Sesiunea mea de live blogging de la Webstock s-a incheiat cam brusc. Din motive obiective. Dupa pauza au inceput micro-conferintele si eu am ales sa asist la „Blogging & online content”. Da’ pentru ca nu am avut inspiratia sa imi ocup un loc cu macar jumatate de ora inainte de incepere, a trebuit sa stau in picioare. Si vreau sa-l vad eu pe ala care poate sa scrie asa.

In plus, mi-a placut asa de mult ce se vorbea acolo, incat va spun sincer ca nu as fi scris nici daca-mi puneau la dispozitie un birou personal, cu secretara, fax si telex. Pai au trecut pe la microfon Eftimie, Petreanu, Zoso, Mihai Taranu (Zmenta), Andrei Ciobanu si Alex Negrea. Adica abia pridideai sa asculti, ce sa mai faci si altele.

A fost misto. Primul eveniment la care am participat ca blogger, cred ca va ramane greu de egalat. Organizare perfecta si oameni pe care imi doream de mult sa-i vad in carne si oase. Dar de-acum s-a dus. Sa speram ca voi fi acolo si la anul.

Iar pana atunci sper sa ma hotarasc sa ma las de fumat. Nu de alta, dar tutunul provoaca daune mari… eclerurilor cu mango. 🙂 A se citi: pana am fumat eu, eclerurile alea s-au mancat, n-au stat sa ma astepte pe mine.

Ah, da, povestea funny a zilei, ca doar asa v-am obisnuit. Dupa ce se cam terminase tot, am iesit din sala sa dau niste telefoane. Ma plimbam vorbind si , furat de discutie, am ajuns in zona unde fusesera platourile cu mancare, in pauze. Vorbeam inca, dar la un moment dat mi-au sarit in ochi niste cupe cu creveti si tavite prosciuto. Aratau ca dracu’ de bine. Instant mi-a pluat in gura si mi-a trecut prin cap „ce dragut din partea lor, s-au gandit ca ne-o fi foame seara si ne-au mai pus niste gustari”. Si ma infig intr-o cupa din aia, gandindu-ma ca n-are ce sa-mi faca rau, chiar daca e tarziu. Ba chiar era hotarat sa balotez si niste prosciuto, dupa ce-i termin. Moment in care, de langa urechea mea se aude o voce care imi spune jumatate amuzata, jumatate cu repros:

-Nu va suparati, sa stiti ca aici este alt eveniment…

Mda, nimerisem la altii. Iar crevetii nici macar n-am apucat sa-i mananc.

mihai_vasilescu_creveti

sursa foto