10,958 cititori

Apa caldă şi fetele grăbite

Am locuit o vreme într-un cămin studențesc de fete. Fostul „Occidentului”, dacă îl mai știe careva. Căministele spuneau despre el: „ăsta a fost mai demult bordel, apoi spital de nebuni, iar acum e și una și alta”. Nu puteam să le contrazic. Așa mi se părea și mie. Ba chiar, din comparațiile cu prima lui funcționalitate, puteai să tragi și ceva foloase. Era o construcție veche și nasola, dar poziționată excelent, aproape de școală. Rahat cu perje, fix că e aproape de școală mă interesa pe mine. Era plin de femei și chiar în centru, adică aproape de locurile de „pierzanie” ale studentului român, ajuns în Capitală.

Nu eram singurul băiat din cămin. Ca și mine, mai erau alții care-și încercau abilitățile de a forma un cuplu, și-ți trebuiau „abilitati”, nu glumă. Ia încercați voi să „faceti ceva” (vorbesc de chestia aia care implică dezbrăcatul ambelor părți), într-o cameră în care mai existau încă două perechi. Iar una dintre ele nu părăsea niciodată incinta. Cel puțin, nu împreună. Măcar unul dintre cei doi era în permanență în cameră. Eram mai naiv, pe vremea aia, dar acu’ îmi dau seama. Cred aveau vreo comoară dosita pe undeva și stăteau s-o păzească. Altfel nu-mi explic. Un an de zile am stat acolo și n-am reuşit să-i văd pe amândoi ieşiţi. Ea era din Piatra Neamț și se numea Betty (fuuuuuny). Ce reușea să facă femeia aia în domeniul gastronomic (la orice oră din zi sau din noapte), cu un simplu reșou, era de neimaginat. Nu știu cum naiba de n-o văd la MasterChef. Pe el nu mai țin minte cum îl chema.

Ce vremuri, ce înseamnă tinerețea. Mă înfior numai când mă gândesc, în ce condiții stăteam șase acolo. Camera avea maxim cinșpe metri pătrați. Baia era, bineînțeles, pe hol. Dușurile erau tot pe hol, dar separat de baie. De fapt, dușuri funcționale, erau doar la parter. Pentru că apa caldă nu avea suficientă presiune să treacă de nivelul mării. Frumos era că, pe lângă lipsa de presiune, apa caldă mai avea o calitate. Era foarte rar întâlnită. Cam o data la două-trei zile apărea. De obicei, seara. Şi în momentul ăla nu aveai cum să nu afli. Se auzea un vuiet în tot căminul, apoi o chiraiala generală. Ambele, urmate de strigătul „a venit apa”, însoțit de lipăitul şlapilor ce se îndreptau spre sala de duș. Am spus „sala” pentru că exact asta era. O mare încăpere cu dușuri la comun. Cam ca în filmele cu pușcăriași. Nu existau cabine de duş decât la etaje. Dar acolo, după cum vă spuneam, erau inutile.

Problemă era că noi, băieții, trebuia să așteptăm să se spele mai întâi toate domnițele din căminul ăla. Abia apoi rugam una din fetele noastre să stea „de şase” și intram și noi să curățăm jegul. În teorie sună frumos. în practică, voi ați așteptat vreodată după o femeie să facă duș? Dar după două? Trei? Sunteți răbdători, mă înclin în față voastră. Da’ ia încercați să stați după câteva zeci. Chiar dacă aveam suficientă răbdare (generată de cantitatea de praf pe care o duceam pe trupurile noastre tinere), în două cazuri din trei, după vreo câteva zeci de minute de așteptare înfrigurată, urma un „aaaaahhh” prelung. Iar blestemele fetelor prinse cu balsamul în păr, ne confirmau: s-a oprit apa caldă.

Acesta era contextul în care, într-o bună zi pe la orele prânzului, aud întâmplător o discuție între două „vecine” de cămin. Dialog din care reieșea că ESTE APĂ CALDĂ. Ce măăă? Apă caldă ziua? Eram singur în cameră, deci nu avea cine să stea de pază, dar tentația era mult prea mare. Ultimul duș îl făcusem cu ceva vreme în urmă. Mă mai splam pe corp la chiuvetă, cu apă rece. Dar părul meu lung și creț (da, știu, să nu vă aud) chiar ar fi avut nevoie de apă caldă. Așa că mi-am zis: „îmi bag picioarele, astea din cămin sunt la școală, mă duc”. Şi m-am dus.

Aveam noroc, sala era goală. Deci m-am instalat frumușel și am început să savurez cea mai mare invenție a omenirii de la foc încoace, apa caldă. Stăteam cu ochii închiși, ca să nu mă usture de la șampon (și balsam) şi jetul fierbinte îmi cădea tare pe creștet. Minunat. Eram hotărât să profit cât mai mult de spa-ul apărut pe neașteptate.

