Şi ajung la mine pe blog.

Dacă tot v-a placut primul articol de genul acesta, am zis sa vă mai fac un update. Nu de alta, dar râd singur cand văd cât de mare este grădina lui dumnezeu. Ca să nu fie monoton, le-am răspuns şi eu după cum m-a dus capul.  Aşadar:

 

 

mihai_vasilescu_google_1Bun, am înteles cam ce-ţi doreşte inima. Dar de ce „isterice”???

 

mihai_vasilescu_google_2Normal. Cât mai caldă. Dacă se poate, chiar fiartă. Dar cel mai nasol este când te doare apendicele.

 

mihai_vasilescu_google_3Şmecherule, vrei s-o dai pe mine. „Uite, iubito, Vasilescu ăla a zis că sunteţi tute”.

 

mihai_vasilescu_google_4Pâna la filmul ala, pune dracului mâna pe un abecedar!

 

mihai_vasilescu_google_5Oricine eşti, deja mi-e frică de tine. Brrrrrr.

 

mihai_vasilescu_google_6Un pic cam dur, dar nu pot să te contrazic. Cititorul nostru, stăpânul nostru. 🙂

 

mihai_vasilescu_google_7Ce-a făcut??? Scuze, „cea” făcut?

 

mihai_vasilescu_google_8Coaie, eşti bun. Deci cum zici, iţi scârţâie adidasii?

 

mihai_vasilescu_google_9Ce? Unde? Cum? 🙂

 

mihai_vasilescu_google_10Păi in primul rând ar cam trebui sa te dai jos de pe el şi să intri în compartiment.

 

mihai_vasilescu_google_11Absolut niciuna. Ce-ai auzit tu sunt poveşti. Orice bărbat serios, dă drumul la un jet de pişu în momentul culminant, cand treaba e făcută bine. Femeile la fel, se pişă ca naiba. Pentru senzaţii deosebite poţi să încerci şi o başină, două. Doamne, ce tâmpit, cu „orgazmul” lui pişălcios.

 

mihai_vasilescu_google_12Pe bune? Şi cam cum crezi tu că ar fi putut sa arate?

 

mihai_vasilescu_google_13Tu eşti om serios? Ăia nu lucrează nici ziua şi tu vrei să ştii cât căştigă noaptea???

 

mihai_vasilescu_google_14Fară doar si poate. Iar aia nu e grăsime, sunt muşchi.

 

mihai_vasilescu_google_15Întotdeauna. Cu o singură şi minora condiţie: respectiva să fie mai urâtă ca foamea.

 

mihai_vasilescu_google_16Cum? Hai mă, zi-ne şi nouă! Oricum doar voiai să te lauzi, altfel nu aveai de ce să cauţi tâmpenia asta.

 

mihai_vasilescu_google_17Desene animate cu ce??? Cred că sunt rămas rau in urma…

 

mihai_vasilescu_google_19Pufoaso!

 

mihai_vasilescu_google_20Să ne înţelegem, alea nu-s probleme de sănătate. Cică aşa te naşti. Mai bine dai o căutare şi după „cât costă o operaţie de schimbare de sex”.

 

mihai_vasilescu_google_21Sper din toată inima că era un îndemn adresat regelui citatelor, nen-tu Tony. Un mariaj cu mă-sa nu cred ca ar face rău nimanui.

 

mihai_vasilescu_google_22Cănd eu am zis că sunt rămas rău in urmă cu „Albă ca zăpada” si „Capra cu trei iezi”, nu m-aţi crezut.

 

mihai_vasilescu_google_23Jiji, tu esti? Meme-ule, tu? Borcea? Mitrea? Ziceţi mă, care aţi avut acces la net?

 

mihai_vasilescu_google_24Atenţiune, comanda la mine: îti ordon să te dezbraci! Dacă atât te duce pe tine capu’… Invita mă femeia undeva, nu te da mare că eşti seful ei.

 

mihai_vasilescu_google_25Curajosule! Eşti fan al noului abecedar, este? Horia hăituia hamsterul.

 

mihai_vasilescu_google_26Săracul băiat pentru care caută femeia asta aşa ceva. „Fu” ăla de la sfârşit nu-mi prevesteşte nimic bun. 😉

 

mihai_vasilescu_google_27Pe „văzut-o” l-ai nimerit. Acum ia mai caută tu si „a-i” fără cratimă. Oricum, apreciez, măcar te interesează. Ăsta e primul pas.

 

mihai_vasilescu_google_28Şi? Ai reuşit? Că din ce-ai scris aici, nu prea pare. Stii, secretul e să le arunci pe toate. Dacă tu ai mai păstrat încă trei…

 

mihai_vasilescu_google_29Deci ăla mai e prietenul tău după ce ţi-a futut juma’ de familie? Pe tine şi pe tac-tu mai avea să vă ia la pulă şi rezolva tot. Dar cu tine treaba e aproape rezovată, deja ai fantezii cu el.

 

mihai_vasilescu_google_30Ai dreptate 100%. Chiar sunt idioate. Toate.

 

mihai_vasilescu_google_31Uite un adevărat patriot. Bravo mă. Avem şi noi curvele noastre, ce atâta căutat numai pe afară?

 

mihai_vasilescu_google_32Prietene, de ce ai vrea să vezi poze cu aşa ceva? Şi dacă tot vrei, nu poţi in morţii ma-tii sa-l pozezi pe al tău şi să te uiti cât vrei tu la poze?

 

mihai_vasilescu_google_33Bineînţeles!!! Cresc mari ca nişte pepeni, se întaresc şi se ridică. Cum ziceai că te cheamă? Lasă şi tu un număr de telefon, ceva.

 

mihai_vasilescu_google_34Prietene, te simt ca eşti taximetrist. Lasă-le naiba în pace pe fetele alea.

 

mihai_vasilescu_google_35Uite un tip hotarât. Omul ştie clar ce vrea.

 

mihai_vasilescu_google_36Ultima oară când am verificat, scriam in română. Da’ ăsta tot un labagiu rămâne. Măcar e unul decent. Nu se uita la minore.

 

mihai_vasilescu_google_37Trist, trist de tot, daca trebuie să cauţi aşa ceva pe google. Ce căcat de copilarie ai avut, dacă n-ai încercat nici măcar asta?

 

mihai_vasilescu_google_38A fost odată, ca niciodată o muistă… Aşa? E bine? Şi unde speri să ajungă povestea? La „au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”? Păi depinde de cum prestează muista cu pricina.

 

mihai_vasilescu_google_39Uneori rămân fară replică. Ce dracului să faci mă cu un koala desenat?

 

mihai_vasilescu_google_40Uffff. Asta nu mi-a plăcut deloc. 🙁

 

mihai_vasilescu_google_41Depinde. Dacă vorbim de instituţie sau de futut. Pentru prima variantă, nu trebuie să ştii nimic. Ăia se prefac că muncesc. Pentru a doua, să ştii dacă rezişti la cinci sau la zece. Numere.

 

mihai_vasilescu_google_42Frate, lasă-i dracului, nu-i mai număra. Bine că-i ai. Nababule.

 

mihai_vasilescu_google_43Şi cam ce-ţi imaginai tu că o să gaseşti? Nu, pe bune. Un mic ghid despre „prima oczie de futai”? Prietene, o sa mori de la atâta labă, mai lasă dracului calculatorul şi ieşi din casă. Că ocaziiile de futut sunt afară, nu după ecranul monitorului.

 

Cam astea au fost. Aşteptăm să se mai strângă şi vă mai pun.