv, habar n-are pe ce lume traieste, da’ e repooorterita in actiune

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Am un prieten ce a lucrat ca si cameraman la postul antena 3 si are niste povesti fascinante. De obicei reporteritele sunt niste pitzipoance sinistre , arogante si extrem de agresive.Sa nu uitam proaste, sau nu este clar din ce vedem pe ecranul televizoarelor ..!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 36. zilnic aud aberatii de astea 🙁 mai au urmatoarea chestie…urmeaza detalii care va pot afecta emotional….si de ce pula mea le dati? imi platiti voi psihologul dupa ca sa-mi revin din trauma?

  ati dat mita? serios? pai procurorul ala se chinuie 5 ceasuri sa scoata de la el ceva si tu vrei sa-ti spuna la coltu’ blocului daca a dat mita….proastele pulii

  cine-i sensibil la cuvinte mari…sa-mi dea dislike, ca ma doare la 5 metri de cot 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 37. Există o “exlicație” pentru faptul că există oameni de genu’ ăsta. Au șefi care calculează audiențe și asta constituie miezu’ lu’ problema. Io n-am exlicație pentru faptu’ că tu n-ai înțeles. Amu ce să zic? Ori ești prostovan ori ești chitit pă multe comentarii. Bifez a doua variantă, toate au un preț!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 5

  • @klaus, deci tu n-ai înţeles, dar eu sunt ăla prost. Da, pare logic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 38. Nu este vina lor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Sa nu o uitam pe celebra „Trei in pula mea” :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 40. Inaintea unui meci de handbal sa aud reporterul intreband handbalistele: crezi ca in echipa ta sunt mai multe virgine decat in echipa adversa ? Crezi ca adversarele sunt mai tunate decat voi ?:)) Inainte de un Steaua – Dinamo o reportera din alt dilm parca o si aud: dc injurati in timpul meciului?de ce nu dati cu banu’ sa vedeti cine castiga ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 41. Ar fi o soluţie, da’ utopică: cel interogat să apuce să vorbească primul şi s-o întrebe pe jurnalizdă (preponderent sunt domniţe la chestiile astea, nu că domnişorii ar fi mai destupaţi) de ce mămica domniei sale n-a vrut să sugă ştromeleagul în noaptea aia fatidică în care-a fost conceput/ă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • “O blondă spune copiilor ei:
   -Mi-am luat de la gură ca să vă am pe voi!!!”

   Spune mămica “jurnalistei”…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Accidentul aviatic de la Balotesti. Reporterii se duc repede – repede la ușa unuia dintre piloți și îi întreba familia ce părere are. Familia încă nu aflase.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 43. Nu doar prostia. E vorba, probabil, și de lipsă de empatie, părerea mea. Fiindcă ei nu văd evenimentele astea ca pe niște tragedii…Nu cred că ați uitat de tipa aia de la Antena 3 care a zis celebrele cuvinte:
  „De la arestarea lui Gigi Becali, când am stat 24 de ore pe teren, nu credeam că o să mai prind o astfel de zi de lucru. Ieri (vineri, 30 octombrie – n.red.) am început cu Elena Udrea şi am terminat acum (sâmbătă, 31 octombrie – n.red.), la ora 8.00, cu incendiul. La locul tragediei au rămas colegii mei. Deşi sunt obosită, nu pot să nu zâmbesc la gândul că am cea mai mişto meserie din lume“,
  http://adevarul.ro/entertainment/tv/jurnalista-antena-3-transmis-direct-incendiul-clubul-colectiv-nu-nu-zambesc-gandul-cea-mai-misto-meserie-lume-1_5635e0c3f5eaafab2c358b46/index.html

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 44. intrebarile alea sunt gandite dinainte. tocmai ca sa atraga prostimea. altfel nu-mi imaginez.
  fusese un accident de mun ca acum vreo 15-20 de ani si la protv il arata pe unul pe targa. fusese lovit la coloana si era paralizat de la gat in jos. reportita, o blonduta sprintena, ii baga astuia microfonul in gura:
  – cum va simtiti?
  – nu foarte bine!
  – de ce?

  nu pot explica ce-a fost in privirea omului ala.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 45. Comediantul american Jeff Foxworthy a inventat semnul de avertizare „atentie la prosti”. Youtube : jeff foxworthy, here’s your sign. Cele mai jme raspunsuri la intrebari idioate.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 46. Toate televiziunile au cate un Dorel. Minim unul!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Lobotomie ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. De ce ii angajeaza p-astia? Ca sa vada oamenii ca nu doar amiba si parameciul pot supravietui fara creier.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 49. Doamne,tine-ma !

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 50. Alta scena:in urma unui accident de munca unui barbat i-a fost smulsa mana din umar si in timp ce era carat pe targa reporterita alergand pe langa el il intreaba,Si cum va simtiti? Doamne traim in romania si fiind inca tineri mai avem mult de patimit pe aici.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 51. Well, tu care pretinzi a fi mai bun decat ei, de ce nu ai precizat macar sursa pozei? Voi blogger-ii, care sunteti tot un fel de presa de ce nu platiti un fotograf sa va faca poze? Daca sunteti „profi”, fiti pana la sfarsit, asta daca va respectati pe voi insiva!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 52. Am vazut si eu o stire de asta: un sofer pierduse controlul volanului intr-o curba si se rasturnase cu masina pe un camp. De-abia a reusit sa iasa, ametit si amarat, si vine ‘geniul Pulitzer’ : Ce-ati patit, v-ati rasturnat? ???Omul ala nici glas nu mai avea, saracul…ar fi meritat un raspuns de genul: Aaaa…nuuuu…am vrut sa fac un triplu tulup, da mi-a dat cu virgula ! ????

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.