Noroc că știu cine-a scris-o, altfel începeam să-mi pun întrebări serioase. Eniuei, am râs cu lacrimi. Luaț’ de citiț’.

…………………………………………………..

Dragă Mihai,

Ce deștept ești tu! Îmi place așa de mult cum scrii, dar eu nu prea citesc. Deci doar pe facebook. Poptămaș are niște statusuri mari. Chiar e de citit. Odată am stat și o oră. Am citit și comentarii. Ai văzut ce mișto zice? Mie îmi place mult… Dar cred că tu ești mai deștept. Doar o proastă ar putea spune că ești prost. Și sunt multe proaste pe lumea asta. Mihai, tu ești tare! Să nu te iei după toate proastele. Că eu așa mai fac și mă ia pe urmă cu vârtej la cap. Să știi că paracetamolul e bun și dacă te doare capul să iei. Eu iau și când mă doare burta.

Mă gândeam că poate vrei să ne cunoaștem. Să vorbim la un suc… Nu se știe. Da’ să nu te gândești la prostii. Că eu nu sunt ca toate. Eu sunt serioasă și cuminte. Știu că ești un om important pentru lumea asta, dar mor după ține… Mi-a mai plăcut mie de unul și era tot așa că tine. Da’ nu m-a lăsat taică-meu atunci și mie de taticu’ mi-era frică. Da’ acuma eu fac ce vreau. Mama mi-a zis să nu fiu proastă, că uite ea ce a făcut. Să nu mă chinui. Nu suntem slugi la bărbat. Și o viață avem. Eu sunt femeie puternică. Mie îmi place să dansez. Ție îți place? Cred că îți place. Poate mergem la discotecă la mine și dansăm. Îți dai seama cum o să facă toți?! Îi ia boala copiilor. Sâmbăta trecută a fost Cercel Fermecatoru’ de-a cântat și mie mi-a plăcut. Am dansat ca zăpăcita toată noaptea. Alea murea toate. Ce mi-a plăcut. Se uita la mine și pe urmă am mai stat de vorba la el la mașină. Da’ cred că e ocupat că nu m-a mai căutat. Zicea că ce bună sunt de gură. Am stat și noi de vorba. Era toate invidioase. Dacă vii tu… Aoleu. Nici nu vreau să mă gândesc. O să îmi iau niște sandale cu auriu și fusta aia scurtă movă de mor toți. Ș-am o bluză roșie. Ție ce culoare îți place?

Abia aștept să vina o nouă zi ca să văd ce mai scrii. Abia adorm noaptea de nerăbdare. Mă inspiri mult și mă ajuți să trec peste necazuri. Mai ales când zici de Mega. Și mie îmi place la Mega. Când s-a deschis și la noi am vrut să mă angajez și eu, da’ zicea ceva de diplomă și eu nu știu d-astea că astea sunt pe pile și eu nu am pe nimeni. Oricum le-a pus pe ale lu’ Fane Nisiparu că ăla le-a dat la ăia ceva. Nu e nimic corect în țara asta. Eu nu m-am mai dus la liceu că toate proastele se duc și ce să faci? Nu vezi că toate sunt curve… cu facultăți și școli. Le bagă numai prostii în cap și se înhăitează cu toți. Dacă n-ai noroc degeaba. Eu am auzit de una care de la prea multă carte s-a damblagit.  Cred că gândim la fel.

Fac și eu statusuri pe facebook. Și oamenii dă like. Am mulți prieteni, dar cre’că unii e invidioși. Mai ales când îmi dau check-in sau pun poze. Dar parcă mie nu îmi iese așa ca la tine asta cu facebook. Tu ești prea deștept. Ai autocorectare sau așa îți iese? Că vreau și eu. Ce aplicație folosești?

Pasiunea mea e fotografia. Îmi ies niște poze frumoase. Și folosesc camera din față. Mai dau și cu înfrumusețare că se vede mai frumos așa. În baie e lumina frumoasă și am o oglindă mare. Acolo ies niște poze frumoase rău de tot. Să te uiți și tu. Așa zic toți. Să știi că îmi trimit băieții mesaje pe chat. M-am mai întâlnit cu unii, dar nu sunt pe gustul meu. Eu vreau un bărbat adevărat ca tine.

Vreau și eu să fiu populară. Nu știu cum să fac. Am vrut să îmi pun silicoane d-alea. Vreau ca ale lui Dragușanca. Aia așa a făcut și uite acum… Da’ mi-e frică. Bani am, că am strâns de la unul… de la altul. Muncesc la negru, da’ ăsta la care sunt acum zice că o să îmi bage cartea de muncă. Tu ai carte de muncă? Ce salar ai? Aș vrea să îmi fac și buzele mai mari. Că vouă așa va place! Tu ce zici?

Vrei să fim prieteni? Eu îți dau like pe facebook. Îți dau și d-aia cu inimă. Cum îi zice… că nu îmi vine acum. Tu de ce nu îmi dai? Mi-ar plăcea să îmi dai și tu like. Am simțul umorului și îmi place să râd. Și eu sunt sinceră. La lume nu îi place așa.

Auzi? Blog e numele tău de familie sau așa te strigă? Îmi place. E mișto. Dacă o să am un băiat așa o să-i pun numele.

Mihai, rog îmi răspunzi la mesajul ăsta. Nici nu știi ce mult înseamnă pentru mine. Pls! Fac orice! Și n-o zic la nimeni. O să moară toate când o să audă. Eu sunt deja excitată! Maxim.

Poop tare! Ești un scump!

Cu drag,
Maricik Skumpik

mihai_vasilescu_maricika

sursa foto