Știu, am promis că nu mai scriu despre politică. Well, o să consider că mi-am încălcat promisiunea cu un scop nobil. Aveți mai jos un video de zece minute pe care o să vă rog să vi le rupeți cumva din timpul vostru ca să-l urmăriți.

Despre ce este vorba? Redactorul-şef adjunct „Adevărul“ Liviu Avram explică foarte clar care ar fi consecinţele în cazul în care cele două ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor Penale ar fi în vigoare, chiar şi pentru un singur minut (scenariu foarte posibil).

Este cea mai clară explicație pe care am auzit-o. Astfel devine extrem de limpede de ce se dă peste cap psd-ul să vadă în vigoare cele două ordonanțe măcar pentru o oră: ca să-și scoată penalii și să-i facă albi și imaculați.

Am vrut să-l las și eu aici pentru că mi s-a luat de mizeriile pe care le-am auzit la antena3 și rtv care susțineau că lumea a ieșit în stradă ca să dea guvernul jos. Nu, bă, jegoșilor, lumea a ieșit în stradă ca să vă rămână hoții în pușcării, acolo unde le e locul.
……………………………………………………………….
mihai_vasilescu_catuse
sursa foto