Mare mi-a fost surpriza când am deschis ochii și lângă mine se îmbăia de zor una dintre fetele din cămin. Eu stăteam cu spatele, când a intrat ea, pe vremea aia eram slab mort, părul lung, deci săraca a avut suficiente motive ca să fie indusă în eroare şi să intre liniştită la duş. Cel puțin așa cred. Pentru că, dacă avea ceva intenții „necurate” cu mine, nu ar fi zbughit-o așa în momentul în care mi-am zis să verfic cum stă treabă și am tușit. Tare și gros.

Da, după ce am admirat „peisajul” preț de două-trei minute, m-am gândit s-o rog să mă ajute cu spălatul pe spate, între omoplaţi, unde ajungi greu cu mâna. Da’ nu puteam s-o iau așa, la fix, mi-am zis să pregătesc terenul întâi. Dacă eu tușeam ca o locomotivă, iar ea îmi zâmbea drăgăstos, băgam la înaintare treaba cu „spalatul”. Nu numai că nu mi-a zâmbit, dar a întins-o cu prosopul în mână, plină de săpun pe corp și doar cu un papuc în picioare. Celalat i-a sărit de la demarajul prea brusc și nici ca s-a mai întors să-l ia.

După micul „incident”, ne mai întâlneam din când în când pe holurile căminului. Îi zâmbeam cât de libidinos mă simțeam în stare, dar nu mi-a dat senzaţia că ar aprecia. Eram surprins, dupa nivelul de intimitate la care ajunsesem, m-aş fi aşteptat la mai multă deschidere. Sălbatică, domnule.

mihai_vasilescu_dus

42 de păreri la “Apa caldă şi fetele grăbite

 1. Mai au locuri in Occidentului? 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 2. Asta cu caminul e una din multele. Desi bucurestean, in studentie o mai taiam de acasa la prieteni in camin. Prin anul 3 am ajuns sa ma cuplez cu o colega care locuia in camin. Din fericire, intr-unul nou, super dotat fata de nemernicia din celelalte. Si in Regie, deci…in Rai. Partea proasta e ca eram tot 3 cupluri. Si degeaba zici, dar noaptea, cand 3 cupluri se pun “la povesti”, de-alea horror de se misca paturile si scartaie saltelele iar fetele, de spaima, icnesc si gem, sa vezi cum e…Si mai frumos e cand, din orgoliul de a nu termina primul, strangi din dinti, te gandesti la orice, transpiri, faci febra la muschi etc, dar…nu te lasi! Iar cand, izbavire, termina unul din ceilalti doi, desi esti rupt, incepi cu de-alea:”Deja? Mama, ce grabiti mai sunteti! Dar va asteapta cineva p-afara?”. Si tu esti la fel de rupt si aproape iti dai duhul, dar…nu ai fost loserul care a terminat primul. Si, din tot chinul asta, femeile au cel mai mult de castigat. Ca na, asa e-n tenis. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

