Guest Post by Ana R. 

Din discutiile cu Mihai de zilele astea, printre dezbateri si mistouri, reiesea ca multe dintre pretioasele zilelor noastre sunt in realitate niste „ne….”. L-am contrazis si i-am spus ca eu stiu niste doamne si don’soare foarte elegante, ce au o viata sexuala imbatabila. Femei ce nu fac referire in veci la cuvinte deocheate, in public, dar care sunt zeite in pat cu barbatii lor.

Adica daca la nivel declarativ nu debordezi de sexualitate inseamna ca in pat nu esti experta? Nu stii sa folosesti o biciusca si un calus, sau nu ai cautat vreodata granita dintre placere si durere?  Nu poti sa iesi la restaurant cu iubitul (fara sa porti lenjerie intima) si sa-i soptesti la ureche amenintari dulci ce ii implica anumite parti anatomice si fara sa pronunti denumirea general uzitata a actiunilor intreprinse ulterior? Nu esti capabila de cele mai felurite mestesuguri, intru satisfacerea totala a barbatului de langa tine, fara explicatii de genul „l-am …. de i s-a lichefiat creierul”?

Sincer prefer o femeie pretioasa in limbaj, dar care are veleitatile unei gheise langa barbatul ei. Cum era zicala aia cu doamna in societate si curva in pat? Eu nu cred ca exista barbat in Univers care sa fie deranjat de faptul ca femeia de langa el nu e in stare sa injure la volan (legat de ceva activitati orale), in schimb presteaza acasa impecabil. V-am explicat ca sotul din dotare imi spune ca-s necivilizata, daca devin prea colorata in limbaj. Dar daca pun in practica ceva amenintari cu tenta erotica, nu s-a plans deloc pana acum.

Eu stiu destui barbati care atunci cand au vazut Kama Sutra, dupa primele cinci poze au fost intrerupti de o erectie puternica si au considerat ca restul stiu instinctiv. Dar adevarul este ca multi dintre ei au vazut ultima oara ceara fierbinte, atunci cand s-au ars cu vreo lumanare la degete. Sau nu au invatat ca anumite mancaruri nu se servesc in portelanuri, ci de pe trupuri fierbinti. Ori ca cuburile de gheata nu racesc numai ginul tonic sau apa plata.

M-am cam saturat de expertii in sex declarativ, care in realitate habar nu au semnele unui orgasm real si nici cum sa provoace unul memorabil. Daca cei deschisi in limbaj pe tema asta ar fi niste experti mondiali in domeniu, pai atunci baietii din Rahova sunt toti niste guru in tantra yoga. Atunci cand un barbat declara viril „Imi bag ….”, inseamna ca el este automat un expert in asta? Dimpotriva, pretuieste prea putin actul si nu acorda importanta cuvenita actiunii propriu zise. Rafinamentul sau ramane la nivelul unui cosar prafuit in exeritiul functiunii. Un barbat adevarat nu vorbeste despre dotarile sale ci le arata la momentul potrivit si le intrebuinteaza in asa fel incat, cel putin trei zile dupa, sa ai fiori reci pe spate amintindu-ti de ce a fost capabil.

In concluzie, daca femeile nu fac comentarii cu tenta explicita, asta nu presupune ca sunt niste frigide absolute, chiar deloc. Stiu doar cand si in ce scopuri placute se intrebuinteaza notiunile respective.

Absolut toti suntem instinctuali, unii vorbim despre asta iar altii isi folosesc trupul si mintea doar pentru placerea lor si a partenerului lor, nu pentru „declaratii de presa” prin care sa demonstreze altora orizonturile lor largi. Adica mai putin cu vorba si mai mult cu fapte de calitate!

mihai_vasilescu_sex

sursa foto