Guest Post by Ana R.

 

A ajuns Mihai mare blogger! Auzi, e acreditat la Webstock. Si victima colaterala din treaba asta am picat eu, scriitoarea de vineri. Daca asa s-a brodit Webstock-ul asta, ce sa facem?

Lasam Cezarul nostrum sa se desfasoare si sa ne explice cam care e miscarea pe acolo. Sa vada ce mananca bloggerii aia talentati sau daca iau vitamine si suplimente alimentare in pauze, ca sa le vina inspiratia. Cum se comporta ei in realitate si nu ascunsi dupa o tastatura? Sunt oameni si ei?

Din partea mea il rog sa il studieze indeaproape pe Radu F. Constantinescu. Iar la momentul potrivit sa ii puna o piedica si sa observe modul in care se loveste de planeta. Atunci cand cade se formeaza un norisor roz de romantism in jur? Sau bea apa cu hormoni feminini ca sa isi atenueze testosteronul? Alta explicatie nu gasesc. Ma rog, sunt eu rautacioasa. O sa ne dea el detalii live de la sindrofie ca sa vedem si noi ce fac atatea capete inspirate in aceeasi incapere.

Bafta Mihai la primul tau eveniment oficial in calitate de blogger si sa le transmiti din partea mea sa organizeze Webstock-ul in alta zi a saptamanii, anul viitor!

mihai_vasilescu_webstock