 3. Pingback: Tenorul groazei | mihai vasilescu's blog

 4. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 17

  • Eu sunt sigura, ca atunci ca si acum, nu toate fetele sareau pe tine daca te vedeau dezbracat. Asta cu “Dar na, alte vremuri, vremuri cuminti”… o aud de cand ma stiu si am spus-o si eu de cateva ori, dar sa nu generalizam! Fete usuratice si baieti usuratici au fost de cand zburda hormonii pe campii si daca nu toti fac doar ce le dicteaza hormonii, e deja treaba de educatie, de teama de a nu fi ridicol si de multe alte idei ce-ti vin cand trebuie sa te hotarasti daca faci pasul sau nu.
   Eu n-am trait in camin, desi tare mi-am dorit (auzind tot felul de povesti de la prietenii mei), nici nu am dat macar la facultate. Cand am facut-o mult mai tarziu, eram mama si sotie si a trebuit sa locuiesc acasa, dar am prins si eu ceva din viata de camin in excursii, in tabara, cam tot ceva de genul era doar ca pe termen scurt. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 5. Eu , cu prietenul meu , locuiam intr-un camin de baieti . Eu faceam dus intr-un camin de fete , dar si acolo trebuia sa astept vreun baiat sa iasa din dus . Si , apropo … In cuaternar , pe vremea mea , ieseam din camera unde cei doi isi puneau lucrurile in comun , si ne numeam POSTASI . 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Stela, mă simt răzbunat. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 6. He, he, he!
  Pe mine m-au convins ai mei să fac facultatea acasă. Doamne, ce ușor m-au convins – face mama demâncare, ai haine spălatcălcate, banii de cămin ți-i dăm ție să-ți iei cărți. (Am văzut chestiile astea cum le-ați văzut voi! Muie mai mare n-am luat decât după ce m-am măritat prima dată!)
  Dar cum toți prietenii mei isteți s-au dus la facultate acolo unde trebuia, în week-end mă urcam în tren și mă duceam în vizită. Mintea mea de copilă de provincie a avut atunci marile ei șocuri. Ce orgie, ce destrăbălați să doarmă claie peste grămadă! Ce lipsă de educație!
  … căminele infecte, dușurile , chiuvetele pline de mizerie, budele înfundate, urletele administratorilor care înjurau încercând să restabilească curgerea firească a trebilor.
  Primul șoc, taman la dușuri. Cum nu mă văzureră până atunci goală mai mult de zece perechi de ochi, mi-a fost greu să mă decid să mă duc să mă spăl. A contribuit la asta și moaca unui tip de care-mi plăcea. Poate merge la a doua, dar nu se face să puți la prima întâlnire. La parter, la dușuri, de-ndată ce intrai nu vedeai unde calci din cauza aburilor. ”Stai la rând aici, îmi zice prietena mea, o să iasă imediat gagica asta…!” Tipele umblau goale fără să se jeneze, aveam impresia că toate mă priveau insistent. La un moment dat am decis să întorc spatele spectacolului și am început să mă holbez la gagica care se spăla pe îndelete de parcă era singură-n baie. Avea cur mișto, clar. Și, comparativ cu celulitele din jur, asta n-avea pic. Dacă ar avea și sâni mișto … ei,ghinion! N-avea! Avea însă un un braț de atlet care m-a tras sub duș: – băh, hai încoace că apa se oprește la opt și io mă mai dau o dată cu șampon. Ai să rămâi ca proasta cu clăbuci în cap, dacă aștepți după mine. Ia șamponul meu, zice, e de la un grec, mai am în cameră două. Ăsta al tău e de căcat, nu-ți face mătreață? I-am zis că nu. A ridicat din umeri, m-a tras sub jet să-mi ud bine părul și-a început să se frece-n cap de parcă avea râie, la cinci cm de mine.
  După ce ne-am spălat bine, rânjește mișelește:
  – Așa-i c-ai crezut că-s fată …? Hai, salut!

  Acum realizez că-n lumea asta există un tip care, la o adică, ar putea avea niște amintiri mișto cu mutra mea de speriată, plină de clăbuci, la duș.

  Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 1

  • @Alina, acest comentariu, m-am spart de râs. Nu puteai să vii şi tu prin Occidentului? :))))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • ‘ai să-mi trag palme că râd de unul singur prin fața calculatorului!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Lucian, la fel am păţit şi eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 7. Treaba cu apa calda era simpla pe vremea mea. In momentul in care cineva insista prea mult la dus se apuca cu grija robinetul de la teava principala de apa calda si hop spre inchis. N-ai vrea sa stii ce tipete erau de la contrastul apa calda – apa rece.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @cipoc, nu stătea nimeni prea mult, doar apa era prea puţină.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. Si căminul in care am stat eu avea sala mare de dușuri comune…fără uși. In camera in care stăteam erau 8 persoane, băieți si fete. Mergeam impreuna la dus si fiecare își făcea treaba :). eu una nu țin minte sa fi tras cu ochiul la surubelul băieților, ca nu erau ai mei. Daca au tras ei cu ochiul….bafta lor. Nu goi ne-am născut?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ana, unde zici că ai stat? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Faimosul G5 din Măgurele. Am prins ultimul an in el înainte sa il închidă. Acum e renovat, cămin pt doctoranzi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ana, ah, la ţară. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • You did not just say that! :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Shit, said.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 9. Bre, nu vine Mosu’ Nicolae si la noi?! Ia cauta tu in albumele de poze si gaseste o poza in care sa te vedem si noi cu plete! Adica, pe bune! La ce ai mai pomenit, daca nu ai cu ce sa ne satisfaci curiozitate… cel putin, curiozitatea mea!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Scorpya Cristina, sper să găsesc una si să pun pe fb. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 10. @Mihai, nu stiu de unde le scoti..dar le scoti bine pe toate :))). Fii atent aici: acum multi ani, eu studenta cu chirie in garsoniera :)), el student la Politehnica cu cazare in Regie. Ma invita la el in camin ca la mine era prea plin :)). Ajungem acolo (amandoi cu gandul la temele pe care urma sa le facem) si la usa camerei de camin imi spune sa astept putin. Intra el si dupa cca 3 minute ies din camera 5 baieti..toti cu priviri lungi catre mine. Intru..ne facem temele..si adorm intr-un final. Dupa un timp ma trezesc cu o mare vezica plina. Intre timp colegii lui revenisera in camera si dormeau. Unde naiba sa fac pipi frate??? Ca nici nu stiam unde e baia. Si-mi aduc aminte ca adusesem un borcan cu mancare la el, borcan care acum era gol. Si iau borcanul de sub pat si ma apuc …doar ca volumul din vezica era mai mare decat volumul borcanului..:)))). E imagineaza-ti ca ce a dat pe afara a trebuit sa sterg cu ceva..si acel ceva a fost fularul si caciula mea.P.S. – toate astea le-am facut cu lumina stinsa si intr-o mare liniste..

