Pentru ca tot e Sambata si multi dintre noi o s-o luam la picior prin oras, mi-am adus aminte ca, recent, am descoperit  “taxi gratis”. Nu e meritul meu, la Cabral am citit despre ei, dar asa o chestie merita s-o facem toti cat mai cunoscuta, zic.

Nu, nu le-am utilizat inca serviciile. Ba mai mult, mi-am zis ca orice minune tine numai trei zile, iar in Romania, nici atat. Doar ca, perioada de “gratie” a trecut si vad ca ei se tin inca de treaba. Mai sa fie!?

Mai am o singura temere. Sa nu fie un proiect al vreunei “creative” agentii de publicitate de la noi. Si sa descoperim, de fapt, un “teaser” pentru lansarea cine stie carui nou hypermarket. Sau al unei recente productii cinematograice, vreo varianta damboviteana a lui „taxi driver”. Dar ne lamurim noi repede. 🙂

mihai_vasilescu_taxi_driver

Eu zic sa profitam de proiectul baietilor de la “taxi gratis”. Pare putin suprarealist, pentru ca traim in tara asta, unde toata lumea incerca sa-ti ia cate ceva, nicidecum sa-ti dea. Iar cand incearca totusi sa-ti dea, de obicei se refera la actiuni ce tin de sexul oral.

Ziceti ca nu e asa? Cand ati primit, ultima oara, ceva gratis? Atentie, nu de la mama, tata, iubit, iubita etc. De la un necunoscut.

Pana va amintiti (si o sa dureze ceva vreme) eu zic sa cititi pagina de “intrebari frecvente” si sa va salvati pe undeva “contactele”.

Ultima oara cand am verificat, functionau doar in sectoarele doi si trei. Va rog sa-mi spuneti si mie daca v-ati folosit de serviciile lor.

mihai_vasilescu_taxi_gratis

sursa foto