Aceasta este una dintre cele ma amuzante chestii pe care le-am citit vreodată. Așadar Daniela, o studentă în vârstă de 24 de ani, vrea să dea în judecată McDonalds pentru că în nici doi ani a ajuns de la 64 de kilograme la 96, mâncând de cinci ori pe săptămână fast-food.

Bună seara am nevoie de o părere și mă gândeam ca poate mă ajuta cineva cu un sfat..Începând cu 2014 am început sa mănânc fastfood intre 3 și 5 ori pe săptămână de la cunoscutul lanț de restaurante MC Donald.Datorita acestui fapt am ajuns sa iau foarte mult în greutate si de la 64 de kg am ajuns la 96.Acest surplus de greutate l am luat în 2 ani.Si ăsta nu e tot eu având pielea fără nici o problema dermatologica mi au apărut coșuri care au lăsat cicatrice pe fata,pe întregul corp mi au apărut vergeturi,fisuri ale pielii.Hainele nu mă mai încap, nu mai ies din acasă aproape deloc,la facultate nu mă mai duc,un servici nu îmi pot luam pentru ca nu mă angajează nimeni datorita aspectului meu fizic neplăcut.Eu am 24 de ani.Pe scurt mc ul mi a distrus viața. Întrebarea mea este dacă pot da în judecata mc donald ul pe motiv ca datorita mâncării nesănătoase si plina de substante periculoase pentru sanatate am ajuns în situația așa. Deci mă poate lămurii cineva dacă pot da compania în judecata,pe ce motiv și ce dovezi mi ar trebui.Multumesc.

Acum, desigur ați putea spune că pentru oricine pe lumea asta ar fi mult prea mult să mănânce de cinci ori pe săptămână fast-food. Eu sunt ușor reticent și aș putea sa pun pariu pe orice că una e să bagi câte un McPuișor pe zi și alta e să pleci de la casă cu două meniuri BigMac, o porție mare de aripoare și un McNuggets mic, de poftă, cu patru sosuri de maioneză. Toate astea și-o cola zero, bineînțeles, că n-are calorii. Pentru că, surprinzător și de-a dreptul inexplicabil, Daniela omite să spună vreun cuvânt despre CE și CÂT mânca zilnic de la McDonalds. Și asta în condițiile în care la cele 64 de kilograme ale ei, dacă nu avea peste 1,70, era deja usor chubby, deci predispusă la îngrășare.

Da în afară de fastfood acasă mănânc sănătos..eu sunt la facultate și mâncăm fastfood pt ca ajungeam acasă seara pe la 20:00 fiind plecata de dimineață de la 8:00.Vreau sa dau în judecata Mc ul pt daune și prejudicii aduse sănătății mele.Vi se pare normal ca într un an și ceva nici 2 ani am ajuns de la 64 de kg la aproape 100kg? Deși eu I afară de fastfood am mâncat sănătos, n am avut niciodată probleme de sănătate dar după 1 an și jumătate de mâncat mc pe lângă kg bruște pe care le am luat am probleme și cu stomacul și PIELE de la întinderea brusca arata îngrozitor,am probleme cu glanda…nu mai pot purta haine de tricouri,pantaloni scurți.Mie mi se par niște motive destul de întemeiate sa dau mc în judecata.

Și uite-așa, practic din nimic, într-o dimineață când s-a trezit, Daniela s-a uitat în oglindă și a constatat că are 32 de kilograme în plus, hainele nu-i mai vin, gâfâie și când trage o bășină și nu mai poate purta pantaloni scurți (mă rog, poate, doar că și-i face din materialul pentru un cort de patru persoane). Iar acum Daniela se consideră profund nedreptățită de compania americană. Pe bună dreptate de altfel, pentru că au profitat din plin de naivitatea ei de persoană activă și dispusă să mănânce sănătos care nu știa că:

mâncarea de la mc dăunează sănătății. . Ca astfel nu o mai cumpăram.Mie nu mi se pare normal ce mi s a întâmplat.

Ce să mai, fata a fost mințită pe față. Sunt fanul ei declarat și voi fi în sală la proces cu o pancartă mare pe care o să scriu: “Free Willy”.

Totuși, la final simt nevoia s-o felicit pe Daniela pentru sinceritate. De ce? Pai 99% dintre grasele persoanele supra-ponderale aflate în situația ei ar fi dat vina pe glandă: “Nu știu ce se întâmplă, cred că rețin apă, nu mănânc mai nimic și totuși mă îngraș”.

P.S. Pentru un individ aflat la facultate, indiferent de domeniu, Daniela scrie cu niște greșeli înfiorătoare. Ceea ce demonstrează încă o dată că alimentația are legătură directă cu educația.

mihai_vasilescu_mcdonalds

 

sursa foto