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @elena, unde-ai fost până acum? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 11. Draga Mihai, dragi prieteni (comentatori) va multumesc ca ati reusit, ca de fiecare data de altfel sa imi inveseliti ziua. Am ras de n-am mai putut si daca tot nu m-a gasit mosul, ca na azinoapte eram la urgenta, macar mi-a adus o poveste frumoasa asa cum doar Mihai stie sa scrie si pe langa ea, inca cateva la fel de frumoase! Va multumesc! Sper ca mosul vostru nu v-a uitat, dar daca totusi n-a trecut pe la voi, atunci apreciatai si voi povestea lui Mihai ca fiind un super cadou!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Off..caminul.. Ce viata! Asta îmi aduce aminte de o nebunie in Agronomie cu o fata din Urziceni. Normal 2 cupluri pe camera fiecare așteptând sa adoarmă celalalt cuplu..si o pereche de catuse..fara cheie..? . Am asteptat sa ,, adoarmă,, si sa ne facem nebunia cu catusele..facem nebunia si…la sfarsit fata …imi zice sa desfac cătușele. .upss..canci..cheitaa..idee dute la sectia de politie din agronomie la ora 02.00 dimineață si..zi le povestea..ca iubita sta legata de pat cu catuse si n ai cheia..si normal ca a vrut sa vada cu ochii lui..a venit a desfăcut si s a lăsat cu bautura pana la 07.00 când pleca acasa..Camine..nah?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @paul, toţi avem din astea din cămine. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. Pingback: mihai vasilescu blog | Tenorul groazei

 14. Eee. Mihai, ce vremuri, mă apucă nostalgia…
  Am și eu o poveste de la duș, din stagiatură, poate o scriu și ți-o trimit, nu știu dacă mă mai descurc să scriu ”compuneri”…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @GabiI, când te simți în mână. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 15. Eu inca locuiesc la camin, se fac 4 ani si jumatate deja. Si legat de dusuri, numai la baieti ma spal, la fete e oribil. Si toti se uita ciudat la mine. Dar e presiunea buna, nu mai e mizerie. Folosesc si toaletele de la baieti, am nimerit odata peste unul, dar l-am ignorat si m-a ignorat. :)) Oh, si de cate ori nu am nimerit peste cupluri in dus. Ala e, m-am spalat mai repede, i-am enervat si am plecat. :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Elena, adică ești studentă încă, da?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Cenușăreasa reloaded ?.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @simona, nuuu, că va fugit de prinţ. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Si eu am locuit acolo ceva timp. Dupa care m-am smecherit si m-am mutat in Strada Frumoasa :)))).

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Mihai, dacă stăteai în Regie aveai stories pt un an de zile…ăsta cu dusul e din cotidian….când apa calda din P 17 lipsea se pleca cu prosopul pe spate la P22 la familiști ca erau mai norocoși. Sa nu vorbim de sanitarious between Friday and Monday morning….lacuri de acumulare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Hello, la fel ca si voi si eu am prins camin comun cu dusuri comune, in Vitan. Camera era de 4 stateam 7 abea aveam loc sa calcam pe jos, printe paturi :)), la fel era problema cu apa calda. Din cand in cand ma mai duceam la sora-mea sa fac baie, dar nici prea des nu puteam deranja. Faceam dus printre ultimii, mergeam mereu cu un coleg de camera si mai mereu la noi se oprea apa calda:)) Chiar daca eram colegi de camera si de facultate, nu a fost niciodata nimic intre noi( pana in ultima zi de fac din anul 3, cand m-a imbatat si na…intelegeti voi ), era genul de tocilar, eu de nebuna, dar eram f buni amici. Era nasol si cu dormitul, aveam un baiat in camera care seara de seara ne gaza pe toti:))) gluma gluma, dar cand le dadea, ne termina:))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 20. Pingback: mihai vasilescu blog | Cum a murit legenda sprayului paralizant

 21. Wow! Și eu tot la cămin mixt am stat, și erau exact aceleași peripeții. Acum 20 de ani…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.