Ideea mi-a dat-o comentariul de ieri al lui Ionuț și mi se pare bună de tot.

mihai_vasilescu_comentariu1

Da, aș cam vrea să știu ce-ați face voi în locul lui R., soțul Mariei, fata care ne-a scris ieri. Dar cinstit, să nu-mi debitați bullshit-uri demne de Sandra Brown.

Vă imaginați că sunteți în locul omului ăla, aveți o soție tânără și frumoasă pe care o iubiţi şi cu care ştiţi că nu o să mai puteti face sex/dragoste niciodată, din cauza accidentului suferit. Şi nu numai asta, dar o să cam aveţi nevoie de ajutor tot restul vieţii. Zilele trec şi este din ce în ce mai clar că reabilitarea sau însănătoşirea nu mai sunt posibile. Vreau să ştiu ce-aţi face! Dar cât se poate de cinstit. Prefer să daţi comentariile anonime, dar să fie exact ce gândiţi.

De fapt, ia staţi aşa, ieri şi-au dat cu părerea o grămadă de doamne şi domnişoare. Ce-ar fi să-mi spuneţi şi voi, doamnelor, cum aţi proceda dacă situația ar fi invers? Aţi suferit un accident şi sunteţi în situaţia lui R. Care ar fi atitudinea voastră faţă de partenerul pentru care ştiţi că nu veţi mai fi niciodată aceeaşi?

V-aș spune și ce-aș face eu, dar nu vreau să vă influențez. Fac un Later Edit mai încolo ca să vă zic cum aş fi procedat.

mihai_vasilescu_semnul-intrebarii