Numai cine n-a lucrat într-o firmă care are și depozit de marfă nu știe că „băietii de la depozit” sunt o specie aparte, sunt o lume în sine, sunt niște tipi care, de cele mai mult ori, sunt extrem de greu de surprins. Nu de alta, dar oamenii au văzut multe la viața lor.

Ei bine, tocmai de-asta zic că e mega-tare ideea celor de la Lidl pe care o s-o vedeți în video-ul de mai jos. Fiți atenți aici ce le-a dat prin cap. L-au adus pe Micutzu, frate. Dar nu așa, pe bune, că era prea simplu. L-au deghizat și l-au „angajat” la ei la depozit. Ce-a urmat? Omu’ le vinde blugi „de furat”, face scandal că nu e lăsat să fumeze în interior și e trimis afară, plus alte chestii d-astea „finuțe”. Și le face pâna ce unul dintre șefii de la depozit are o criză de râs nervos. Serios, uitați-vă, că nu ma apuc să vă povestesc tot. Ar fi ca și cum aș da spoilere dintr-un film la care nu vreți să stiți ce se întâmplă pâna nu ajungeti la cinema.

Vă mai zic doar atât. Personal, pentru că sunt dus cu capul, aș fi mai fi exagerat olecuță, în sensul că nu deconspiram identitatea „angajatului surpriză” până nu făceau băietii de la depozit grevă spontană de lucru și amenințau cu demisia dacă nu-l dă cineva afară pe noul venit. Doar atunci m-aș fi declarat mulțumit și le ziceam cine e. 🙂

În rest, repet, mega-idee a celor de la Lidl. Uitați-vă liniștiți la clip, campania asta cu surprinsul propriilor oameni le-a ieșit într-un mare fel. Bine, ăsta e singurul video din serie care e pe râs, nu pe lacrimi de emoție, da’ avem voie să „ne mai și râdem”, nu?

P.S. Tipul pentru care s-a organizat surpriza, Marius, cred că are nervi de oțel sau ceva. Nici acum nu-mi vine să cred că asculta enormitățile lui Micutzu și nu i se clintea niciun mușchi pe față.

mihai_vasilescu_micutzu